Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    ... (oldman βοηθεια)εστερνιζομαστε(?)....

ακομα κι αν εχετε δικιο ολοι οσοι δεν πιστευετε οτι κατι μπορει ν αλλαξει,σεβαστειτε την αναγκη τη δικη μου και ολων οσων δεν μπορουμε να ζησουμε μ αυτη τη σκεψη.
    κι αφηστε μας να κανουμε πορειες
    εξαλλου εχετε παραιτηθει τοσο,που ακομα κι εμας που σας ενοχλουμε δεν θα μας κανετε τιποτα...
    μΕ φαίνεται ότι κάπου παρεξήγησες τα γραφόμενα κάποιων...

όσοι αντιτίθονται στις πορείες για τον τρόπο (και κυρίως για τον λόγο ) που γίνονται....

ούτε έχουμε επαναπαυτεί

ούτε έχουμε παραιτηθεί

ούτε πιστεύουμε ότι όλα θα μέινουν ίδια...

ίσως απλά έχουμε ενστερνιστεί άλλους τρόπους δράσης και επικοινωνίας για να μιλήσουμε/αντιδράσουμε σε ό,τι συμβαίνει....

αλλαγή ψήφου, επιχειρηματολογημένες επιστολές σε πολιτικούς και επιχειρηματίες, ενημέρωση κεκοιμισμένων συμπολιτών, διαμόρφωση/έκφραση απόψεων (μέσω π.χ. νετ-συζητήσεων) κ.ά.

(μη το πάει κανείς σε αριστερο(ή ακροδεξιο)-brain-washing ή τρομο-σπαζω-κρατίες και τραμπουκισμούς.. καμία σχέση)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ενστερνίζομαι....

μΕ φαίνεται ότι κάπου παρεξήγησες τα γραφόμενα κάποιων...

όσοι αντιτίθονται στις πορείες για τον τρόπο (και κυρίως για τον λόγο ) που γίνονται....

ούτε έχουμε επαναπαυτεί

ούτε έχουμε παραιτηθεί

ούτε πιστεύουμε ότι όλα θα μέινουν ίδια...

ίσως απλά έχουμε ενστερνιστεί άλλους τρόπους δράσης και επικοινωνίας για να μιλήσουμε/αντιδράσουμε σε ό,τι συμβαίνει....

αλλαγή ψήφου, επιχειρηματολογημένες επιστολές σε πολιτικούς και επιχειρηματίες, ενημέρωση κεκοιμισμένων συμπολιτών, διαμόρφωση/έκφραση απόψεων (μέσω π.χ. νετ-συζητήσεων) κ.ά.

(μη το πάει κανείς σε αριστερο(ή ακροδεξιο)-brain-washing ή τρομο-σπαζω-κρατίες και τραμπουκισμούς.. καμία σχέση)

Σίγουρα πρέπει να ακολουθήσουμε και εναλλακτικές μορφές διαμαρτυρίας και αντίδρασης!!! Αλλά ορισμένες φορές πρέπει να φτάσεις και στα άκρα!!!(χεχ όχι να καίς και να καταστρέφεις )αλλά να διαμαρτυρηθείς όσο πιο έντονα μπορείς για να μπορέσεις να τραβήξεις τη προσοχή των media και στη συνέχεια να υπάρξει η ανάλογη προβολή του προβλήματος.... πάντα γινόταν αυτό και πάντα θα γίνεται ... άρα οι πορείες είναι φυσικό επακόλουθο!!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Επειδη εχω και δουλεια δεν μπορω να απανταω ξεχωριστα στον καθενα (οπως θα 'θελα) ...

Το 'ξερα εγω ... Τι το 'θελα και τ' ανοιξα το ρημαδι μου ?

Το "συστημα" (οσο κι αν ακουγεται Κνιτικο αυτο) εχει βρει τροπους να αντιδραει και παντα θα βρισκει.

Σαν παραδειγμα θα σας φερω αλλη μια "νικη" των οικοδομων (οικοδομη δουλευα τοτε ) αυτην την φορα, στις μεγαλες συγκρουσεις με τα ΜΑΤ τον Ιουλιο (αν θυμαμαι καλα) του '75.

Μπροσταριδες οι "μπετατζηδες" (τοτε τα μπετα ριχνονταν με τα χερια ) με τα καδρονια μπροστα τους και παιρναμε παραμαζωμα ολοκληρες διμοιριες για πλακα!

Απο αυτον τον αγωνα οι οικοδομοι κερδισαν την "αργια" του Σαββατου!

Το ΠΡΩΤΟ πενθημερο !!!

Τι εκανε το "συστημα" ?

Τους εκανε "εργολαβους" κι "υπεργολαβους" (κατι σαν ελευθερους επαγγελματιες δηλαδη) με αποτελεσμα τωρα να δουλευουν ΚΑΙ τις Κυριακες!

Ετσι λοιπον κι οι διαφοροι αγωνες "προσαρμοζονται" παραλληλα με το "συστημα", ειτε μεσω των γραφειων, ειτε μεσω της τηλεορασης, ειτε, ειτε, ειτε ...

Μα παντα το εσχατο μεσο ειναι το "πεζοδρομιο".

Δεν πρεπει να ξεχναμε βεβαια οτι απο τοτε "πλουτισαμε" σαν λαος.

Τοτε υπηρχε ΜΙΑ τηλεοραση στην γειτονια και τωρα ΚΑΘΕ σπιτι εχει απο δυο και ΠΑΝΩ, ενω το ιδιο συμβαινει και με τ' αυτοκινητα και πολλα αλλα καταναλωτικα αγαθα.

Το οποιοδηποτε "συστημα" τωρα εχει να φοβηθει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο μας, μιας κι οι Επαναστασεις γινονται απο κεινους που "το μονο που εχουν χασουν, ειναι οι παντοφλες που φορανε" ...

Μηπως πρεπει να φτασουμε λοιπον να μας εχουν μεινει μονο οι "παντοφλες" μας για να αντιδρασουμε σε καποια αδικια?

Κοιταχτε ΟΛΟΥΣ τους Ιδιωτικους Υπαλληλους (αλλο κολπο του "συστηματος") !

Λουφαγμενοι εδω και ΧΡΟΝΙΑ!

Σαν τους Λαγους κοιτανε απ' τις "τρυπες" τους θλιμενα, τις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ αδικιες που γινονται σε βαρος τους, χωρις ΚΑΜΜΙΑ αντιδραση.

Εδω και πολλα χρονια, δεν ειμαι ουτε εργατης, ουτε υπαλληλος.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ΔΕΝ μπορω να βλεπω τις διαφορες αδικιες και να στεναχωριεμαι οταν ΔΕΝ υπαρχει αντιδραση ...

Εν κατακλειδι ...

Η προσωπικη μου "ταλαιπωρια" σε οποιοδηποτε αιτημα, της οποιασδηποτε μεριδας, θα μπαινει στον ΠΑΤΟ, μονο και μονο για να μπορω το πρωι να κοιταω τον καθρεφτη και να βλεπω εναν ΑΝΘΡΩΠΟ απεναντι μου.

Με αγαπη (κι οχι μονο φιλικα) προς ολους

Χρηστος

Υ.Γ.: Μην "πεσετε" πανω μου με ερωτησεις, μιας κι εχω πολυ δουλεια και δεν μου ειναι και πολυ ευκολο να απανταω.
    Εξ' αλλου ΔΕΝ εκπροσωπω κανενα απολυτως "κινημα", ΔΕΝ ειμαι ενταγμενος ΠΟΥΘΕΝΑ και εκφραζω ΜΟΝΟ τις προσωπικες μου σκεψεις και αρχες. :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Σίγουρα πρέπει να ακολουθήσουμε και εναλλακτικές μορφές διαμαρτυρίας και αντίδρασης!!! Αλλά ορισμένες φορές πρέπει να φτάσεις και στα άκρα!!!(χεχ όχι να καίς και να καταστρέφεις )αλλά να διαμαρτυρηθείς όσο πιο έντονα μπορείς για να μπορέσεις να τραβήξεις τη προσοχή των media και στη συνέχεια να υπάρξει η ανάλογη προβολή του προβλήματος.... πάντα γινόταν αυτό και πάντα θα γίνεται ... άρα οι πορείες είναι φυσικό επακόλουθο!!!
    ποτέ μα ποτέ δεν υποστήριξα να εξαλειφθούν....

αλλά όχι και τρεις την εβδομάδα των 150-500 ατόμων η μία...

έχει καταντήσει ανέκδοτο (δικό μου)....

(γωνία Ριζάρη και Βασ. Σοφίας διάλογος μεταξύ γειτονικών αυτοκινήτων στο ρεύμα προς κέντρο)

Οδηγός Α : τι έγινε ρε φίλε? γιατί τόση κίνηση πάλι σήμερα?

Οδηγός Β : ε, δε καταλαβαίνεις κάνουν πορεία καμιά 100 άτομα μπροστά στη βουλή και έχουν κλείσει 35,4 δρόμους και 69,5 στενάκια

Οδηγός Α : Ποιοι?

Οδηγός Β : Τί μέρα έχουμε?

Οδηγός Α : Εμμμ... Πέμπτη

Οδηγός Β : (σκέφτεται.... κάθε Δευτέρα οι καθηγητές, κάθε Τρίτη οι συνταξιούχοι, κάθε Τετάρτη εναλλάξ μία η ΑΔΕΔΥ μία οι φοιτητές, κάθε Πέμπτη οι αδιόριστοι, κάθε Παρασκευή το υπόλοιπο Αττικής.... ) Φιλαράκο, οι αδιόριστοι πρέπει να είναι....

Οδηγός Α : Και τι ζητάνε πάλι... να διοριστούνε?

Οδηγός Β : Οχι ρε φιλαράκι.... ζητάνε τα χρόνια που έχουν μείνει αδιόριστοι να μετρήσουν για συντάξιμα ώστε μόλις διοριστούνε να πάρουν κατευθείαν σύνταξη γιατί τους βολεύει καλύτερα να κάνουν πορεία κάθε Τρίτη....

Οδηγός Α : τι λες ρε παιδί.... Καλά κι εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά.... ?

Οδηγός Β : Τι μΕ λες ρε καρντάσι!.... είμαι δυο μέρες κολλημένος εδώ, προσπαθώντας να στρίψω δεξιά να περάσω μπροστά απο τη Βρετανική πρεσβεία... ξέρεις πόσα πανό έχω διαβάσει? :hypnotize

....

oldman :rotflmao: :rotflmao:

Nostra μου αναφερομουν σε συγκεκριμενους που εγραψαν συγκεκριμενα πραγματα!που αφορισαν καθε τροπο αντιδρασης και δεν ανεφεραν κανεναν καινουργιο...
    που τα εβαλαν ολα σ ενα κουτακι μιζεριας,μαυριλας και αντιδρασης για την αντιδραση

Μηπως πρεπει να φτασουμε λοιπον να μας εχουν μεινει μονο οι "παντοφλες" μας για να αντιδρασουμε σε καποια αδικια?
    πιθανοτατα!κι αυτο το ξερουν,ετσι φροντιζουν ενω μπορεις να εχεις πολυ ζεστες παντοφλες,απλα να μην εχεις τρυπιες...

Χρήστο, συμφωνώ (σχεδόν) σε όλα, εκτός από αυτό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Η προσωπικη μου "ταλαιπωρια" σε οποιοδηποτε αιτημα, της οποιασδηποτε μεριδας, θα μπαινει στον ΠΑΤΟ, μονο και μονο για να μπορω το πρωι να κοιταω τον καθρεφτη και να βλεπω εναν ΑΝΘΡΩΠΟ απεναντι μου.
    Δεν μπορώ να δεχτώ το "οποιοδήποτε άιτημα, οποιασδήποτε μερίδας".
    Παλιά, παλιότερα (το πενθήμερο που αναφέρεις) υπήρχαν όντως δίκαια αιτήματα...

τώρα;

ΔΕΝ μπορώ να δεχτώ να κλείνει μια πόλη για να μπορεί π.χ. η βολεμένη κάστα των καθηγητών πανεπιστημίου να διάγει ολόκληρη καριέρα ΧΩΡΙΣ αξιολόγηση, όταν εσυ αξιολογείσαι καθημερινα από τους πελάτες σου (τα "αφεντικά"* σου), εγώ κάθε τόσο από τις αρμόδιες υπηρεσίες της τράπεζας κ.ο.κ.

όπως ΔΕΝ μπορώ να δεχτώ να κατεβαίνουν στο δρόμο οι δημ. υπάλληλοι διεκδικώντας π.χ. το πριμ παραγωγικότητας να το πάρουν ΟΛΟΙ (μοναδική παγκοσμίως παρερμηνεία του όρου "πριμ παραγωγικότητας")

Πρέπει να κρίνουμε κάθε διεκδίκηση από κάθε μερίδα χωριστά...

Ηλίας

*πιστεύω να μην παρερμηνεύεις τον όρο που έβαλα (γι 'αυτό και τα εισαγωγικά)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ποτέ μα ποτέ δεν υποστήριξα να εξαλειφθούν....

αλλά όχι και τρεις την εβδομάδα των 150-500 ατόμων η μία...

έχει καταντήσει ανέκδοτο (δικό μου)....

(γωνία Ριζάρη και Βασ. Σοφίας διάλογος μεταξύ γειτονικών αυτοκινήτων στο ρεύμα προς κέντρο)

Οδηγός Α : τι έγινε ρε φίλε? γιατί τόση κίνηση πάλι σήμερα?

Οδηγός Β : ε, δε καταλαβαίνεις κάνουν πορεία καμιά 100 άτομα μπροστά στη βουλή και έχουν κλείσει 35,4 δρόμους και 69,5 στενάκια

Οδηγός Α : Ποιοι?

Οδηγός Β : Τί μέρα έχουμε?

Οδηγός Α : Εμμμ... Πέμπτη

Οδηγός Β : (σκέφτεται.... κάθε Δευτέρα οι καθηγητές, κάθε τρίτη οι συνταξιούχοι, κάθε τετάρτη εναλλάξ μία η ΑΔΕΔΥ μία οι φοιτητές, κάθε Πέμπτη οι αδιόριστοι, κάθε Παρασκευή το υπόλοιπο Αττικής.... ) Φιλαράκο, οι αδιόριστοι πρέπει να είναι....

Οδηγός Α : Και τι ζητάνε πάλι... να διοριστούνε?

Οδηγός Β : Οχι ρε φιλαράκι.... ζητάνε τα χρόνια που έχουν μείνει αδιόριστοι να μετρήσουν για συντάξιμα ώστε μόλις διοριστούνε να πάρουν κατευθείαν σύνταξη....

Οδηγός Α : τι λες ρε παιδί.... Καλά κι εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά.... ?

Οδηγός Β : Τι μΕ λες ρε καρντάσι!.... είμαι δυο μέρες κολλημένος εδώ, προσπαθώντας να στρίψω δεξιά να περάσω μπροστά απο τη Βρετανική πρεσβεία... ξέρεις πόσα πανό έχω διαβάσει? :hypnotize

....
    Sorry re Nostra και με ποια κριτήρια θα γίνεται πορεία ... θα μετράνε τους διαδηλωτές ???(πόσο πάει το κιλο???) ή θα βάλουν μέρες που θα μπορείς να κάνεις πορείες??? δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!!!! σίγουρα γίνονται πορείες μικρές και για λόγους που μπορεί να θεωρούμε ασήμαντους εμείς, αλλά γι αυτόν που διαμαρτύρεται εκείνη τη στιγμή είναι κάτι που δεν μπορόυμε να του το στερήσουμε.... Και στη τελική η αστυνομία δεν χρειάζεται να κλείνει το μισό κέντρο για 150 άτομα (αυτά είναι γνωστά!!!)

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

πόσο πάει το κιλο???) ή θα βάλουν μέρες που θα μπορείς να κάνεις πορείες???
    ξαναλέω πως δεν είμαι μηδενιστής....

αλλά γι αυτόν που διαμαρτύρεται εκείνη τη στιγμή είναι κάτι που δεν μπορόυμε να του το στερήσουμε....

έχω τύχει κολλημένος σε πορεία να ρωτάω διαδηλωτές για το τι αιτήματα έχουν και να μη ξέρουν (ξέρεις του στυλ Α.Μ.Α.Ν. ... "Ε, αφού έχει αθηναϊκές πινακίδες λέμεεεεε..."

και τέλος... 50 άτομα να κλείνουν για μια ώρα τη Βασ. Σοφίας μπροστά στη Βουλή συνεπάγεται μποτιλιάρισμα σε όλο τον δακτύλιο σχεδόν για όλο το υπόλοιπο της εργάσιμης μέρας...

50-150 άτομα τότε δεν καταδυναστεύουν την (καλώς ή κακώς) βιοποριστική προσπάθεια του υπόλοιπου ενός εκατομμυρίου ανθρώπων που εργάζονται στο κέντρο?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ................................
    Δεν μπορώ να δεχτώ το "οποιοδήποτε άιτημα, οποιασδήποτε μερίδας".
    ...............................

Μπορει και να υπηρξα λιγο υπερβολικος, ειτε θελημενα (απεναντι στον "ωχαδερφισμο" της εποχης μας), ειτε αθελητα (μιας κι εγραφα "απο καρδιας")

Αλλα ΜΗΝ ξεχνας οτι ΔΕΝ μαθαινουμε ΟΛΑ τα "αιτηματα" των εκαστοτε διαμαρτυρομενων, ΕΣΚΕΜΕΝΑ!

Προσφατη ειναι η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ του ποσοστου αυξησης 30% "ως βαση συζητησης" (αν παρουμε κανα 12% θα ειμαστε κι ευχαριστημενοι), που εθεσαν οι Δασκαλοι και που "περασε" στις τηλεορασεις σαν 48,75% (μ' αρεσε κι ακριβεια) !!!

Και τα αιτηματα των Καθηγητων Πανεπιστημιων ηταν ΠΟΛΛΑ αλλα απο αυτα που "ακουσαμε", οπως π.χ. η Δημιουργεια σχολων που να ανταποκρινονται στην σημερινη πραγματικοτητα (κι οχι ΤΕΙ με σχολες "Ανθοδετικης" κλπ σε ΚΑΘΕ επαρχιακη πολη για να υπαρχει "φοιτητικος τουρισμος"), και ανπτυξη της ΕΡΕΥΝΑΣ στα Πανεπιστημια.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

............
    αν επεκταθούμε στα πανεπιστήμια θα ανοίξουμε ΜΕΓΑΑΑΛΟ θέμα

θα ξεπεράσουμε και τα "προβατα 2"

Θα πας ΣΥΜΟΦΕ να τα πούμε από κοντά;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Πριν δύο ή τρία Σάββατα είχε κλείσει ΞΑΝΑ το κέντρο λόγω αντιπολεμικής διαδήλωσης... Λεπτομέρειες δεν έμαθα, αλλά εφόσον εμείς ακόμα δεν είμαστε σε κάποιο πόλεμο, υπέθεσα ότι για καποιανού αλλουνού τα χωράφια γαμιόμουνα εκείνη την ώρα...

Τα τεράστια ΚΕΦΑΛΙΑ του υπουργείου δημοσίας τάξης ή της τροχαίας δεν ξέρω, είχαν μεταφέρει ολόκληρο το στόλο της ΟΑΣΑ και τον είχαν παρκάρει στην Ακαδημίας που τη στιγμή εκείνη ήταν η μοναδική οδική αρτηρία για όοοολους αυτούς που από την ομόνοια-πατησίων, πήγαιναν προς τα νότια προάστια και το κέντρο.

Τελικά οι τρεις λωρίδες σταδιακά έγιναν δύο και οι δύο μία λίγο πριν το φανάρι προς Β.Σοφίας. Αφού γαμήθηκα περί τη μία ώρα μέχρι εκεί από την ομόνοια, ανακάλυψα ότι είχαν κλείσει και την έξοδο προς Β.Σοφίας και έστελναν όοοοοολα αυτά τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα προς την Κανάρη και μετά προς Κολωνάκι!! Τελικά γύρισα ξανά πίσω και μέσω εθνικής οδού έφτασα στην Καλλιθέα...

Τώρα είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Μπούς θα το λάβει αυτό σοβαρά υπ'όψιν στα μελλοντικά πολεμικά του σχέδια και είμαι υπερήφανος που με το δικό μου γαμήσι συνέβαλα στην ειρήνη του πλανήτη!

Γενικά είμαι υπέρ των διαδηλώσεων για ψύλλου πήδημα. Έχουμε ένα πρόβλημα, απεργούμε και στο καπάκι κλείνουμε και το κέντρο να κάνουμε ντόρο! Έτσι θα δώσουμε έκταση και θα μεγεθύνουμε το πρόβλημα να φανεί πιο σημαντικό απ'όσο πραγματικά είναι! Θα στρέψουμε την προσοχή όλων πάνω μας και θα τους αναγκάσουμε να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με μας άσχετα αν δεκάδες άλλοι κλάδοι αντιμετωπίζουν πολυ σοβαρότερα προβλήματα αλλά δεν τολμάνε ούτε να λείψουν από τη δουλειά τους για μία μέρα...

Δεν είπαμε να κάτσουμε όλοι στα σπίτια μας μέχρι να πεθάνουμε, αλλά το παν μέτρον άριστον δεν το ξέρουμε σαν λαός...

Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν έχω διαδηλώσει ούτε απεργήσει ποτέ... Δεν ανήκω στην ίδια δημοκρατία;
    Θάνος..

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto

Και τα αιτηματα των Καθηγητων Πανεπιστημιων ηταν ΠΟΛΛΑ αλλα απο αυτα που "ακουσαμε"...
    να συμπληρώσω ακόμα ένα,
    η άρνηση της αξιολόγησης δεν είναι
    ομόφωνη...
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Καλά που το ρώτησες ρε Θάνε... γιατί με αφορμή και διάφορες άλλες "συζητήσεις" εδώ, εγώ τελικά καταλήγω στο ότι καθένας έχει την απολύτως δική του δημοκρατία, με δικά μου μέτρα και αξίες. Και όλοι οι υπόλοιποι είναι φασίστες ή αναρχικοί. Εσυ π.χ. φαίνεται ότι διάλεξες μια δημοκρατία στην οποία τρως λίγο γαμήσι, αλλά δε ρίχνεις καθόλου.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Καλά, η διαχείριση της κυκλοφορίας και των διαδηλώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. είναι μια αααααλλη πολύ πονεμένη ιστορία

οι άνθρωποι απλά .... (άσε ας μην το γράψω)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Πριν δύο ή τρία Σάββατα είχε κλείσει ΞΑΝΑ το κέντρο λόγω αντιπολεμικής διαδήλωσης... Λεπτομέρειες δεν έμαθα, αλλά εφόσον εμείς ακόμα δεν είμαστε σε κάποιο πόλεμο, υπέθεσα ότι για καποιανού αλλουνού τα χωράφια γαμιόμουνα εκείνη την ώρα...

Τα τεράστια ΚΕΦΑΛΙΑ του υπουργείου δημοσίας τάξης ή της τροχαίας δεν ξέρω, είχαν μεταφέρει ολόκληρο το στόλο της ΟΑΣΑ και τον είχαν παρκάρει στην Ακαδημίας που τη στιγμή εκείνη ήταν η μοναδική οδική αρτηρία για όοοολους αυτούς που από την ομόνοια-πατησίων, πήγαιναν προς τα νότια προάστια και το κέντρο.

Τελικά οι τρεις λωρίδες σταδιακά έγιναν δύο και οι δύο μία λίγο πριν το φανάρι προς Β.Σοφίας. Αφού γαμήθηκα περί τη μία ώρα μέχρι εκεί από την ομόνοια, ανακάλυψα ότι είχαν κλείσει και την έξοδο προς Β.Σοφίας και έστελναν όοοοοολα αυτά τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα προς την Κανάρη και μετά προς Κολωνάκι!! Τελικά γύρισα ξανά πίσω και μέσω εθνικής οδού έφτασα στην Καλλιθέα...

Τώρα είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Μπούς θα το λάβει αυτό σοβαρά υπ'όψιν στα μελλοντικά πολεμικά του σχέδια και είμαι υπερήφανος που με το δικό μου γαμήσι συνέβαλα στην ειρήνη του πλανήτη!

Γενικά είμαι υπέρ των διαδηλώσεων για ψύλλου πήδημα. Έχουμε ένα πρόβλημα, απεργούμε και στο καπάκι κλείνουμε και το κέντρο να κάνουμε ντόρο! Έτσι θα δώσουμε έκταση και θα μεγεθύνουμε το πρόβλημα να φανεί πιο σημαντικό απ'όσο πραγματικά είναι! Θα στρέψουμε την προσοχή όλων πάνω μας και θα τους αναγκάσουμε να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με μας άσχετα αν δεκάδες άλλοι κλάδοι αντιμετωπίζουν πολυ σοβαρότερα προβλήματα αλλά δεν τολμάνε ούτε να λείψουν από τη δουλειά τους για μία μέρα...

Δεν είπαμε να κάτσουμε όλοι στα σπίτια μας μέχρι να πεθάνουμε, αλλά το παν μέτρον άριστον δεν το ξέρουμε σαν λαός...

Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν έχω διαδηλώσει ούτε απεργήσει ποτέ... Δεν ανήκω στην ίδια δημοκρατία;
    Well said!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ