sorry, έτσι είχαν γράψει στο πρόγραμμα στο in.grΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
με ΄καψες άρχοντα...... Οδηγίες για ζωγραφική στο σπίτι και την πανίδα της Κερκίνης είδα
![]()
![]()
![]()
sorry, έτσι είχαν γράψει στο πρόγραμμα στο in.grΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
με ΄καψες άρχοντα...... Οδηγίες για ζωγραφική στο σπίτι και την πανίδα της Κερκίνης είδα
![]()
![]()
![]()
ρε σεις αυτη η εκπομπη με τη ζωγραφικη ειναι γαματη
μη τρελενεστε, την εχω δει κι εγω :rotflmao: :rotflmao:
οσο για τον αγωνα,
ο Nakano την εκανε τη μαμακια του στο τελετυταιο γυρο δεν αντεξε
![]()
![]()
και να δεις λεει που γι αυτο τον +1 βαθμο που πειρε χτες ο Heyden να παρει και το πρωταθλημα :hypnotize![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Με τουτα και με εκεινα μεσα στην πιστα της η honda πηρε το πρωταθλημα κατασκευαστων για το 2006 και πλεον ειναι η 17 φορα που το παιρνει σπαζωντας το ρεκορ της agusta που ηταν 16 φορες
Πανάξια το πήρε. Το ότι το RCV είναι μακράν το καλύτερο (διαχρονικά) είναι αναμφισβήτητο. Μακάρι στην θέση του κοτόπουλου, να ήταν ο Mellandri (που έχει και περισσότερες νίκες από τον πιθανό πρωταθλητή).....Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Με τουτα και με εκεινα μεσα στην πιστα της η honda πηρε το πρωταθλημα κατασκευαστων για το 2006 και πλεον ειναι η 17 φορα που το παιρνει σπαζωντας το ρεκορ της agusta που ηταν 16 φορες
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ρε σεις αυτη η εκπομπη με τη ζωγραφικη ειναι γαματη
μη τρελενεστε, την εχω δει κι εγω :rotflmao: :rotflmao:
οσο για τον αγωνα,
ο Nakano την εκανε τη μαμακια του στο τελετυταιο γυρο δεν αντεξε
![]()
![]()
και να δεις λεει που γι αυτο τον +1 βαθμο που πειρε χτες ο Heyden να παρει και το πρωταθλημα :hypnotize![]()
ο τύπος σε 15΄έχει φτιάξει τα πάντα. Αυτό που γουστάρει να λέει συνέχεια είναι it's so simple. τι simple ρε αρχηγέ ....είναι απίστευτος και δυστυχώς έχει πεθάνει. Αυτά ως προς το πρώτο σκέλος.
όσο για το δεύτερο κρίμα για τον Νakano. Τουλάχιστον τίμησε και φίλησε τα πάτρια εδάφη....![]()