Τι όνομα θα βγεί στο λογαριασμό που μας έδωσες;
Τι όνομα θα βγεί στο λογαριασμό που μας έδωσες;
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Από τώρα μέχρι τότε κάντε κατάθεση ?43 στην Alpha
314-00-2310003585 με αιτιολογία τον Nick σας και στείλτε μου ΠΜ. Το έξτρα ?1΄είναι για τα μεταφορικά εντός Ελλάδας
γραψε σε τι ονομα ειναι ο λογαριασμος μην γινει κανα λαθος και τα στειλουμε σε καναν αλλο!!!!!!
3. miraze (Ιωαννινα)
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
6. Bil (για ένα φίλο με Strom 6,5) (Iωάννινα)
7. necromayhem(αθηνα)
8. demolition_man
9. integrale (Αθήνα/Ευβοια)
10. scott
Αυτοί μένουν να καταθέσουν χρήματα!
hello again,Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis-dl1000
Όχι δεν έχει τίποτα πάνω, απλά ένα βύσμα είναι που κάνει την τοποθέτηση ευκολότερη. Μπορείς να τα βάλεις και χωρίς αυτό αλλά είναι λίγο δύσκολο να δουλεύεις για να ενώσεις καλώδια εκεί που βρίσκεται το βύσμα της μηχανής για τα γκριπς. Μπορείς να τα συνδέσεις και κατευθείαν στη μπαταρία αλλά εκεί θες ρελέ και ασφάλεια.
egw pou den prolava na sou pw gia to fisaki
mporw na to parageilw apo ekei pou ta parageiles?
thanx
Εδώ έχει πάντα ήλιο......
Αθηνα ειμαι χωρις ερωτιματικο~Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
3. miraze (Ιωαννινα)
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
7. necromayhem(αθηνα)
8. demolition_man
10. scott
Φιλαρακι δεν μπορεσα να πεταχτω απο την δουλεια και θα παω μαλλον αυριο το πρωι να τα καταθεσω!!!
Δεν σε ξεχασα!!!
Δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο να το παραγγείλεις από Αμερική και κατά δεύτερον, δεν αξίζει τη φασαρία για ένα κομμάτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από juan pablo
hello again,
egw pou den prolava na sou pw gia to fisaki
mporw na to parageilw apo ekei pou ta parageiles?
thanx
Επαναλαμβάνω ότι το μόνο που κάνει το φυσάκι είναι να κάνει ευκολότερη τη δουλειά καθώς μπορείς να φτιάξεις τα καλώδια στο φυσάκι και να βυσματώσεις μετά πάνω στη μηχανή. Από εκεί και πέρα η δουλειά είναι η ίδια. Εγώ αυτά που έχω τώρα τα έχω βάλει χωρίς φυσάκι, απλά έχωσα τα καλώδια μέσα στο βύσμα και έβαλα κολλητική ταινία από πάνω και κράτάει ακόμα μετά από 3 χρόνια. Απλά έχασα μια ώρα προσπαθώντας να τα βάλω μέσα στο βύσμα γιατί είναι χωμένο πίσω απ' το ψυγείο και τα χέρια φτάνουν δύσκολα.
Sorry :smilea: αλλά με την δουλειά λογω αδειών δεν αδειασα καθόλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
3. miraze (Ιωαννινα)
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
7. necromayhem(αθηνα)
8. demolition_man
10. scott
Ελπίζω το πολύ αύριο να κάνω την κατάθεση.
Μήπως για πιο γρήγορα έχεις λογαριασμό σε Εθνική ;
Τα πράγματα είναι απλά, το μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις... :a5:
Sorry έλειπα δύο μέρες και τώρα είδα τις καταθέσεις και τα ΠΜ...η Λίστα είναι πλεον:
(edited 1/8)
7. necromayhem(αθηνα)
10. scott
χαίρετε,Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis-dl1000
Δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο να το παραγγείλεις από Αμερική και κατά δεύτερον, δεν αξίζει τη φασαρία για ένα κομμάτι.
Επαναλαμβάνω ότι το μόνο που κάνει το φυσάκι είναι να κάνει ευκολότερη τη δουλειά καθώς μπορείς να φτιάξεις τα καλώδια στο φυσάκι και να βυσματώσεις μετά πάνω στη μηχανή. Από εκεί και πέρα η δουλειά είναι η ίδια. Εγώ αυτά που έχω τώρα τα έχω βάλει χωρίς φυσάκι, απλά έχωσα τα καλώδια μέσα στο βύσμα και έβαλα κολλητική ταινία από πάνω και κράτάει ακόμα μετά από 3 χρόνια. Απλά έχασα μια ώρα προσπαθώντας να τα βάλω μέσα στο βύσμα γιατί είναι χωμένο πίσω απ' το ψυγείο και τα χέρια φτάνουν δύσκολα.
τελικά το φυσάκι εβρέθει στη Suzuki,
θα μου το φέρουν αρχές Σεπτεμβρίου...
οπότε δεν σας ζαλίζω άλλο με το φυσάκι
ciao
![]()
Εδώ έχει πάντα ήλιο......
παλι καλα που ακομα δεν τα εχουμε γιατι σιγουρα θα ειχα τσουρουφλισει τα χερια μου!!!!
Σε ενημέρωση σχετικά με τις ... επιδόσεις των γκρίπ, την Κυριακή για πρώτη φορά τα χρησιμοποίησα σε μεγάλο ταξίδι για αρκετή ώρα (πήγαμε Ιωάννινα - Ελάτη - Περτούλι - Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Ιωάννινα) λόγω βροχής και περάσματος Κατάρας (μπρρρρ...).
Ετυχε να μην πάρω γάντια (λόγω ασφάλειας των γκριπ, των χουφτών και ...βλακείας) και από Καλαμπάκα ως Γιάννενα ήταν αναμένα στην θέση High. Στην αρχή ζεσταίνονται όμορφα (...) τα χέρια αλλά μετά δεν σου κάνει τόσο εντύπωση. Ισως γιατί συνηθίζεις με την ώρα...
Επίσης, το χειμώνα με χοντρά γάντια ίσως να μην είναι τόσο αισθητή η διαφορά...
Βέβαια το χειμώνα θα έχει 3 και ίσως λιγότερο βαθμούς οπότε η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη και όχι σαν την Κυριακή που είχε στην Κατάρα 17 βαθμούς...
Argy, αύριο πρέπει να έχεις και τα χρήματα. Θα στείλω ΠΜ...![]()
7. necromayhem(αθηνα)
10. scott
Αυτοί μείνανε.....
7. necromayhem(αθηνα)
10. scott
Αυτοί μείνανε.....
αυριο το πρωι θα παω να σου βαλω και εγω τα λεφτα. θα στειλω πμ
FATES WARNING![]()