για σου ρε πατρίδα
βλέπω να έρχομαικαι εγώ στο ΔΕΛΕΑΡ
![]()
για σου ρε πατρίδα
βλέπω να έρχομαικαι εγώ στο ΔΕΛΕΑΡ
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί…![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Ρε επαναστατικό νιάτο, άσε τις πορείες και πάμε καμια βόλτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί…![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ πάλι λέω να αφήσεις λίγο τις βόλτες και να έρθεις στην πορεία !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε επαναστατικό νιάτο, άσε τις πορείες και πάμε καμια βόλτα...
![]()
![]()
![]()
ε
![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Το κοβω να φτηνετε την πορεια και να αραζετε για μπυρονια στο Λεδεαρ...
Και απο μενα μια!!![]()
![]()
![]()
Οποιος δεν θέλει δεν έρχεται, αλλά όποιος δεν έρθει επειδή βαριέται η επειδή θα πάει βόλτα κλπ. και όχι για κάποιο σοβαρό λόγο, την επομένη που θα του πιάσουν τον κώλο ή θα αγανακτήσει απο την όλη κατάσταση στον μοτοσυκλετισμό να κάνει τουμπεκί και μην αρχίσει τα τριτοκοσμικοί είμαστε, δεν υπάρχει κράτος και λοιπές κλάψες.....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ......ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ.
Ισως μία πορεία να μην προσφέρει ουσιαστικά τίποτα αλλά η αδιαφορία για θέματα που καίνε εμάς τους ίδιους μας κάνει αποχαυνωμένα πιόνια.....κοινός Αμερικανάκια......
Πάντα όποιος θέλει πηγαίνει κάπου, αυτό έλειπε να εξαναγκάζαμε κόσμο.
Κι επισης όποιος διαφωνεί με έναν τρόπο προάσπισης/διεκδίκησης/προώθησης αιτημάτων, μπορεί να το λέει.
Είμαι κάθετα αντίθετος στη λογική της διαδήλωσης και της πορείας για ολα τα ζητήματα.
Σπανίως έχουν προσφέρει κάτι, οι "αρμόδιοι" συνήθως κωφεύουν και όσοι υφίστανται την ταλαιπωρία, βρίζουν αυτούς που κάνουν τη διαδήλωση. Δεν πιστέυω οτι η πορεία θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την αγανάκτηση όσων θα περιμένουν πίσω από τις μηχανές. Τουναντίον, θα επιβαρύνει κι άλλο την ήδη άσχημη γνώμη που έχει ο μέσος κόσμος.
Άποψή μου φυσικά, άσχετο αν τελικά θα μεθέξω κι εγώ τηε πορείας...
Και ναι, θα συνεχίσω να λέω οτι είμαστε τριτοκοσμικό κράτος (γιατί είμαστε). Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.
Θα έλεγα επίσης και σοβαρότερες και ισχυρότερες λέσχες, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που δεν θέλω να θίξω εδώ.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους (οι καμερες φωτογραφιζουν τα ιχ και στελνουν τις κλησεις ταχυδρομικα.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥς ΛΕΩΦ/ΜΟΥΣ ΣΕ ΜΟΤΟ..........
Αυτο για οσους λενε οτι δεν γινετε τιποτα με πορειες κλπ![]()
Πηγαιντε τοτε σε καμια εκκλησια και περιμεντε με καμια προσευχη να γινει τιποτα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάντα όποιος θέλει πηγαίνει κάπου, αυτό έλειπε να εξαναγκάζαμε κόσμο.
Κι επισης όποιος διαφωνεί με έναν τρόπο προάσπισης/διεκδίκησης/προώθησης αιτημάτων, μπορεί να το λέει.
Είμαι κάθετα αντίθετος στη λογική της διαδήλωσης και της πορείας για ολα τα ζητήματα.
Σπανίως έχουν προσφέρει κάτι, οι "αρμόδιοι" συνήθως κωφεύουν και όσοι υφίστανται την ταλαιπωρία, βρίζουν αυτούς που κάνουν τη διαδήλωση. Δεν πιστέυω οτι η πορεία θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την αγανάκτηση όσων θα περιμένουν πίσω από τις μηχανές. Τουναντίον, θα επιβαρύνει κι άλλο την ήδη άσχημη γνώμη που έχει ο μέσος κόσμος.
Άποψή μου φυσικά, άσχετο αν τελικά θα μεθέξω κι εγώ τηε πορείας...
Και ναι, θα συνεχίσω να λέω οτι είμαστε τριτοκοσμικό κράτος (γιατί είμαστε). Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.
Θα έλεγα επίσης και σοβαρότερες και ισχυρότερες λέσχες, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που δεν θέλω να θίξω εδώ.
+ 1 καπετάνιο !
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Λόγω της πίεσης ναι. Της πορείας, όχι...λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους
Αν ο,τι έχουμε πετύχει τόσα χρόνια είναι η κίνηση στους λεωφορειόδρομους... τι να πω...Αυτο για οσους λενε οτι δεν γινετε τιποτα με πορειες κλπ![]()
Ας μην είμαστε απόλυτοι. Ή πορεία, ή εκκλησία... υπάρχουν κι άλλοι πιο σοβαροί (ή σοβαροφανείς αν θέλετε) τρόποι.Πηγαιντε τοτε σε καμια εκκλησια και περιμεντε με καμια προσευχη να γινει τιποτα.....
Έχω την άποψη οτι μια πορεία (στις τόσες που γίνονται καθημερινα για ψύλλου πήδημα) και ειδικά Σάββατο που ΔΕΝ προσφέρει επικοινωνιακά δημοσιότητα (μικρότερη ακοραματικότητα ειδήσεων, κλειστές υπηρεσίες και υπουργεία) είναι μάλλον άστοχη κίνηση.
Ειδικά επειδή είναι και 1/4...
Αλλά, όπως προείπα, άποψή μου...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι προβλέπει το άρθρο 49 του KOK το οποίο είναι ... σκανδαλώδες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Παραμενει το σκανδαλωδες αρθρο 49 του ΚΟΚ
Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
Συγκεντρωση την Πρωτοαπριλια 2006 στις 11.00 στο πεδιο του Αρεως.Θα ακολουθησει πορεια(με τις μηχανες) προς το Υπουργειο Μεταφορων
ΜΟΤΟΕ
Σημ.. υπολογιζω παιδια πανω απο 2000 μοτοσυκλετες....
Πάντα όρθιοι
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους (οι καμερες φωτογραφιζουν τα ιχ και στελνουν τις κλησεις ταχυδρομικα.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥς ΛΕΩΦ/ΜΟΥΣ ΣΕ ΜΟΤΟ..........
Αυτο για οσους λενε οτι δεν γινετε τιποτα με πορειες κλπ![]()
Πηγαιντε τοτε σε καμια εκκλησια και περιμεντε με καμια προσευχη να γινει τιποτα.....
το ξαναγράφω
ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
υπάρχουν χιλιάδες τρόποι διεκδίκησης ένας απο αυτούς είναι και η πορεία διαμαρτυρίας, ίσως ο πιο μαζικός και ο πιο ξεκάθαρος......μαύρο στις εκλογές, αρνηση συμμόρφωσης κλπ. είναι ατομικά μέτρα που δεν δίνουν και ένα ξεκάθαρο μήνυμα ή δίνουν περιθώρια παρερμήνευσής τους...........
Οσο να αφορά την ταλαιπωρία που θα υποστούν κάποιοι αύριο τους την έχουμε ξεπληρωμένη εδώ και χρόνια με το οτι γλυτώνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα επιπλέον ουράς και χιλιάδες θέσεις πάρκινγκ καθημερινά, αφού εμείς επιλέξαμε να αφήσουμε τα κουτιά σπίτι και να μετακινούμαστε με μοτοσυκλέτες.
Να μην πώ για τους δυσανάλογους φόρους που πληρώνουμε σε σχέση με ιδιοκτήτες αυτοκινήτων......ασ ταλαιπωρηθούν 2 ώρες και ας σκεφτούν πόσο περισσότερο πρέπει να μας προσέχουν και να μας στηρίζουν για δικό τους ώφελος.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.
.
Έχουν σοβαρή κυβέρνηση διότι κάνουν πορείες !!!! Kάνουν πορείες σημαίνει ότι διεκδικούν , ζητάνε –απαιτούν !!!!
Φυσικά δεν είναι ΜΟΝΟ πορείες ….δεν κατεβαίνουν στους δρόμους την μια και την άλλη είναι σαν να μην συνέβη τίποτα !!!!
Μην ξεχνάς αυτός που δεν ζητά δεν λαμβάνει !!!!
Τέλος αν φοβάται κάτι η κυβέρνηση ( όποια και να είναι ) είναι η πορείες και η μαζικές κινητοποιήσεις ……
Στο τελευταίο θα συμφωνούσα εαν στην Ελλάδα δεν είχαν εκφυλιστεί τόσοΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Τέλος αν φοβάται κάτι η κυβέρνηση ( όποια και να είναι ) είναι η πορείες και η μαζικές κινητοποιήσεις ……
Έχουμε σχεδόν καθημερινα μια πορεία (πχ σήμερα έχει φοιτητικό συλλαλητήριο)...
Όταν κάτι είναι σύνηθες, παύει να είναι σημαντικό....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais