Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 177

Θέμα: Γιατί ρε Αλβανία;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Άσχετο με το θέμα αλλά το συζητάγατε πιο πρίν. Δέν θέλω να κάνω τον πολύξερο αλλά γιατί πλάκα πλάκα βλεπω τα KTM όλο στο συνεργείο και με όσους έχω κουβεντιάσει λενε: ''Ρε γαμώτο έχω να πάω αύριο να αλλάξω ή να φτίαξω το τάδε γιατι πάλι πρόβλημα έχει'';
    Ασχετο, ξεασχετο εισαι ρατσισταρος του κερατα!!Και με τους Αλβανους και με τους Αυστριακους και με ολους!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Εγω δεν ξέρω πως να χαρακτηρησω τους Ελληνες αλλα προς ρατσιστες παμε η αν θελετε μπορω να χρησιμοποιησω την λεξη "ξενοφοβια",εμενα το ιδιο ακουγεται.Κατ'αρχην αν δειτε τι διαδικασια και χαρτουρα και χρηματα χρειαζονται για την ανανεωση της καρτας τους θα φρικαρετε. 2)της συνθηκες της οποιες για να παρουν η να παραδοσουν τα χαρτια τους σε περιφερειες ,ΟΓΑ κτλ.Προσωπικα ειχα περασει εξω απο μια περιφερεια,χειμωνας ηταν εβρεχε και τους ειχαν εξω λες και ηταν ,τι να πω ,ζωα,προβατα,λεπροι ?Οσο για τον τροπο που τους μιλουν οι υπαληλοι?Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι οι Βασιλιαδες αυτοι, και οι ξενοι ,τα ζωα, οι λεπροι,ειναι οτι πιο τιποτενιο υπαρχει στον κοσμο απανω.Καποιος γνωστος μου ,ξενος ,ζωο,προβατο,λεπρος,πηγε να ζητηση απο τον ΟΤΕ να του βαλουν τηλ και του ζητησαν,με βλεμμα απο πανω μεχρι κατω και υφος "μην με ακουμπησεις μην μου κολλησεις καμια θανατηφορα ασθενεια" 1500 ?:a53: σαν εγγυηση!!!!!!!Υπ'οψην οτι το συγκεκριμένος ξενος ,ζωο,προβατο,λεπρος, εχει 10 φορες καλυτερο εκκαθαριστικο απο τον μ@λ@κα υπαλληλο που καθοταν πισω απο το γραφειο και εβγαζε τα παιδικα του τραυματα στην επιφανεια. Δυστυχως εχουμε ξεχασει οτι και εμεις πηγαμε σε διαφορα μερη του κοσμου για δουλεια,οι γονεις μας τουλαχιστον,και οτι και εμεις ειμασταν στην ιδια θεση που ειναι "αυτοι" τωρα.Εγω προσωπικα μεγαλωσα στην Γερμανια οπου δουλευαν οι γονεις μου και ναι υπηρχε και εκει ενα ποσοστο που ηταν κατα των Gastarbeiter αλλα αυτο που συμβαινει εδω δεν εχει καμια σχεση με εκει.Εκει ο καθε ξενος ειχε δικαιωματα και υποστηριξη απο το κρατος πηγαινες πχ στο νοσοκομειο και σε προσεχαν οχι οπως εδω που λες και ειναι αορατοι η δεν πονανε αυτοι ας πουμε.Ας ειναι αν αρχισω να λεω παραδειγματα θα γραφω μερονυχτα και αν αξιζε τον κοπο ..στο διαολο!!Με λιγα λογια και αποψη δικια μου την οποια κανενας μα κανενας μ@λ@κας δεν μπορει να μου την αλλαξει ειναι οτι εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε τελικα ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.Φιλακια πολλα και μην ξεχναμε...... HELLAS UBER ALLES
    Αυτό δεν γίνεται μόνο στους ξένους..Μη μου πεις οτι δεν έχεις δει ηλικιωμένους,συνταξιούχους και αρρώστους να ξεροσταλιάζουν από τα χαράματα έξω από υπηρεσίες ή ΙΚΑ,για ένα κωλόχαρτο,μια εξέταση ή για τη σύνταξη..;; Και μη μου πεις οτι οι υπάλληλοι συμπεριφέρονται καλύτερα σε αυτούς που προανέφερα..
    Οπότε άκυρο αυτό που λες..

Και αν σκεφτείς οτι την ίδια και χειρότερη ταλαιπωρία περνάνε ηλικιωμένοι άνθρωποι 60 & 70 χρονών που δούλευαν 35-40 χρόνια και περιμένουν και αυτοί κάτι από το κράτος εκτός από κλωτσιές και ψίχουλα,είναι ΑΣΤΕΙΟ και ΓΕΛΟΙΟ να λες οτι οι μετανάστες ταλαιπωρούνται για μια άδεια..

Και στο κάτω κάτω τι έιναι η άδεια που πρέπει να βγει χωρίς χαρτούρα και διαδικασία,καμιά απόδειξη της δεη..;;

Και εγώ μεγάλωσα στη Γερμανία κάποια χρόνια και γιαυτό έχω αυτή την άποψη για τους συγκεκριμένους και δεν την αλλάζω..Γιατί εγώ ούτε έκλεβα,ούτε σκότωνα ούτε βίαζα ούτε έκανα οτι γούσταρα και να το παίζω και πασάς..Συμπεριφερόμουνα σαν άνθρωπος και όταν έκανα μαλακία το βούλωνα..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Και στο κάτω κάτω τι έιναι η άδεια που πρέπει να βγει χωρίς χαρτούρα και διαδικασία

Μαστιγωμα...... ξυλο....... και...... αυγα βραστα στης μασχαλες.Αφου θελατε Ελλαδα καλα να παθετε !!!

Και εγώ μεγάλωσα στη Γερμανία κάποια χρόνια και γιαυτό έχω αυτή την άποψη για τους συγκεκριμένους και δεν την αλλάζω..Γιατί εγώ ούτε έκλεβα,ούτε σκότωνα ούτε βίαζα ούτε έκανα οτι γούσταρα και να το παίζω και πασάς..Συμπεριφερόμουνα σαν άνθρωπος και όταν έκανα μαλακία το βούλωνα.. [/B][/QUOTE]

Και αυτο τι παει να πει?Οτι ολοι ηταν σαν και εσενα?

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Ε ρε!!!

Κάτι ξέραν στην Αρχαία Αθήνα. Όποιος έρχόταν από έξω ή δούλος ή είλωτας . Μετά από κάποια χρόνια μπορεί και να αποκτούσαν μερικά δικαιώματα.

Τώρα, όλοι έρχονται και καβαλάνε το καλάμι...και εμάς μαζί

Έχει ξεφύγει η συζήτηση πάντως από το θέμα της οδήγησης. Όλα είναι θέμα παιδείας. Τι παιδεία έχουν στην Αλβανία, στην Ζιμπάμπουε και στο Τιμπουκτού? Αυτή που είχε και η Ελλάδα πριν από 40 χρόνια οπότε τι περιμένετε.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Ε ρε!!!

Κάτι ξέραν στην Αρχαία Αθήνα. Όποιος έρχόταν από έξω ή δούλος ή είλωτας . Μετά από κάποια χρόνια μπορεί και να αποκτούσαν μερικά δικαιώματα.

..
    Εεε.. χμμ.. άφησε το αυτό το θέμα καλύτερα. Τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, για την ακρίβεια δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ έτσι.
    Αν θέλεις, άνοιξε συζήτηση στους "Προβληματισμούς" για να μην σπαμάρουμε κι όλας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Ε ρε!!!

Τι παιδεία έχουν στην Αλβανία, στην Ζιμπάμπουε και στο Τιμπουκτού? Αυτή που είχε και η Ελλάδα πριν από 40 χρόνια οπότε τι περιμένετε.
    οδηγική παιδεία στην Ελλάδα...
    στα ανέκδοτα κατευθείαν.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Καλά. Το θέμα έχει πολύ μπλα-μπλα και δεν μπορείς να το κάνεις μέσα από ποστ τα οποία όπως πάντα ξεφευγουν στην μαλ@κια.

Αν είμαι ρατσιστής, είμαι με τους Αλβανούς.

Ζω κοντά σε αλβανούς που ζουν με το μεροκαματο της οικοδομής (και όχι μόνο), αξιοπρεπεστατα και εχουν κάνει οικογενεια.

Λέμε Αλβανός και εννουμε μ@λάκας.
    Λέμε Αλβανός και εννοούμε κοροιδο (του πουλησα το σαραβαλάκι μου)
    Λέμε Αλβανός και εννοούμε φθηνά εργατικά.

Εγω σας λέω κάτι άλλο. Ο Αλβανός που βρεθηκε στην αναγκη για να πάρει το σαραβαλάκι μας, μας έκανε παζάρια και το πήρε για πενταροδεκάρες. Μας επιασε κοροιδο γιατί σκεφτηκαμε "έλα μωρε αλβανος φτωχομπινές είναι", αλλά αυτός ετριβε τα χέρια του.
    Οταν πρωτοήρθαν οι αλβανοι, ζήτουσαν λιγα χρήματα με αποτελεσμα οι ελληνες να μην πατε για δουλεια λόγω φθηνου μεροκάματου. Αντε πάρε αλβανό τώρα να δουλεψει. Τι νομίζεις? οτι είναι ο ίδιος φτωχομπινές????

Απορία. Ειμαι 33 και αγορασα 30ετιας μεταχειριμένο σπίτι. Δουλευω από τα 13 και θα το χρωστά για άλλα 20 χρόνια. Αυτοι οι αλβανοί, 10-15 χρόνια στην ελλάδα, πως καταφέρνουν και αγοραζουν και χωρις δάνεια, δεν το καταλαβαίνω.

Λογω της πρωην εργασίας μου γνωρισα πολλούς αλβανους. Γνωρισα κωλοπαδα και κάποια πολύ ντομπρα άτομα. Με έναν από αυτους εχω κρατήσει και φιλία.

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Δεν είμαστε αρχες '90. Τα εγκληματα που αναφερθηκαν πιο πάνω γίνονται από κοπρίτες, φρεσκους αλβανούς και πιτσιρικάδες.

Τώρα αν είμαι ρατσιστής θα το πείτε εσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    "Αφηστε λοιπον τις δικαιολογιες, ειναι γεγονος οτι η αφιξη των Αλβανων ανεβασε κατακορυφα την εγκληματικοτητα - τελεια και παύλα...
    Οποιος ειναι πανω απο 29-30 χρονων το ξερει πολυ καλα..."

Είμαι 33!!!!! Τριαντατριών!!! Και δεν την κρύβω!!! Και επίτρεψε μου το επάγγελμα μου είναι τέτοιο που... κάτι ξέρω...

Και ναι κάνεις λάθος!!!
    Η άφιξη των Αλβανών ΔΕΝ ανέβασε κατακόρυφα την εγκληματικότητα γενικά και αόριστα όπως το θέτεις!!!
    Είναι εύκολο να ακούς κάτι ή να διαβάζεις κάτι και να το "δένεις" ότι έτσι είναι. Γενικώς και... αορίστως...

Αυξήθηκαν συγκεκριμένοι τύποι εγκλήματος, συγκεκριμένα εγκλήματα και παραβάσεις. Όπως οι διαρρήξεις, οι κλοπές κ.λπ.
    Και πάρα πολλές φορές οι αλλοδαποί παράνομοι συνεργάζονται με ντόπιους, δικούς μας.
    Και έχει μειωθεί η δράση τους. Ισχύει απόλυτα!!! Αν θες στα βρίσκω τα στοιχεία...

Τέλος...

"οδηγική παιδεία στην Ελλάδα...
    στα ανέκδοτα κατευθείαν"

Σωστός... δεν το κουβεντιάζουμε καν...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αυτό που λες είναι ακριβώς ανάποδο από αυτό που συμβαίνει. Τα "βαριά" εγκλήματα(Φόνοι, βιασμοί) εχουν αυξηθεί, όχι τα ελαφρά(Κλοπές).

Οι λόγοι που μπαίνουν και θα μπαίνουν οι ξένοι στην Ελλάδα είναι για να πέφτουν τα μεροκάματα και να μειώνεται το μέγεθος των συμπαγών κοινωνικών ομάδων. Αυτό εμμέσως έχει σαν αποτέλεσμα να φεύγει ο πλούτος από τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα και να οδηγείται στους λίγους πλούσιους που γελάνε πίσω από τη πλάτη μας. Άλλος ένας λόγος είναι ότι λόγω της υπογεννητικότητας που προκάλεσε η είσοδος των ξένων, τα ταμεία θα αδειάσουν αν δεν συνεχίσει η "εισβολή" φθηνών εργατικών χεριών. Υπάρχουν και άλλα υπέρ και κατά της λαθρομετανάστευσης αλλά οι κύριοι λόγοι είναι οι παραπάνω.

Διαίρειν και βασίλευε και στα κοινωνικά στρώματα. Διαίρειν και βασίλευε παντού. Είναι το μέλλον μας. Σαν τα ποντίκια θα δουλεύουμε μέσα στις τρύπες μας και δεν θα επιτρέπεται να κοιτάμε ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Τα έχουν εφαρμόσει άλλοι για εμάς πριν από εμάς.
    Πάντα όρθιοι

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Επειδη οι παπαρολογιες πανε συννεφο....Πριν τους Αλβανους τις αγροτικες δουλειες τις εκαναν Βουλγαροι και αλλες εθνικοτητες παντως οχι Ελληνες.
    Οι Ελληνες εχουν σταματησει την αγροτικη δουλεια απο το 1985 και μετα...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Τι δηλαδή , έχουμε και αλλοδαπούς στην

Ελλάδα ;;;;

Στον Καιάδα γρήγορα ! ! ! ! ! ! ! !

Να καθαρίσουμε το Έθνος !!! Γρήγορα ! ! ! ! !

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Είπαμε, εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας. Για άλλους τα φθηνά εργατικά χέρια αμόρφωτων ανθρώπων, είναι η λύση στα προβλήματα τους με τους από κάτω που διεκδικούν μερίδιο από το πλούτο τους(που δεν είναι διατεθιμένοι να αποχωριστούν) αλλά για κάποιους άλλους τα φθηνά εργατικά χέρια των αμόρφωτων κακόμοιρων ανθρώπων είναι η αιτία για να εγκαταλείψουν το επάγγελμα τους ή να χάσουν μια για πάντα την αξιοπρεπή ζωή που ξέρανε.
    Δυστυχώς ξέρετε οι Έλληνες που αναγκάζονται να παίρνουν λιγότερα χρήματα λόγω της ανυπαρξίας προστασίας του επαγγέλματος τους, βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού. Λυπάμαι πραγματικά αυτούς τους γνωστούς μου(σε προχωρημένη ηλικία) που έπεσαν θύματα αυτής της αλλαγής, σε μία περίοδο που μεγαλώναν παιδιά και αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν τα όνειρα των παιδιών τους λόγω του ότι βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού.
    Φυσικά θα μου πει κάποιος ότι, έτσι είναι η αγορά με 5 Ε πληρώνεται ο ξένος, ας πάει και ο Έλληνας να δουλέψει για 5 Ε. Δεν είναι έτσι γιατί ο ξένος (στατιστικά μετά από 10-20 χρόνια επιστρέφει στην πατρίδα του), οπότε όταν γυρίσει εκεί έχοντας πάρει το κομμάτι από την πίτα της αγοράς(έστω μικρό), πάει στην οποιαδήποτε Αλβανία(βάλτε ότι θέλετε στη προηγούμενη λέξη) και περνάει σαν βασιλιάς καθότι εκεί οι μισθοί και το κόστος ζωής είναι ελάχιστο σε σχέση με το χρήμα που βγάζει εδώ. Ο Έλληνας όμως με αυτά τα 5 Ε δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα σχολικά είδη του παιδιού του. Αφήστε που τώρα παίζουν και άλλα φαινόμενα. Στην Κρήτη μόλις κάποιας εθνότητας μετανάστες "καθαρίσαν" το επάγγελμα τους από τους Έλληνες, απαιτούσαν από τους συμπατριώτες τους να μην ζητάνε μικρότερα μεροκάματα από π.χ ένα ποσό 25Ε και όποιος παράκουγε δεχόταν επίθεση από τη Μαφία τους. Οπότε αφού εκτοπίσαν τους Έλληνες από τα επαγγέλματα αυτά (στην αρχή), τώρα ζητάνε τόσα χρήματα όσα και οι Έλληνες πριν την περίοδο των μεγάλων λαθρομεταναστευτικών κυμάτων. Έτσι μεγάλο κομάτι του Ελληνικού λαού που πρότινος ευημερούσε δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, δεν γεννά, δεν προοδεύει, δεν χτίζει, δεν δημιουργεί και σιγά σιγά θα είμαστε μισοί μισοί. Εδώ είναι που κολλάει το διαίρειν και βασίλευε. Θα είμαστε μία κοινωνία στο μέλλον όπως την ονειρεύτηκαν αυτοί στην δύση. :rotflmao: Μία ομορφιά. Όχι 8ωρο, όχι απεργίες, όχι αξιοπρέπεια, μόνο δουλεία .

Παρατηρείστε μόνο ότι είμαστε ένας λαός που διαρκώς γερνάει και δεν γεννάει, όταν όλοι στη γειτονιά μας πληθαίνουν σωρηδόν και αναπτύσονται. Αν πάτε και δείτε τους ουρανοξύστες που έχουν φτιαχτεί στα Τύρανα και την οικοδομική και πληθυσμιακή έκρηξη που έχουν θα καταλάβετε γιατί εμείς πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Αλλά είπαμε, άλλους τους συμφέρει αυτή η κατάσταση και άλλους τους πεθαίνει...
    Πάντα όρθιοι

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Είπαμε, εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας. Για άλλους τα φθηνά εργατικά χέρια αμόρφωτων ανθρώπων, είναι η λύση στα προβλήματα τους με τους από κάτω που διεκδικούν μερίδιο από το πλούτο τους(που δεν είναι διατεθιμένοι να αποχωριστούν) αλλά για κάποιους άλλους τα φθηνά εργατικά χέρια των αμόρφωτων κακόμοιρων ανθρώπων είναι η αιτία για να εγκαταλείψουν το επάγγελμα τους ή να χάσουν μια για πάντα την αξιοπρεπή ζωή που ξέρανε.
    Δυστυχώς ξέρετε οι Έλληνες που αναγκάζονται να παίρνουν λιγότερα χρήματα λόγω της ανυπαρξίας προστασίας του επαγγέλματος τους, βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού. Λυπάμαι πραγματικά αυτούς τους γνωστούς μου(σε προχωρημένη ηλικία) που έπεσαν θύματα αυτής της αλλαγής, σε μία περίοδο που μεγαλώναν παιδιά και αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν τα όνειρα των παιδιών τους λόγω του ότι βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού.
    Φυσικά θα μου πει κάποιος ότι, έτσι είναι η αγορά με 5 Ε πληρώνεται ο ξένος, ας πάει και ο Έλληνας να δουλέψει για 5 Ε. Δεν είναι έτσι γιατί ο ξένος (στατιστικά μετά από 10-20 χρόνια επιστρέφει στην πατρίδα του), οπότε όταν γυρίσει εκεί έχοντας πάρει το κομμάτι από την πίτα της αγοράς(έστω μικρό), πάει στην οποιαδήποτε Αλβανία(βάλτε ότι θέλετε στη προηγούμενη λέξη) και περνάει σαν βασιλιάς καθότι εκεί οι μισθοί και το κόστος ζωής είναι ελάχιστο σε σχέση με το χρήμα που βγάζει εδώ. Ο Έλληνας όμως με αυτά τα 5 Ε δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα σχολικά είδη του παιδιού του. Αφήστε που τώρα παίζουν και άλλα φαινόμενα. Στην Κρήτη μόλις κάποιας εθνότητας μετανάστες "καθαρίσαν" το επάγγελμα τους από τους Έλληνες, απαιτούσαν από τους συμπατριώτες τους να μην ζητάνε μικρότερα μεροκάματα από π.χ ένα ποσό 25Ε και όποιος παράκουγε δεχόταν επίθεση από τη Μαφία τους. Οπότε αφού εκτοπίσαν τους Έλληνες από τα επαγγέλματα αυτά (στην αρχή), τώρα ζητάνε τόσα χρήματα όσα και οι Έλληνες πριν την περίοδο των μεγάλων λαθρομεταναστευτικών κυμάτων. Έτσι μεγάλο κομάτι του Ελληνικού λαού που πρότινος ευημερούσε δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, δεν γεννά, δεν προοδεύει, δεν χτίζει, δεν δημιουργεί και σιγά σιγά θα είμαστε μισοί μισοί. Εδώ είναι που κολλάει το διαίρειν και βασίλευε. Θα είμαστε μία κοινωνία στο μέλλον όπως την ονειρεύτηκαν αυτοί στην δύση. :rotflmao: Μία ομορφιά. Όχι 8ωρο, όχι απεργίες, όχι αξιοπρέπεια, μόνο δουλεία .

Παρατηρείστε μόνο ότι είμαστε ένας λαός που διαρκώς γερνάει και δεν γεννάει, όταν όλοι στη γειτονιά μας πληθαίνουν σωρηδόν και αναπτύσονται. Αν πάτε και δείτε τους ουρανοξύστες που έχουν φτιαχτεί στα Τύρανα και την οικοδομική και πληθυσμιακή έκρηξη που έχουν θα καταλάβετε γιατί εμείς πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Αλλά είπαμε, άλλους τους συμφέρει αυτή η κατάσταση και άλλους τους πεθαίνει...
    ΄

Είσαι πολύ σωστός... συμφωνώ και επαυξάνω...

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Εγω στη ζωη μου εχω γνωρισει μονο ανθρωπους.. Αλβανος, Ιταλος, Ελληνας, Τουρκος δε ξερω τι θα πει.. Τον χειροτερο εχθρο μου μπορω να τον φανταστω κερνωντας τον μια μπυρα να βγαζουμε τους εαυτους μας.. Και αν ειναι να με σκοτωσουν Αλβανοι και Τουρκοι τοτε ανθρωποι με σκοτωσαν.. Τα παντα ειναι φοβος.. Απο φοβο μας πουλανε μουρη οι ανθρωποι απο φοβο και εμεις αντιδραμε ετσι.. Το μονο που ξερουμε ειναι να χωριζομαστε και να βαζουμε ταμπελες.. Ειναι γαματο.. Καθομαι στον καναπε και λεω, οι Αλβανοι, οι Τουρκοι, οι Αμερικανοι, οι Αγγλοι, (ξεχασα κανεναν) ειναι γαματα, οι γυναικες ειναι πουτανες, οι αντρες ειναι γουρουνια, οι χοντακηδες κολλημενοι, οι γαβροι γαμημενοι, οι μπατσοι μαλακισμενα.. Πραγματικα νομιζετε οτι καπου σταματαει αυτο?? Η μηπως θελει υπερανθρωπη προσπαθεια για να αντιμετωπιζουμε ο ενας τον αλλον ανθρωπινα.. Αυτα τα μιση χρησιμοποιει το συστημα για να μας στρεψει εναντια σε οτι το βολευει.. Ας κουλαρουμε λιγο λεω εγω.. Ας γινει το φυλλο μου, το χρωμα μου , η εθνικοτητα μου, η μηχανη μου, η ομαδα μου ή οτι άλλο σκατα θες το μέσο για να με βοηθησεις.. Ο φοβος κανει κακο..

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    " .... αν ολα τα παιδια της γης πιανοταν χερι-χερι...

ο κυλος θα γινοτανε ακομη ποιο μεγαλος...

και ολοκληρη τη γη μας, θα αγκαλιαζε θαρρω!!!"

"we are the world....

we are the chlildren..."
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατι ρε γαμωτο??????????????
    από kawasaki ZX-12 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 11:35