εχω πει οτι κανω ταξιδι παντος καιρου, αλλα δεν εννοουσα κατι τετοιο για να πω την αληθεια
παγωσα μονο απο τις φωτο παιδες
παντως μπραβο για το κουραγιο παιδες!!!
παντα καλες βολτες με καλυτερες επιστροφες!!!
![]()
εχω πει οτι κανω ταξιδι παντος καιρου, αλλα δεν εννοουσα κατι τετοιο για να πω την αληθεια
παγωσα μονο απο τις φωτο παιδες
παντως μπραβο για το κουραγιο παιδες!!!
παντα καλες βολτες με καλυτερες επιστροφες!!!
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
ρε παιδια δε μου λεγατε να σας εδινα τη φορμα του σκι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και τα πεδιλα μαλλον πιο χρησιμα θα σας ητανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαλιστα....Τωρα οτι και να πω θα με βρισετε...Σας ζηλεψα στη βολτα και μακαρι να ειχα ερθει..Αλλα δυστηχως επεσε οικογενειακο χωσιμο και δεν επαιζε να τη κανω..Ζητω δημοσια συγνωμη απο το Χρηστο γιατι οντως τον ειχα πριξει να παμε βολτα αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι..
Παντως Χρηστο ειδες που ειχα δικιο για το καιρο!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ρε παιδια δε μου λεγατε να σας εδινα τη φορμα του σκι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και τα πεδιλα μαλλον πιο χρησιμα θα σας ητανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να φόραγαν τα πέδιλα και να πατάγανε δίπλα στις ρόδες όπως τα αεροπλάνα στη Σιβηρία!!!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[Bμια εικονα 1000 λεξεις [/B]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να φόραγαν τα πέδιλα και να πατάγανε δίπλα στις ρόδες όπως τα αεροπλάνα στη Σιβηρία!!!
χμμμ ΝΑΙ καπως ετσι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μια εικονα 1000 λεξεις :rotflmao:
χααχχααχαχχαχαχααχχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπραβο παιδια ωραιες φωτο,ωραια βολτα!!:a19:![]()
Κοιτα Χρηστο οπως σου ειπα οι πηγες μου για το καιρο ειναι παντα απο ανθρωπους οχι απο υπηρεσιες...Και ναι απο την προηγουμενη ειχα αμφιβολιες αλλα τελικα αλλος λογος με κρατησε μακρυα....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
για ορεκτικα σας ηθελε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αα... γιαυτο μας τράβαγες στα βουνά και στα χιόνια;
Γι αυτό ήθελες να φύγεις 2ήμερο;
γι αυτο προσπάθησες να μας αποπλανήσεις στις αντίξοες συνθήκες;
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μια εικονα 1000 λεξεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Το βραδυ σταφιδες και κονιακ για τα παγωμενα παιδακια του δρομου!!
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα....
Τελικά ΕΙΧΕ ΚΡΥΟ ???
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα....
Τελικά ΕΙΧΕ ΚΡΥΟ ???
Αν υπολογισουμε οτι το θερμομετρο στο "90" εδειχνε -1, και με δεδομενο οτι η θερμοκρασια πεφτει κατα 1 βαθμο αν 15χλμ/ωρα, οποτε στα 120χλμ/ωρα στην Υλικη, ταξιδευαμε στους -9 τουλαχιστον ...![]()
Μπαααα ... :wacko:
ΚΑΘΟΛΟΥ !!!![]()
Μια χαρα ηταν ο καιρος !!!![]()
:rotflmao:
![]()