Το θέμα είναι ότι αυτή που έχουν ιαπωνικά έχουν άποψη ενώ οι περισσότεροι δεν είχαν ποτέ τους ευρωπαϊκό,ενώ αντίθετα αυτή με τα ευρωπαϊκά ξεκίνησαν με ιαπωνικά κ όταν απόκτησαν ευρωπαϊκό δύσκολα θα γύριζαν πάλι σε ιαπωνικό...και κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι το ιαπωνικό έχει καλύτερα περιφερειακά,όπως κ να το κάνουμε τα ευρωπαϊκά είναι πιο ολοκληρωμένα οι Ιάπωνες λειτουργούν με χρονοκαθυστερηση,τα τελευταία χρόνια κάπως ξύπνησαν κ άρχισαν να βαζουν καλά περιφερειακά σε κάποια μοντέλα,κ να βγάζουν 2 κ παραπάνω εκδόσεις ανάλογα τις προτιμήσεις του πελάτη με άλλα λόγια προσπαθούν να αντιγράψουν τους Ευρωπαίους κ καλά κάνουν γιατί έτσι είναι ο ανταγωνισμός αλλά το κάνουν με τεράστια χρονοκαθυστερηση...
Εγώ βλέπω ότι ο νέος που ψάχνει μοτόρι, μας πήρε χαμπάρι και σταμάτησε να γράφει μετά την πρώτη σελίδα![]()
Για τους απανταχού haters
Γιάννενα, 30 χρονια πριν.....1993-1994, κάπου εκεί.
Παρκαρισμένο μπροστά στο καφέ Ακαδημία στη Λ. Δωδώνης, απέναντι από το daily News,
ένα απριλια by Philip starck.
Έπαθαν σοκ τα μάτια μου, μου κόπηκε η ανάσα, ζαλίστηκα και έβγαλα μια κραυγή :
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή πλησιάζει ένα παλικάρι, βγάζει αταραχος τα κλειδιά, ανεβαίνει, βάζει μπρος, και πριν γκαζωσει να φύγει γυρίζει και μου φωναζει:
"Μην το πάρεις"
Και δεν το πήρα.
Και ζήσαμε και οι 2 καλά.
Ξερωγω, μπορεί να'ναι και άσχετο.
Πιθανότατα.
Ξέχασα να αναφέρω ότι την ώρα που έφευγε αυτός με κατεύθυνση προς το μωλο, εγώ πήγαινα προς τη στάση να περιμένω το αστικό.
Ride, and let ride.
Ρε παιδια μην το κουραζουμε το θεμα πολυ γιατι εχει καταντησει να ξεχειλωσει σαν αφτερ μαρκετ ταιβανεζικο αμορτισερ
Τα ευρωπαικα ειναι για τους εχοντες,γνωστες και ενασχολουμενους,αυτους που θα τα συντηρησουν ευλαβικα συμφωνα με το μανουαλ ,και που μπορουν και θελουν να χαρουν τα αξεπεραστα οδικα τους χαρακτηριστικα,και που θα βαλουν το χερι στην τσεπη σε περιπτωση στραβης.
Τα γιαπωνεζικο ειναι για τους υπολοιπους.
Να μην ξεχασω,ΝΑΙ τα ευρωπαικα ΕΙΝΑΙ πιο ομορφα.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Οφειλω να παραδεχτω οτι οταν το πρωτοειδα στις σελιδες του Μοτο, πρπει να γελουσα για κανα τριωρο
Μετα αφου μου περασε το αρχικο σοκ και το σκεφτομουν πιο σοβαρα, αρχισα να αναρωτιεμαι ποιος εκατσε και σχεδιασε αυτο το πραμα, αλλα και ποιοι εδωσαν εγκριση να βγει αυτο το εκτρωμα στη παραγωγη
Αφου κατανοησα τους (ανυπαρκτους) λογους για το αποπανω, εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου αν θα βρεθει εστω και ενας που θα δωσει λεφτα για αυτο το πραμα
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....