Maron μην οδηγας ποτε χωρις ΦΩΤΑ γιατι ειναι τελοιως ανοητο. Επισης υποσυνειδητα θα επιρρεασει και την οδηγηση σου γενικοτερα. Αν θες να γουσταρεις και κοντρες τοτε βαλε φωτα.
Maron μην οδηγας ποτε χωρις ΦΩΤΑ γιατι ειναι τελοιως ανοητο. Επισης υποσυνειδητα θα επιρρεασει και την οδηγηση σου γενικοτερα. Αν θες να γουσταρεις και κοντρες τοτε βαλε φωτα.
ρε κουφαλα racing FZR ,ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΣΤ ΜΠΗΚΕΣ ,λες και περιμενες τοσο καιρο για να γραφτει .......Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Maron μην οδηγας ποτε χωρις ΦΩΤΑ γιατι ειναι τελοιως ανοητο. Επισης υποσυνειδητα θα επιρρεασει και την οδηγηση σου γενικοτερα. Αν θες να γουσταρεις και κοντρες τοτε βαλε φωτα.![]()
τι θα γινει με καμια racing βολταδα??? η πολη ειναι αδεια![]()
Ρεεεε ξερενοσαστε?![]()
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο μια περιστασιακή απερισκεψία (στην οποία μπορεί να υποπέσουμε όλοι υπό ορισμένες συνθήκες) όσο η νοοτροπία της μαγκιάς/καγουριάς/ταρζανιάς κλπ σαν στάση ζωής, δλδ το κάνω και γουστάρω και είμαι και ο γαμών και ο δέρνων άμα λάχει να 'ούμε και αποτελώ και κοινωνικό πρότυπο για τα 15χρονα και θα πρεπε να μου κάνουν και αφιέρωμα το Status, το Nitro, το Esquire και δεν ξέρω γω τι άλλο. Αυτή είναι αντικοινωνική και εγκληματική αντίληψη που γεννάει φονιάδες της ασφάλτου και προβληματικούς ανθρώπους γενικότερα. Εντάξει ας μην τους στείλουμε στο Guantanamo (όπως είχα προτείνει μεταξύ σοβαρού και αστείου σε άλλο θέμα) αλλά όχι και να τους ηρωοποιήσουμε... λίγη σοβαρότητα αν μη τι άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ρε παιδιά, κάποιος άνοιξε σε μια διαδρομούλα και θα πέσουμε να τον φάμε ???
Έλεος πια....με αυτή την υπερβολικά "political correct" στάση-υποκρισία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα...
Όσο για "politically correct" στάση όταν έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας δεν έχει νόημα πιστεύω.
Αντε για καμια τσαρκα τωρα που'μαι και γκαβλωμενος, να κανουμε καμια πανσεληνιακη τροχιοδρομικη ιεροτελεστια στα περαντα της ασφαλτου.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑ!
Ζολοτα εχεις 30 λεπτα ευκαιρια...για Θεσσαλονικιες ζωγραφιες στην μαγικη ξεθωριασμενη ασφαλτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Nai prepei na to paradextw ebala mia psili kontroula proxtes apo fanari se fanari egw me to super duper 100cc papi kai o antipalos deliveras me modenas mou erikse sta aytia meta to spasismo deyteras kai thn apisteyth taxythta ton 30xlm opote kai kopsame gia to kokkino.H kagouriasi proxorise akoma parapera rotontas o enas ton allo gia tis beltioseis pou exoume kanei sta ergaleia.Aytos me rotise gia thn spasmeni podia kai thn alysida pou thelei allagei edw kai kati xronia kai sernete sthn asfalto kai egw gia thn kouta pou exei balei pisw ean tou kobei katholou kai mou apantise ,oti tou kobei mono ean exei parei o allos 2 pitses opote paizei kai mia 3h dwro kai allazei h analogia killwn ana ipwn.
Apo thn kontra ayth mporw na pw oti kyndinepse mia giagia pou kathotane sthn stasi kai kontepse na pethanei apo geratia blepontas mas na prospathoume na ftasoume apo to ena fanari sto allo.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
620![]()
μονο αυτο αξιζε απο ολο το τοπικ.δν το διαβασα κ ολο αλλα μαζευτηκανε παλι ολοι οι σαλιαρηδες,το χετε πιστεψει οριμενοι.:ZZZ:
Maron Κ5 δεν έχεις?
Άν ναι, σε έχω δει στη Μαύρη.
Κατεβαίνω συχνά πυκνά με τα πόδια και χαζεύω τα μηχανάκια.
www.clubcsl.com
Maron Κ5 δεν έχεις?
Άν ναι, σε έχω δει στη Μαύρη.
Κατεβαίνω συχνά πυκνά με τα πόδια και χαζεύω τα μηχανάκια.
sopa eisai geitonas?
vgazw kai egw volta ton skylo apo ekei.
tha me deis h me ena rotweiler
h me ena carbon K6
h me ena mavro mat R1 2003
h me ena mavro mat srad 750
(h me ena agonistiko pocket bike giath me psinh enas gia kontra)
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Μήπως είναι τυχαίο που όλοι οι κάθετα αντίθετοι με τις "ψιλές" στο δρόμο καβαλάνε honda.![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Προσωπικα στα @@ για το τι εκανες στην βαρκιζα.Τωρα θα μου πεις και τι ασχολεισαι τοτε? Απλος ηθελα να το ξερεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
μηπως ηταν κανεις απο εδω,εχθες το βραδι πηγαινοντας για βαρκιζα στο υψος της βουλιαγμενης συναντηθηκα με ενα fazer 600 χωρις φαιρινγ to γυμνο,και πηγαμε ψιλοτερμα μεχρι το λαγονησι,ηταν απο τις πιο καλες γρηγορες βολτες που εχω κανει σε κυνηγητο αμαξι-μηχανη,αφου ο τυπος με περιμενε κιολας στην ευθεια της βαρκιζας για να συνεχισουμε και ποιο κατω...
ωραια ηταν...![]()
To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...
Me eixan enhmerosei mia fora kai ena kairo oti den prepei na bazw tsontes (ti tsontes diladi kati topless kalones ebaza pou den nomizw na xalage kai kanenan) kai egw me megali dyskolia seyastika thn epythimia ton moderator.Προσωπικα στα @@ για το τι εκανες στην βαρκιζα.Τωρα θα μου πεις και τι ασχολεισαι τοτε? Απλος ηθελα να το ξερεις.
Twra bebaia den katalabainw sto sygkekrimeno post tou alfa156 pou ton exoun brisei (BRISEI OXI PLAKA H EIRWNIA) 2-3 atoma oi moderator den exoun epembei katholou.
Ayto 2 pragmata mou leei : h exoun paei diakopes h EISTE APLA APARADEKTOI KYRIOI.