Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 199

Θέμα: ΜΟΥΝΤΙΑΛ...με ποιον ειστε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
    Αυτοι οι Πορτογαλλοι ολο κλαινε τα τελευταια χρονια ρε γαμωτο :rotflmao:

Αφιερωμενο στον Καρ(να)βαλιο που ειχε το θρασσος να ειρωνευτει τον Μεγα Ζινταν μεσα στο παιχνιδι. Πηρε ομως κιτρινη και θα δει το επομενο ματσακι του μικρου τελικου απο τη πολυθρονα του

Πρεπει να ειχε ζεστη εκει πανω αποψε γιατι ολο βουτιες εκαναν οι Ιβηρες..5-6 μετρησα, και ολες μεσα στη μεγαλη περιοχη..
    Ωραια περασε η Γαλλιαααααα.........

Ας χαρουν μεχρι την κυριακη, γιατι τοτε ο Τοττι και η παρεα του εχουν να παρουν μια εκδικηση! :a39:

Ουτε καν πανηγυριζαν τα τελευταια τους γκολ ο Henry & Zidane!

Υπεροπτες Γαλλοι, την κυριακη θα παρετε το μαθημα σας!:a015:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Δεν προσεξες τι εγραψα...''απο φοιτητες'', δηλαδη οχι απο ανθρωπους που εγιναν ποδοσφαιριστες με βυσμα....
    δεν σου μιλάω για ποδοσφαιριστές με βίσμα...εξάλλου δεν θέλει βίσμα για να παίξεις σε ακαδημίες....θέλει βίσμα για να προωθηθείς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο....αυτο ειναι το μεγάλο πρόβλημα ..ότι δεν προωθούνται τα σωστά άτομα στο επαγγελματικό ποδόσφιαρο...αλλά και πάλι σαν δοθλεια και επίπεδο στις ακαδημίες είμαστε πολύ πίσω κυρίως λόγο έλλειψεις σοβαρών προπονητών που θα ασχοληθούν με το θέμα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δεν σου μιλάω για ποδοσφαιριστές με βίσμα...εξάλλου δεν θέλει βίσμα για να παίξεις σε ακαδημίες....θέλει βίσμα για να προωθηθείς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο....αυτο ειναι το μεγάλο πρόβλημα ..ότι δεν προωθούνται τα σωστά άτομα στο επαγγελματικό ποδόσφιαρο...αλλά και πάλι σαν δοθλεια και επίπεδο στις ακαδημίες είμαστε πολύ πίσω κυρίως λόγο έλλειψεις σοβαρών προπονητών που θα ασχοληθούν με το θέμα....
    Τα ιδια λεμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    "Ας χαρουν μεχρι την κυριακη, γιατι τοτε ο Τοττι και η παρεα του εχουν να παρουν μια εκδικηση!"

Φυσικά θα πάρουν εκδίκιση!!! Από το ευρωπαικό τους έχει μείνει το κόμπλεξ!!!

Πέρα από την πλάκα ΔΕΝ γουστάρω τους Γάλλους ποδοσφαιρικά και πιστεύω ότι η Ιταλία θα το σηκώσει.
    Αλλά αν γίνει η έκπληξη και το σηκώσουν τα γαλλάκια θα μ αρέσει για έναν και μόνο έναν λόγο:
    Γι' αυτόν τον τεράστιο παίκτη που λέγεται Ζιζού!!! Ως παίκτης και ως προσωπικότητα είναι το κάτι άλλο και θα αργήσει να ξαναπεράσει άλος τέτοιος παίκτης από τα γήπεδα.

"Υπεροπτες Γαλλοι, την κυριακη θα παρετε το μαθημα σας!"

Πράγματι υπερόπτες και σοβινιστές και μου σπάνε τα...
    αλλά οι Ιταλοί τι είναι;;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Πράγματι υπερόπτες και σοβινιστές και μου σπάνε τα...
    αλλά οι Ιταλοί τι είναι;;;;;;;
    Οι Ιταλοι απλα δεν γνωριζουν για το τι συμβαινει στο εξωτερικο, ουτε κουλτουρες ουτε ηθη και εθιμα!
    Ετσι δυστυχως τους εχουν μαθει απο το σχολειο και την τηλεοραση(6 χρονια εκει...).
    Οπως π.χ. δεν ειναι οτι δεν θελουν να μιλησουν Αγγλικα, απλα ΔΕΝ γνωριζουν Αγγλικα

Οι Γαλλοι ομως ολα τα παραπανω τα κατεχουν, απλως ειναι σοβινιστες!
    Μα ακομα και στους πανηγυρισμους τους, φαινεται η κουλτουρα τους!

"Ετσι δυστυχως τους εχουν μαθει απο το σχολειο και την τηλεοραση(6 χρονια εκει...).
    Οπως π.χ. δεν ειναι οτι δεν θελουν να μιλησουν Αγγλικα, απλα ΔΕΝ γνωριζουν Αγγλικα"

Έλα φίλε μου... είσαι έξυπνος άνθρωπος και μπορείς να καταλάβεις μερικά πράγματα. Δεν γνωρίζουν αγγλικά γιατί δεν ενδιαφέρονται... και είναι έτσι η τηλεόραση και το σχολείο τους γιατί τέτοιος λαός είναι!
    Είναι άλλης μορφής σοβινισμός. Σκέψου πόσο... φανφαρόνοι είνα...

καλό αγώνα να δούμε...

"Ετσι δυστυχως τους εχουν μαθει απο το σχολειο και την τηλεοραση(6 χρονια εκει...).
    Οπως π.χ. δεν ειναι οτι δεν θελουν να μιλησουν Αγγλικα, απλα ΔΕΝ γνωριζουν Αγγλικα"

Έλα φίλε μου... είσαι έξυπνος άνθρωπος και μπορείς να καταλάβεις μερικά πράγματα. Δεν γνωρίζουν αγγλικά γιατί δεν ενδιαφέρονται... και είναι έτσι η τηλεόραση και το σχολείο τους γιατί τέτοιος λαός είναι!
    Είναι άλλης μορφής σοβινισμός. Σκέψου πόσο... φανφαρόνοι είνα...

καλό αγώνα να δούμε...
    6 χρονια εζησα στην Ιταλια.
    Υπηρχαν φορες που τους βλαστημαγα χωρις τελος!
    Γνωρισα ακομα και ανθρωπους νεους που δεν γνωριζαν τον Παρθενωνα.
    Ομως υπαρχουν και ανθρωποι ικανοι, που εχουν κανει την Ιταλια αυτο που ειναι σημερα!
    'Η μηπως νομιζεις οτι δεν υπαρχουν Ελληναρες που δεν ξερουν ουτε τι ειναι το Βατικανο?

Ομως επειδη ψυχολογησα πολυ το θεμα του σοβινισμου, πιστεψε με, ειναι επειδη ετσι θελει το κατεστημενο
    6 χρονια εκει και δεν ειδα ποτε σε δελτιο ειδησεων εξωερικες ειδησεις

Αν γινοταν και εδω το ιδιο πραγμα, θα ειμαστε σε μαυρο σκοταδι

Η αληθεια ειναι οτι ο Ιταλος, ειδικα ο νοτιος, υποφερει πολυ περισσοερο απο εμας οικονομικα.
    Ακομα και η ''Λιτσα'' αμα θελει το τραπεζι θα το κλεισει το Σαββατο στην Βανδη, εκει ουτε μια πιτσα δεν μπορουνε να φανε.

Τι κανουμε οποτε?
    Τους κλεινουμε στο σκοτος και νομιζουν οτι η Ιταλια ειναι ''La nazione piu bella del mondo''

Επειδη καταγομαι απο νησι που δεν περασαν Γερμανοι, παρα μονο Ιταλοι του Μουσολινι, μπορω να σου πω οτι αν δεν ηταν Ιταλοι, μαλλον δεν θα υπηρχα για να γραφω αυτην την στιγμη.
    Η γιαγια μου εκρυβε 2 Ιταλους στο σπιτι της οταν ηρθαν οι Γερμανοι να τους καθαρισουν ολους!

Θα το εκανε αν δεν το αξιζαν?

Μια χαρά χώρα είναι και η Ιταλία και οι ιταλοί.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

"Η γιαγια μου εκρυβε 2 Ιταλους στο σπιτι της οταν ηρθαν οι Γερμανοι να τους καθαρισουν ολους!

Θα το εκανε αν δεν το αξιζαν?"

Καταρχάς μπράβο στη γιαγιά σου! Μπράβο στην ανθρωπιά της!
    Όσο για το ερώτημα σου φίλε μου... μην.. ξεστρατίζουμε. Ποδόσφαιρο είναι το θέμα μας ένα παιχνίδι ένας καλός χαβαλές.
    Δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα σου.
    Άλλωστε εγώ είμαι... στην απέξω. Δεν πέρασα τέτοια πράγματα ούτε ως μνήμη μακρινή.
    Οπότε... η γιαγιά σου που μπράβο της και πάλι ξέρει καλύτερα...

Και στην τελική... ας αφήσουμε σοβινισμούς και εθνικισμούς στην άκρη και ας χαρούμε το ματς. Τις φάσεις την αγωνία το χαβαλέ και το πείραγμα...
    και ο καλύτερος Ζιντάν ας κερδίσει...

και ο καλύτερος Ζιντάν ας κερδίσει...

TOTTI GOOOOLL
    TOTTI GOOOOLL!!!

η άποψη μου για το θέμα είναι κάπως σκληρή.και εξηγούμαι:
    θεωρώ μεγάλη μ@λ@κί@ να πρέπει σώνει και καλά να είσαι με κάποιον σε μια διοργάνωση στην οποία δε συμμετάσχει η χώρα σου...πιστεύω πως είναι το κακό που έχουμε οι έλληνες να θέλουμε να ανήκουμε κάπου...
    τις τελευταίες μέρες άκουγα σπορfm και τηλεφωνούσαν τύποι και μίλαγαν στο στυλ : 'εμείς οι ιταλοί...','εμείς οι αργεντίνοι' κοκ...ε έκλεινα το ράδιο !
    προσωπικά στο μουντιάλ γουστάρω όποια ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα...δλδ σε αυτή τη διοργάνωση σχεδόν καμία...
    αυτά και αφού μπάλα δεν είδαμε μας έμειναν οι μπύρες...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    και αφού μπάλα δεν είδαμε μας έμειναν οι μπύρες...
    στο συνολο μπαλα δεν ειδαμε συμφωνω, αλλα ο αγωνας Γερμανιας - Ιταλιας, ηταν αρκετα καλος, οκ δεν λεω ο σουπερ τελειος, αλλα ηταν ωραιος αγωνας και με αγωνια, απλα δεν ειχε γκολ στην κανονικη διαρκεια του... αυτο ομως ειχε σασπενς μεχρι τελους...

οι μπυρες σιγουρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    η άποψη μου για το θέμα είναι κάπως σκληρή.και εξηγούμαι:
    θεωρώ μεγάλη μ@λ@κί@ να πρέπει σώνει και καλά να είσαι με κάποιον σε μια διοργάνωση στην οποία δε συμμετάσχει η χώρα σου...πιστεύω πως είναι το κακό που έχουμε οι έλληνες να θέλουμε να ανήκουμε κάπου...
    τις τελευταίες μέρες άκουγα σπορfm και τηλεφωνούσαν τύποι και μίλαγαν στο στυλ : 'εμείς οι ιταλοί...','εμείς οι αργεντίνοι' κοκ...ε έκλεινα το ράδιο !
    προσωπικά στο μουντιάλ γουστάρω όποια ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα...δλδ σε αυτή τη διοργάνωση σχεδόν καμία...
    αυτά και αφού μπάλα δεν είδαμε μας έμειναν οι μπύρες...
    Εγω εχω πολλους λογους για να νιωθω ενα μικρο ποσοστο Ιταλος.
    Πρωτα απο ολα ειναι το κρατος που μου εδωσε το πτυχιο, γιατι βλεπεις η χωρα μου με ''εκλασε''

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εγω εχω πολλους λογους για να νιωθω ενα μικρο ποσοστο Ιταλος.
    Πρωτα απο ολα ειναι το κρατος που μου εδωσε το πτυχιο, γιατι βλεπεις η χωρα μου με ''εκλασε''
    ρουφιανο -ρουφιανο ιταλιανο!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ρουφιανο -ρουφιανο ιταλιανο!!!!!!!!

Ρε συ, παλιά ήταν έτσι, τώρα δεν είναι......ξέρω τι σε λέω....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εσείς ποιοί αναβάτες είστε σύμφωνα με αυτό;
    από Gandalf dr685sm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 14:05
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 15:58
  3. Με ποιόν ήρωα μαοιάζετε...
    από matmat στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 83
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 15:47