Λεω ? ησουν κ εσυ στο κοτερο ?
Πουθε ωρε παλικαρ ?
Πουθε ωρε παλικαρ ?
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Λείπει ο Απρίλης απ'την Πρωταπριλιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Πουθε ωρε παλικαρ ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Λείπει ο Απρίλης απ'την Πρωταπριλιά;
Γιατι μηπως λειπει οΜΑρτης απτη σαρακοστη ?
Λοιπόν
Ήμουν και εγώ στο κότερο χτες το βράδυ...
Ομολογουμένως με λίγο καλύτερη διάθεση από την προηγούμενη φορά.
Σαν κλασσικός ρουφ που είμαι (πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χουι λένε στα μέρη μου) ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
1. Υπηρεσία υποδοχής. Bartlal ή Bartal ή ΠΑΡΤΑΛ. Ρε παιδια τι του δίνεται και γελάει συνέχεια??? Εκανε άσεμνες χειρονομίες όλο το βράδυ....ΚΑΚΙΣΤΑ
2. Druuna - latris mixanis : Τοσο ψίθυρο δεν έχω ξαναδεί. Να φανταστείτε κάποια στιγμή έβαλαν στην μέση τον RSP και αυτός ενω μερικά δευτερόλεπτα πριν φώναζε, άρχισε να ψιθυρίζει!!!!!
Κορίτσια θα σας προτείνω για αριχσυντάκτριες σε μεσημεριανό!!!
3. RSP : Πολύ κόκκινος ρε παιδάκι μου. Νόμιζα ότι θα σκάσει!!!!!! Επιτέλους με εμπιστεύτηκε και έμαθα το πραγματικό του όνομα. Οχι πάντως ΠΑΝΟΥΡΙΑΣ...
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ
4. Ο RSP την έπεφτα στην Druuna
Οταν ενημέρωσα τον crs αυτό είπε
ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ!!!!! (ακούς Druuna)
5. Ο Tropeas είναι πολύ περίεργος. Ακούστε ρε παιδιά με ρώτησε δημόσια ποιο είναι το nick μου.... (Λάμπρο μην κόψεις ξανά το μούσι...καλύτερος είσαι έτσι, μέχρι που τα φτιάχνουμε κιόλας)
6. Αυτό το παιδί ο Dimchios ρε σεις....στόμα έχει και μιλιά δεν έχει....ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ρε σεις....
7. Maira πάντα αργοπορημένη!!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και αυτό το κορίτσι εμφανίζεται πάντα αφου σκοτεινιάσει πρώτα καλά!!!!!....(παρατηρήσατε μήπως πως με το που ήρθε μίλησε πρώτα και κατά αποκλειστικότητα στον Χιώτη???? σημαίνει τίποτα αυτο??????)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΤΑΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!
τα παραπανω πρόσωπα και καταστάσεις είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Για οποιαδήποτε ομοιότητα η παραγωγή δεν ευθύνεται!!!!
Δεν σε θυμάμαι... ποια ήσουν? και που ήσουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Αμιχανουλα...Αμα το εσκαγα μεκαποια μηχανη ( οποιακ να ταν ) χαλαλι...αλλα ειπαμε...ατιμη κοινωνια...ποθ αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους κατεβαζεις !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ούτε εσένα σε θυμάμαι, ρε όταν ρωτάμε nick να τα λέτε να δένουμε την database γιατί αλλιώς παραμένουν οι καταχωρήσεις στον αέρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
5. Ο Tropeas είναι πολύ περίεργος. Ακούστε ρε παιδιά με ρώτησε δημόσια ποιο είναι το nick μου.... (Λάμπρο μην κόψεις ξανά το μούσι...καλύτερος είσαι έτσι, μέχρι που τα φτιάχνουμε κιόλας)
Φωτό είχε το χτεσινό Δέλεαρ ή τσάμπα ψήφισα "Όξω" ;;
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Αν δεν το 'χεις παρατηρήσει έχουν κοπεί σχεδόν οι φωτογραφίες... Το γιατί είναι άλλη ιστορίαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τζάμπα!!!!!
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Αν δεν το 'χεις παρατηρήσει έχουν κοπεί σχεδόν οι φωτογραφίες... Το γιατί είναι άλλη ιστορία![]()
Όταν με το καλό έρθω στο Δέλεαρ, θέλοντας και μη θα με ακολουθούν δημοσιογράφοι απ'το Playgirl, Kosmopolitan, Men, Nitro, Max, T3, κλπ κλπ κλπ...
Δεν πιστεύω να κρυφτείτε απο τα φλας και να φωτογραφίζομαι μονάχος μου σαν φρεσκοχωρισμένος μπεκρούλιακας για τα περιοδικά...:rotflmao: :rotflmao:
Πείτε μου οτι την βάλατε να κάτσει έξω στη μέση του παγωμένου αέρα πλίίίζ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τζάμπα!!!!!
![]()
![]()
![]()
Ναι ήταν πολύ παγωμένος ο αέρας (ποιος αέρας βασικά?)... θερμοκρασία κάτω των 25 βαθμών... παραδέχομαι το λάθος μου, έπρεπε να καθίσουμε μέσαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πείτε μου οτι την βάλατε να κάτσει έξω στη μέση του παγωμένου αέρα πλίίίζ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ναι ήταν πολύ παγωμένος ο αέρας (ποιος αέρας βασικά?)... θερμοκρασία κάτω των 25 βαθμών... παραδέχομαι το λάθος μου, έπρεπε να καθίσουμε μέσα![]()
![]()
![]()
Κορόιδευε εσύ! Είχε μια υγρασία! Σήμερα δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου δεξιά!![]()
![]()
![]()
Μήπως ξέρει κανείς γιατί?????:rotflmao:
![]()
Καύσωνας σου λέω!!!
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Τη βάλατε να κάτσει σε μέρος με θερμοκρασία κάτω απ'τους 25 βαθμούς ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ναι ήταν πολύ παγωμένος ο αέρας (ποιος αέρας βασικά?)... θερμοκρασία κάτω των 25 βαθμών... παραδέχομαι το λάθος μου, έπρεπε να καθίσουμε μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
Γρανίτα την κάνατε την κοπέλα ρε !!
![]()
![]()
![]()
Ημουν φιλε μου ,εκεινη η ησυχη παρουσια με το γαλαζιο πουκαμισο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Δεν σε θυμάμαι... ποια ήσουν? και που ήσουν?![]()
![]()
![]()
![]()
καθομουν διπλα στον Gcrook και απεναντι απο τον Adam_Tsoyk ( ναι κ παρολα αυτα ημουν ησυχη ...
)
ηρθα νωρις κ εφυγα νωρις ...κατα τις 9
![]()
πληρης περιγραφη δεν μπορεις να πεις , ετσι ?
Πιάστηκε τόσες ώρες που το είχες γυρισμένο αριστερά για να μιλάς με τονΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κορόιδευε εσύ! Είχε μια υγρασία! Σήμερα δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου δεξιά!![]()
![]()
![]()
Μήπως ξέρει κανείς γιατί?????:rotflmao:
![]()
Καύσωνας σου λέω!!!
![]()
![]()
![]()
Πηγα και γω χθες δελεαρ και λεω ευκαιρια να γνωριστω με το rct team!λεω θα ναι καλα παιδια και θα με υποδεχτουν με τον καλυτερο τροπο!
ΠΛησιαζω bartal του δινω χερι γεια τι κανεις costaw81 χαρηκα!
Εσυ εισαι ο costas81?για περιμενε!!!Λεωνιδα λεωνιδα για ελα λιγο!Απο δω ο ''costas81''|!!!!A εσυ εισαι πουλακι μου?Τωρα θα δεις!
@@#$@#$# #@#^$#$$%#$ #%$##$ 3$%#%#$% αχ ουχ αχ ουχ!
με στριμωξανε και μου τις ριχνανε!!!
Οι παλιο αλητες και γω τους ειχα για καλα παιδια!!
Παρτε λοιπον!!!!
![]()