Μια παρακληση στους φιλους παπαρατσι.
Αν μπορειτε την Δευτερα στο Δελεαρ η καποια αλλη στιγμη να βρεθουμε να μου δωσετε τις φωτο σε καλη αναλυση να τις συμμαζεψω λιγουλακι με μουσικουλα και τα ρεστα.
Αυτη την φορα δεν θα εχει καλλιτεχνικες ανησυχιες το πραμα μην φοβαστε.:rotflmao:![]()
Μου αφησε πικρη γευση το γεγονος οτι ειχαμε ενα μικρο επεισοδιο με υλικες ζημιες, καθως και το γεγονος οτι λογω κακου timing δεν μπορεσαμε να διανυκτερευσουμε στην Στρωμη.
Κριμα αν το ηξερα 2 μερες πριν θα το καναμε διημερο τα ιδια ατομα μιας και εμαθα οτι ειχαμε θετικες εξελιξεις στο πατρικο στην Στρωμη τις προαλλες.
Αχ, ξερεις τι ειναι να αναβεις τζακι Αυγουστιατικα....:rotflmao:
Κατα τα αλλα φοβερη χημεια στην παρεα, (ειδικα το "νερακι" στον καφε θα μου γινει χουι ετσι οπως το παμε) , πανεμορφα ορεινα τοπια, ειδικα στον Αθανασιο Διακο και στην Παυλιανη καθομουνα αλλες δυο ωρες χαλαρα...
Το επομενο Σαββατο σκεφτομαι να επαναλαβω την βολτα, αλλα αυτη την φορα μεσω Λιβαδειας, και με τελικο προορισμο την Παυλιανη καθως θα πηγαινω στο Πλατυστομο Φθιωτιδας για Δεκαπενταυγουστο.
Το κανονιζουμε, εσχατως και για Κυριακη, μιας και εχει εκδηλωθει ενδιαφερον και καποιες σιγουρες συμμετοχες απο την πρηγουμενη Δευτερα.
(Θα μπει σχετικο ποστακι)
![]()