Ρε παιδιά ας μπεί ο επόμενος για interview. Με προσοχή όμως για να μας εγκρίνουνε .....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Δεν είναι κομπλεξικός-κολλημένος BMW-δάκιας:rotflmao:
![]()
Ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου????
Απίστευτος έτσι?????
Ρε παιδιά ας μπεί ο επόμενος για interview. Με προσοχή όμως για να μας εγκρίνουνε .....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Δεν είναι κομπλεξικός-κολλημένος BMW-δάκιας:rotflmao:
![]()
Απίστευτος έτσι?????
Νίκος RT
Βρε Νίκο, μην ξαναρχίζουμε... !Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
Ρε παιδιά ας μπεί ο επόμενος για interview. Με προσοχή όμως για να μας εγκρίνουνε .....
Απίστευτος έτσι?????
Πλάκα κάνουμε και πειράγματα, γι'αυτό υπάρχουν και τα smilies και όλες αυτές οι χαζοχαρούμενες φατσούλες για να μπορούμε κάπως να περάσουμε στον άλλο τη διάθεσή μας....
Εξού και με τον Σοφιανό στο Δέλεαρ που βρεθήκαμε όλο πειράγματα ήμασταν με τον crs-k και όλους...
Ούτε για Interview είπα ούτε τίποτα !![]()
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
Ρε δεν ντρέπεσαι kαθόλου????
Απίστευτος έτσι?????
Εκτός αν πήγαινε στον ceasark το σχόλιο..!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καληνύχτα![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Sorry παίδες αλλά αν είναι να είμαι ο μοναδικός εδω μέσα που δεν συμφωνώ με αυτή τη πολιτική (ας είμαι).
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΜΠΕΣΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Αν είναι να γίνω η Παπαρήγα του moto και να μου βγεί και το όνομα, δε πα να γ@@@@@ούν και οι βόλτες και όλα. Τέτοιες βόλτες δεν τις θέλω.
ΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ:
ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
---------------------
Παρόλο που οι υπεύθυνοι και οι διαχειριστές των forums θα προσπαθούν να απομακρύνουν όλες τις προσβλητικές συζητήσεις, είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα. Κάθε μήνυμα εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις του συγγραφέα και δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τους υπεύθυνους των forums ή με την vBulletin.
Κάνοντας click στο "Συμφωνώ" αποδέχεστε ότι δεν θα αποστέλνετε μηνύματα προσβλητικού περιεχομένου, ή περιεχομένου που σχετίζεται με παράνομες πράξεις.
Οι υπεύθυνοι και οι διαχειριστές των forums έχουν δικαίωμα να διαγράφουν, να μεταφέρουν, να τροποποιούν και να τερματίζουν οποιαδήποτε συζήτηση.
---------------------
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΙ MODS ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ VIRUAL "ΘΕΟΙ" ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ 20,000 ΚΥΒΙΚΑ ΜΑΣ!!! ΟΚ ΔΕΚΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ.
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ......ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.
Απλα η γνώμη μου.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ Μ@@@@ΑΣ (ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.-
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝΙΖΩ CRS-K, HORNET ΝikOs κλπ. ΜΠΥΡΕΣ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΚΡΑΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΩΡΑ
ΥΓ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ MODS ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩ ΠΡΩΤΕΡΩ.
ΟΥΦΦΦΦΦΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΑΣΑ![]()
Νίκος RT
![]()
Καλημέρα/καλησπέρα σε όλους.
Μετά απο σκέψη θα ήθελα να παραθέσω τη πρωσοπική μου άποψη όσο και απο όπου γίνει αποδεκτή.
Σε κάθε διαφωνία η λύση μπορεί να μην είναι στο ότι ο ένας έχει δίκιο και ο άλλος άδικο.Μπορεί και οι δύο να έχουν δίκιο και η λύση να είναι κάπου στη μέση αποκαλούμενη συμβιβασμός.
Έτσι πιστεύω οτι γίνεται και εδώ.
1.Το να θες να μαζέψεις για βόλτα μια παρέα με ίδιες μάρκες ή ακόμα και μοντέλα είναι ωραίο.Γι'αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν το Africa Club,Fazer club,ΛΕΦΚΑ και άλλα.
Για να το καταφέρεις εδώ έχεις δύο επιλογές.
Η το κάνεις post στη μάρκα της ΜΟΤΟ(Αν και δεν απαγορεύεται απο το site είναι λίγο εκτός θεματολογίας).
Η(για εμένα καλύτερα) το βάζεις στο "Συναντήσεις - Βόλτες"
Με θέμα "Συνάντηση BMW - HONDA"κ.τ.λ
Και ευγενικά μέσα αναφέρεις οτι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι(...γιατί όχι εξ'άλλου)
Το να διαφωνείς με κάποιον οπου έκανε post σε κάποιο σημείο άσχετο κάνοντας και εσύ το ίδιο είναι κάπως άσχημο.
Δηλαδή διαφωνούμε και εκνευριζόμαστε οπου έβαλε post για εκδρομή στα "Μοντέλα"αλλά είναι οκ να διαφωνίσουμε μέσα στα "Μοντέλα"(οπου ο άλλος μπαίνει για να δει κάποιες φωτο)
και όχι να κάνουμε post τη διαφωνία μας μέσα στις "Διαμάχες".(?)
2.Δε νομίζω ότι τείθεται θέμα "ελιτ" απο τους φίλους της BMW διοτί το 90% των αγοραστών της προέρχονται απο Ιαπωνικά ή άλλα ευρωπαϊκά δίκυκλα λόγω του ότι δεν παράγει μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες,οπότε λίγοι έμαθαν να οδηγούν σε BMW.
Ας βάλουμε τα σπαθιά μέσα και τα χέρια στο γκάζι για βόλτες εκδρομές ξέσκασμα και καλοπέραση.
![]()
![]()
![]()
![]()
Y.Γ Επειδή είμαι και εγώ εκτός θεματολογίαςτώρα , προτιμώ να το συζητήσω με π.μ ή ακόμα καλύτερα με καφέ και παρέα.
Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο, ναι θα ηταν πιο ωραιο να εμπαιναν στο Συναντησεις βολτες τα ραντεβου και ναι διαβαζοντας ολο το μοτο.gr παιρνει κανεις παρα πολλα! Αλλα ψυχραιμια!!!
Αλλωστε ειναι σαφες οτι φοβηθηκανε το ΚΤΜ και δεν ηρθαν μεχρι την Ευβοια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο, ναι θα ηταν πιο ωραιο να εμπαιναν στο Συναντησεις βολτες τα ραντεβου και ναι διαβαζοντας ολο το μοτο.gr παιρνει κανεις παρα πολλα! Αλλα ψυχραιμια!!!
Αλλωστε ειναι σαφες οτι φοβηθηκανε το ΚΤΜ και δεν ηρθαν μεχρι την Ευβοια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TO KTM και ειδικά το δικό σου!!!!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕ....ΝΟ!!!!!
σε πατάω κάτω για πλακα.....
![]()
![]()
![]()
μαζι σου και εγω να τον πατησουμε και οι δυο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
TO KTM και ειδικά το δικό σου!!!!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕ....ΝΟ!!!!!
σε πατάω κάτω για πλακα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σε στειλω ολλανδικη ναφθαλινη να βαλεις στο τεποζιτο σου ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μαζι σου και εγω να τον πατησουμε και οι δυο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ να στειλεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ απο την ολλανδια και να τα αφησεις αυτα τα τσιπικα!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Να σε στειλω ολλανδικη ναφθαλινη να βαλεις στο τεποζιτο σου ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
H σιωπή μου προς απάντηση όλων!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Εκτός αν πήγαινε στον ceasark το σχόλιο..!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καληνύχτα![]()
Το θέμα παιδιά έχει απλά λήξει...
Αν στείλει καμμιά άλλη από την Ολλανδία ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εσυ να στειλεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ απο την ολλανδια και να τα αφησεις αυτα τα τσιπικα!![]()
κατσε πρωτα να φερει σε μενα που την χρωσταει απο περυσι, και μετα, αν περισσεψει ή αν φερει και αλλη, χαλαλι σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Αν στείλει καμμιά άλλη από την Ολλανδία ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()