Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 129 από 129

Θέμα: Γεώργιος Γκιόλβας..ποσοι τον εχετε ακουσει

Δεν θα ρίξω άλλη εντροπία στο σύστημα (όσον αφορά τον conkark τουλάχιστον), όσο και άν έχω προσωπικά προσβληθεί από τον conkark διατηρώ την επιφύλαξη να μην το έχει πάρει χαμπάρι, και δεν θα έχει κανένα νόημα να αρχίσω να του τη λέω αναλυτικά (με τελικό σκοπό τί; να δούμε ποιος έχει πιο μεγάλο... πληκτρολόγιο; ), όπου για την ιστορία σε αυτή τη διαμάχη θα έχανε. Δεν έχω κανένα λόγο να τη λέω σε οποιονδήποτε αν δεν αρχίσει πρώτος -θέλω κι εγώ την εντροπία μου γαμώτο.

Θα μπορούσα να αραδιάσω τις μεταξύ μας συζητήσεις και να βάλω με κόκκινα γραμματάκια όλα αυτά που είπε και προσέβαλαν εμένα προσωπικά ώς άλλον ένα ερασιτέχνη μουσικό με εμπειρία στο ελληνικό μουσικό κύκλωμα (δισκογραφία -έστω και σαν προσωπική χάρη για φίλο τζαζίστα) που "ασχολείται" (δεκαετίες) με όχι και τόσο προσοδοφόρες πια οικοδομικές εργασίες για τα έξοδά του (όχι ρε, η wikipedia στα χώνει, μας τό'πανε), με αρκετούς φίλους και γνωστούς μουσικούς (μερικοί εκ των οποίων χαίρουν διεθνούς φήμης στην αμερικάνικη, και ευρωπαϊκή σκηνή της τζαζ -αλλά δυστυχώς όπως καί οι ρόκερς, μεταλάδες κλπ, αυτοί που έχουν την ατυχία να ζουν Ελλάδα δεν ζούνε -ούτε πρόκειται αν δε βάλουν νερό στο κρασί τους, ή αν δεν μεταναστεύσουν- από τη μουσική τους).

Το ξανασκέφτηκα λοιπόν και επειδή α) είμαι αθυρόστομος όταν τα παίρνω, β) μου πέρασε από το μυαλό -αλλά δεν θα το κάνω-, κάποιες σκέψεις του conkark να τις χρησιμοποιήσω εναντίον του (που σημαίνει ότι το διακοπόμετρο στο κρανίο μου έχει χτυπήσει κόκκινα, και πρέπει να παρατήσω τις on-line συζητήσεις μέχρι να πάρω τα ίσα μου...), και γ) το γ) δεν το ξέχασα, ακόμα και εγώ κάποια πράγματα όμως δέν τα λέω σε ανοιχτά fora (παλιά τα έλεγα σε κλειστά, αλλά ήταν τόσο κλειστά που κλείσανε τελείως και μας το είπανε 3 μήνες μετά -εμείς ακόμα ΠΜ μεταξύ μας στέλναμε), αποφάσισα με συνοπτικές -περίπου- δημοκρατικές διαδικασίες να τον αφήσω ήσυχο.

Έλαβον:
    Μέσα στο κεφάλι μου τα αποτελέσματα ήταν: 14.731 νεύρωνες λέγανε να συνεχίσω να τη λέω στον conkark, 46.349 να τον αφήσω ήσυχο να γράψει κανένα κατεβατό ακόμα (μ'αρέσουνε ακόμα και όταν τα έχω ξανακούσει 30.000 φορές, δείχνουν ότι κάποιος στο ελληνικό internet κινεί ακόμα τα ακροδάχτυλά του για κάτι θετικό), και 345.395 νεύρωνες σκεφτόντουσαν γυναίκες -τι πρωτότυπο...

Όσο για το ροκ, είναι νεκρό, το είπε και ο Μanson πρόσφατα, κατάλαβες γιατί εμείς οι παππούδες ακούμε fusion μικρούλη;

Topic :a026:

Παλαιό μέλος
    Εγώ ακούω το Be των Pain of Salvation...

zireous, τράβα βρες το...

Αν κατάλαβα καλά, οι εμπειρίες απ' την συζήτηση αυτή ανήκουν στην γενική κατηγορία των "διαπροσωπικών εμπειριών".

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Εγώ ακούω το Be των Pain of Salvation...

zireous, τράβα βρες το...
    Θα πάω ρε τσίρε, μόνο επειδή είσαι συ δηλαδής.

Συνεχίζω σταθερά Τσίρε, πρόλαβα να ακούσω μόνο λίγο ΑRK και ομολογώ ότι μ'άρεσε το Absolute Zero, (οι στίχοι είναι λίγο οφ αλλά δεν έχει να κάνει). Φυσικά άν είχα κάνα μπαράκι, στις χαλαρές στιγμές όλο τέτοια μουσική θά'παιζε.

Μήπως θα έπρεπε να ανοίξουμε κάνα άλλο thread σχετικό να βρεθεί και ένας τρίτος (ή τρίτη) να έχει να συμπληρώσει κάτι, γιατί στο συγκεκριμένο μόνο το κυπριακό, τα τετράγωνα καρπούζια, και τη μπεζεντάκου δεν έχουμε αναφέρει...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    APISTEFTO!!!!
    Ducati,Giolvas,Von Braun τι σχεση εχουν μεταξυ τους??!!!
    Δεν θα κατσω να αναλυσω τι πετυχα αλλα το πορισμα ειναι οτι ο Γκιολβας δεν ελεγε παπαριες.
    Πριν 2 εβδομαδες εβλεπα μια ερυνα στο Discovery για το ποιος και πως φτιαχτηκαν τα σημερινα διστημοπλοια...Von Braun ειναι (?) ο εμπνευστης και χαρη σε αυτων εχουμε οτι εχουμε σημερα.

Von Braun εφτιαξε τους πρωτους πυραυλους V επι Hitler Και οχι μονο.Μετα τον πολεμο ηταν ο διευθυντης της NASA και με τα δικα του σχεδια οι Αμερικανοι πατησαν στο φεγγαρι...για λεπτομερεις δειτε το φιλμακι..

Ducati απο αριστοκρατικη οικογενεια ολοι και οι τελευταοι 3.Εργοστασια ηλεκτρικων/ηλεκτρονικων κυκλωματων και οχι μονο!!Εφτιαξαν το πρωτο walkie talkey μεχρι τις μηχανες Ducati που δεν ειναι μονο σε δικυκλα.
    Μετα τον πολεμο καμμια δεκαετια στην ουσια το Ιταλικο κρατος του τρωει την περιουσια (το εργοστασιο) και πηγαινει στην Αμερικη οπου και δουλευει για την ΝΑΣΑ.
    Πως συνδεεται με τον Γκιολβα!?
    Πιθανως εχουν γνωριστει στα εργα των σιδηροδρωμων της βορειας Ιταλιας η ακομα και απο το πανεπιστημιο,γιατι και οι δυο εχουν τελειωσει μηχανολογοι/μηχανικοι στην Παντοβα την ιδια περιοδο.Εχουν κανει τα ιδια εργα και πειραματα στους ιδιους χωρους.

Το Μπεβατρον που λεει ο Γκιολβας και ορισμενοι γελανε υπαρχει!!
    Στην βιογραφεια της οικογενειας Ducati λεει...http://cronologia.leonardo.it/storia...ie/ducati2.htm
    οτι ο Andrea Ducati (τελευταιος της οικοιγενειας)πηγε στην Αμερικη και δουλεψε μαζι με τον Von Braun για την δημιουργια πλασμο ηλεκτρονικου πρωωθητη!!

Ο Γκιολβας γνωριζε τον Von Braun πριν τον πολεμο,αφου ειχε πουλησει το βασικο σχεδιο των πυραυλων ο τοτε Βασιλιας της Ελλαδος στην Γερμανια που το ειχε δωσει ο Γκιολβας και ειναι γνωστο οτι ειχε πριν τον πολεμο πολλες επαφες μα Γερμανους ,Ιταλους και Αυστριακους επιστημονες.

Αν κανεις διαβασει την βιογραφια και των τριων θα καταλαβει αρκετα....
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Η ένστασή μου αφορούσε πρώτα την αναγνώριση ενός επιτυχημένου πειράματος από την επιστημονική κοινότητα, και μετά καπάκι την εφαρμογή τέτοιων εφευρέσεων σε πρακτικό επίπεδο (εκεί βέβαια παίζουν κι άλλοι παράγοντες -ποιοί κερδίζουν άραγε από τη βρωμοβενζίνα που καίνε οι μηχανές μας;-, αλλιώς ήδη θα καβάλλαγα ένα 750 που θα έπαιρνε από τον αέρα ρυπογόνα αέρια και θα τα χρησιμοποιούσε σαν κάυσιμο με κατάλοιπα νερό για να εμπλουτίζει τον υδάτινο ορίζοντα -ψιτ zireous, τώρα θα ξαναρχίσουνε να ρωτάνε τί πίνεις).

Εγώ είμαι φαν του Tesla από παλιά πάντως, εκεί έχει ζουμί.

(το παρόν threadάκιον, δέν έχει ακόμα μόνο πουάνες και μπύρες, ίσως η τεχνολογία φροντίσει αργότερα)

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    APISTEFTO!!!!

Ο Γκιολβας γνωριζε τον Von Braun πριν τον πολεμο,αφου ειχε πουλησει το βασικο σχεδιο των πυραυλων ο τοτε Βασιλιας της Ελλαδος στην Γερμανια που το ειχε δωσει ο Γκιολβας και ειναι γνωστο οτι ειχε πριν τον πολεμο πολλες επαφες μα Γερμανους ,Ιταλους και Αυστριακους επιστημονες.

Αν κανεις διαβασει την βιογραφια και των τριων θα καταλαβει αρκετα....
    prin ton polemo o giolvas itan <20 xronwn...
    mallon den mas ta les kala....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    prin ton polemo o giolvas itan <20 xronwn...
    mallon den mas ta les kala....
    Ναι.Ειναι αληθεια.Ηταν 20 χρονων.
    Ομως..
    γεννήθηκε στη Θεσσαλία το 1920

Σπούδασα αρχικά μηχανολόγος, με ειδίκευση στους σιδηροδρόμους στην Πάντοβα της Ιταλίας. Αργότερα σπούδασα Πυρηνική Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης των ΗΠΑ. Στην Ιταλία έμεινα συνολικά τριάμισι χρόνια,πήρα το πτυχίο και έφυγα.

.
    Πρίν ακόμη πάρει το πτυχίο του μηχανολόγου και του πυρηνικού φυσικού, πήρε το πρώτο δίπλωμα από το Διεθνές Γραφείο Εφευρέσεως στην Ελβετία με την υπογραφή του Αϊνστάιν για την πρωτοποριακή θεωρία του πάνω στη σύντηξη της ύλης και τη φωτοδέσμη πλάσματος. Συνεργάστηκε πολλά χρόνια με το ΚΠΕ "Δημόκριτος", τη ΝΑΣΑ και το ΝΑΤΟ. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Στρατιωτικού Κέντρου Επιστημονικών Μελετών και του Εθνικού Ιδρυματος Ερευνών.
    Από το 55 δημιούργησε ένα δικό του πυρηνικό εργαστήριο και το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών στην Αθήνα. Το 1954 κίνησε τανκς και αυτοκίνητα χωρίς καύσιμα, ενώ το 1958 πραγματοποίησε τηλεκατευθυνόμενη πτήση εκπαιδευτικού αεροσκάφους από την Ελευσίνα στη Ρόδο. Εχει επινοήσει 90 περίπου εφευρέσεις, ανάμεσα στις οποίες το σύστημα μιας αντιπυρηνικής ομπρέλας,ένα τρομακτικής ισχύος ηχητικό κανόνι, το "Giolvas' System", το καλύτερο παγκοσμίως σύστημα
    ασφαλείας στις διαβάσεις τρένων, το αντιαεροπορικό Αρτεμις" κ.ά.
    Είναι ο κατασκευαστής του μεγαλύτερου τελεφερίκ στον κόσμο (Αιθιοπία) και ο άνθρωπος που γιάτρεψε τον ΟΤΕ από τις λυποθυμίες των τηλεφωνητριών.

Ο Von Braun ηταν υπευτθνος για την κατασκευη των πυραυλων οταν ηταν μολις 19 χρονων και απευθειας αναθεση απο τον Χιτλερ!!
    Στα +30 ηταν διευτθντης της ΝΑΣΑ.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 18:19
  2. απωθημενα που εχετε για τον free rider
    από free rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 13:55
  3. Ποσοι εχετε GPS ???
    από Giannis_L στο forum Off topic