Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 209

Θέμα: Ιλιγγος, Αντανακλαστικα, Φρενα και Τυχη.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Σαν να του έχετε χιμήξει όλοι μαζί μου φαίνεται .....

...Την επόμενη φορά που κάποιος μοτοσικλετιστής θα γράψει ότι είδε τον Χριστό φαντάρο , από μαλακία αυτοκινητιστή , θα τον κράξω πολύ άσχημα αν δεν είναι 100% νόμιμος !!! Να δούμε πώς θα φανεί....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η δική μου πρόταση για το τι μπορείς να κάνεις με jeep, αν εισαι adrenaline junkee.
    ........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	39,0 KB 
ID:	40806

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Oxι φιλε μου δεν εχω ξεχασει να βγαλω και ευχομαι και ελπιζω ποτε να μην κανω τετοιο λαθος.

Αν και μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω σε συγχαίρω (ούτε μια φορά??).
    Να πω κάτι όμως. Όλα όσα έχω γράψει μέχρι στιγμής δεν αποσκοπούν στον να δαιμονοποιήσουν τους κακούς μηχανόβιους. Όπως είπα και εγώ σε αυτούς ανοίκω. Επίσης πιστεύω ότι το ποσοστό καλών αναβατών είναι κατα πολύ μεγαλύτερο από αυτό των καλώς οδηγών, καθώς ο αναβάτης έχοντας καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Άσε που οι κακοί αναβάτες μας αφήνουν νωρίς σε αντίθεση με τους οδηγούς που πάνε απλά συνεργείο(μακάβριο αλλά αληθινο, μακρυά από όλους μας).
    Για όλα τα παραπάνω λοιπόν καταλήγω στο ότι είναι καλύτερο να μην προκαλούμε την τύχη μας και να τα ρίχνουμε στους άλλους.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    βελζεβουλάκο... να το κάνεις φίλε, ειδικά αν του φταίει ο άλλος , ενώ εκείνος έκανε endo, σούζα, drift , πήγαινε τάπα, ή οτι άλλο και εκείνος του έκοψε τον δρόμο....

ΡΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Τιποτα. Θα νιωθω ασφαλης
    ελπίζω όταν πάρεις το τζιπ και περάσεις στην αντίπερα όχθη (ποίηση όχι μαλακίες) να μην αφήσεις στην από δω όλα όσα λες τώρα γιατί για δάσκαλε που δίδασκες σε κόβω, κοίτα μην κατασκηνώσεις εσύ με 100 και την ασφάλειά σου στην αριστερή λωρίδα.

και ανεξάρτητα του πώς θα το πάρεις αυτό άκου και το άλλο

κανείς δεν έδωσε 100% δίκιο στον παπού, αυτό που σου λένε ότι είναι ότι

ΟΤΑΝ ΠΑΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΣΟ) ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ

με λίγα λόγια, πρέπει να κατανοείς ότι
    1. οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται εκθετικά
    2. οι υπόλοιποι στο οδόστρωμα πιθανότατα ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ όχι γιατί δεν κοιτάζουν (άλλο αν ο παπούς κοίταξε ή όχι) οπότε πρέπει ΕΣΥ να κινηθείς με τρόπο ώστε να μειώσεις όσο το δυνατό περισσότερο τους κινδύνους λόγω αυτού του γεγονότος

επί του πρακτέου όλο το κράξιμο που (για μένα δικαιολογημένα - δεν κρίνω το δικαίως) τρως οφείλεται στο ότι έχεις μία συμπεριφορά του στυλ "φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι εγώ αυτό που κάνω είναι πάντα το σωστό"
    τουλάχιστον αυτό βγαίνει με τα γραφώμενα σου εδώ, αν νομίζεις ότι αυτό είναι αναληθές πρέπει να αλλάξεις τρόπο γραφής.
    (από τη γραφή σου προκύπτει και το δάσκαλε που δίδασκες που εγγραψα παραπάνω)

αυτά.
    Για μένα έληξε το θέμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Gandalf ξέρω ποιος χαρακτηρίζει. Πραφανώς δεν λέω για σένα...
    Θάνος..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Χμμμ.

Μάλιστα. Δηλαδή για να νιώσεις ασφάλεια εσύ χρειάζεσαι ένα μεγάλο, βαρύ, εντυπωσιακό, 4Χ4, που θα εντυπωσιάζει με τον όγκο του, θα φαίνεται απο μακριά και έτσι θα σου ανοίγουν όλοι οι άλλοι, οι "απόβλητοι" δρόμο.

Να υποθέσω οτι με τη μηχανή δε νιώθεις ασφαλής, σωστά;

Για πες κι άλλα.

Εγώ λέω να πάρω ένα M113.... better safe than sorry...

Μαστοράκο.... αυτή την φορά γλύτωσες (και σου ευχομαι να μην σου ξανατύχει) και ήρθες εδώ πέρα να μας πεις την εμπειρία σου...

Πολλοί από εμάς φιλαράκο τό έχουμε ζήσει.... και ορισμένοι δεν πρόλαβαν καν να σταματήσουν με αποτέλεσμα να κυλιούνται στον δρόμο μετά απο συγκρουση με 180+ με ηλικιωμένη κυρία οδηγό αυτοκινήτου.... αλλά δεν κλαφτήκαμε.... ουτε γαμωσταυρίσαμε....

και να ξέρεις κάτι... όταν όλα είναι καλά είμαστε όλοι μαζί... στην στραβή φιλαράκο τελικά μόνος σου θα είσαι..... σκέψου το
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    ''Και δεν ασχολούμαι άλλο με τους χαρακτηρισμους των παππούδων, των κωλόγερων κλπ κλπ. Δεν είναι κανένα θέμα βιώματος. Είναι καθαρά θέμα αγωγής και σεβασμού._''

Το κειμενο ειναι απο τον ΘΑΝΟ. Θα πω 2 που μου εχουν συμβει με παππουδες. Μην πω τιποτα αλλο.

Με 50 χιλιομετρα ταχυτητα μηδενικη ουσιαστικα για τον δρομο που ημουν, βγαινει παππους στον δρομο (πεζος) στο χερι σακουλες με πεπονια χορτα ντοματες απο το πουθενα χωρις να δει τιποτα. Παραλιγο να πεσω πανω του ευτυχως λογω ταχυτητας την γλυτωσα. Το τι ακουσε δεν λεγεται. Μια χαρα στεκοταν παντως. Ολα του οι αισθησεις στο φουλ, για οποιο πει δεν ντρεπετε ο αλητης στον παππου βρηκε....... Στο τελος μου ζητησε συγνωμη.

Δευτερο περιστατικο, Στον πειραια στην σωτηρος στο τελευταιο στενο πισω απο το ΥΕΝ, παω κανονικοτατα στον δρομο ισα που τσουλαω. Ερχεται απο αριστερα παππεας και πεφτει πανω μου.
    Αφου γυρναω και του λεω ρε ανθρωπα τι κανεις? Γυρναει και μου λεει ελα μωρε μην κανεις ετσι, αυτο το κανω συχνα, παω και πεφτω πανω στα μηχανακια για να βλεπω αντιδρασεις.......................
    :hypnotize μα τον θεο ετσι μου ειπε.
    Αυτον δεν τον εβρισα δεν συνηθιζω αλλωστε (μονο σε ακραια περιστατικα, φτου σκορδα μακρια) επειδη με εστειλε η απαντηση. Οταν εισαι εν βρασμω ψυχης δεν σκεφτεσαι και πολυ εχω να γραψω εγω. Ναι θα κανεις πισω αν ειναι παππους αλλα δεν συγχωρουνται τα παντα επειδη εισαι μεγαλος. Ετσι πιστευω εγω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

και να ξέρεις κάτι... όταν όλα είναι καλά είμαστε όλοι μαζί... στην στραβή φιλαράκο τελικά μόνος σου θα είσαι..... σκέψου το

¨Κάλιο να κλαίει η μάνα του φονιά, παρά του πεθαμένου¨.....παλιά λαϊκή παροιμία

πεφτω πανω στα μηχανακια για να βλεπω αντιδρασεις
    Και γαμω τους γερους... καλο! Πως να του κρατησεις κακια με τετοια ντομπροσυνη:rotflmao:

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    βελζεβουλάκο... να το κάνεις φίλε, ειδικά αν του φταίει ο άλλος , ενώ εκείνος έκανε endo, σούζα, drift , πήγαινε τάπα, ή οτι άλλο και εκείνος του έκοψε τον δρόμο....

ΡΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....

Gandalf

Gandalf , το πως ταξιδεύουν τα ‘γρήγορα μηχανάκια ‘ είναι γνωστό …. Το παλικάρι που άνοιξε την συζήτηση ούτε σούζες έκανε ούτε endo ούτε drift ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    ''Και δεν ασχολούμαι άλλο με τους χαρακτηρισμους των παππούδων, των κωλόγερων κλπ κλπ. Δεν είναι κανένα θέμα βιώματος. Είναι καθαρά θέμα αγωγής και σεβασμού._''

Το κειμενο ειναι απο τον ΘΑΝΟ. Θα πω 2 που μου εχουν συμβει με παππουδες. Μην πω τιποτα αλλο.

Με 50 χιλιομετρα ταχυτητα μηδενικη ουσιαστικα για τον δρομο που ημουν, βγαινει παππους στον δρομο (πεζος) στο χερι σακουλες με πεπονια χορτα ντοματες απο το πουθενα χωρις να δει τιποτα. Παραλιγο να πεσω πανω του ευτυχως λογω ταχυτητας την γλυτωσα. Το τι ακουσε δεν λεγεται. Μια χαρα στεκοταν παντως. Ολα του οι αισθησεις στο φουλ, για οποιο πει δεν ντρεπετε ο αλητης στον παππου βρηκε....... Στο τελος μου ζητησε συγνωμη.

Δευτερο περιστατικο, Στον πειραια στην σωτηρος στο τελευταιο στενο πισω απο το ΥΕΝ, παω κανονικοτατα στον δρομο ισα που τσουλαω. Ερχεται απο αριστερα παππεας και πεφτει πανω μου.
    Αφου γυρναω και του λεω ρε ανθρωπα τι κανεις? Γυρναει και μου λεει ελα μωρε μην κανεις ετσι, αυτο το κανω συχνα, παω και πεφτω πανω στα μηχανακια για να βλεπω αντιδρασεις.......................
    :hypnotize μα τον θεο ετσι μου ειπε.
    Αυτον δεν τον εβρισα δεν συνηθιζω αλλωστε (μονο σε ακραια περιστατικα, φτου σκορδα μακρια) επειδη με εστειλε η απαντηση. Οταν εισαι εν βρασμω ψυχης δεν σκεφτεσαι και πολυ εχω να γραψω εγω. Ναι θα κανεις πισω αν ειναι παππους αλλα δεν συγχωρουνται τα παντα επειδη εισαι μεγαλος. Ετσι πιστευω εγω.
    Πιστεύεις ότι αυτά αποτελούν επιχειρήματα; Έχω κι εγώ να σου πω λοιπόν...

Πριν καναδυό μήνες κινούμαι στην αριστερή στην παραλιακή 5 μέτρα πριν μπω στη βοηθητική λωρίδα για να στρίψω στο φανάρι αριστερά. Ταχύτητα μηδενική. Νέος (κάτω των 30) με Stratus (του μπαμπά ίσως; ) αποφασίζει από τη μεσαία λωρίδα να πιάσει αριστερή την ώρα που είμαι στο ύψος της πίσω πόρτας του.

Με χτύπησε! Πού να πάω άλλωστε; Δεν έπεσα γιατί πήγαινα σιγά. Ο τύπος δεν κατάλαβε χριστό και 3 μέτρα πιο κάτω μας πιάνει το φανάρι.

- Φίλε το κατάλαβες ότι με χτύπησες ή δεν πήρες χαμπάρι;
    - Ε; (βλέμμα αγελάδας και κινητό ανα χείρας...)
    - Ναι... χαμπάρι δεν πήρες. Πήγαινε τώρα να δεις την πόρτα σου...
    - Συγγνώμη ρε φίλε δεν σε είδα είμαι πηγμένος μπλα μπλα μπλα (τον παππά... οι γνωστές πίπες)

Ναι... έδωσα τόπο στην οργή... δεν είπα τον κωλοπιτσιρικά, το μαλακιστήρι ή αλλά παρόμοια κι ας είχα και 100% δίκιο!

Περιστατικό 2ο και πιο σύντομο... Πιτσιρικάς κοντά στα 20 με όλη την οικογένεια μέσα (άσε το παιδί να οδηγήσει που είναι νέος και οδηγάει καλύτερα...) κάνει σφήνα την ώρα που είμαστε σε κίνηση με μηδενική ταχύτητα και ακριβώς δίπλα μου και γλυτώνω στο χιλιοστό με φρένο πανικού και τη γυναίκα μου από πίσω... (πάλι πήγαινα σιγά και τη γλύτωσα).

Θέλεις κι άλλα;

Ας λείπουνε οι χαρακτηρισμοί λοιπόν γιατί η λίστα είναι ατελείωτη...
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Κακως το συνεχιζουμε.
    Εδω μερικοι πουλανε τρελλα...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Κακως το συνεχιζουμε.

Πες τα, πες τα.....
    BYE, BYE από το thread. Τι άλλο να πούμε; Ξεμείναμε από επιχειρήματα....
    Άμα αρχίσουμε τις ιστορίες με καλούς ινδιάνους και κακούς λύκους........... καληνύχτα Θείε Τάκη.
    CU Guys

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Κακως το συνεχιζουμε.

E tote na to pate stis aggelies

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνδιασμένα φρένα και εξαέρωση (C-ABS bleeding ναούμ')
    από nikos_abel στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2011, 14:30
  2. διαρροή και φρένα!
    από BELZEBOYLIS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 10:18
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2006, 09:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε