Thanks Πάνο!![]()
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ HONDA ΜETA ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ROSSI
Ο manager της Repsol Honda ομάδας του Nicky Hayden
εξέφρασε "την απογοήτευσή του" στην απόφαση των αγωνοδικών να μην
τιμωρηθεί ο Valentino Rossi για την προσπέραση κάτω από κίτρινες σημαίες κατά
τη διάρκεια του αυστραλιανού Grand Prix της Κυριακής.
Ο Rossi που είναι αυτήν την περίοδο αφοσιωμένος στη μάχη του τίτλου με τον Hayden, ο οποίος ηγείται το παγκόσμιο πρωτάθλημα μείωσε τη διαφορά στους 21 βαθμούς από τον αμερικανό αναβάτη.
Τόσο ο Rossi όσο και ο Hayden μάχονταν τον τρόπο τους
ο καθένας μετά από τις άσχημες εκκινήσεις τους και ήταν πέμπτος και έκτος
αντίστοιχα όταν την αμφιλεγόμενη στιγμή στον
δεκατο όγδοο γύρο, αναφέρθηκε απο τους κριτές ότι ο Rossi προσπέρασε τον Casey Stoner κάτω από
κυματισμένες κίτρινες σημαίες.Ο Rossi διατήρησε τη θέση του μπροστά
από το Stoner στην επόμενη στροφή, κερδίζοντας πολύτιμο
χρόνο κατά συνέπεια σε σχέση με τον Hayden, αλλά οι αγωνοδίκες
αργότερα αποφάσισαν ότι κανένα περαιτέρω μέτρο δεν πρέπει να
ληφθεί δεδομένου ότι έκριναν οτι ο Stoner είχε ξαναπεράσει
το Rossi.
"Είμαι πολύ απογοητευμένος που οι αγωνοδίκες έφθασαν στην
απόφαση να υποθάλψουν την προσπέραση κάτω από την κίτρινη σημαία που έκανε ο Valentino Rossi," είπε ο MakotoTanaka ,manager της Repsol Honda.
Ο Hayden χρειάστηκε πάνω από δύο γύρους για να περάσει
το Stoner, και μετά μείωσε σε 0.3secs τη διαφορά από τον
τέταρτο πλέον Rossi - αλλά ο Ιταλός άρπαξε
την τελευταία ευκαιρία για την τρίτη θέση με την προσπέραση στον
Sete Gibernau που έκανε στην τελευταία στροφή.
...ισχυει αυτό?
γιατι εμεις απο την tv δε μπορεσαμε να το δουμε αυτό?
δεν αμφισβητω αυτο που λες για να μην παρεξηγουμε
απλα ρωταω αν το ειδες κι εσυ?
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Σήμερα Δευτέρα η επανάληψη στις 21:00 στην ΕΡΤ3.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ολα τα λεφτα ο γυρος του ροσσι που περασε 5-6 απο εξωτερικες,εσωτερικες,στα φρενα,στην ευθεια,στην εισοδο,στην εξοδο οπου γουσταρε τους εκανε οτι ηθελε λεμε ο ντοκτορ ο ενας κ μοναδικος!![]()
![]()
δεν πιστευα σ αυτο που εβλεπα!
πολλα γελια στη φαση που ο νακανο εβγαινε απο τα πιτ κ τον περασε ο ζιμπερναου!σαν να εβλεπα φορμουλα 1!
η χοντα βλεπει οτι χανει το πρωταθλημα κ προσπαθει με καθε τροπο να κοψει βαθμους απο το ροσσι.αφου οι αγωνοδικες δεν ειδαν παραβαση ολα τ αλλα ειναι μλκιες.
MARCO MELANDRI : ''ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.''
''Ηταν ένας απίστευτος αγώνας και η νίκη ήλθε την κατάλληλη στιγμή για μένα.Μια νίκη στο Phillip Island (την πίστα που κέρδισα τον τίτλο μου στα 250),σε οποιεσδήποτε συνθήκες είναι κάτι που έχει απίστευτη αίσθηση.Είχα πολλά κίνητρα γιατι πήγα πολύ καλά στο πρωινό warm-up οπου έκανα κάποιες αλλαγές για τον αγώνα.Οι καιρικές συνθήκες βέβαια έκαναν τα πράγματα να έχουν πιο πολύ ένταση παρά ποτέ. Ξεκίνησα καλά και στον πρώτο γύρο ήμουνα τρίτος. Μετά άρχισε να βρέχει και έτσι έπρεπε να οδηγώ πλέον πολύ προσεκτικά,στη συνέχεια όταν ή βροχή συνέχισε δυνατότερα έπρεπε να μπώ στα πίτ να αλλάξω μοτο. Ηταν πολύ παράξενη κατάσταση, όπως όταν παίζεις playstation γιατι υπήρχε πολύς κόσμος εκεί και ήταν δύσκολο να μπώ στο μπόξ της ομάδας μου. Γυρίζοντας ξανά στην πίστα έπρεπε πλέον να προσπαθήσω να οδηγήσω χωρίς πίεση έτσι ώστε να εξοικειωθώ με τις νέες συνθήκες.. Όταν άρχισα να αισθάνομαι άνετα και να ανεβάζω ρυθμό κατάφερα και πέρασα τους Vermeulen και Gibernau..Η RCV και τα Michelin δούλεψαν πολύ καλά και με βοήθησε πολύ ότι ξέρω πολύ καλά αυτή την πίστα. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών έκανα πολλούς γύρους εδώ και σε διαφορετικές συνθήκες και ξέροντας κάποια πράγματα ήξερα πώς να τα αξιοποιήσω στον αγώνα.Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου την Honda και την Michelin γιατι όλα δούλεψαν τέλεια..''
μηπως υπαρχει η φωτο του μελαντρι που στριβει με αναποδα στην τελευταια στροφη αλλα χαιρεταει και το λαστιχο το πισω καπνιζει?
υπαρχει μια φωτο του στην τελευταια στροφη αλλα ειναι με τα δυο χερια και δεν φαινοντε καπνοι πισω του. θα υπαρχει δε μπορει......
ΗΟΝDA 200 NIKEΣ
καλα παμε!!!!!![]()
[img=http://img77.imageshack.us/img77/2139/popup8oa5.th.jpg]
Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
MARCO MELANDRI : ''ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.''
''Ηταν ένας απίστευτος αγώνας και η νίκη ήλθε την κατάλληλη στιγμή για μένα.Μια νίκη στο Phillip Island (την πίστα που κέρδισα τον τίτλο μου στα 250),σε οποιεσδήποτε συνθήκες είναι κάτι που έχει απίστευτη αίσθηση.Είχα πολλά κίνητρα γιατι πήγα πολύ καλά στο πρωινό warm-up οπου έκανα κάποιες αλλαγές για τον αγώνα.Οι καιρικές συνθήκες βέβαια έκαναν τα πράγματα να έχουν πιο πολύ ένταση παρά ποτέ. Ξεκίνησα καλά και στον πρώτο γύρο ήμουνα τρίτος. Μετά άρχισε να βρέχει και έτσι έπρεπε να οδηγώ πλέον πολύ προσεκτικά,στη συνέχεια όταν ή βροχή συνέχισε δυνατότερα έπρεπε να μπώ στα πίτ να αλλάξω μοτο. Ηταν πολύ παράξενη κατάσταση, όπως όταν παίζεις playstation γιατι υπήρχε πολύς κόσμος εκεί και ήταν δύσκολο να μπώ στο μπόξ της ομάδας μου. Γυρίζοντας ξανά στην πίστα έπρεπε πλέον να προσπαθήσω να οδηγήσω χωρίς πίεση έτσι ώστε να εξοικειωθώ με τις νέες συνθήκες.. Όταν άρχισα να αισθάνομαι άνετα και να ανεβάζω ρυθμό κατάφερα και πέρασα τους Vermeulen και Gibernau..Η RCV και τα Michelin δούλεψαν πολύ καλά και με βοήθησε πολύ ότι ξέρω πολύ καλά αυτή την πίστα. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών έκανα πολλούς γύρους εδώ και σε διαφορετικές συνθήκες και ξέροντας κάποια πράγματα ήξερα πώς να τα αξιοποιήσω στον αγώνα.Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου την Honda και την Michelin γιατι όλα δούλεψαν τέλεια..''
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ MELANDRI !!!!
Kανένας δεν ασχολήθηκε με τη νίκη του Marco που δεν μπόρεσε ούτε ο γιατρός να πιάσει το ρυθμό του. Προσπάθησε να τον περάσει αλλά ....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MARCO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.........ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΜΟΥ....ΧΧΧΧΧΕΕΕΕΕΕ
SPIDER ATTACK.................AGAIN !!!!!! Σαφώς για μεγαλύτερη απόλαυση ......
![]()
ΛΟΙΠΟΝΑρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
...ισχυει αυτό?
γιατι εμεις απο την tv δε μπορεσαμε να το δουμε αυτό?
δεν αμφισβητω αυτο που λες για να μην παρεξηγουμε
απλα ρωταω αν το ειδες κι εσυ?
χθες βραδυ ξανα-ειδα τον αγωνα για 3η φορα![]()
προσεξα το συμβαν
η σημαια πρεπει να ειχε βγει για την πτωση του Checa μετα τη 2η αλλαγη μοτοσυκλετας που εκανε.
γινεται η προσπεραση και οταν συνεχιζει το πλανο τοτε φαινεται καποιος κριτης να κυματιζει κιτρινη σημαια.
Όταν η πόλη κοιμάται.......
@panayiotis:
Πάνο, θα σε παρακαλούσα αν υπάρχει φωτό με το ντρίφτ του απίστευτου Marco με το ένα χέρι στην τελευταία στροφή του αγώνα, μπορείς να την ποστάρεις? Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Παιζακια κατεβασα τον αγωνα στα γερμανικα χωρις διακοπες.
Οποιος τον θελει πμ.![]()
![]()