Μια τρανη αποδειξη της ανωτεροτητας των οδηγων ΚΤΜ ειναι οτι ο φιλος SAS, παροτι δολιοπλοκησατε εναντιον του με κακοβουλα σχολια και υπαινιγμους....Ποσταρει φωτογραφιες σας!!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
και που όπως καταλαβαίνεις....για να προλαβαίνω να τους βγάζω, σημαίνει......οτι απλά είχα φτάσει ΠΡΩΤΟΣ.......Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μια τρανη αποδειξη της ανωτεροτητας των οδηγων ΚΤΜ ειναι οτι ο φιλος SAS, παροτι δολιοπλοκησατε εναντιον του με κακοβουλα σχολια και υπαινιγμους....Ποσταρει φωτογραφιες σας!!!![]()
(τρομάρα μου):rotflmao:
![]()
Με τις υγειες σαςπαντα τετοια
αντε ... να "ξεσκουριαζουμε" σιγα - σιγα
![]()
ελπιζω να ειμαι κι εγω συντομα κοντα σας
![]()
... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
(την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
κλαψ κλαψ
Θα ήθελα να γράψω από πριν δυο λόγια αλλά το καθυστέρησα επίτηδες για να τεστάρω τον εαυτό μου.
Πίστευα πως ότι αν έγραφα αμέσως μετά την….όμορφη περιπέτεια δεν θα ήμουν αντικειμενικός, αλλά αδικαιολόγητα θετικός σαν απόρροια της ευχαρίστησης που ένιωθα μετά το τέλος της.
Πόσο λάθος έκανα!
Όσος καιρός να περάσει το συναίσθημα θα είναι το ίδιο όμορφο χωρίς ποτέ να μπορέσω να περιγράψω ακριβώς σε κανένα το πόσο απίστευτη ήταν αυτή η εμπειρία, με όσες φωτογραφίες κι αν υπάρχουν.
Ακόμα κι όταν έρχονται νέες περιπέτειες δεν ξεχνιέται η προηγούμενη, μα έχει πάντα την δική της «ειδική θέση»!
Σας ευχαριστώ όλους για αυτήν την όμορφη και χρωματιστή (με το σοκολατένιο χρώμα) διαδρομή που συνταξιδέψαμε και εύχομαι να ξαναβρισκόμαστε συχνά σε τέτοιες καταστάσεις!
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Μολις επικοινωνησα τηλεφωνικα με τον Βαγγελη που δουλευει (ή εχει ακρες, δεν θυμαμαι) στην Πολεοδομια.
Μεταφερω και την δικη του παρακληση ...
Οποιοι εχουν φωτος των "αγορασμενων" οικοπεδων, παρακαλουνται θερμα να τις καταθεσουν ωστε να μπορουμε να τα κατοχυρωσουμε ...![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Θα ήθελα να γράψω από πριν δυο λόγια αλλά το καθυστέρησα επίτηδες για να τεστάρω τον εαυτό μου.
Πίστευα πως ότι αν έγραφα αμέσως μετά την….όμορφη περιπέτεια δεν θα ήμουν αντικειμενικός, αλλά αδικαιολόγητα θετικός σαν απόρροια της ευχαρίστησης που ένιωθα μετά το τέλος της.
Πόσο λάθος έκανα!
Όσος καιρός να περάσει το συναίσθημα θα είναι το ίδιο όμορφο χωρίς ποτέ να μπορέσω να περιγράψω ακριβώς σε κανένα το πόσο απίστευτη ήταν αυτή η εμπειρία, με όσες φωτογραφίες κι αν υπάρχουν.
Ακόμα κι όταν έρχονται νέες περιπέτειες δεν ξεχνιέται η προηγούμενη, μα έχει πάντα την δική της «ειδική θέση»!
Σας ευχαριστώ όλους για αυτήν την όμορφη και χρωματιστή (με το σοκολατένιο χρώμα) διαδρομή που συνταξιδέψαμε και εύχομαι να ξαναβρισκόμαστε συχνά σε τέτοιες καταστάσεις!![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο σας κύριοι...ωραία παρέα και πολύ ωραίες φωτό.
Πάντα τέτοια παιδιά.
![]()
![]()