Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 122 από 122

Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΥ Μ.....

Παλαιό μέλος
    εξακολουθείς να παραληρείς. αυτά που λες δεν είναι σωστά.

θα σταθώ σε ένα μόνο, που δείχνει ότι δεν ξέρεις τι λες: ότι ο hymador είναι "κομπλεξικός". Αυτό και μόνο μου δείχνει ότι σε νοιάζει να κακοχαρακτηρίσεις τον άλλον. όλοι οι άνθρωποι είναι κομπλεξικοί, δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν λειτουργίες του χαρακτήρα τους που είναι υποσυνείδητες (ο ορισμός του "κόμπλεξ"). Επομένως, δεν έχει καμία σημασία για τη συζήτηση η παρατήρησή σου πως ο hymador είναι "κομπλεξικός".

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    εξακολουθείς να παραληρείς. αυτά που λες δεν είναι σωστά.

θα σταθώ σε ένα μόνο, που δείχνει ότι δεν ξέρεις τι λες: ότι ο hymador είναι "κομπλεξικός". Αυτό και μόνο μου δείχνει ότι σε νοιάζει να κακοχαρακτηρίσεις τον άλλον. όλοι οι άνθρωποι είναι κομπλεξικοί, δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν λειτουργίες του χαρακτήρα τους που είναι υποσυνείδητες (ο ορισμός του "κόμπλεξ"). Επομένως, δεν έχει καμία σημασία για τη συζήτηση η παρατήρησή σου πως ο hymador είναι "κομπλεξικός".
    Αυτά που είπα στο προηγούμενο post ήταν γνώμες των ΑΛΛΩΝ σε προηγούμενα posts.
    Παραληρώ με τα posts των άλλων;
    Το "σωστό" το κρίνεις εσύ για μένα και για τους άλλους δικαστή μου;
    Τώρα θέλεις να αναλύσουμε τη λέξη κόμπλεξ; Ναι σωστά, ο καθένας μας μπορεί να έχει διάφορα κόμπλεξ αλλά το κόμπλεξ του να αισθάνομαι άσχημα και να βρίζω τον καθένα που με περνάει επειδή τρέχει και να μην του κάνω χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο να περάσει, και τον γράφω στα παπάρια μου, ΔΕΝ το ανέχομαι.
    Υ.Γ. Επειδή έγραψες και σε προηγούμενο post σου ότι εγώ δεν πείθω! δεν μπήκα εδώ για να πείσω κανέναν, και διάβασε και όλα τα posts, δεν συμφωνούνε ΟΛΟΙ με τη "λογική" του hymador και την συγτατάθεση τη δικιά σου...
    Δεν νομίζω να λέω πολλά που παραληρώ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ σε ανθρώπους που είναι ποιο ευάλωτοι στο δρόμο.

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF