Δεν θα ρίξω άλλη εντροπία στο σύστημα (όσον αφορά τον conkark τουλάχιστον), όσο και άν έχω προσωπικά προσβληθεί από τον conkark διατηρώ την επιφύλαξη να μην το έχει πάρει χαμπάρι, και δεν θα έχει κανένα νόημα να αρχίσω να του τη λέω αναλυτικά (με τελικό σκοπό τί; να δούμε ποιος έχει πιο μεγάλο... πληκτρολόγιο; ), όπου για την ιστορία σε αυτή τη διαμάχη θα έχανε. Δεν έχω κανένα λόγο να τη λέω σε οποιονδήποτε αν δεν αρχίσει πρώτος -θέλω κι εγώ την εντροπία μου γαμώτο.![]()
Θα μπορούσα να αραδιάσω τις μεταξύ μας συζητήσεις και να βάλω με κόκκινα γραμματάκια όλα αυτά που είπε και προσέβαλαν εμένα προσωπικά ώς άλλον ένα ερασιτέχνη μουσικό με εμπειρία στο ελληνικό μουσικό κύκλωμα (δισκογραφία -έστω και σαν προσωπική χάρη για φίλο τζαζίστα) που "ασχολείται" (δεκαετίες) με όχι και τόσο προσοδοφόρες πια οικοδομικές εργασίες για τα έξοδά του (όχι ρε, η wikipedia στα χώνει, μας τό'πανε), με αρκετούς φίλους και γνωστούς μουσικούς (μερικοί εκ των οποίων χαίρουν διεθνούς φήμης στην αμερικάνικη, και ευρωπαϊκή σκηνή της τζαζ -αλλά δυστυχώς όπως καί οι ρόκερς, μεταλάδες κλπ, αυτοί που έχουν την ατυχία να ζουν Ελλάδα δεν ζούνε -ούτε πρόκειται αν δε βάλουν νερό στο κρασί τους, ή αν δεν μεταναστεύσουν- από τη μουσική τους).
Το ξανασκέφτηκα λοιπόν και επειδή α) είμαι αθυρόστομος όταν τα παίρνω, β) μου πέρασε από το μυαλό -αλλά δεν θα το κάνω-, κάποιες σκέψεις του conkark να τις χρησιμοποιήσω εναντίον του (που σημαίνει ότι το διακοπόμετρο στο κρανίο μου έχει χτυπήσει κόκκινα, και πρέπει να παρατήσω τις on-line συζητήσεις μέχρι να πάρω τα ίσα μου...), και γ) το γ) δεν το ξέχασα, ακόμα και εγώ κάποια πράγματα όμως δέν τα λέω σε ανοιχτά fora (παλιά τα έλεγα σε κλειστά, αλλά ήταν τόσο κλειστά που κλείσανε τελείως και μας το είπανε 3 μήνες μετά -εμείς ακόμα ΠΜ μεταξύ μας στέλναμε), αποφάσισα με συνοπτικές -περίπου- δημοκρατικές διαδικασίες να τον αφήσω ήσυχο.
Έλαβον:
Μέσα στο κεφάλι μου τα αποτελέσματα ήταν: 14.731 νεύρωνες λέγανε να συνεχίσω να τη λέω στον conkark, 46.349 να τον αφήσω ήσυχο να γράψει κανένα κατεβατό ακόμα (μ'αρέσουνε ακόμα και όταν τα έχω ξανακούσει 30.000 φορές, δείχνουν ότι κάποιος στο ελληνικό internet κινεί ακόμα τα ακροδάχτυλά του για κάτι θετικό), και 345.395 νεύρωνες σκεφτόντουσαν γυναίκες -τι πρωτότυπο...
Όσο για το ροκ, είναι νεκρό, το είπε και ο Μanson πρόσφατα, κατάλαβες γιατί εμείς οι παππούδες ακούμε fusion μικρούλη;
Topic :a026: