Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 237

Θέμα: Varadero 1000 ή ???

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Ίσως το παρατραβάμε με αυτή τη συζήτηση, αλλά θέλω να πω και αυτό γιατί πιστεύω πως δίνει τροφή για σκέψη.

Για κάθε έναν που αντιδράμε πρέπει να ξέρουμε πως υπάρχει κάποιος "άλλος" ο οποίος μέσα από τις δικές του εμπειρίες ή γνώσεις ή ακόμη και από τη στάση ζωής του αξίζει τον σεβασμό μας. "Αυτός" είναι η προτεραιότητα μου και όχι ο φανατικός.
    "Αυτός" είναι ο τύπος που με το τρόπο που θα εκφράσει την αγάπη του για την επιλογή του μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις γιατί πήρε/έχει αυτό που έχει. Έχει αυτό που δεν είναι η δική μας επιλογή αλλά η δική του επιλογή και είναι υπέροχο να αντιλαμβάνεσαι γιατί μπορεί ή γιατί θέλει να το έχει.

Οπότε είναι κρίμα να εκφράζεσαι (όχι εσύ, ο κάθε ένας μας, σε τρίτο πρόσωπο μιλάω) με έναν τρόπο αφοριστικό που αγγίζει και "αυτόν" εξαιτίας του κάθε κολλημένου.

Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι... ποιο είναι σημαντικό, να απαντήσω σε έναν κολλημένο φανατικό Yamaha-κια, Ducatisti κτλ ή να προσπεράσω και να αναζητήσω γνώσεις και όμορφες εμπειρίες αντίστοιχων κατόχων με διαφορετική όμως οπτική που "μας" αφορά μοτοσυκλετιστικά και όχι οπαδικά. Αν "δεν" απαντήσω, αποδίδω σεβασμό σε "αυτόν" που έχει το ίδιο με τον κολλημένο αλλά είναι "αλλιώς". Κερδίζει "αυτός" και σίγουρα κι εμείς. Αν απαντήσω στον κολλημένο τι κερδίζω; Τίποτα!

Ας αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του.
    Βλέπετε τι ήρεμα και όμορφα μιλάει, πόσο ζεν είναι ένας κάτοχος ιαπωνικού;

Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	arkas-rotator-710x401.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	19,1 KB 
ID:	415568

Μέλος
    Το θέμα είναι ότι αυτή που έχουν ιαπωνικά έχουν άποψη ενώ οι περισσότεροι δεν είχαν ποτέ τους ευρωπαϊκό,ενώ αντίθετα αυτή με τα ευρωπαϊκά ξεκίνησαν με ιαπωνικά κ όταν απόκτησαν ευρωπαϊκό δύσκολα θα γύριζαν πάλι σε ιαπωνικό...και κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι το ιαπωνικό έχει καλύτερα περιφερειακά,όπως κ να το κάνουμε τα ευρωπαϊκά είναι πιο ολοκληρωμένα οι Ιάπωνες λειτουργούν με χρονοκαθυστερηση,τα τελευταία χρόνια κάπως ξύπνησαν κ άρχισαν να βαζουν καλά περιφερειακά σε κάποια μοντέλα,κ να βγάζουν 2 κ παραπάνω εκδόσεις ανάλογα τις προτιμήσεις του πελάτη με άλλα λόγια προσπαθούν να αντιγράψουν τους Ευρωπαίους κ καλά κάνουν γιατί έτσι είναι ο ανταγωνισμός αλλά το κάνουν με τεράστια χρονοκαθυστερηση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Εγώ βλέπω ότι ο νέος που ψάχνει μοτόρι, μας πήρε χαμπάρι και σταμάτησε να γράφει μετά την πρώτη σελίδα

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Για τους απανταχού haters

Γιάννενα, 30 χρονια πριν.....1993-1994, κάπου εκεί.

Παρκαρισμένο μπροστά στο καφέ Ακαδημία στη Λ. Δωδώνης, απέναντι από το daily News,
    ένα απριλια by Philip starck.

Έπαθαν σοκ τα μάτια μου, μου κόπηκε η ανάσα, ζαλίστηκα και έβγαλα μια κραυγή :
    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή πλησιάζει ένα παλικάρι, βγάζει αταραχος τα κλειδιά, ανεβαίνει, βάζει μπρος, και πριν γκαζωσει να φύγει γυρίζει και μου φωναζει:

"Μην το πάρεις"

Και δεν το πήρα.

Και ζήσαμε και οι 2 καλά.

Ξερωγω, μπορεί να'ναι και άσχετο.
    Πιθανότατα.

Ξέχασα να αναφέρω ότι την ώρα που έφευγε αυτός με κατεύθυνση προς το μωλο, εγώ πήγαινα προς τη στάση να περιμένω το αστικό.

Ride, and let ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ρε παιδια μην το κουραζουμε το θεμα πολυ γιατι εχει καταντησει να ξεχειλωσει σαν αφτερ μαρκετ ταιβανεζικο αμορτισερ
    Τα ευρωπαικα ειναι για τους εχοντες,γνωστες και ενασχολουμενους,αυτους που θα τα συντηρησουν ευλαβικα συμφωνα με το μανουαλ ,και που μπορουν και θελουν να χαρουν τα αξεπεραστα οδικα τους χαρακτηριστικα,και που θα βαλουν το χερι στην τσεπη σε περιπτωση στραβης.
    Τα γιαπωνεζικο ειναι για τους υπολοιπους.
    Να μην ξεχασω,ΝΑΙ τα ευρωπαικα ΕΙΝΑΙ πιο ομορφα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδια μην το κουραζουμε το θεμα πολυ γιατι εχει καταντησει να ξεχειλωσει σαν αφτερ μαρκετ ταιβανεζικο αμορτισερ
    Τα ευρωπαικα ειναι για τους εχοντες,γνωστες και ενασχολουμενους,αυτους που θα τα συντηρησουν ευλαβικα συμφωνα με το μανουαλ ,και που μπορουν και θελουν να χαρουν τα αξεπεραστα οδικα τους χαρακτηριστικα,και που θα βαλουν το χερι στην τσεπη σε περιπτωση στραβης.
    Τα γιαπωνεζικο ειναι για τους υπολοιπους.
    Να μην ξεχασω,ΝΑΙ τα ευρωπαικα ΕΙΝΑΙ πιο ομορφα.
    Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να δωσεις σοβαρο τονο στη κουβεντα. Ε, γιατι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος

Παρκαρισμένο μπροστά στο καφέ Ακαδημία στη Λ. Δωδώνης, απέναντι από το daily News,

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή πλησιάζει ένα παλικάρι, βγάζει αταραχος τα κλειδιά, ανεβαίνει, βάζει μπρος, και πριν γκαζωσει να φύγει γυρίζει και μου φωναζει:

"Μην το πάρεις"

Και δεν το πήρα.

Πιθανότατα.

Ξέχασα να αναφέρω ότι την ώρα που έφευγε αυτός με κατεύθυνση προς το μωλο, εγώ πήγαινα προς τη στάση να περιμένω το αστικό.

Ride, and let ride.
    Τζιμήδη ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα ρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να δωσεις σοβαρο τονο στη κουβεντα. Ε, γιατι?
    Λόγω ηλικίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος

"Μην το πάρεις"

Και δεν το πήρα.

Πιθανότατα.

Ride, and let ride.
    εμενα παντως μου αρεσε

Όνομα:	800px-Org-sil_right_side.jpg 
Προβολές:	197 
Μέγεθος:	75,5 KB 
ID:	415569
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Λόγω ηλικίας
    Α καταλαβα, μικρος.....

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    εμενα παντως μου αρεσε

Οφειλω να παραδεχτω οτι οταν το πρωτοειδα στις σελιδες του Μοτο, πρπει να γελουσα για κανα τριωρο

Μετα αφου μου περασε το αρχικο σοκ και το σκεφτομουν πιο σοβαρα, αρχισα να αναρωτιεμαι ποιος εκατσε και σχεδιασε αυτο το πραμα, αλλα και ποιοι εδωσαν εγκριση να βγει αυτο το εκτρωμα στη παραγωγη

Αφου κατανοησα τους (ανυπαρκτους) λογους για το αποπανω, εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου αν θα βρεθει εστω και ενας που θα δωσει λεφτα για αυτο το πραμα
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    Οφειλω να παραδεχτω οτι οταν το πρωτοειδα στις σελιδες του Μοτο, πρπει να γελουσα για κανα τριωρο

Μετα αφου μου περασε το αρχικο σοκ και το σκεφτομουν πιο σοβαρα, αρχισα να αναρωτιεμαι ποιος εκατσε και σχεδιασε αυτο το πραμα, αλλα και ποιοι εδωσαν εγκριση να βγει αυτο το εκτρωμα στη παραγωγη

Αφου κατανοησα τους (ανυπαρκτους) λογους για το αποπανω, εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου αν θα βρεθει εστω και ενας που θα δωσει λεφτα για αυτο το πραμα
    Υπαρχουν και χειροτερα!

Όνομα:	Bimota DB3 Mantra.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	25,1 KB 
ID:	415572

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Υπαρχουν και χειροτερα!

Όνομα:	Bimota DB3 Mantra.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	25,1 KB 
ID:	415572
    Βαριέμαι να ψάχνω το Morbidelli V8 by Pininfarina (τρομάρα του) στο κινητό...

Την τσαγιέρα του Starck τη θεωρούσα έκτρωμα, αλλά τελικά γέρασε πολύ καλύτερα από άλλα της εποχής.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Βαριέμαι να ψάχνω το Morbidelli V8 by Pininfarina (τρομάρα του) στο κινητό...

Την τσαγιέρα του Starck τη θεωρούσα έκτρωμα, αλλά τελικά γέρασε πολύ καλύτερα από άλλα της εποχής.
    Υπάρχει κανένα που να γέρασε;;;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Varadero 1000
    από DRAKOS1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 19:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ