Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 171

Θέμα: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Re: innova

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
    den epathe tipota 60000xl ekana spasmenos.
    kai esy mou les tetoia logia?

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
    καλημερες! ειμαι στο μαστορα την προηγουμενη βδομαδα και βλεπω ενα λυμενο παπι...τι ηταν ΙΝΝΟΒΑ....ρωταω τι επαθε μου λεει κολλησε....ερχεται ο συμπαθης πακιστανος που το ειχε (κουριερ) και κανονιζουν τα της επισκευης....γυρω στα 300-350? θα πηγαινε το μαλλι και του δειχνει και το βιβλιαρακι της εγγυησης ....κοιταω, ασφραγιστο!ουτε ενα σερβις σε μηχανακι που λιωνει ολη μερα και εχει 32000κμ...."ετσι κανουν "λεει ο μαστορας "στο φερνουν για εγγυηση μετα απο τοσα κμ με μηδενικη συντηρηση...εχει γλυτωσει 8 σερβις ο τυπος με 25-30? το καθενα, και τωρα με τη ζημια ερχεται μια η αλλη...αν δε κανεις σερβις καπου αλλου θα τα πληρωσεις"....τεσπα περαν της περιπτωσης του ελλατωματικου βασικο ρολο ειναι η χρηση που κανεις σε οτιδηποτε...αν αγορασες ενα παπι και το σκιζεις ολη μερα,λογικο ειναι να βαρεσει,ειδικα αν εχει και ελλειπη συντηρηση...παιδες στην τελικη παπι ειναι...μη ζητατε εξωπραγματικα απο ενα μηχανακι που σχεδιαστηκε να κανει δουλιτσες,και οχι να κανει το γομαρι η το ντραγκστερ....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Θύμα κλοπής.....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ρε παιδια λετε για 150χλμ τελικες κλπ.εστω οτι τα πιανει αμα το πειραξεις.επειδη εμαθα να οδηγω στο μηχανακι μου,cbr125,κ οδηγησα μετα παπια(φτιαγμενα επι το πλειστον),σ ολα ειχα φρικαρει γιατι πλακωνομουνα στα φρενα κ δε σταματουσε το γ*μιδι!κ να πεις οτι πηγαινανε...οκ ειχανε λιγο καλυτερο τραβηγμα απ το δικο μου..αλλα εδω με το cbr που πιανω κοντερισια 130,εκτος του οτι ουτε κ αυτο εχει φρενα,κοντευει να σε παρει ο αερας!φανταζομαι με το παπι τι θα γινεται!μαλλον δεν εντυπωσιαζομαι ομως ευκολα πια........απο τοτε που οδηγησα -πραγματικη- μηχανη(λεγε με Ζ750!)
    Eγώ προσωπικά δεν μιλάω για τελική 150 στο παπί μου, αλλά μέχρι 120-125 τα θεωρώ καλά και θα τα ήθελα!!

Νέο μέλος
    ρε παιδες καμια λυση για το πισω τριξιμο του ταμπουρου εκτος απο μαλακα τακακια γιατι και με τετοια παλι σφυριζει τριαξονικα

Λυση για το σφυριγμα των φρενων

Σασ χαιρετω ολουσ στο φορουμ.παρακατω στην φωτογραφια σασ παραθετω την λυση για το σφυριγμα που μου εκανε η Ηοντα Χανια.Εδω και ενα χρονο δεν εχει σφυριξει καθολου.Εγινε αθορυβο.
    Αυτο που ζηταω απο εσασ να μου προτεινεται τη λαστιχα να του βαλω.εχει ακομα τα dunlop τα εργοστασιακα του,δεν με ενδιαφερουν κοντρεσ και κτλ απλωσ να πατανε καλα στο δρομο και να φρεναρουν οσο των δυνατων καλυτερα.

σκεφτηκα να του βαλω και δισκοφρενο πισω ,αξιζει??? ξερει κανεισ κανενα εκει στα μερη σασ να το πουλαει φθηνα το κιτ?? εδω ζητανε 400.

Ευχαριστω..

δοκιμαστε την λυση με το σφυριγμα και πειτε με αν σασ αρεσει και κατα ποσο σασ φενεται ασφαλησ

http://rapidshare.com/files/116029103/Image035.jpg

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
    Εγώ το innova το έχω 5 περίπου μήνες κ έχω γράψει γύρω στα 3.600 km. μέχει βγάλει ασπροπρόσωπο κ δεν έχει παρουσιάσει ουσιαστικά προβλήματα. αν σε κάποιους ενοχλούν κάποιοι τριγμοί στο φανάρι (οι οποίοι εξαφανίστηκαν μετά απο σιλικόνη που έβαλα απλά κ εύκολα) ή οι ρεπριζ που έχει δικάβαλο στις χαμηλές στροφές εντάξει..ας ψάξουν για καμια mercedes και θα λυθουν τα προβλήματά τους.
    Ο κινητήρας του είναι αξιόπιστος κ γενικά σαν σύνολο μου εμπνέει απόλυτη σιγουριά.μέσα στην πόλη δεν υπάρχει παπί πιο γρήγορο κ πιο ευέλικτο.
    δεν έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο για την αγορά του
    +1
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker

Re: Λυση για το σφυριγμα των φρενων

Αρχικά δημιουργήθηκε από johann69
    Αυτο που ζηταω απο εσασ να μου προτεινεται τη λαστιχα να του βαλω.εχει ακομα τα dunlop τα εργοστασιακα του,δεν με ενδιαφερουν κοντρεσ και κτλ απλωσ να πατανε καλα στο δρομο και να φρεναρουν οσο των δυνατων καλυτερα.
    Για λάστιχα:
    -1-
    -2-

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Τοσο χαλια ειναι το Ινοβα????:hypnotize
    Εχω το Grand απο το 1993 μεχρι και σημερα.
    Προβλημα δεν μου εχει βγαλει ποτε..
    Το σερβις του ηταν αλλαγη λαδιων και καμια φορα οταν ακουγα σκασιματα απο την εξατμιση -μοτοσπορτ σωληνας-ρυθμισμα στις βαλβιδες.
    Καρμπυρατερ δεν νομιζω να εχει καθαριστει ποτε.
    Η μπαταρια ειναι ακομα η ιδια και καπου καπου παιρνει και με την μιζα.
    Τελικη στο κοντερ ειχα δει 115 -δικαβαλος- και πηγαινε ακομα αλλα για να μην σπασω ντιζα δεν το συνεχησα -στην παραλιακη λιγο πριν φτασουμε λιμανακια-
    Το μονο προβλημα που ειχε απο παντα ηταν το μπροστα ταμπουρο που "τρωει τα αμυγδαλα" και μετα δεν εχει πια μπροστα φρενο ακομα και με νεα ταμπουρα,θελει αλλαγη ολο το συστημα.
    Λογω του οτι το κυκλοφορει ο αδερφος μου πλεον και σπανια ελεγα να του περασω κανενα κινητηρα απο Ινοβα γιατι το παπι εχει πεσει πολυ απο αποδοση...τωρα για να δω 80 στο κοντερ χρειαζομαι πιστα αεροδρομιου.
    Δεν αξιζει δηλδη ο κινητηρας απο το Ινοβα?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Talking

Ότι πληρώνει πέρνει κανείς, anyway... εγώ με το (μάπα κατά όλους piaggio fly 100) έχω κάνει 15000km σε ένα χρόνο και τώρα θα το πουλήσω λόγω αγοράς νέου (fazer 600). Το Fly δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα, και πιστέψτε με το έχω ξεπατώσει!!!
    Τελικά είναι να σου βγεί το κομάτι, έτσι θα είναι και με το inova

Ασχετο (σχεδόν) : Ξέρει κανένας σας που φτιάχνουν εξάτμιση για Innova (λαιμό, όχι τελικό...)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Οχι και τόσο...νέο μέλος

Wink

Φίλε έχω το SUZUKI address 125από πέρσι το καλοκαίρι. Καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις εσύ. Δεν τρίζει, άψογα πλαστικά, λάδια κάθε 4.000 km και πολύ καλό φρένο παρόλο το ταμπούρο πίσω. Αυτά τα προβλήματα που περιγράφεις πάντως είχαν ακουστεί και για το προηγούμενο και γι αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου κατά την αγορά μου. το μόνο κακό είναι τα αδύνατα αμορτισέρ πίσω (μόνο όταν ανεβουν δύο άτομα). Τέλος η τελική του είναι 110 με 115 km/h στα οποία ΔΕΝ τρίζει τίποτα και γενικά -για παπί- σου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας.
    πάρε το παπί σκύλι. Αφού το λέει και το όνομά σου...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    crypton

απλα δεν υπαρχει αντιπαλος

Για το Crypton συμφωνώ με το φίλο από πάνω. Πόσο κοστίζει όμως?

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ellessar_GR
    Για το Crypton συμφωνώ με το φίλο από πάνω. Πόσο κοστίζει όμως?

το X κοστιζει 2100 και το r 1890 ευρω που ειναι και αποδειγμενο σκυλι

το νουσας ρεμαλια Το avatar του/της ivecuras

inova??????

Καλησπερα παιδια εγω μετα απο 5 παπακια απο ενα RGV 250 ,ενα ZXR 400 ,ενα AFRICA 750 , ενα γαμο κι"ενα παιδι, εχω παρει για την αθηνα ενα gilera ranner 125 (2006) και εχω βρει την υγεια μου.Εχει εναν καλο κινητηρα επισης το εχουν στηση πολυ καλα με (14αρι τροχο μπροστα) και λογικο στο service (εκτος PIAGIO ) .
    "το νουσας ρεμαλια"

Γενικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ΟΧΙ inova, καλήτερα crypton ή gilera ή fly.
    Αν και τώρα θα το έχει αγοράσει το inova ούτοσι άλλος....

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Τεχνική ξεπέτα υπερκυβισμού παπιού! Innova 125
    από lamoun στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 13:47
  3. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα