Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 247

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gay8.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	17,0 KB 
ID:	35435

Παλαιό μέλος
    twra eida to 8ema kai well...dikiklo kai ginaika mono kai mono san 8eama/skepsi mou rxete kala!opos kai na to kanoume 8ilika kai ta 2 teriazoun poli!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Λοιπόν ο καλύτερος διάλογος που έχω ακούσει μεταξύ γυναίκας οδηγού και άντρα είναι ο εξής:
    Μια κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει και κάνει κάποιες μανούβρες παραπάνω .Από πίσω περιμένουν 4αμάξια. Ξεκινά ο τρίτος να κορνάρει και να φωνάζει:
    ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ!! τίποτε η κοπέλα.Ξανά ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ...πάλι τίποτε .Πάμε πάλι ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ!! Η οδηγός μας δεν δίνει σημασία και συνεχίζει τις μανούβρες. Εν το μεταξύ οι υπόλοιποι δεν μιλούν και περιμένουν..
    Πετάγεται πάλι ο τρίτος μωρή Μαλακισμένη πήγαινε να πλύνεις κάνα πιάτο!!
    Στο σημείο αυτό απαντά η οδηγός : έχω έναν Μαλάκα σαν και σένα ρε να μου τα πλένει...
    Μετά πάνε πολλά μπιμπ

Μήπως να το έβαζα στα ανέκδοτα??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Latri kali h ataka.Alla edw yparxei ena problhma.Mhn koitas pou oi pio polloi eimaste kala paidakia kai ama akousoume kamia malakia apo kamia kopela tha to katapioume giati ws gnoston einai to asthenestero filo kai den ginetai egw na thn arxisw stis sfaliares.Yparxoun katoi omws typades opws ena skiniko pou eixa dei mprosta mou kai eixa mhnei kokalo ,pou mia prosfathouse na parkari,meta apo xilies prospathies den to ebale kala kai petage eksw o kolos tou koutiou,me apotelesma na mhn xwraei ena fortigo na perasei.Bgainei loipon o fortigatzis (klasikos koilara mousia agriofatsa laxanagoritis) tis leei tis typisas "ante mori kyratsa traba sthn kouzina sou" kai ta sxetika ,gyrnaei ayth tou leei ai sto diaolo malaka.... me apotelesma na thn bgalei eksw apo to amaksi kai na thn exei arxisei se kati xastoukia san ayta pou erixne o begos.
    Gi ayto kai ligo prosoxi me tis atakes.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Λοιπόν ο καλύτερος διάλογος που έχω ακούσει μεταξύ γυναίκας οδηγού και άντρα είναι ο εξής:
    Μια κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει και κάνει κάποιες μανούβρες παραπάνω .Από πίσω περιμένουν 4αμάξια. Ξεκινά ο τρίτος να κορνάρει και να φωνάζει:
    ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ!! τίποτε η κοπέλα.Ξανά ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ...πάλι τίποτε .Πάμε πάλι ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ!! Η οδηγός μας δεν δίνει σημασία και συνεχίζει τις μανούβρες. Εν το μεταξύ οι υπόλοιποι δεν μιλούν και περιμένουν..
    Πετάγεται πάλι ο τρίτος μωρή Μαλακισμένη πήγαινε να πλύνεις κάνα πιάτο!!
    Στο σημείο αυτό απαντά η οδηγός : έχω έναν Μαλάκα σαν και σένα ρε να μου τα πλένει...
    Μετά πάνε πολλά μπιμπ

Μήπως να το έβαζα στα ανέκδοτα??

φερ'το! και θα ειναι και φρεσκο χωρις σηματακι!!!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ερωτηση αν βλεπατε σκηνικο αντρας να χτυπαει γυναικα στο δρομο δεν θα τον σταματουσατε???? Προσωπικα οταν μου συνεβει με πηγαν στο αυτοφωρο μετα γιατι δεν μπορω να βλεπω κατι "μαγκες" να το παιζουν νταηδες μονο εκει που τους παιρνει..Δεν ειμαι το καλο παιδι και ο σωτηρας αλλα εχω ενα οριο στο τη μαλακια θα αντεξω...Σκεφτηκα οτι θα μπορουσε να ειναι η αδερφη μου ή η μανα μου και τρελαινομαι...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Βασικά η γυναίκα θέλει αγάπη ,φροντίδα και προδερμ!!!

Σοβαρα τώρα:

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!!!!!

ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Βασικά η γυναίκα θέλει αγάπη ,φροντίδα και προδερμ!!!

Σοβαρα τώρα:

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!!!!!

ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!

το προδερμ που χρειαζεται???
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Tha sou elega alla kapoios mod tha sbisei to post mou meta opote asto

ΕΛΛΑΣ
    ΤΖΙΦΟΣ,ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΕΛΛΑΣ
    ΤΖΙΦΟΣ,ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ...

Για δες εδώ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποτέ δεν ξέρεις... ;-) Το avatar του/της startengine
    "TO MONO POU MPOROUN NA ODIGISOUN OI GYNAIKES EINAI THN HLEKTRIKI SKOUPA THS DELONGI "

Για σένα καλέ μου 620, θα κάνω - νομίζω - μια έκπτωση στις αρχές μου και θα σε πάω μια ... γρήγορη βολτίτσα με ... ηλεκτρική ή ό,τι άλλη σκούπα προτιμάς

Μετά, ίσως γίνεις εντελώς καλά!
    Για να μην παρεξηγηθώ, από το μισογυνισμό (ναι ασθένεια είναι και μάλιστα με πολλές πολλές παρενέργειες ) που σε διακατέχει.

Με όλο το θάρρος έ?
    Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
    Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....

Το να μπουμε στην διαδικασια να κρινουμε ποιος ειναι καλητερος ...αστο βαριεμαι ,αλλα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι πολυ turn on οι νεες γυναικειες ολοσομες φορμες .

Μονο που το σκεφτομαι .................

Startengine diavase to topic olo apo thn arxi kai tha katalabeis oti ayto pou egrapsa htan gia plaka kai meta petaksou kai pes thn eksypnada sou valentino rossi esy.

Παλαιό μέλος
    Οδηγώ μοτοσυκλέτα πολλά χρόνια, ασχολούμαι με το χώρο της μοτοσυκλέτας έξι χρόνια, ειδικά τα τελευταία ήταν αρκετά χρήσιμα, άρχισα να βλέπω διαφορετικά, πολλά πράγματα. Δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό αλλά υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών αυτές που οδηγούν μόνο αυτοκίνητο και αυτές που οδηγούν μοτοσυκλέτα και πιθανώς και αυτοκίνητο, την πρώτη κατηγορία ας την αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν παίζεται, παρόλο ότι είμαι γυναίκα, οτιδήποτε στραβό ή επικίνδυνο δω μπροστά μου ξέρω πως πίσω από το τιμόνι υπάρχει γυναίκα σε ποσοστό πολύ μεγάλο. Όμως οι γυναίκες που οδηγούν μοτοσυκλέτα είναι διαφορετικές, είμαστε (βάζω και τον εαυτό μετά από 25 χρόνια πάνω σε δύο ρόδες) πιο ώριμες πιστεύω αλλά και περισσότερο αγχωμένες, με αποτέλεσμα να οδηγούμε πιο προσεκτικά, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν (πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις). Στα μαθήματα που κάνουμε σχεδόν πάντα υπάρχουν 1-2 γυναίκες, την πρώτη φορά που μπαίνουν στην πίστα είναι αγχωμένες, ανασφαλείς και πανικόβλητες πολλές φορές, θα με πατήσουν, θα περάσουν από πάνω μου, θα με κοροϊδεύουν, σκέφτονται, όμως σας πληροφορώ πως σχεδόν πάντα βραβεύονται σαν star students της ημέρας.

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γυναικεσ.....
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 16:14
  2. Γυναικεσ..και ΤεΧνολογια...
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:12
  3. Ερωτηση Κυριωσ Προσ Γυναικεσ
    από kalgeorge στο forum Off topic