Σελίδα 9 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    εχω παραθεσει ολα τα επιχειρηματα μου κοστασ81 και γραμαριος σχετικα με τη χρηση ελαστικων V..

Kαι δεν σταθηκα μονο στην αυξημενη διαρκεια ζωης του ελαστικου...
    εγώ κατά βάση αυτό κατάλαβα!

και κατι αλλο...νομιζω οτι εχοντας κανει μονο 5-10χλμ εντος πολης οτι και λαστιχο να φορας η θερμοκρασια του θα ειναι πολυ πολυ χαμηλη. Το επιχειρημα οτι φοραω Η και ζεσταινεται πιο γρηγορα αρα ειμα πιο ασφαλης δεν ευσταθει..
    Όταν καταβάση οι πιο πολλές μετακινήσεις είναι μέσα σε πόλη καθώς και το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων, και ο κατασκευαστής προτείνει δείκτη ελαστικού Η ναι νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια!

Αμα ηταν ετσι τοτε αμαξια με τερατωδεις κινητηρες πχ porsche 911 turbo που φορα ελαστικα με δεικτη Ζ, θα επρεπε να κανουν πατιναζ στους αστικους δρομους οπου δεν θα ειχαν προλαβει να ζεσταθουν τα ελαστικα τους.
    Γιατι εσύ τώρα πιστεύεις ότι δεν κάνουν???

Έλα να φρενάρουμε στην θηβών με το δικό μου που φοράει W με κρύα ελαστικά να βάλεις τα γέλια!

Τελος εγω σας εξηγησα τους λογους και τους ισχυρισμους μου.Εσεις κανετε οτι νομιζετε..Ορισμενα πραγματα που γνωριζω καλα τα αναφερω ενω αλλα οχι..

Απο μηχανες δεν ξερω πολλα αλλα εχω πολυ καλες μηχνολογικες γνωσεις και εχω γραψει παρα πολλες ωρες σε πιστες στα μεγαρα και στις σερρες και εχω μεγαλη εμπειρια και απο ελαστικα..

φιλικα

ραντομ

και θεωρείς ότι η εμπειρία σου είναι μεγαλύτερη από τους μηχανικούς της suzuki που κατασκεύασαν την μηχανή και από τις εταιρίες ελαστικών που προτείνουν τα ελαστικά με δείκτη Η για τις επιδόσεις της συγκεκριμένης μηχανής?

Φιλικά πάντα!

Παλαιό μέλος
    FILE COSTAS81

η διασταση αποψεων μας δυστυχως η ευτυχως δεν εχει τελος...Ναι δεν ξερω παραπανω απο τους μηχανικους της σουζουκι αλλα ξερω απο την εμπειρια μου να χρησιμοποιω καλυτερα και πιο ακριβα αφτερμαρκετ προιοντα...

Στηριζομενος στη λογικη σου, δεν πρεπει να αλλαξω ζελατινα στη μηχανη μου γιατι οι μηχανικοι της σουζουκι σχεδιασαν την καλυτερη για το βεστρομ, δεν πρεπει να βαλω εξατμιση η φιλτρο καλυτερο απο το χαρτινο εργοστασιακο γιατι οι μηχανικοι της σουζουκι ξερουν κ.ο.κ

Επισης δεν μπορω να δεχθω την κλεψια που επιβαλλει η αντιπροσωπεια σουζουκι στη χωρα μας την οποια τυφλα ακολουθουμε οι περισσοτεροι απο εμας,,,

Για παραδειγμα φιλτρο bmc με yoshi εξατμιση...Ξερεις οτι τα φιλτρα ΚΝ ειναι πολυ καλυτερα απο τα bmc και κατα δευτερο λογο παρα πολλοι βαζουν custom yoshimura την οποια δεν κατασκευαζει για βεστρομ η ομωνυμη εταιρεια?

Στα αφτερμαρκετ και αναλωσιμα προιοντα βαζετε αυτα που εσεις θελετε και οχι αυτα που ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ...

ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Η ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ...δεν μπορεις να αρνηθεις ομως οτι τα V ειναι ακριβοτερα λαστιχα, πιο ανθεκτικα και αποδιδουν καλυτερα σε ολες τις συνθηκες..
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Προχθές πάντως, ενώ επέστρεφα από βόλτα 80 km περίπου και δικάβαλος σε ένα δρόμο σα τη Θηβών ασφαλτικά, "έχωσα" γκαζιά στη ροπή τη δευτέρας και άρχισε να γράφει κανονικότατα!!!
    Εδώ τώρα τι φταίει; Η Ακρωτηρίου;.. τα bw;.. το "Η";.. ή το τρελόγκαζο*** το vstrom;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Η ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ...δεν μπορεις να αρνηθεις ομως οτι τα V ειναι ακριβοτερα λαστιχα, πιο ανθεκτικα και αποδιδουν καλυτερα σε ολες τις συνθηκες..
    Δεν μπορώ να καταλάβω τί σχέση έχει τώρα έχει η ζελατίνα με τα ελαστικά!Η ζελατίνα προσπαθεί να καλύψει ικανοποιητικά την άνεση του μέσου αναβάτη όχι την ασφαλειά του!

Όπως επίσης η εξάτμιση και τα φίλτρα!Η κάθε ετιαρία πρέπει να είναι μέσα σε κάποια επίπ0εδα θορύβου και κατανάλωσης!

Και όμως φίλε μου τα ελαστικά με μεγάλο δείκτη δεν αποδίσουν καλύτερα σε όλες τις συνθήκες!

Αν είναι έτσι γιατί δεν βάζεις δείκτη W να έχεις ακόμα καλύτερες αποδόσεις?

Επείδή δεν τελειώνει η κουβέντα τα συζητάμε εκτενέστερα σε καμιά συνάντιση!

παιδια για χαρα καλα τα bw kai ta anakee υπαρχει καμια προταση - εμπειρια απο metzeler
    unzip

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Δεν μπορώ να καταλάβω τί σχέση έχει τώρα έχει η ζελατίνα με τα ελαστικά!Η ζελατίνα προσπαθεί να καλύψει ικανοποιητικά την άνεση του μέσου αναβάτη όχι την ασφαλειά του!

Όπως επίσης η εξάτμιση και τα φίλτρα!Η κάθε ετιαρία πρέπει να είναι μέσα σε κάποια επίπ0εδα θορύβου και κατανάλωσης!

Και όμως φίλε μου τα ελαστικά με μεγάλο δείκτη δεν αποδίσουν καλύτερα σε όλες τις συνθήκες!

Αν είναι έτσι γιατί δεν βάζεις δείκτη W να έχεις ακόμα καλύτερες αποδόσεις?

Επείδή δεν τελειώνει η κουβέντα τα συζητάμε εκτενέστερα σε καμιά συνάντιση!

Ναι ελπιζω να μη με κακκοχαρακτηρισες επειδη φορεσα λαστιχακι V... Tελοςπαντων ο καθενας εχει τις αποψεις του..σκοπος ειναι να βρουμε οτι καλυτερο για τα μασινια μας και να ανταλασσουμε αποψεις και εμπειριες για να μην σκορπαμε τα πολυτιμα ευρουδακια μας εδω κ εκει και πληρωνουμε πολλες φορες μεχρι να βρουμε κατι που μας ταιριαζει και ειναι και το σωστο...
    Ειμαι μεσα σε συναντηση...

Metzeler Tourance

Καλησπερα σε ολους τους V-Storm-αδες.
    Ενας πολυ καλος μου φιλος και συναθλητης μηχανοβιος εχει ενα DL650 (05') και ηρθε η ωρα να αλλαξει τα εργοστασιακα λαστιχα.
    Θελει να βαλει τα Metzeler Tourance. Τα φοραει κανενας για να μου πει γνωμη.
    Οποις μπορει ας βοηθησει!
    Ευχαριστωωωω!

Παλαιό μέλος

Re: Metzeler Tourance

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
    Καλησπερα σε ολους τους V-Storm-αδες.
    Ενας πολυ καλος μου φιλος και συναθλητης μηχανοβιος εχει ενα DL650 (05') και ηρθε η ωρα να αλλαξει τα εργοστασιακα λαστιχα.
    Θελει να βαλει τα Metzeler Tourance. Τα φοραει κανενας για να μου πει γνωμη.
    Οποις μπορει ας βοηθησει!
    Ευχαριστωωωω!
    kalo malako lastixaki alla ftheiretai poly grigora...pio kala na balei ta bridgestone battlewing se H i V deikti taxytitas

kat eme to V synistatai gia to masini mas dl650

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek

Re: Re: Metzeler Tourance

kalo malako lastixaki alla ftheiretai poly grigora...
    Ε όχι και φθείρεται γρήγορα το tourance ρε παιδιά! Αν για κάτι δεν το έχει κατηγορήσει κανείς ποτέ είναι για γρήγορη φθορά. Η αντοχή στη φθορά είναι κάτι μετρήσιμο και αρκεί να δείτε σε ξένα φόρουμ για V-Strom τα χιλιόμετρα που βγάζει, εκεί που η άσφαλτος κρατάει πραγματικά και τρώει τα λάστιχα γρήγορα. Δεν ξέρω την αντοχή του Bridgestone, μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη, αλλά το Tourance σε καμιά περίπτωση δεν είναι λάστιχο που τρώγεται γρήγορα.Το αντίθετο. Επίσης, δεν είναι ιδιαίτερα μαλακό, είναι μάλλον μέσης σκληρότητας.

Re: Re: Re: Metzeler Tourance

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Ε όχι και φθείρεται γρήγορα το tourance ρε παιδιά! Αν για κάτι δεν το έχει κατηγορήσει κανείς ποτέ είναι για γρήγορη φθορά. Η αντοχή στη φθορά είναι κάτι μετρήσιμο και αρκεί να δείτε σε ξένα φόρουμ για V-Strom τα χιλιόμετρα που βγάζει, εκεί που η άσφαλτος κρατάει πραγματικά και τρώει τα λάστιχα γρήγορα. Δεν ξέρω την αντοχή του Bridgestone, μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη, αλλά το Tourance σε καμιά περίπτωση δεν είναι λάστιχο που τρώγεται γρήγορα.Το αντίθετο. Επίσης, δεν είναι ιδιαίτερα μαλακό, είναι μάλλον μέσης σκληρότητας.
    Και τα bw την ίδια εικόνα μου έχουν δώσει.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Re: Re: Re: Re: Metzeler Tourance

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Και τα bw την ίδια εικόνα μου έχουν δώσει.

εγω πάντος με τα μαμα έχω 26,000 και ακόμα πάνε!

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto

Battlewing

Λοιπόν ας κάνω και εγώ μία καθυστερημένη αναφορά για τα Battlewing.

Πριν από αυτά είχα τα Trailwing (2 ζευγάρια). Η άποψη μου φυσικά είναι εξαιρετικά υποκειμενική αφού πάντα όταν αλλάζεις ένα παλιό λάστιχο με ένα καινούργιο το καινούργιο σου φαίνεται εντυπωσιακά καλύτερο (πιο φρέσκια γόμα => καλύτερη πρόσφυση, και ίσως ακόμα πιο σημαντικό η κορώνα δεν έχει αλλοίωθεί από την φθορά => το λάστιχο μπαίνει στην στροφή πολύ πιο γρήγορα. Χαρακτηριστικά όταν είχα αλλάξει ταTrailwing για Trailwing και πάλι είχα δει τεράστια διαφορά.) Παρεπιπτόντως το Trailwing μου άρεσε πολύ ζεστό αλλά για να ζεσταθεί άστο.

Το Battlewing λοιπόν πράγματι φαίνεται να έχει αισθητά καλύτερη πρόσφυση από το Trailwing που έφυγε γύρω στα 23000. (Το πρώτο 28000 αλλά έφυγε τελείως φαλακρό)

Η άλλη διαφορά που ανακαλύπτεις είναι ότι ο σκελετός είναι πολύ πιο σκληρός με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι τις ανωμαλίες περισσότερο και οι αναρτήσεις να δουλεύουν υπερωρίες. Αυτό περνώντας πάνω από ανωμαλίες πλαγιασμένος είναι κακό αλλά είναι πλεονέκτημα σε παρατεταμένες με καλή άσφαλτο που αισθάνεσαι πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα (πιθανότατα και επειδή αυτό δεν έχει τακούνια στην άκρη) όπως και καλύτερη αίσθηση στο φρενάρισμα σε καλή άσφαλτο.

Από προοδευτικότητα μοιάζει περίπου αντίστοιχο με το προηγούμενο (ζεστά και τα δύο) αλλά αυτό ζεσταίνεται πιο γρήγορα και πιάνει καλύτερα κρύο. (Το παλιό για να ζεσταθεί χρειαζόταν φούρνο μικροκυμάτων.)

Από περιθώρια κλίσης τώρα αυτό έχει με διαφορά μεγαλύτερα. Το παλίο άνετα το πατούσες το πίσω ολόκληρο και το μπροστά 2-3 χιλιοστά από την άκρη. Το καινούργιο στην ίδια διαδρομή με το ζόρι μαυρίζει από άκρη σε άκρη (ελάχιστα μπιμπίκια έχουν φύγει ένω το άλλο είχε κάνει ριζική αποτρίχωση) ενώ το μπροστά έχει μισό εκατοστό περίπου ακόμα περιθώριο. Ίσως ακόμα δεν το έχω ζορίσει όσο τα παλιά αλλά η διαφορά είναι καθαρή. Στις 12 Μαίου μπαίνω Μέγαρα για τα μαθήματα του 0-300 και χαίρομαι πολύ που θα φοράω αυτά τα λάστιχα.

Η κορώνα είναι πιο γρήγορη και στο έμπα αλλά η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι το λάστιχο σε κρατάει πλαγιασμένο και πρέπει εσύ να την σηκώσεις στην έξοδο. (και πάλι όμως η σύγκριση με το παλιό είναι δύσκολη αφού είχε αρκετή φθορά και είχε παραμορφωθεί η κορώνα). Το παλιό στα τελειωματά του ήθελε να το κρατάς στην στροφή με το ζόρι.

Από βρεγμένο και χώμα έχω πολύ μικρή εμπειρία με το καινούργιο. Στην βροχή φαίνεται καλύτερο αλλά το προηγούμενο ήταν τόσο κακό στην βροχή που δεν λέει και πολλά.

Σαν συμπέρασμα είναι καλό λάστιχο με λίγο διαφορετικό προσανατολισμό από το Trailwing και μάλλον καλύτερο αφού είναι βελτιωμένο στα τραγικά του τελευταίου (ζέσταμα, βροχή) και με πιό ασφάλτινα χαρακτηριστικά (για όσους το προτιμούν)

Τιμή 250Ε στο Ηράκλειο.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Ααα να συμπληρώσω ότι είναι πολύ καλύτερο δικάβαλο (μεγάλη διαφορά λόγω πιο σκληρού σκελετού μάλλον) και ότι μπορεί να μην μπορώ ακόμα να μιλήσω για χιλιομετρική απόδωση αλλά έχει πολύ βαθιά αυλάκια και μάλλον δεν θα είναι κακό.

Αυτά. Αν θυμηθώ τίποτα άλλο θα επανέλθω.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Παλαιό μέλος
    karamoto thank youuuuuuuuuuu

Poly katatopistiki i apantisi sou ...sumfono apolyta me osa les..to bw einai makran to kalytero elastiko gia to vstrom kai sto bregmeno apeiros kalytero apo to trailwing

Νέο μέλος
    Αν και νέος στο forum αλλά και με vstrom έχω να πω το σημερινό μου λαχτάρισμα.
    Εχω το Κ7 650 καινούργιο (15 ημερών), με 2.400χιλ και με λάστιχα της μαμάς.Σήμερα το μεσημέρι κάνω μία πορεία γύρω στα 50 χιλ (αρτα-γιάννενα) με ταχύτητες κοντά στα 140.Δρόμος στεγνός.
    Σε κάποια στιγμή αρχίζει να ψιχαλίζει.
    Κόβω ταχύτητα και συνεχίζω κανονικά.
    Μετά από 2 λεπτά αρχίζει να βρέχει κανονικά και ανεβαίνω ανηφόρα (περιοχή "κανέτα" για του τοπικούς) με 70χιλ. και σταθερό γκάζι όπου χωρίς άλλο λόγω αρχίζει και γλιστράει το πίσω λάστιχο λες και είχα ανοίξει το γκάζι τέρμα.Πήγαινα με το πλάι.Φυσικά απότομα και χωρίς καμία προειδοποίηση όλα αυτά.
    Συνεχίζει τα μπαντιλίκια και σταματάω να δω γιατί νόμιζα ότι μπορεί να έπαθα και "λάστιχο".Ολα καλά και συνεχίζω.Το γλίστρημα παραμένει για 2 χιλ. ακόμη.
    Αφού δεν έπεσα ......Τα χρειάστηκα .Να αναφέρω ότι έχω πολλά χιλιόμετρα στο ενεργητικό μου με προηγούμενες μηχανές.
    Κάνω στάση-δουλειά για 2 ώρες περίπου και γυρίζω πάλι πίσω τον ίδιο δρόμο και πάλι με βροχή.Στο γύρισμα όλα καλά.Κανένα κούνημα και πήγαινα κοντά στα 120 αλλά με προσοχή.
    Δεν κατάλαβα τι φταίει αλλά ΛΕΩ μήπως επειδή ήταν ζεστά τα bringeston και κρύωσαν απότομα τα "έπαιξαν"???
    Ποιά η γνώμη σας?
    Ευχαριστώ.
    Και πάλι μηχανή.

Σελίδα 9 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27