Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 187

Θέμα: ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ;

Παλαιό μέλος
    έλα ρε, ο κρούκις να ενοχληθεί; μπαααα :wacko: :rotflmao:

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Βρε συ Θεοδώρα, τα παιδιά όλα που γράφουν στο συγκεκριμένο τουλάχιστον θρεντ, είναι μορφωμένα και συνειδητοποιημένα. Απλά ξεφεύγουν κάποια στιγμή απ'το πάθος να στηρίξουν τις δικές τους απόψεις. Η ουσία είναι ότι όλοι μας πρέπει κάποια στιγμή ν'αντισταθούμε απέναντι στους φαύλους πολιτικάντηδες, γιατί το μέλλον μας διαγράφεται σκούρο έως και μαύρο, αν συνεχίσουν οι έλληνες πολίτες να τους χαϊδεύουν σε κάθε εκλογική περίοδο. Και να κάνουμε μια αρχή τώρα, στις δημοτικές εκλογές. ΆΚΥΡΑ σαν ψήφος διαμαρτυρίας σε ΟΛΟΥς τους ψευτοδήμαρχους, που αντισυνταγματικά, όχι μόνο στηρίζονται από κόμματα, αλλά είναι ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Πού είναι ο ακομμάτιστος δήμος; Μας εμπαίζουν κι εμείς τους δίνουμε και τη ψήφο μας. Ε, ΟΧΙ άλλο το ίδιο βιολί! Κάποτε πρέπει ν'αρχίσει και μια κόντρα του κοσμάκη , για να αρχίσει να γίνεται υπολογήσιμος απ'τους φαύλους πολιτικούς που τα ξεπουλάνε όλα. Και στις βουλευτικές εκλογές: ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑ, που κανένα μέλος τους να μην έχει υπάρξει στη βουλή, πχ Καρατζαφέρης, και άλλα ύποπτα.Άσχετα εάν μας εκφράζουν ή όχι. Απλά είναι ο μόνος δρόμος για αντίσταση.
    Δεν θα κουράζομαι να τα λέω, όσες φορές κι αν χρειαστεί. Γιατί εμείς οι ίδιοι έχουμε ευθύνη αν τα φορτώνουμε στο κόκκορα. Ωραίες και οι βόλτες με τις μηχανές, αλλά έτσι δε λύνεται κάποιο πρόβλημα. Ο Κένεντυ, θυμίζω, είχε πει : "Μή ρωτάτε τί έκανε η πατρίδα σας για σας, αλλά τί κάνατε εσείς για τη πατρίδα σας". Ας κάνουμε κάτι λοιπόν. Ιδού η Ρόδος...το υπόλοιπο δεν το ξεστομίζω γιατί είμαι σεμνός

μα τα ψηλά γράμματα, για τους μορφωμένους είναι
    Δίνουν τόση σημασία στα πολλά, που χάνουν τα λίγα:wacko:
    Τώρα για το αν είσαι σεμνός, ασε να το κρίνουν οι άλλοι λέμεεε μην τας λες ολα, ασε ναανακαλύψει κανείς κάτι, μόνος του
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    έλα ρε, ο κρούκις να ενοχληθεί; μπαααα :wacko: :rotflmao:

"Κρούκις" τί είναι; όπως τα "κούκυς", επαυξημένα με "ρ";
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus

... για το αν είσαι σεμνός, ασε να το κρίνουν οι άλλοι λέμεεε μην τας λες ολα, ασε να ανακαλύψει κανείς κάτι, μόνος του [/B]

Για να το ανακαλύψει αυτό κάποιος από μόνος του, θα πρέπει ν'ασχοληθεί μαζί μου, εκ του σύνεγγυς, και μάλιστα σε βάθος. Μέσω κομπιούτερα, μπορεί να πέσεις έξω. Και σου απαντώ στο emoticon που με κοροϊδεύεις, με αυτό:

"Κρούκις" τί είναι; όπως τα "κούκυς", επαυξημένα με "ρ";

έχεις πολλά να διαπιστώσεις ακόμα
    για πολλά κούκις λέμεεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Για να το ανακαλύψει αυτό κάποιος από μόνος του, θα πρέπει ν'ασχοληθεί μαζί μου, εκ του σύνεγγυς, και μάλιστα σε βάθος. Μέσω κομπιούτερα, μπορεί να πέσεις έξω. Και σου απαντώ στο emoticon που με κοροϊδεύεις, με αυτό:

δεν σε κοροϊδεύω, σε κοροδεύω
    Για το αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί μαζί σου, ας το αποφασήσει μόνος του :wacko: σε βάθος :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

δεν σε κοροϊδεύω, σε κοροδεύω
    Για το αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί μαζί σου, ας το αποφασήσει μόνος του :wacko: σε βάθος :rotflmao:

Σε "κοροδεύω" έχεις. Τίποτα σε "κορο-μηλά" έχεις;
    Με μένα δεν θέλει ν'ασχοληθεί κανείς, γιατί είμαι και άσχημος, και έχω και μακριά μαλλιά, μέχρι τον.... είπαμε σεμνά Άσε που καβαλάω και κίτρινη μηχανή...Οι ωραίοι έχουν μαύρη!

Σε "κοροδεύω" έχεις. Τίποτα σε "κορο-μηλά" έχεις;
    Με μένα δεν θέλει ν'ασχοληθεί κανείς, γιατί είμαι και άσχημος, και έχω και μακριά μαλλιά, μέχρι τον.... είπαμε σεμνά Άσε που καβαλάω και κίτρινη μηχανή...Οι ωραίοι έχουν μαύρη!
    εμένα είναι η μικρή μου σε κιτρινάκι που ειμαι κορίτσι:wacko:
    εσύ όμως σε κίτρινη, what for darling? :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Παλαιό μέλος
    μακριά μαλλιά, μέχρι τον.... είπαμε σεμνά
    "σβέρκος" δεν είναι και τόσο κακή λέξη, άμα το καλοσκεφτείς... :wacko:

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

σ
    Και να μας απαντήσουν αν νοιώθουν υπερήφανοι όσοι δίνουν το έρεισμα με τη ψήφο τους στον ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, αλλά και γιατί όχι; ΚΑΙ στα εντός βουλής κόμματα, ή γενικά σε όσα κόμματα κατασπαράζουν το δημόσιο χρήμα, τη στιγμή που εμείς οι απλοί πολίτες καλούμαστε ή μάλλον υποχρεωνόμαστε να κάνουμε ζογκλερισμούς για να επιβιώνουμε, ενώ τεχνηέντως μας αυξάνουν διαρκώς τον τιμάριθμο του κόστους ζωής.

--Κι ένα σχετικό, πιο άμεσο θέμα: Δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.
    -ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ -ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ Η' ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 102, παρ. 2, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Η ανεξαρτησία απο κομματικές παρατάξεις, επίσης ενισχύεται απ'το άρθρο 56, παρ. 1 και 3 του Συντάγματος, που αναφέρει το αντίστροφο, δηλ. ότι απαγορεύεται δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι να ανακηρυχθούν υποψήφιοι βουλευτές. Επίσης αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, στη συνείδηση του έλληνα ψηφοφόρου.
    -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ "ΑΚΥΡΟ" ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΙ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ. Δηλαδή ο Κακλαμάνης, αν βγει δήμαρχος, θα πάψει αυτόματα απ'τις μνήμες μας ότι διετέλεσε υπουργός της Νέας Δημοκρατίας; Ή ο Σκανδαλίδης θα σφυράει αδιάφορα στο πασόκ; Ή οι υπόλοιποι, που ωθούνται από ΚΚΕ, ΣΥΝ, και Καρατζαφέρη; Αντίκειμαι λοιπόν στην εκλογική παρωδία ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ: ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
    -Δεν θέλουμε άλλα κάγκελα στα πεζοδρόμια. Δεν θέλουμε άλλα συντριβάνια. Δεν θέλουμε άλλες δημοτικές κλίσεις δεκαπενταετίας παλιές. Δεν θέλουμε άλλα παράνομα παρκόμετρα. Τέρμα πια οι κοροϊδίες και η διαφήμιση πολιτικών ως ψευτοδημάρχων. Ξυπνήσαμε πιά! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΡΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΛΙΣΕΙΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ Ν'ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ ΚΛΠ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ. Αν όμως ο Δήμος προέρχεται από την πολιτική σκηνή, να περιμένουμε ανάλογο σεβασμό, με αυτόν των πολιτικών κυβερνήσεων.

Προταση πολυ συγκεκριμενη και ομαδικη.

Φιλε conkark,επηδει το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι:τι ακριβως θελεις να κανεις?................και τι να πετυχεις, μεσα απ' αυτο το thρead.

Το παρακολουθω οσο μπωρο καιρο τωρα,και βλεπω οτι ειναι συνεχως up-up.

Μηπως προτεινεις να δηλωσουμε ποιοι θα επιλεξουμε αυτο τον τροπο και θα κανουμε καταμετρηση ατομων που συμφωνουν με την ιδεα?
    Η τι τελος παντων.

Εγω αυτο που καταλαβαινω απο της απαντησης των παραπανω και ακομα περισσοτερο απ΄τον ιδιο μου τον εαυτο.

Οτι ανθρωποι η οποιοι εχουν ελαχιστο σεβασμο στον εαυτο τους και την λογικη τους,........στηριζονται στα ποδια τους και μονο σ'αυτα.....(ειδικα οι μοτοσυκλετιστες)...και δεν περιμενουν απο κανεναν παπαρα να τους δωσει ενα χερακι βοηθειας.

Σιωπηλα και χωρις φανατισμους επιλεγουν τον τροπο σου φιλε μου.

Π.χ δεν πηγαινω στης δημοτικες εκλογες,και στις εκλογες ψηφισα αντικαπιταλιστικη συμμαχια

Σεβομαι την προσπαθεια σου,και σου ευχομαι να την υποστηριζεις για οσο την πιστευεις.
    Θα ηταν ασχημο να προσπαθουσες να την επιβαλεις,ειδικα στον σημερινο Ελληνα που αν δεν του χτυπηση το προβλημα την πορτα του,.....δεν τρεχει τιποτα.
    ............Συνηθως επιτιθεται και προσπαθει να κρατησει τον κοσμακι του οπως ειναι.

Ο καθενας μας κανει τις επιλογες του και ειναι αξιος της μοιρας του.

Το σιγουρο ειναι οτι ειμαστε ολοι εδω, για να μαθουμε κατι.
    Αλλοι θελουν πολυ χρονο και αλλοι λιγοτερο.
    Και πολλοι δεν ειναι ετοιμοι ακομα.

Να μαστε καλα,να κανουμε σωστες επιλογες.............και να ακουμε.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΦΙΛΕ ZEPHYR 1,

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Προταση πολυ συγκεκριμενη και ομαδικη.

Φιλε conkark,επηδει το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι:τι ακριβως θελεις να κανεις?................και τι να πετυχεις, μεσα απ' αυτο το thρead.

Το παρακολουθω οσο μπωρο καιρο τωρα,και βλεπω οτι ειναι συνεχως up-up.

Μηπως προτεινεις να δηλωσουμε ποιοι θα επιλεξουμε αυτο τον τροπο και θα κανουμε καταμετρηση ατομων που συμφωνουν με την ιδεα?
    Η τι τελος παντων.

Εγω αυτο που καταλαβαινω απο της απαντησης των παραπανω και ακομα περισσοτερο απ΄τον ιδιο μου τον εαυτο.

Οτι ανθρωποι η οποιοι εχουν ελαχιστο σεβασμο στον εαυτο τους και την λογικη τους,........στηριζονται στα ποδια τους και μονο σ'αυτα.....(ειδικα οι μοτοσυκλετιστες)...και δεν περιμενουν απο κανεναν παπαρα να τους δωσει ενα χερακι βοηθειας.

Σιωπηλα και χωρις φανατισμους επιλεγουν τον τροπο σου φιλε μου.

Π.χ δεν πηγαινω στης δημοτικες εκλογες,και στις εκλογες ψηφισα αντικαπιταλιστικη συμμαχια

Σεβομαι την προσπαθεια σου,και σου ευχομαι να την υποστηριζεις για οσο την πιστευεις.
    Θα ηταν ασχημο να προσπαθουσες να την επιβαλεις,ειδικα στον σημερινο Ελληνα που αν δεν του χτυπηση το προβλημα την πορτα του,.....δεν τρεχει τιποτα.
    ............Συνηθως επιτιθεται και προσπαθει να κρατησει τον κοσμακι του οπως ειναι.

Ο καθενας μας κανει τις επιλογες του και ειναι αξιος της μοιρας του.

Το σιγουρο ειναι οτι ειμαστε ολοι εδω, για να μαθουμε κατι.
    Αλλοι θελουν πολυ χρονο και αλλοι λιγοτερο.
    Και πολλοι δεν ειναι ετοιμοι ακομα.

Να μαστε καλα,να κανουμε σωστες επιλογες.............και να ακουμε.

Eίσαι πολύ ωραίος Και ασφαλώς συμφωνώ μαζί σου. Αλλά εσύ είσαι ήδη ψαγμένος και συνειδητοποιημένος. Ο σκοπός μου για το παρόν θρεντάκιον, (αναφέρεται στο θρεντ αρχικά) είναι ο προβληματισμός,η αφύπνιση και η πρόταση για το τελευταίο εγχείρημα ελπίδας για κάτι καλύτερο, σε συναδέλφους που ίσως να μην είχαν το έναυσμα να προβληματιστούν με κάτι ρηξικέλευθο, όπως είναι η άνοδος και η κοινοβουλευτική ένταξη κομμάτων που τα αποκρύβουν και γελοιοποιούν τεχνηέντως, απ'τον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει άλλη λύση άμυνας για όλους εμάς τους απλούς πολίτες, που οι φαύλες κυβερνήσεις μας χτυπούν αλύπητα επί σειρά δεκαετιών.
    -Η μόνη μου ένσταση-αν μου επιτρέπεις- στη θέση σου ότι οι μηχανόβιοι στηρίζονται στα πόδια τους, και δεν περιμένουν από κανένα χέρι βοηθείας. Στο πρώτο σκέλος απαντώ (με χιούμορ),ότι οι μηχανόβιοι δεν στηριζόμαστε στα πόδια μας, αλλά στις ρόδες μας, αλλά με το δεύτερο θα διαφωνήσω: Οι πολιτικοί είναι αυτοί που ρυθμίζουν τη ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις: Απ' την ακρίβεια, τη διαμόρφωση ψευδούς κοινής γνώμης, των κακής ποιότητας οδοστρωμάτων, έλλειψη θέσεων στάθμευσης, επιθέσεις με κλίσεις για κράνη ή ζώνες στα τουτου, δόμηση αποχαυνωμένων προσωπικοτήτων μέσω μμε, δισκογραφικών κλπ, ελλειπής ή ξεπουλημένης εκπαίδευσης, έλλειψη παιδείας, κακό σύστημα "δημόσιας-δωρεάν"υγείας, φτώχεια, ανεργία, συσσώρευση πλουτισμού σε λίγα χέρια διαπλεκομένων, εγκάθετες εκκλησιαστικές ηγεσίες, ως εκεί, που φτάνει και δε φτάνει ο ανθρώπινος νους. Εμείς μόνοι μας δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε ξύπνιοι και δυνατοί, και τίποτα απ'αυτά δεν μας αγγίζουν, εφόσον μέσα σαυτή τη κοινωνία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Και δυστυχώς αυτή η κοινωνία διέπεται λειτουργικά, δικαστικά,νομικά και θεσμικά, απ'τις αποφάσεις και τις διαθέσεις των κυβερνώντων. Και ασφαλώς αυτό το φαύλο σύστημα πρέπει κάποτε ν'αλλάξει. Και δεν θ'αλλάξει από μόνο του, ούτε απ'την απραξία και αδιαφορία των ελλήνων πολιτών.(Κι ένα αντιπροσωπευτικό τραγουδάκι: Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα...)
    Αρα λοιπόν, κάτι πρέπει να κάνουμε. Κι εγώ προσωπικά προτείνω ψήφο στα εκτός βουλής κόμματα. Και όσοι θέλουν να εγγραφούν μέλη σε τέτοιου είδους κόμματα, που κανένα τους στέλεχος να μην έχει υπάρξει στο κοινοβούλιο. Όσο για τις δημοτικές εκλογές, ΑΚΥΡΑ, εξηγώντας επάνω τους, ότι οι δημοτικές είναι αντισυνταγματικές, εφόσον αφενός έχουν το χρίσμα πολιτικών κομμάτων, και αφετέρου οι προτεινόμενοι ψευτοδήμαρχοι είναι πολιτικά πρόσωπα. Τόσο απλά. Αν αυτό επαναληφθεί πολλαπλώς, τότε φαντάζομαι ότι θα αρχίσουν να μας λαμβάνουν υπόψη τους. Αρα ο σκοπός μου δεν είναι εκείνος της υποχρέωσης κανενός συναδέλφου, αλλά αντίθετα η ΕΚΚΛΙΣΗ προς όλους τους συναδέλφους που θεωρούν υποχρέωσή τους στη συμβολή του εγχειρήματος προς την κατεύθυνση της αλλαγής του πολιτικού τοπίου επί τα βελτίω.
    Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Με αγάπη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    "σβέρκος" δεν είναι και τόσο κακή λέξη, άμα το καλοσκεφτείς... :wacko:

Ο "σβέρκος" ασφαλώς δεν είναι καθόλου κακή λέξη.Αλλά έχω μακριά μαλλιά ως τον σβέρκο; Δεν έχει λογικό νόημα. Και ξέρω ότι συμφωνείς. Ούτε και ο "πάτος" είναι βωμολοχία. Το μεταφορικό συνώνυμό του όμως; :rotflmao:

Εσύ είσαι το μαύρο πρόβατο του θρεντ και αποσυντονίζεις. Αλλά σε δικαιολογούμε όλοι φαντάζομαι, γιατί είσαι κοριτσάκι κι ένας ευχάριστος τόνος μέσα στη μαυρίλα του προβληματισμού για δικομματισμούς και τέτοια
    Μη λες ψέμματα ότι έχεις κίτρινη μηχανούλα, γιατί έχεις μπλεδάκι τζιτζί. Πιπέρι στο στόμα!
    Ο φίλος TROOPER σου απάντησε ορθά , ότι στη δύσκολη το παίζω ταριφιάδης. Και επαυξάνω με την περεταίρω εναλλακτική του καναρινιού που σφυράει αδιάφορα, όταν με κηνυγάνε! Επίσης και του χανουμακίου, όταν περνάω από Φιλαδέλφεια.:a028:

Εσύ είσαι το μαύρο πρόβατο του θρεντ και αποσυντονίζεις. Αλλά σε δικαιολογούμε όλοι φαντάζομαι, γιατί είσαι κοριτσάκι κι ένας ευχάριστος τόνος μέσα στη μαυρίλα του προβληματισμού για δικομματισμούς και τέτοια
    Μη λες ψέμματα ότι έχεις κίτρινη μηχανούλα, γιατί έχεις μπλεδάκι τζιτζί. Πιπέρι στο στόμα!
    Ο φίλος TROOPER σου απάντησε ορθά , ότι στη δύσκολη το παίζω ταριφιάδης. Και επαυξάνω με την περεταίρω εναλλακτική του καναρινιού που σφυράει αδιάφορα, όταν με κηνυγάνε! Επίσης και του χανουμακίου, όταν περνάω από Φιλαδέλφεια.:a028:

δυο τις έχω και είναι κούκλες
    Δεν λέω ψέματα:wacko:
    μόνο αλήθεια

http://www.bikepics.com/pictures/448383/ η μία και....

η άλλη
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τί πιστεύετε για τους σταρς μοτοτζιπάδες...???
    από RaGe_Raptor στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2013, 13:22
  2. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 04:49
  3. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  4. Απαντήσεις: 16