Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 165

Θέμα: Forum και Λογοκρισία

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από raicom1
    ημαρτον επιτελους ποιοσ λογοκρίνει???....καποιος που δεν ξερει ελληνικα???
    ειναι δυνατον να κοβονται ολα ενταξει το 50%
    ας τα διαβαζεται πριν τα κοψεται,,ολα τα βλοκς γιναν στο ονομα του ελευθερου λόγου και κατακρινουμε τα φασισταρια που μας φυμωνουν,,,,ημαρτον δειξαμε σε καποιον πωσ θα ανοιξει τα ματια του να πουλησει κατι (μπορει να ειναι και σε αναγκη) και αμεσως παρεμβήκατε....
    λυπαμε ειλικρινα....τουλαχιστον βαλτε ενα μπάνερ να μας το υπενθυμιζετε,,,,σιγουρα το 5 % διαβασε και αν τουσ όρουσ του φόρουμ,,που εννοειται ειναι στα μέτρα των αντμις...

ναστε καλά :a12:
    δε μας εξηγεις και τι ακριβως συναιβει???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δε μας εξηγεις και τι ακριβως συναιβει???
    αγνοεί τους κανόνες των αγγελιών και αφού, λογικά, του κόψανε τα μηνύματα βγαίνει και κράζει........

RTFM !

κλασσικά πράγματα ....

α οκ.

ΔΩΣΕ ΑΓΟΡΙ !!!!!!!!

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    αγνοεί τους κανόνες των αγγελιών και αφού, λογικά, του κόψανε τα μηνύματα βγαίνει και κράζει........

RTFM !

κλασσικά πράγματα ....

ποιούς κανόνες "πανεπιστημονα...." του πρότεινα να βαλει την αγγελια του στο www.car.gr προκειμενου να πουληθεί νωριτερα να το δει περισοτερος κόσμος,το παιδι είχε αναγκη απο λεφτα και ο αδμιν το εσβησε....ήμαρτον δεν παιρνουμε ποσοστά απο κανένα δεν βριζουμε κανένα βλέπουμε λιγο πιο μακρυά,,,βγαλτε τις παρωπίδες "α- λογα" γινατε
    αμεσως να βρεθούν "καλοθελητές" ,,λες να μπήκα στο σαίτ για να βρίσω ,,,,δεν εχω τέτοιεσ καταβολές και αμα εχεις χρόνο δες και τα μυνηματα μου για να καταλάβεις το πολιτισμό μου....
    τέλος και ευχαριστώ

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

ποιούς κανόνες "πανεπιστημονα...." του πρότεινα να βαλει την αγγελια του στο www.car.gr προκειμενου να πουληθεί νωριτερα να το δει περισοτερος κόσμος,το παιδι είχε αναγκη απο λεφτα και ο αδμιν το εσβησε....ήμαρτον δεν παιρνουμε ποσοστά απο κανένα δεν βριζουμε κανένα βλέπουμε λιγο πιο μακρυά
    Αν δεν έχεις διαβάσει τους κανόνες των αγγελιών καλό είναι να μην βγάζεις συμπεράσματα. Τα άσχετα μηνύματα θεωρούνται προσπάθεια ανεβάσματος της αγγελίας είτε γίνετε καλοπροαίρετα, είτε όχι. Διαφορετικά θα γεμίσουμε αγγελίες στην 1η σελίδα με "up", "μη το πουλάς μεγάλε", "ακριβά το δίνεις", φθηνά το δίνεις", ανταλλαγή με τροχόσπιτο κάνεις" κ.ο.κ

Αν σε ενδιαφέρει να του ανοίξεις τα μάτια, στείλτου ένα πμ. Όλοι ευχαριστημένοι θα είναι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ποιούς κανόνες "πανεπιστημονα...." του πρότεινα να βαλει την αγγελια του στο www.car.gr προκειμενου να πουληθεί νωριτερα να το δει περισοτερος κόσμος,το παιδι είχε αναγκη απο λεφτα και ο αδμιν το εσβησε....ήμαρτον δεν παιρνουμε ποσοστά απο κανένα δεν βριζουμε κανένα βλέπουμε λιγο πιο μακρυά,,,βγαλτε τις παρωπίδες "α- λογα" γινατε
    αμεσως να βρεθούν "καλοθελητές" ,,λες να μπήκα στο σαίτ για να βρίσω ,,,,δεν εχω τέτοιεσ καταβολές και αμα εχεις χρόνο δες και τα μυνηματα μου για να καταλάβεις το πολιτισμό μου....
    τέλος και ευχαριστώ
    μαλλον σου λεει γι αυτους τους κανονες και καλο θα ηταν τους χαρακτηρισμους του τυπου ''πανεπιστημονα'' να τους κρατουσες για τον εαυτο σου προκειμενου να δειξεις λιγο περισσοτερο τον πολιτισμο σου

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μαλλον σου λεει γι αυτους τους κανονες και καλο θα ηταν τους χαρακτηρισμους του τυπου ''πανεπιστημονα'' να τους κρατουσες για τον εαυτο σου προκειμενου να δειξεις λιγο περισσοτερο τον πολιτισμο σου

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Δηλ αυτη η αγγελία δεν παραβαινει κανένα κανονα...
    ειναι τυπικη αγγελια.....τα συμπερασματα ..δικα σας

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

Δεν μας λες και τα δικά σου συμπεράσματα, για να πάρουμε μια ιδέα?

Και φιλικά σου λέω να κουλάρεις λίγο....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Δηλ αυτη η αγγελία δεν παραβαινει κανένα κανονα...

αλλαξα λαστιχα ,πληρωσα το σημα,οχι δεν το ανταλλασω ναι το ανταλλασω ετσι ...εγινε η αγγελια 2 σελιδες...και προχωράει....δωσε κανενα αξεσουαρ κλπ κλπ

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

αλλαξα λαστιχα ,πληρωσα το σημα,οχι δεν το ανταλλασω ναι το ανταλλασω ετσι ...εγινε η αγγελια 2 σελιδες...και προχωράει....δωσε κανενα αξεσουαρ κλπ κλπ
    Ααα καλά....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ααα καλά....
    aaa καλα επρεπε να πω εγω απο την αρχη...για την αιτια της λογοκρισιας και την τήρηση των κανόνων...:rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

aaa καλα επρεπε να πω εγω απο την αρχη...για την αιτια της λογοκρισιας και την τήρηση των κανόνων...:rotflmao:
    Είμαστε λογοκριτές, ιεροεξεταστές και εδώ μέσα ισχύει η χούντα των mods. Οκ τώρα, ή θέλεις να το συζητήσουμε κι άλλο?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

τέλος και ευχαριστώ

μου έκανε κοπλιμέντο τώρα αυτός ή?

μετά απο 9 χρόνια σκληρής δουλειάς είναι ο πρώτος που αναγνωρίζει το χαρτί μου :rotflmao:

τα μηνύματα σου τα είδα... την απάντηση στην έδωσε ο Βύρωνας (για την τελευταία μιλάω )

Re: Re: Re: Re: Re: Ημαρτον δεν το ξανακάνω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    μου έκανε κοπλιμέντο τώρα αυτός ή?

...
    μετα τον αμανικο, τον απατεωνα και τον μεθυσο, εχουμε και τον πανεπιστημονα τωρα. Και ολοι ειναι και mods ρε φουστη μου...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    τον πανεπιστημονα τωρα.

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 19:05
  2. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2004, 22:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ