Σελίδα 9 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Δεν ειμαι ασφαλιστής. Αλλά φαντάζομαι ότι ήταν εκ προ μελέτης φόνος γιατί το λέει ο Δοκτορ Κ6 στο Moto.gr .
    Μια ερώτηση , τα εμβόλια έχουν τσιπάκια και ο μπιλ ο γκειτς με ελέγχει ?
    Αγαπητέ CorpseAlive, έχεις ανεβάσει στο συγκεκριμμένο νήμα μέχρι στιγμής 32 post υποστηρίζοντας μέσες άκρες ότι απλά έγινε ένα τροχαίο στο οποίο έφταιγε σε κάποιον βαθμό (αν όχι ) και ο αποθανών μοτοσυκλετιστής, πως όσοι λένε κάτι άλλο είναι περίπου ψεκασμένοι ή τουλάχιστον συναισθηματικοί τύποι, και ταυτόχρονα ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις αναλυτικά την υπόθεση που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, κατέχεις ΔΟΤΑ, διαγράμματα, καταθέσεις μαρτύρων κλπ.

Να με συγχωρείς, τα παραπάνω όμως με προβληματίζουν κάπως.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Φορούσε αλλά λύθηκε ή δεν το είχε δέσει καλά γιατί έφυγε κατά την σύγκρουση.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turrican Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ CorpseAlive, έχεις ανεβάσει στο συγκεκριμμένο νήμα μέχρι στιγμής 32 post υποστηρίζοντας μέσες άκρες ότι απλά έγινε ένα τροχαίο στο οποίο έφταιγε σε κάποιον βαθμό (αν όχι ) και ο αποθανών μοτοσυκλετιστής, πως όσοι λένε κάτι άλλο είναι περίπου ψεκασμένοι ή τουλάχιστον συναισθηματικοί τύποι, και ταυτόχρονα ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις αναλυτικά την υπόθεση που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, κατέχεις ΔΟΤΑ, διαγράμματα, καταθέσεις μαρτύρων κλπ.

ναι και εμένα αυτή η απόλυτη βεβαιότητα του συμφορουμίτη με προβληματίζει συν τα στοιχεία που λέει ότι γνωρίζει
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turrican Προβολή μηνύματος

''πως όσοι λένε κάτι άλλο είναι περίπου ψεκασμένοι ή τουλάχιστον συναισθηματικοί τύποι,''

αναφέρθηκα στα λεγόμενα του δόκτορα κ6 στο ότι δεν πιστευέι ότι ήταν ατύχημα οχι σε όλους δεν τσουβάλιασα κανέναν.

Φορούσε αλλά λύθηκε ή δεν το είχε δέσει καλά γιατί έφυγε κατά την σύγκρουση.
    άρα δεν υπάρχει θέμα συνυπαιτιότητας λόγω έλλειψης κράνους

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    ναι και εμένα αυτή η απόλυτη βεβαιότητα του συμφορουμίτη με προβληματίζει συν τα στοιχεία που λέει ότι γνωρίζει
    Για να είμαι ειλικρινής είμαι η Ντόρα Μπακογιάννη και αγόρασα πρόσφατα ένα Transalp 700 .
    Πλάκα κάνω , μου το δώσε ο δικηγόρος που ασκούμαι σαν υπόθεση εργασίας για να εκπαιδευτώ και έχω πάθει εμμονή με το θέμα.

Για να είμαι ειλικρινής είμαι η Ντόρα Μπακογιάννη και αγόρασα πρόσφατα ένα Transalp 700 .
    Πλάκα κάνω , μου το δώσε ο δικηγόρος που ασκούμαι σαν υπόθεση εργασίας για να εκπαιδευτώ και έχω πάθει εμμονή με το θέμα.
    βρε συμφορουμίτη μην το παίρνεις στραβά , δεν το έγραψα για να υπονοήσω κάτι , μπορεί να γνωρίζεις πράγματα και να έχεις βάσιμες πληροφορίες , δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω , ένα προβληματισμό εξέφρασα

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    βρε συμφορουμίτη μην το παίρνεις στραβά , δεν το έγραψα για να υπονοήσω κάτι , μπορεί να γνωρίζεις πράγματα και να έχεις βάσιμες πληροφορίες , δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω , ένα προβληματισμό εξέφρασα
    Όχι δίκαιο έχεις να ρωτήσεις! Απλά όντως από τότε που έγινε κυριολεκτικά έχω σηκώσει και τις πέτρες για το θέμα αυτό. Κυριολεκτικά με βοηθάτε να αναπτύξω δικανικό συλλογισμό αυτή την στιγμή με το να μου την πέφτουν όλοι.

ρε παιδιά τι σας θυμίζει ο τροχονόμος που την πέφτει στον ντιλιβερά για το κράνος ?

εμένα το πρώτο στραβωμένο καραβανά στον στρατό και το δεύτερο το ανέκδοτο με την αλεπού και τον λαγό

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    ''πως όσοι λένε κάτι άλλο είναι περίπου ψεκασμένοι ή τουλάχιστον συναισθηματικοί τύποι,''

αναφέρθηκα στα λεγόμενα του δόκτορα κ6 στο ότι δεν πιστευέι ότι ήταν ατύχημα οχι σε όλους δεν τσουβάλιασα κανέναν.
    Μαλλον μπερδευεσαι...
    Ριξε μια ματια στο τι σου quotaρα κ ξανασκεψου.
    Ξαναλεμε...δεν ηταν ατυχημα. Υπαρχει νεκρος...
    Ride(s) the wind of change...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Μαλλον μπερδευεσαι...
    Ριξε μια ματια στο τι σου quotaρα κ ξανασκεψου.
    Ξαναλεμε...δεν ηταν ατυχημα. Υπαρχει νεκρος...
    Δυστύχημα . έχεις δίκιο.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παίδες, χαλαρώστε. Χωρίς να ενστερνίζομαι απόλυτα τα όσα λέει ο CorpseAlive, αυτά που λέει είναι πάνω-κάτω όσα θα λέγονταν σε ενδεχόμενη δίκη. Το δικαστήριο πιθανότατα θα καταλόγιζε συνυπαιτιότητα στον μοτοσικλετιστή λόγω αντικανονικής προσπέρασης ή/και ταχύτητας (δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία για τίποτα από τα δύο, αλλά υποθέτω από τα στοιχεία που έχω). Αυτό λέει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν έχει σημασία τι έκανε το αυτοκίνητο ή ο τροχονόμος, αυτά είναι καθαρά ευθύνη του μοτοσικλετιστή. ΕΤΣΙ λειτουργεί ο νόμος. Όπως έγραψα ήδη, όλοι οι μοτοσικλετιστές είναι παράνομοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ανά πάσα στιγμή. Στην καθημερινότητα αυτό συνήθως δε σημαίνει τίποτα απολύτως, αφού όλοι διευκολύνονται, αλλά όταν τύχει η στραβή και φτάσεις στο δικαστήριο, σημαίνει.

Ωστόσο, αυτή η συνυπαιτιότητα, κατά τη δική μου γνώμη, θα ήταν ίσως 10-15%, όχι μεγαλύτερη, καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει ξεκάθαρα το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, για τους προφανείς λόγους. Οπότε χαλαρώστε. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι στην ουσία φταίει ο μοτοσικλετιστής. Αλλά, βάσει νόμων, ίσως έχει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης.

Ξανά, αυτό δε σημαίνει τίποτα και ΔΕΝ είναι το θέμα. Το θέμα είναι το μόνιμο απυρόβλητο των "επισήμων" και των κολλητών τους, η αντανακλαστική απόπειρα συγκάλυψης παντού και πάντα (το έχουμε δει 20 φορές τον τελευταίο μήνα, από παιδεραστές μέχρι μπάτσους), ο τροχονόμος που διώχνει μάρτυρα επειδή δεν τον βολεύει (!!!), ο δυνητικά δολοφονικός ελιγμός στο συγκεκριμένο σημείο για να μην κάνουν 500 γαμημένα μέτρα παραπάνω, και άλλα πολλά.
    Life begins at 45°.

Δεν τα έγραψα για να σου ζητήσω εξηγήσεις, δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Καταλαβαίνω ότι έχεις πάθει εμμονή με το ζήτημα, για άλλους λόγους έχω και και εγώ μιας και καθημερινά περνάω από το σημείο στον δρόμο για την δουλειά.
    Αυτό όμως που πραγματικά με προβληματίζει δεν είναι οι δικονομικές λεπτομέρειες (όταν εν τέλει αυτές καταλήξουν κάπου). Τις θεωρώ δευτερεύουσες και γιατί πέραν όλων των άλλων, δεν πιστεύω πως ότι είναι νόμιμο είναι και δίκαιο.

Αυτό που με "τρελαίνει" και αποκαλύφθηκε (και) με το γεγονος αυτό, είναι το αίσθημα που έχουμε από τις τυχαίες αποκαλύψεις ότι θα μας χτυπήσουν και μετά θα πέσει απόπειρα συγκάλυψης. Αν δεν κόλωσαν να το αποπειραθούν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και με περισσότερες κάμερες σημεία της Αθήνας, τι έχει να πάθει ο καθένας από εμάς στο στενό πχ που μένει αν γίνει η στραβή από ένα "υπηρεσιακό όχημα";

Όχι δίκαιο έχεις να ρωτήσεις! Απλά όντως από τότε που έγινε κυριολεκτικά έχω σηκώσει και τις πέτρες για το θέμα αυτό. Κυριολεκτικά με βοηθάτε να αναπτύξω δικανικό συλλογισμό αυτή την στιγμή με το να μου την πέφτουν όλοι.
    εντάξει ρε συ δεν στην πέσαν και όλοι , αλλά - και νομίζω θα συμφωνήσεις - κράτος και αστυνομία φρόντισαν με την απαράδεκτη στάση τους άλλο ένα τροχαίο - τραγικό βέβαια - αλλά ένα τροχαίο τέλος πάντων , να το αναγάγουν σε εθνικό ζήτημα , το ερέθισμα από τους ίδιους ξεκινάει για να γίνουν και πάλι όλα μπάχαλο , αν έχεις παρακολουθήσει έχουν διοργανωθεί μοτοπορείες λόγω του γεγονότος που δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχουν , είναι λογικό και εμείς στο φόρουμ που όλοι μας παραμιλάμε με αυτά που συμβαίνουν να κρατάμε μια επιφυλακτική στάση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παιδιά από έμπιστη πηγή (έναν ξάδερφο από το χωριό, δεν τον ξέρετε) ο κοπσαλιβε είναι τριτοξάδελφος του οδηγού και τεταρτοανηψιός της Ντόρας.
    Βαλτός ειναι.

(αστειεύομαι φυσικα)

Σελίδα 9 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα