@DUKASII: σε παροτρυνα, γιατι οντως δε καταλαβα που αναφεροσουν, και μετα απο τοσα ποστ, ακομα δε μπηκες στον κοπο να μου εξηγησεις σε ποιον φιλο μου αναφεροσουν.
ολα τ'αλλα περισσευουν....
@DUKASII: σε παροτρυνα, γιατι οντως δε καταλαβα που αναφεροσουν, και μετα απο τοσα ποστ, ακομα δε μπηκες στον κοπο να μου εξηγησεις σε ποιον φιλο μου αναφεροσουν.
ολα τ'αλλα περισσευουν....
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τελικα για αλλη μια φορα, ενα ωραιο τοπικ κατανταει να λεει ο καθενας οτι του αρεσει να το παιζει εξυπνος, να βγαινουν αποθημενα απο αλλους και λοιπα...Αφηστε το καθενα να κανει οτι θελει και στην τελικη αν σε χαλαει πειτε το του εκεινη την ωρα.Σας χαλαει το Δελεαρ μν πατε, σας χαλαει η παρεα μην πατε, σας χαλανε οι φωτογραφιες μην τις βλεπετε....
![]()
+10000
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Σωστός !!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τελικα για αλλη μια φορα, ενα ωραιο τοπικ κατανταει να λεει ο καθενας οτι του αρεσει να το παιζει εξυπνος, να βγαινουν αποθημενα απο αλλους και λοιπα...Αφηστε το καθενα να κανει οτι θελει και στην τελικη αν σε χαλαει πειτε το του εκεινη την ωρα.Σας χαλαει το Δελεαρ μν πατε, σας χαλαει η παρεα μην πατε, σας χαλανε οι φωτογραφιες μην τις βλεπετε....
![]()
Οι φωτογραφίες δεν μς έχουν δείξει ποτέ μεθυσμένους ή δεν ξέρω εγώ τι...
Τα γέλια, οι πλάκες και οι χαζομάρες που κάνουμε δεν είνια λόγω του ποτού αλλά επειδή περνάμε καλά σαν παρέα(και αυτό είναι που μετράει)
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει την μπάλα
Και κινδυνεύουμε να χαρακτηρισθούμε περιορισμένης νοημοσύνης όταν ντυνόμαστε αστακοί για να πάμε βόλτα μέχρι το κέντρο τις Αθήνας, να συναντηθούμε με τους φίλους μας μοτοσικλετιστές να πιούμε καμιά δύο μπύρες (δεν λέω για παραπάνω δύο φτάνουνε)
Και όταν σκάσει κάτω, ευτυχώς χωρίς επιπτώσεις στην υγεία σου, αντί να σου πούνε «ρε μαλάκα είσαι υπερβολικός και πρόσεχε λίγο τον εαυτό σου γιατί σε αγαπάμε και σε θέλουμε κοντά μας» λέμε «γκαντεμιά αδελφέ μου, άντε να σε κεράσω μια ακόμα μπύρα και μετα πάμε και μια βόλτα με τις μηχανές μας να πάρουμε και τον αέρα μας»
Όποιος συμφωνεί με αυτό οκ, αλλά και εγώ από την άλλη έχω το δικαίωμα να το συζητάω και να κατακρίνω δημόσια γιατί ξέρω ότι είναι 1000% λάθος.
Αυτά θέλω να ω για ακόμα μια φόρα, χωρίς υπερβολές, υπαινιγμούς και ποιητικές διαθέσεις
Υ.Γ. είχαμε δεν είχαμε το γ@μήσ@με και αυτό το post
Πως να μην συμφωνήσεις με αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
...........
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
+1
και να πω οτι εγώ εάν βρεθω με τη παρέα μου πολυ θα το χαρώ μετα τη 2-3 μπυρα να με αποτρέψει καποιος να πιω μια ακόμα οπου πανω στο ωραιο κεφι και τη καλή διάθεση θα εχω ορεξη να πιω μην λαμβάνοντας υπόψιν τη μετεπειτα κατασταση μου πανω στο μηχανακι..και θα το εκτιμήσω αργοτερα οταν θα είμαι ξαπλωμένος στο κρεβατι μου ετοιμος για νανι..
και οχι σε καποιο δρόμο μη μπορωντας να καταλαβω γιατι επεσα και τι πηγε στραβα..και γιατι δεν αντεδρασα σωστα...
![]()
....κοιτα που εκανε τον κυκλο του......και ξαναισιωσε το ποστ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ!
![]()
....κοιτα που εκανε τον κυκλο του......και ξαναισιωσε το ποστ!!!!!
παιδιά τους κύκλους κάντε τους δεξιόστροφα... μη χάσουμε την μπάλα πάλι....
Επειδη καπου μερικα πραγματα παρερμηνευτηκαν. ασφαλως και δεν κατακρινουμε αυτους που πινουν μπυρα η οτιδηποτε αλλο.
Αυτο ελειπε να ειμαστε με το φασκομηλο στο χερι.
Μαλλον το ολο ποστ εβγαλε απωθημενα, εξ'αιτιας της αποψης του οτι "Σημερα θα παμε Δελεαρ που ειναι παντα γαματα (πλεον ΔΕΝ ειναι καθολου γαματα γιατι χαθηκε η επικοινωνιας και ο αυθορμητος χαβαλες, μαζι με τις μοτοκουβεντες που παντα ηταν ωραιες εκει, εξ'αιτιας αυτης της "καραμελας" του παντα γαματου Δελεαρ) ,και αν δεν ειναι θα πιουμε και 5-6 μπουκαλια για να μας φανει γαματα."
Και σιγα-σιγα απο συνευρεση ατομων με κοινο παθος, και με στενες φιλικες σχεσεις ενιοτε, εγινε κατι σαν κοινωνικη εκδηλωση και εχασε ολο του το χαρακτηρα η φαση.
Δεν λεω οτι πρεπει να παραμεινει μεσα σε στενα πλαισια, πως θα μπορουσα αλλωστε..
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
για μισό ρε μάστορα... σα να λες οτι "φτιαχνόμαστε" για να περνάμε καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
"Σημερα θα παμε Δελεαρ που ειναι παντα γαματα (πλεον ΔΕΝ ειναι καθολου γαματα γιατι χαθηκε η επικοινωνιας και ο αυθορμητος χαβαλες, μαζι με τις μοτοκουβεντες που παντα ηταν ωραιες εκει, εξ'αιτιας αυτης της "καραμελας" του παντα γαματου Δελεαρ) ,και αν δεν ειναι θα πιουμε και 5-6 μπουκαλια για να μας φανει γαματα."
![]()
που τα είδες τα 5-6 μπουκάλια?
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αστο Γιωργο ...
Το 'κανες χειροτερο ...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Εγω να βοηθησω ηθελα.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-..Not Yet!
εχει δικιο: τα ειδε και τα 5-6 στο ΙΔΙΟ τραπεζι βρε συ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για μισό ρε μάστορα... σα να λες οτι "φτιαχνόμαστε" για να περνάμε καλά...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για μισό ρε μάστορα... σα να λες οτι "φτιαχνόμαστε" για να περνάμε καλά...
![]()
![]()
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ!
Μου εχει φυγει το κακο απο την σκληροτητα παναθεμα με:rotflmao:
-..Not Yet!