Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 162

Θέμα: Άτμισμα vs κάπνισμα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Η σταυροφορια μου μαν'' γινεται στο ιατρειο μου και στον κοσμο που ζω και εργαζομαι και οχι μεσα σε μοτοφορα.Αντι να πεις ενα ευχαριστω για την τζαμπε πληροφορια που παιρνεις το παιζεις υποψιασμενος και ποσταρεις και τον Φαρσαλινο που δεν εχει καν το τακτ να μην ποσταρει φωτο στο ιντερνετ σαν διαπλεκομενος υπαλληλος της nobacco.Και που τον ευχαριστω βεβαια τον ανθρωπο γιατι μου αυξανει χωρις να δινω ποσοστα την πελατεια μου. Ιδιαιτερα τις ''γατες'' με χαπ που ειναι και οι πλεον υποψιασμενοι καλη ωρα ..Το παραταω εδω το θεμα γιατι παρακατω θα αρχισουμε τις χειροκωλιες σαν παλια φιλαρακια και δεν εχω αλλη διαθεση..
    Ποιος απεκτησε χαπ απο ηλεκτρονικο? Οσο για τον Φ. αν πιστευεις οτι ειναι διαπλεκομενος καποιας εταιριας χωρις στοιχεια ειναι σαν να ακυρώνεις αυτα που γραφεις τοση ωρα για ερευνες και αποδειξεις. Θα ηθελα πολυ να ακουσω παντως τι λες σαν γιατρος στον κοσμο που θελει να κοψει το τσιγαρο και σε ρωταει για το ητ. Φανταζομαι βεβαια, οτι και οι περισσοτεροι γιατροι.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Έλα ρε παιδιά με αυτό το @#$%στη το γραπτό λόγο... παρεξηγείται, ας το έχουμε αυτοκολλητάκι στο μονιτορ
    σαν εκείνη την σπορ οδηγία "άνοιξε σε φτάνει!" που έχουν οι καθρέφτες...

Έκανα μια βόλτα Δανία φέτος και γνώρισα μερικούς Σουηδούς (δεν πίνω τόσο, είναι κοντά και σκάνε).
    Καθαριότητα, αυτοσεβασμός, ποιότητα ζωής, καλοπροαίρετοι, να σε βοηθήσουν, να σου χαμογελάσουν και...
    ΩΧ!!! τι έγινε ρε παιδιά; βιντάζ αισθητική ή χάνετε δόντια;

Λοιπόν, οι 7 στους 10 Σουηδέζοι (μεϊλ και φιμεϊλ) έχουν στόμα λίγο πιο βρώμικο από τασάκι ταρίφα των καλών εποχών!
    τότε με τα φορντ ταουνους και τα καρελια κασετίνα σε ρολο ταμπλετ - οργκαναϊζερ; αυτό με την νικελέ σχαρίτσα...

Τι έγινε ρε μπεϊμπις;! τι χαμογελάρες είναι τούτες; ουτε λουώμενοι στις όχθες του Άμστελ!
    Ιντε ρε μου λένε, δεν ξέρετε εσείς, τα καίτε. Εμείς εδώ έχουμε σεβασμό και παράδοση, τσίμπα να μαθαίνεις.
    Και μου πασάρουν κουτάκι γραφικό με κάτι σακουλάκια τσάϊ! Βάλτο στα δόντια και πες αντίο στις κακές συνήθειες μου λένε...

Δε θέλω και πολύ, σφουγγίζω ένα και ΩΠ! τρώω κάτι χαστούκια που 'χα να αρπάξω από το '93 πριν χαλάσουν το χαρμάνι στα καμελ τα σκέτα!
    Παιδιά δεν πάει ο νους σας πως μιλάνε και προτείνουν το "μασημα" καπνού οι Σουηδοί, εγώ να βλέπω τη Τζανις ξενέρωτη και να σκέφτομαι
    πόση ώρα θα αντέξουν τα ούλα μου πριν τραπούν σε φυγή και κάτι κοπελάρες να μου αραδιάζουν τα ωφέλη των μη καπνιστών παράλληλα
    με ιστορικά στοιχεία και λεπτομέρειες πως το έβαλαν ως προδιαγραφή (να τους επιτρέπεται) για την ένταξη τους στην ευρώπη!

Δυο μπουκάλια πελεγκρίνο έκανα γαργάρες για να ξεβρωμίσω, τους ευχαρίστησα και την έκανα με πλάγια βήματα σκεπτόμενος
    ότι του χρόνου κάποιοι θα έχουν χάσει μερικά κομμάτια απο το στόμα και τον ισοφάγο τους...

Που θέλω να καταλήξω: ο καθένας μας κρίνει από τα βιώματα του και, συχνά, παθιάζεται να μεταφέρει το καλό και το σωστό
    που βλέπει ο ίδιος. Δεν υπάρχει λόγος να τσιτώνουμε και να κάνω τον Πιλαλί για να σκάσετε χαμογελάκι

Σκεφτείτε πόσες θυσίες έχουμε κάνει και πόσο έχουμε πληρώσει το καμάρι να νιώθουμε μοτοσυκλετιστές.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Εγώ απλά έγραψα στον χρήστη The Scientist να δει την γνώμη ενός άλλου γιατρού για το θέμα,εσύ το πήρες προσωπικά και απάντησες με το ανάλογο ύφος ,με βίντεο τηλεπωλητών,διαπλεκόμενους συναδέλφους σου κτλ.
    Ποιος έκανε σκατά την κουβέντα είναι ανοιχτό να το κρίνει ο καθένας.
    when life gets complicated... i ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Ποιος απεκτησε χαπ απο ηλεκτρονικο? Οσο για τον Φ. αν πιστευεις οτι ειναι διαπλεκομενος καποιας εταιριας χωρις στοιχεια ειναι σαν να ακυρώνεις αυτα που γραφεις τοση ωρα για ερευνες και αποδειξεις. Θα ηθελα πολυ να ακουσω παντως τι λες σαν γιατρος στον κοσμο που θελει να κοψει το τσιγαρο και σε ρωταει για το ητ. Φανταζομαι βεβαια, οτι και οι περισσοτεροι γιατροι.
    Φιλε μου ψιλοκουραστηκα ειναι η αληθεια και εισαι ο τελευταιος που απαντω.
    Μην με βαζεις να αναλυω το τι ειναι χαπ και τα συναφη αχαρα ιατρικα θεματα γιατι και δεν θα γινω κατανοητος και δεν παιζει κανενα ρολο στην συζητηση η οποια παιρνει τροπη λαικου τσα-τσα.
    Ασε τον Φαρσαλινο και τον καθε Φαρσαλινο να μιλαει σαν ατομο και οχι σαν θεσμος Ο ιδιωτης γιατρος ,οπως και εγω μπορει να λεει χωρις συνεπειες νομικες οτι του καυλωσει.
    Με πασα ειλικρινεια κοιτα ποσοι γιατροι ειναι στην γυρα και διαφημιζουν το μαγικο ''ντουφουντουκ'' χωρις καμμια συνεπεια.χωρις ελεγχο και χωρις κανεις να μπορει να τους σταματησει .
    Το γιατι βρισκεται στην Ελληνικη και οχι μονον νομοθεσια που ειναι ετσι διατυπωμενη που εαν εχεις αδεια ασκησεως επαγγελματος μπορεις να γραφεις και να λες οτι θες. Μα εντελως οτι θες. Κρινεσαι μονο επι βλαβης (malpractice και για τον λογο αυτο υποχρεωτικα ολοι οι γιατροι ειναι ασφαλισμενοι με malpractice insurance) ,απο τον ιατρικο συλλογο .
    https://www.investopedia.com/terms/m...-insurance.asp
    Κεντρα αδυνατισματος, ιατρικες μεθοδοι λιποδιαλυσης,θαυματουργες ουσιες για την αρθριτιδα,''Ειδικα ...Βιταμινουχα συμπλεγματα για τον καρκινο που υποσχονται θεραπεια 100% και ωθουν τους καρκινοπαθεις να εγκαταλειψουν την χημιοθεραπεια τους.Η ελλειψη υγειας φιλε σε κανει τρομερα ευαλωτο και ο πονος ευαισθητο στα χερια οπουδηποτε ειτε γιατρου,ειτε παπα,ειτε κομπογιανητη σε απαλαξει απο αυτον τον πονο.Και οσο περισσοτερα σου υποσχεται,τοσο περισσοτερο γινεσαι ερμαιο εκμεταλευσης.Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του....Το ιδιο και ο καπνιστης.Ατμος ακακος ειναι το η.τ. και το γνωριζει ο καθε ***** που τσιμπαει το ποσοστο του και γελαει η ιατρικη κοινωνια μαζι του .
    Το λοιπον.Το οργανο το οποιο εντελεται να εκδιδει ιατρικη οδηγια και εχει ευθυνη εναντι του νομου ειναι το θεσμικο οργανο της καθε ιατρικης ειδικοτητας και οχι ο Φαρσαλινος,ο johny the fox η ο Μπλιτσερ..Για το ατμοτσιγαρο οδηγια εκδιδει η Ελληνικη πνευμονιολογικη εταιρια http://www.hts.org.gr/news/newsid510...icle/popup/510 σε συνεργασια με την παγκοσμια πνευμονιολογικη εταιρια και με επιβλεψη του παγκοσμιου οργανισμου υγειας.Ετσι παει και δεν θα το αλλαξουμε εμεις για να κονομανε τα λαμογια εις βαρος της δημοσιας υγειας.
    κουκουρουκουκου

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Οκ. Δηλαδή αμφισβητείς δημόσια την επιστημονική άποψη του Φαρσαλινου.
    Θέλεις να μας πεις και το δικό σου όνομα (έστω με pm);
    Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο επιστήμονας που κρίνει έναν άλλον επιστήμονα με τέτοιο τρόπο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Οκ. Δηλαδή αμφισβητείς δημόσια την επιστημονική άποψη του.Φαρσαλινου
    Θέλεις να μας πεις και το δικό σου όνομα (έστω με pm);
    Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο επιστήμονας που κρίνει έναν άλλον επιστήμονα με τέτοιο τρόπο.
    Φιλε εαν εσυ θες με το στανιο να φας την κεφαλα σου να σε διευκολυνω.Ηρωας ο Φαρσαλινος και κομιστης της αληθειας.Παιρνω πισω οτι εγραψα .Οι σκοτεινες δυναμεις και το παρακρατος τα φταιει .Εσυ φουμαρε ακομα και βρεγμενο νοβοπαν εαν γουσταρεις .
    Το τοπικ απαιτει την ελαχιστη αντιληψη .Εαν ο αλλος ψηλα ,ειναι ακατοικητος εγω δεν μπορω να κανω κατι παραπανω.
    κουκουρουκουκου

Moderator
    Δεν θελω να φαω καμία κεφάλα.

Το να με λές χαζό δεν αλλάζει τίποτα.

Ξερω πολύ καλύτερα απο εσένα άν είμαι χαζός ή όχι και τι αντίληψη έχω.

Επιμένω. κρίνεις και λασπολογείς έναν επιστήμονα πίσω απο τη μάσκα ενός nickname σε ένα φόρουμ.
    Υποτίθεται πως και εσύ είσαι επιστήμονας.

Σου φαίνεται περίεργο να σου ζητάω το όνομά σου?

Αμα βγώ εγώ και δηλώσω προγραμματιστής και λασπολογώ τον Bill Gates ξέρω γώ και λέω οτι δουλεύει για τη Nobacco και οτι τα windows είναι ένα κακό λειτουργικό σύστημα, δεν θα ήθελες να ξέρεις ποιός είμαι για να κρίνεις άν η άποψή μου έχει κάποια βαρύτητα?

Δεν θελω να φαω καμία κεφάλα.

Το να με λές χαζό δεν αλλάζει τίποτα.

Ξερω πολύ καλύτερα απο εσένα άν είμαι χαζός ή όχι και τι αντίληψη έχω.

Επιμένω. κρίνεις και λασπολογείς έναν επιστήμονα πίσω απο τη μάσκα ενός nickname σε ένα φόρουμ.
    Υποτίθεται πως και εσύ είσαι επιστήμονας.

Σου φαίνεται περίεργο να σου ζητάω το όνομά σου?

Αμα βγώ εγώ και δηλώσω προγραμματιστής και λασπολογώ τον Bill Gates ξέρω γώ και λέω οτι δουλεύει για τη Nobacco και οτι τα windows είναι ένα κακό λειτουργικό σύστημα, δεν θα ήθελες να ξέρεις ποιός είμαι για να κρίνεις άν η άποψή μου έχει κάποια βαρύτητα?
    Ωραια .Να παιξουμε τις κουμπαρες.
    Λεγομαι Γιαννης Ντουκατοπουλος και οδηγαω χοντα.Τι καταλαβες τωρα ;
    Φιλε το θεμα ειναι να μου πεις με καποια αναπτυξη στοιχειων που διαφωνεις σε οτι γραφω απο το να με ρωτας ασχετα.
    Να σου δωσω ενα ελαχιστο παραδειγμα, να μου απαντησεις,γιατι σε κοβω πιτσιρικα και ψιλοασχετο ,παρ'ολο το ατμοπροεδριλικι και τα αρτικολεξα των ατμιστικων συλλογων που εχεις αναφερει.
    Απλη ερωτηση/απορια λοιπον.
    Ο επιστημων Φαρσαλινος ειναι καρδιολογος.Για τις καπνιστικες βλαβες ,ειδικοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με τον πνευμονα.Οχι οι καρδιολογοι,οχι οι παθολογοι,οχι οι δερματολογοι,οχι οι οφθαλμιατροι οχι οι γυναικολογοι.
    Ειδικοι ειναι οι πνευμονιολογοι και δη με εμφαση στο αντικειμενο της εργαστηριακης πνευμονικης λειτουργιας δηλαδη στον σπειρομετρικο ελεγχο της αναπνοης , με εμφαση στην επεμβατικη βρογχοσκοπηση και στην παθολογικη ανατομικη του πνευμονικου ιστου.
    Ο Φαρσαλινος τα προαναφερομενα δεν τα εχει σπουδασει γιατι οπως ειπαμε ανηκει σε αλλη ειδικοτητα
    .Τις ανακοινωσεις για τις ειδικες βλαβες που δεν εχει σπουδασει.Που τις εκανε.Σε ποσο στατιστικως σημαντικο ποσοστο πρωιν καπνιστων και μετα νυν ατμιστων .
    Τις ερευνες τις εκανε στην γειτονια του ;Σε πανελληνιο επιπεδο ;Σε παγκοσμιο επιπεδο ;ποιος τον χρηματοδοτει για να κανει αυτες τις ερευνες ;Υπαρχει σπονσορας η τα βαζει απο την τσεπη του ; Γιατι χρηματοδοτουν οι σπονσορες καρδιολογο και οχι πνευμονιολογους ;Υπο ποιαν ιδιοτητα κανει ανακοινωσεις.και σε ποια επιστημονικα ιατρικα περιοδικα ;Τι του εχουν απαντησει οι εγκυρες επιστημονικες κοινοτητες ;Γραψε μας τις ανακοινωσεις.
    Τις ατμιστικες ανακοινωσεις που ενεργει πανω στο Η.Τ τις κανει σαν ιδιωτης ιατρος; σαν δημοσιος φορεας ευρυτερης αποδοχης;
    Σε τι εχει διαφοροποιησει με τις ανακοινωσεις του την παγια οδηγια της ελληνικης πνευμονιολογικης εταιρειας για το ατμισμα; http://www.hts.org.gr/news/newsid510...icle/popup/510

Εαν απαντησεις step by step και μια προς μια τις ερωτησεις μου ,σου υποσχομαι να ανακοινωσω το ονοματεπωνυμο μου,τους τιτλους σπουδων μου ,τις διευθυνσεις εργασιας μου, τι χρωμα σωβρακο φοραω και την αληθεια για το εαν τα μηχανακια μου ειναι μπουρδελα εαν φυσικα εχεις την περιεργεια.

Ps.
    Η μπάλα στην κερκίδα ως συνήθως όταν μαλακίζεται το τοπικ και το θέμα γύρισε στον Φαρσαλιδη,αλλά καλό και κέρδος θα είναι αν σε προβληματισω στο ελάχιστο.
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 08/10/2019 στις 00:30.
    κουκουρουκουκου

Moderator
    Ψιλοάσχετο ως προς τι με κόβεις? ως προς τα Ducati?
    Όχι, δεν είμαι πιτσιρικάς.

Δεν είμαι όμως αρμόδιος για να κρίνω έναν γιατρό όπως δείχνεις να είσαι εσύ.

Για όλες σου τις απορίες, θα επικοινωνήσω με τον Φαρσαλινό και μόλις έχω απάντηση θα την ποστάρω. Δεν γνωρίζω προσωπικά που έκανε σπουδές ο Φαρσαλινός.

Αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι καρδιολόγος προσπαθεί να κάνει σοβαρή έρευνα για τα αποτελέσματα του ατμίσματος, καρδιολόγο χρηματοδοτούν οι ενδιαφερόμενοι...

Edit: quote από το 45ο ποστ του θέματος:
    "Η πρωτη αιτια θανατου στην μεση ηλικια των 40 ετων ειναι τα καρδιαγγειακα ,με πρωτο υπευθυνο το τσιγαρο."

Όμως, επιμένω, οτι δεν ανέφερα ούτε εγώ ούτε ο Φαρσαλινός, ούτε κανένας οτι το άτμισμα είναι αθώο.
    Η οδηγία της Ελληνικής πνευμονολογικής εταιρίας, λέει οτι δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη επιστημονική μελέτη για την απόδειξη της μείωσης της βλάβης με τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου έναντι κανονικού.
    Δεν ισχυρίστηκε κανένας το αντίθετο.

Εγώ, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ατμιστές, περιμένουμε αυτές τις μελέτες που θα μας πούν τι κάνει το άτμισμα πραγματικά. Το ανέφερα άλλωστε και πρίν.

Εσύ όμως που έκανες υπόνιξη οτι το άτμισμα προκαλεί χαπ, και όταν σε ρώτησε κάποιος ποιος απέκτησε χαπ από ηλεκτρονικό, απάντησες το άσχετο "Μην με βαζεις να αναλυω το τι ειναι χαπ και τα συναφη αχαρα ιατρικα θεματα γιατι και δεν θα γινω κατανοητος και δεν παιζει κανενα ρολο στην συζητηση η οποια παιρνει τροπη λαικου τσα-τσα."

Δε σε ρώτησε κανένας τι είναι το χαπ. Σε ρώτησαν ποιός απέκτησε χαπ απο το ατμισμα...

Μπορείς λοιπόν να μας τεκμηριώσεις τη θέση σου αυτή?
    Τελευταία τροποποίηση από Volpad; 08/10/2019 στις 01:51.

Παλαιό μέλος
    Εγω δεν εχω λογο να υπερασπιστω η οχι τον Φ και τον καθε γιατρό Έλληνα η μη. Έχω όμως σαν ατμιστης την απαιτηση να κουνηθει το κράτος και να μου δώσει στοιχεία για το ατμισμα. Όμως όταν η πνευμονολογικη εταιρεία επιμένει να πεταει χαρταετο όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι φορεις υγείας παγκοσμιως, απλά δεν τους παίρνω σοβαρά ότι και να πουν. Το ητ ειναι μακραν ο αποτελεσματικοτερος τροπος να κοψεις το καπνισμα και οι κουβεντες του τυπου "κοψτε το σωστα, οχι με ητ" ειναι γελοίες. Ας παψουν να εθελοτυφλουν. Το ητ κοντευει να φτασει στο ποσοστο του κανονικου τσιγαρου σε αμερικη και ευρωπη. Ποτε θα το πάρουν χαμπαρι οτι κανενας δεν θα παει σε κεντρα διακοπης και χαπια? Τα ειχαμε και χθες αυτα, κλαιν μαιν δεν γνωρισα εναν να πηγε εκει και ειμαι 30+. Ητ ξερω προσωπικα πανω απο 50 ατομα που κανουν. Δε μαμιεται ομως, ας περιμενουμε το 2050 να μας πει ο ΠΟΥ αν ειναι βλαβερο η οχι. Το βατικανο εκανε μονο 3 αιωνες να αναγνωρισει τον Γαλιλαιο. Υπαρχει χρονος...

Σε ρώτησαν ποιός απέκτησε χαπ απο το ατμισμα...

Μπορείς λοιπόν να μας τεκμηριώσεις τη θέση σου αυτή?
    Οριστε.Εσυ μπορεις να μου πεις τι καταλαβες απο το πρωτο επισημο ιατρικο αρθρο ;Τα δυο απο κατω ειναι πολυ πιο λαιτ.

https://www.nejm.org/doi/full/10.105...ured_pulmonary
    https://www.medicaldaily.com/vaping-...-claims-438566
    https://www.eurekalert.org/pub_relea...-tni060419.php

Με εβαλες σε πειρασμο να ψαξω το μπακραουντ του Φαρσαλινου ,καθως ουτε καν ακουστα τον εχω και δη -καθως τους γνωριζω ολους σχεδον -,σαν ''ιατρο επιστημονα του Ωνασειου''
    Στο Ωνασειο οπως παντου αυτοπροσδιοριζεται πως ανηκει ,δεν αναφερεται καν στο επιστημονικο δυναμολογιο του νοσοκομειου.
    http://www.onasseio.gr/iatroi/
    Ιατρειο δεν εχει.Συναδελφοι δεν τον γνωριζουν που δραστηριοποιειται.Κατι αρχιζω να μην καταλαβαινω..
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 08/10/2019 στις 02:49.
    κουκουρουκουκου

Moderator
    Στο 2ο link υπάρχει μια μελέτη. Μπορείς να μου πεις πια είναι η περιεκτικότητα της νικοτίνης στο υγρό που χρησιμοποίησαν γιατί δεν βλέπω να το αναφέρει πουθενα;

Παρόλα αυτά το συμπέρασμα είναι ότι η νικοτίνη (σε αγνωση σε εμενα περιεκτικοτητα) προκαλεί θέματα στους πνευμονες.
    Τις υπόλοιπες ουσίες που περιέχονται στο τσιγάρο δεν τις γλυτώνει ο ατμιστης;

Η μελετη δεν αποδεικνύει ότι το ατμισμα ειναι υπευθυνο για χαπ. Αλλά η νικοτίνη σε άγνωστη περιεκτικότητα.

Ερευνητής στο Ωνασειο βλέπω εγώ να λένε όλα τα site.
    Δεν λενε γιατρός στο Ωνασειο...

Ποιοι είναι οι συνάδελφοι που δεν τον γνωρίζουν;
    Επειδή δεν τον ξέρεις εσυ, δεν τον ξέρει κανενας;

Μέχρι τώρα πάντως, παρόλο που πολεμάς το ατμισμα με όλο σου το μένος, δεν έχεις δώσει ούτε μια μελετη που να υποστηρίζει ότι δεν είναι καλύτερο από το τσιγάρο.

Volpad ,σου απαντάει το πρώτο λινκ της ιατρικης εφημεριδας της νέας Αγγλίας λεπτομερέστατα για ότι ισχύει για το η.τσιγαρο και με το παραπάνω από όσα γνωρίζεις για να καταλαβεις.Εσυ όμως εξακολουθείς μονότονα να πουλας τρελιτσα με το κανταρι ..τραβα αγορι μου να τρελανεις κανα αλλο και δωσε και χαιρετισματα στον συναδελφο που ειναι και ερευνητης στο Ωνασειο αλλα χωρις να τον αναφερει πουθενα το σαιτ του Ωνασειου.Θα ειναι private investigator φαίνεται Και το ιατρειο.;Μυστικο, ,γιαφκα και αυτο; Το που δουλεύει ,ο χώρος κάτι τις τέλος πάντων, και αυτά σε απόκρυψη ; Ουτε βεβαιως-βεβαιως Ιατρικοι συλλογοι αθηνων-πατρων η αλλος ουδείς. Μόνο η nobacco τον αναφέρει το fb και το γιουτουμπι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Καταγραφή.JPG 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	75,3 KB 
ID:	410946Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Καταγραφή.JPG 2.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	50,8 KB 
ID:	410947

Οκ.ψωμακι βγάζετε από την χαρμάνα των καπνιστών.Το αν κάνετε καλά η όχι ,η νεκροψία θα το δειξει.Ας οψεται το μπουρδέλο χρεοκοπημένο κράτος που δεν ασχολείται καν να συμμαζέψει τα κακώς κείμενα στα νοσοκομεία.Με το ηλεκτρονικό καυλιτζεκι θα ασχοληθεί τώρα ?

Ελα !! πραγματικα ομως βαρεθηκα....Πολυ !!!
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 08/10/2019 στις 05:47.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Εγω δεν εχω λογο να υπερασπιστω η οχι τον Φ και τον καθε γιατρό Έλληνα η μη. Έχω όμως σαν ατμιστης την απαιτηση να κουνηθει το κράτος και να μου δώσει στοιχεία για το ατμισμα. Όμως όταν η πνευμονολογικη εταιρεία επιμένει να πεταει χαρταετο όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι φορεις υγείας παγκοσμιως, απλά δεν τους παίρνω σοβαρά ότι και να πουν. Το ητ ειναι μακραν ο αποτελεσματικοτερος τροπος να κοψεις το καπνισμα και οι κουβεντες του τυπου "κοψτε το σωστα, οχι με ητ" ειναι γελοίες. Ας παψουν να εθελοτυφλουν. Το ητ κοντευει να φτασει στο ποσοστο του κανονικου τσιγαρου σε αμερικη και ευρωπη. Ποτε θα το πάρουν χαμπαρι οτι κανενας δεν θα παει σε κεντρα διακοπης και χαπια? Τα ειχαμε και χθες αυτα, κλαιν μαιν δεν γνωρισα εναν να πηγε εκει και ειμαι 30+. Ητ ξερω προσωπικα πανω απο 50 ατομα που κανουν. Δε μαμιεται ομως, ας περιμενουμε το 2050 να μας πει ο ΠΟΥ αν ειναι βλαβερο η οχι. Το βατικανο εκανε μονο 3 αιωνες να αναγνωρισει τον Γαλιλαιο. Υπαρχει χρονος...
    Έχεις την απαίτηση από το κράτος να ασχοληθεί με το ητ?? Έχεις καλύψει μάλλον όλες τις άλλες απαιτήσεις σου από το κράτος και έμεινε αυτή ε? Η μάλλον το κράτος έχει καλύψει όλες τις άλλες ανάγκες σου για να μην το κάνω προσωπικό.....
    Και για μια στιγμή. Έγραψα ανάγκη. Είναι το κάπνισμα η το ατμισμα ανάγκη τελικά η επιθυμία ? Για το δεύτερο μου φαίνεται. Αλλά μάλλον έχουμε κάνει τις επιθυμίες μας ανάγκες και η καταστροφή είναι πολύ μεγαλύτερη από μια υποθετική βλάβη στον οργανισμό μας
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Moderator
    Εγώ πουλάω τρέλα η εσυ;;;;

Το 1ο link δεν απαντάει. Το 1ο link που προσέθεσες ενώ έγραψα το post μου, είναι αυτό που αναφέρεται στις περιπτώσεις του thc στην Αμερική, που αναφέρθηκε νωρίτερα.

Δεν απάντησες λοιπόν. Σε τι περιεκτικότητα νικοτίνης ήταν το υγρό πάνω στο οποίο ήταν η ερευνα;
    Μην και ήταν 500mg/ml? Μην και ήταν 100mg/ml?
    Μήπως είναι λίγο παραπλανητικές αυτές οι μελετες;
    Και τις παρουσιάζεις και σαν πειστηρια;

Εγώ πουλάω τρέλα η εσυ;
    Εγώ δεν έχω βγάλει ούτε μισο ευρώ από το ατμισμα.
    Εσύ προφανώς όμως έχεις συμφέροντα να μην ατμιζει ο κόσμος...

Εγώ ανέφερα για τη προσωπική μου εμπειρία ως 4-5 Χρόνια που είμαι αποκλειστικά ατμιστης.
    Είπα για τις βελτιώσεις που είδα στον εαυτό μου. Ας κάνει ο κάθε ένας ότι καταλαβαίνει. Δεν πίεσα ποτέ κάποιον να αρχίσει το ατμισμα.
    Δεν έβαλα όμως μελέτες με μη σαφή στοιχεία για να αποδείξω τη θέση μου.

Για το θέμα του Φαρσαλινου, χωρίς να είναι σίγουρος, νομίζω ότι για να εμφανίζεται στις λίστες αυτές, πρέπει να έχει ιατρείο και να έχει πληρώσει την ετήσια συνδρομή στο σύλλογο.
    Αν είναι μόνο ερευνητής, και δεν ασκεί το επάγγελμα, τότε δεν εμφανίζεται εκεί.

https://www.researchgate.net/profile...Farsalinos/amp

Στο παραπάνω link μπορείς να δεις τις μελέτες στις οποίες έχει συμμετάσχει ο "ανύπαρκτος" φαρσαλινος.

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket