εγώ κατά βάση αυτό κατάλαβα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
εχω παραθεσει ολα τα επιχειρηματα μου κοστασ81 και γραμαριος σχετικα με τη χρηση ελαστικων V..
Kαι δεν σταθηκα μονο στην αυξημενη διαρκεια ζωης του ελαστικου...
Όταν καταβάση οι πιο πολλές μετακινήσεις είναι μέσα σε πόλη καθώς και το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων, και ο κατασκευαστής προτείνει δείκτη ελαστικού Η ναι νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια!και κατι αλλο...νομιζω οτι εχοντας κανει μονο 5-10χλμ εντος πολης οτι και λαστιχο να φορας η θερμοκρασια του θα ειναι πολυ πολυ χαμηλη. Το επιχειρημα οτι φοραω Η και ζεσταινεται πιο γρηγορα αρα ειμα πιο ασφαλης δεν ευσταθει..
Γιατι εσύ τώρα πιστεύεις ότι δεν κάνουν???Αμα ηταν ετσι τοτε αμαξια με τερατωδεις κινητηρες πχ porsche 911 turbo που φορα ελαστικα με δεικτη Ζ, θα επρεπε να κανουν πατιναζ στους αστικους δρομους οπου δεν θα ειχαν προλαβει να ζεσταθουν τα ελαστικα τους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα να φρενάρουμε στην θηβών με το δικό μου που φοράει W με κρύα ελαστικά να βάλεις τα γέλια!
Τελος εγω σας εξηγησα τους λογους και τους ισχυρισμους μου.Εσεις κανετε οτι νομιζετε..Ορισμενα πραγματα που γνωριζω καλα τα αναφερω ενω αλλα οχι..
Απο μηχανες δεν ξερω πολλα αλλα εχω πολυ καλες μηχνολογικες γνωσεις και εχω γραψει παρα πολλες ωρες σε πιστες στα μεγαρα και στις σερρες και εχω μεγαλη εμπειρια και απο ελαστικα..
φιλικα
ραντομ
και θεωρείς ότι η εμπειρία σου είναι μεγαλύτερη από τους μηχανικούς της suzuki που κατασκεύασαν την μηχανή και από τις εταιρίες ελαστικών που προτείνουν τα ελαστικά με δείκτη Η για τις επιδόσεις της συγκεκριμένης μηχανής?
Φιλικά πάντα!