Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 182

Θέμα: Ποιός βλάκας να ήταν;

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    εχω μεινει αφωνος μιλαμε....

Ενα ποστ που απλως περιγραφει την βλακεια η εστω την ατυχια καποιου ...

καταληγει
    σε ενα Σταθη εκτος εαυτου,
    στο πρωτο (ανεπισημο) ΜΠΑΝ στο Μοτο.γρ
    Ο Θανος κολησε στο "σπορ" και στο Ροσι χανοντας το δασος για μια παρομοιοση του στυλ οπως λεμε τους γρηγουρους αυτοκινηταδες Σουμαχερ..
    μεροληπτικες απουψεις απο διαφορους και τελικα ΣΚΑΤΑ εγιναν ολα.

Ο αφρομαν γραφει τα πιο σωστα πραματα του κοσμου σε αυτο το θρεντ και καλα θα κανετε (ουμε) ολοι να τον ακουμε αυτον τον τυπο που και που γιατι μιλαει καλα...
    (ασχετα αν τον εχω βρισει παλιοτερα )

Ρε παιδια .. ηρεμια λιγο ..
    Δεν εχω καταλαβει πως ο Νικος(ΝΛΣ) σας ξυπναει τοσο αγρια συναισθηματα καθως ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι που εχει λογο καυστικο..

Εγω οπως το ειδα ολη η ιστορια ξεκινησε απλως και μονο επειδη το εγραψε ο ΝΛΣ...
    Πραγματικα θεωρω τον Νικο σοβαρο ανθρωπο που λεει τη γνωμη του με ειλικρινια και εχει καποιες αρχες και βασεις(και δεν παιρνω και το μερος κανενος δεν ειναι θεμα του αν τον παω η οχι.. δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα. Και τον Λεωνιδα-ΑφροΜαν θεωρω σοβαρο ανθρωπο απλως δεν συμφωνω με καποια πραματα που λεει γιατι προφανως οι εμπειριες μας ειναι διαφορετικες.Ισως καποτε να σκεφτομαι και γω με αυτον τον τροπο. Ποσο μαλλον τον Σταθη τον οποιο εχω γνωρισει και ΞΕΡΩ οτι εδω εχασε τον ελεγχο εντελως)
    Το οτι ειναι διαφορετικες απο καποιους αλλους δεν πρεπει να ειναι αιτια να τον φατε..
    Εχουμε βαλει ταμπελιτσες μου φαινεται και ειναι δυσαρεστο αυτο..

Πολυ δυσαρεστο ποστ...
    Κριμα

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δεν κόλλησα στο σπορ... το εξήγησα νομίζω περισσότερες από μία φορές. Μπορεί μέχρι να φτάσεις στη σελίδα 8 του post να σου έχει μείνει αυτό σαν απόηχος, αλλά δεν είναι έτσι.

Δυστυχώς όταν μία συζήτηση γίνεται γραπτά, κρατάει πολύ και κάπου στην πορεία χάνεις τη συνέχεια, αλλά όταν έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω και να ξαναδιαβάσουμε κάτι ας το κάνουμε γιατί έτσι παρεξηγιόμαστε...
    Θάνος..

.
    Καταφερα να διαβασω σχεδον ολα τα post σας - ειχα καιρο να ασχοληθω με το forum και ειδα οτι πολλοι εχουν ξεφυγει, λες και περιμενετε στη γωνια ο ενας τον αλλον για να ανταλλαξετε φιλοφρονησεις και compliments.

Επανερχομαι στο θεμα διοτι τα υπολοιπα που γραφετε δεν με αφορουν.

Αποφευγετε τα σαμαρια. εγω τα προτιμω μονο εφοσον δεν υπαρχει χωρος στο tank bag - οχι βεβαια γιατι υπαρχει περιπτωση να παρουν φωτια (!!!) αλλα επειδη επηρεαζουν σημαντικα την οδικη συμπεριφορα.
    Προφανως ο τυπος ειχε δανειστει τα σαμαρια απο αλλον συναδελφο και τα ταιριαξε οπως-οπως και φυσικα δεν ηξερε και πολλα για την τοποθετηση τους.

Να μας γινει μαθημα - ο τυπος ειναι τυχερος - φιλος με africa που πηρε φωτια η ουρα (απο ελατωματικο ανορθωτη) επαθε πολυ μεγαλυτερη ζημια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Να λοιπόν ένας πολύ ωραίος τρόπος να κλείσουμε αυτή τη συζήτηση.

Συγκρίνετε το πρώτο post με το τελευταίο του gmakris!
    Θάνος..

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris

Να μας γινει μαθημα - ο τυπος ειναι τυχερος - φιλος με africa που πηρε φωτια η ουρα (απο ελατωματικο ανορθωτη) επαθε πολυ μεγαλυτερη ζημια....
    ναι ναι ... και σχετικά με τα υπόλοιπα και αφτά να μας γίνουν μάθημα... φίλος με οπελ κόρσα έκαψε φλάντζα στον εγκέφαλο απο την πολύ μλκία και έπαθε πολύ μεγαλύτερη ζημιά...στο τρελοκομείο έφτασε... εμείς ακόμα βαστάμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Πολύ εύκολες είναι οι παρεξηγήσεις εδώ μέσα.
    Δεν την κάνουμε καλύτερα αύριο για καμμιά ειδική του Ακρόπολις ?
    Και μετά στην ταβέρνα (βεβαίως-βεβαίως) τσακώνεστε με την ησυχία σας...

zrx1200s
    Φίλοι Καλησπέρα,
    αν και μέλος αρκετών forum του εξωτερικού είναι η πρώτη φορα που γίνομαι μέλος σε ένα Ελληνικό επειδή δεν ήξερα ότι υπάρχει. Είναι πολύ καλή προσπάθεια όλο το Site. Οδηγάω αρκετό καιρό μηχανή από τα 17 (31 τώρα) σε πόλη και ταξίδι. Θυμάμαι ότι κάποια φορά είχα βάλει κάτι σαμάρια και μετα από 100 χλμ. που σταμάτησα να ελέγξω αν ήταν όλα δεμένα καλά, το ένα είχε αρπάξει. Βέβαια δεν είχε καεί μιας και η ροή του αέρα τα σήκωνε και δεν ακούμπαγαν κατευθείαν στην εξάτμηση όμως είχε γίνει μια μικρή ζημιά. Το λάθος της υπόθεσης ήταν ότι ο οδηγός εκείνης της μοτο δεν είχε -κατά τη γνώμη μου- έλεγχο της κατάστασης μιας και ίσως να υπήρχε κάτι πολύ σημαντικό που να ήθελαν οι υπόλοιποι να του πουν με τα φωτα και τις κόρνες αλλά αυτός δεν έλεγχε. Και καλά οι κόρνες...τα φώτα όμως..??
    Αστείο ήταν φαντάζομαι αυτό που ειπώθηκε αν η απώλεια του ενός σαμαριού θα επηρέαζε την ισοροπία. Δεν χωράνε και τόσα πολλά μέσα εκτός και φορτώνεις τούβλα, οπότε δεν καταλαβαίνεις και πολλά ειδικά με μεγάλη μηχανη.
    Αυτά....Χάρηκα για τη γνωριμια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	37p70001.jpg 
Προβολές:	337 
Μέγεθος:	46,4 KB 
ID:	2406

The Lamp Chops Master
    Λοιπόν έχω πρόβλημα με το NLS (το έχω ξαναγράψει ότι τον θεωρώ ανάξιο ακόμα και ύβρεως) γιατί έχει τρομερά κόμπλεξ κατωτερώτητας το καημένο το παιδάκι που δεν το παίζουν οι άλλοι, οι κακοί, οι βλάκες, οι άχρηστοι, που δεν έχουν οδηγική και λοιπή παιδία ενώ αυτός είναι ο mister τέλειος 2004.

ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΚΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,
    ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΤΑ NLS, ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ,

NLS είσαι κότα λυράτη, γιατί εκμεταλεύσαι τον πόνο του άλλου

και αι στο καλό αγοράκι μιας και για την ηλικία σου καλή και η μαλακία σου
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΠΙΑ!!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!ΕΞΩ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ Μ@#$@ΝΙ!!!

Ο NLS ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ???ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ!!ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!ΤΣΤΣΤΣΤΣ!!!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Λοιπόν,

[FONT=century gothic]Σαν moderator και παραλήπτης παραπόνων για αυτή την άθλια τροπή που πήρε το συγκεκριμένο post και κατόπιν συνεννόησης με συνάδελφο και εξέχον πρόσωπο του Moto.gr ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΩ αυτό το post για τον εξής απλό λόγο:

Για να δούνε τα απανταχού μέλη (σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, 7000+ είμαστε) αυτού του διαδικτυακού χώρου πόσοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ, ΑΝΩΡΙΜΑ «ΠΑΙΔΑΚΙΑ» (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ακόμα και τα παιδάκια καταλαβαίνουν), ΔΗΘΕΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ... άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας! Επίσης πώς αυτοί οι «λίγοι» μπορούν κα μετατρέψουν ένα απλό Post ενός μοτοσικλετιστικού forum σε μία ανεπανάλυπτη ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑΣ και ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ. Ειλικρινά θα ήθελα να ρωτήσω ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ;?

Ρε, αυτή είναι η παιδεία σας?
    Ρε, αυτή είναι η καλλιέργειά σας?
    Ρε που τα μάθατε όλα αυτά? Μήπως μέσα από τα βιβλία, το σχολείο, τις γυναίκες σας, τους άντρες σας, την οικογενειά σας, τις δουλειές σας ................................ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ???????? Αν ναι........ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ

Αν είστε τόσοι ....... πάλι καλά γιατί ειλικρινά θα με έπαιρνε από κάτω να συνεχίσω να βλέπω ανθρώπους να ξεδιπλώνουν τέτοιες «ΑΡΕΤΕΣ»!!!!!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ «ΕΡΓΟ» ΣΑΣ αλλά να ξέρετε πώς δεν ανήκετε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σε μία οικογένεια όπως η ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ! Γιατί όπως ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ βρίζετε και θίγετε έναν άνθρωπο χωρίς να σας έχει βλάψει είμαι σίγουρος πώς ΤΟΣΟΣ ΑΠΛΑ στην πρώτη δυσκολία θα ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ γιατί δεν έχετε τα ΚΟΤΣΙΑ! Κι αν κάποτε αυτός ο άνθρωπος ζητούσε την βοήθεια σας είμαι σίγουρος πώς θα κάνατε τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ! Μάθετε λοιπόν πώς ΜΑΓΚΑΣ δεν είναι ΜΟΝΟ αυτός που μπορεί να πιάσει τα 300+χλμ/ώρα!

σ.σ. Εύχομαι να είναι κατανοητό το κείμενο. Ειλικρινά το έγραψα όσο πιο απλά μπορούσα για να μπορέσουν οι του «ακατοίκητου» να καταλάβουν! Όποιος θέλει εξηγήσεις… να χτυπήσει το κουδούνι τρις

[/FONT]
    "In Groove We Trust" - W.F.P.
    www.wolfyfunkproject.com

moda banana Το avatar του/της monstermind
    ασε μας ρε φιλε και εσυ... που πήρες την βαρυσήμαντη "απόφαση" να μην κλειδώσεις το θέμα.... ποιός είσαι δηλαδή??? ο πίθηκος τον 50.000 ευρώ???

και αφού ο λόγος είναι τόσο απλός, γιατί ζήτησες τη γνώμη άλλου μοδίστρου??? βάλε ένα πόστ με θέμα "να το κλειδώσουμε: ναι / οχι ? και γιατι", μην τυχόν και πάρεις λάθος απόφαση και καταστραφει το σύμπαν....

ποιος σου είπε οτι εσύ δεν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που καταδικάζεις?

zrx1200s
    Κρίμα που δεν υπάρχει άλλος τρόπος συνεννόησης. Μηπως θα πρέπει μερικές φορές να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις που έχουν δίκιο και ότι δεν είναι απαραιτητο να τσακωνόμαστε όταν διαφωνούμε?

Καλά Χιλιόμετρα.

ΠυκννοίΚαπνννοίΜεΠνννίξαν Το avatar του/της dela

Α ρε μαλάκα Κώστα....

Τσάμπα χαλάς την ζαχαρένια σου.....
    ----------------------------------------------
    A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Ψιτ monstermind

Ψιτ monstermind για τον κύριο από πάνω θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο όμορφα και να προσέχεις τι λες ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΩ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΑ!! ΟΚ ΚΟΥΚΛΕ??

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ !!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ

Λοιπον επειδη το θεμα παει προς αναζοπυρωση και δεν αξιζει να ξαναμπουμε σε διαδικασιες επιπονες για ολους ας το αφησουμε στην τυχη του.
    Σας παρακαλω μην το συνεχισουμε...το θεμα ειναι ληξαν και μην κοσκινιζουμε αλλο.

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός μπορεί να μου πει για μποτάκια γύρω στα 100 ευρώ casual
    από BILLY FILTH στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 06:23
  2. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι..
    από dreamer_19 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:45
  3. Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 18:31
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 09:22
  5. Ποιός θέλει να γίνει εκκατομυριούχος?
    από Motoulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 18:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF