εχω μεινει αφωνος μιλαμε....
Ενα ποστ που απλως περιγραφει την βλακεια η εστω την ατυχια καποιου ...
καταληγει
σε ενα Σταθη εκτος εαυτου,
στο πρωτο (ανεπισημο) ΜΠΑΝ στο Μοτο.γρ
Ο Θανος κολησε στο "σπορ" και στο Ροσι χανοντας το δασος για μια παρομοιοση του στυλ οπως λεμε τους γρηγουρους αυτοκινηταδες Σουμαχερ..
μεροληπτικες απουψεις απο διαφορους και τελικα ΣΚΑΤΑ εγιναν ολα.
Ο αφρομαν γραφει τα πιο σωστα πραματα του κοσμου σε αυτο το θρεντ και καλα θα κανετε (ουμε) ολοι να τον ακουμε αυτον τον τυπο που και που γιατι μιλαει καλα...
(ασχετα αν τον εχω βρισει παλιοτερα )
Ρε παιδια .. ηρεμια λιγο ..
Δεν εχω καταλαβει πως ο Νικος(ΝΛΣ) σας ξυπναει τοσο αγρια συναισθηματα καθως ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι που εχει λογο καυστικο..
Εγω οπως το ειδα ολη η ιστορια ξεκινησε απλως και μονο επειδη το εγραψε ο ΝΛΣ...
Πραγματικα θεωρω τον Νικο σοβαρο ανθρωπο που λεει τη γνωμη του με ειλικρινια και εχει καποιες αρχες και βασεις(και δεν παιρνω και το μερος κανενος δεν ειναι θεμα του αν τον παω η οχι.. δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα. Και τον Λεωνιδα-ΑφροΜαν θεωρω σοβαρο ανθρωπο απλως δεν συμφωνω με καποια πραματα που λεει γιατι προφανως οι εμπειριες μας ειναι διαφορετικες.Ισως καποτε να σκεφτομαι και γω με αυτον τον τροπο. Ποσο μαλλον τον Σταθη τον οποιο εχω γνωρισει και ΞΕΡΩ οτι εδω εχασε τον ελεγχο εντελως)
Το οτι ειναι διαφορετικες απο καποιους αλλους δεν πρεπει να ειναι αιτια να τον φατε..
Εχουμε βαλει ταμπελιτσες μου φαινεται και ειναι δυσαρεστο αυτο..
Πολυ δυσαρεστο ποστ...
Κριμα