Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 218

Θέμα: Δάσκαλοι Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

Εγω παλι θελω να γραψω κατι για να υπερασπιστω τις πουτανες που αναφερθηκαν καπου.
    Ειναι δυσκολο επαγγελμα ,λειτουργημα θα ελεγα,ανθυγειηνο,επικυνδινο και απετει ιδιαιτερες αρετες,και φυσικο καλλος.
    Αν νομιζεται οτι μπορειτε, παρακαλω.

Οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι στον ιδιωτικο τομεα σε δουλειες που δεν ξερουν τι θα πει ωραριο ή σωστα αμοιβωμενη εργασια.Το τι εχουν σπουδασει ,αν εχουν σπουδασει σαν κριτηριο το θεωρω απαραδεχτο.Γιατι εκτος απο το διαβασμα μπορεις να μην σπουδασεις για χιλιους λογους.
    Επειδη οι γονεις σου ηταν ντουβαρια ή ηλιθιοι
    Επειδη δεν ειχες λεφτα για φροντιστηρια ή ξενιτεματα
    Επειδη δεν υπηρχε κανενα προτυπο στην οικογενεια
    Επειδη συνεβη καποιο ατυχημα και το παιδι δουλευε απο τα 14
    Βλεπαμε τους συμαθητες μας στο σχολειο που δεν διαβαζαν ή αλητευαν ,παντα υπαρχουν επαρκεις λογοι πισω απο αυτο.
    Αποδειξη.Κανεις δεν μπορει πει πως αυτοι που σπουδασαν ηταν εξυπνοτεροι απο αυτους που δεν σπουδασαν.Ειχαν ομως (οι σπουδαγμενοι)αλλες αρετες
    οπως:Πειθαρχεια,αυτοεκτιμηση, εργατικοτητα κλπ

Τα 880 ειναι ψιχουλα κ α ι κ α λ α κ α ν ο υ ν ο ι δ α σ κ α λ ο ι κ α ι α γ ω ν ι ζ ο ν τ α ι .Αν τους δωσει η Κυβερνηση τα 1400(που δεν) θα σταματησουν γιατι στην πραγματικοτητα δεν εχουν κανενα αλλο αιτημα.
    Πως ομως να ειναι κανεις στο πλευρο τους οταν οι περισσοτεροι γελανε με τα προβληματα τους,γιατι εχουν απειρως περισσοτερα.

Κι αμαν πια με αυτο το "λειτουργημα".Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα.
    Τι νομιζουν οτι κανουν εκει μεσα ενα μετριο προιον παραγουν .Ουτε τις βασεις για ελευθερους ανθρωπους βαζουν, ή καλιεργημενους ,ουτε τιποτα.
    Μια δουλεια της σειρας ειναι με εξασφαλιση οτι δε θα την χασουν.
    Το αν καποιοι σα δασκαλοι ειναι διαμαντια στην δουλεια τους αυτο λιγο εχει να κανει με τα χρηματα που περνουν.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Ρε Stavrogin, επειδη παρεξηγησα κατι θελω να μου το διευκρινησεις αν θες: τι εννοεις παραγουν ενα μετριο προιον;;;;;

Πρωτου εκραγω, θα θελα να σιγουρευτω.

Αν δεν εννοεις αυτο που φανταζομαι, ολα οκ και δεν τρεχει κατι.

Μου τα λες στην αρχη πολυ καλα και μετα μου πετας αυτο...Για ξηγα αν θες.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

""""""η αποψη μου.... οσο πιο ψύχραιμα μπορουσα....

ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΩ ΕΓΩ, ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙAΚΟΠΕΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, NA KANOYN «ΑΠΕΡΓΙΑ» ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ???? Α ΣΙΧΤΙΡ !!!!!"""""""

........ςςςςςς.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Δεν πληρωνομαστε στα ορια της χωρας που ζουμε.

Πληρωνομαστε στα ορια της ανοχης μας.

Γιατι αν τραβαγαν μια απεργια, ταξυ, τρολευ, λεωφορεια, γιατροι, νοσοκομοι, πυροσβεστες, ναυτεργατες, οικοδομοι, υπαλληλοι καθαριοτητας, ιδιωτικοι για 1εβδομαδα σε ενδειξη αλληλεγγυης ο ενας για τα προβληματα του αλλου, τοτε θα χε τελειωσει το πανηγυρι. Τουλαχιστον για το οικονομικο. Και μ αφορμη αυτο και με σοβαρη κουβεντα για το τι παιδια θελουμε να βγαλουμε στην κοινωνια, θα γινοταν και η αρχη για την εσωτερικη διαδικασια της αξιολογησης και διαρκους επιμορφωσης, οχι με κριτηρια οικονομικιστικα αλλα με ανθρωπιστικα.

Το αν καποιος δεν μπορει να ζησει με 800ευρω δεν ειναι μονο προβλημα του, ειναι προβλημα ολων μας. Εκτος και αν γουσταρουμε τη θεωρια περι της επιβιωσης των εξυπνοτερων, ομορφοτερων, δυνατοτερων και γενικα σε ...οτερων και οι αλλοι πρεπει να πανε να #αμηθουνε.

Οχι, δεν θ αλλαξουν επαγγελμα. Θα ειναι δασκαλοι οσοι γουσταρουν αυτη την ιερη διαδικασια της μορφωσης και της διαπλασης ενος παιδιου, ωστε να το δεις να "περπατα" μονο του, να εχει αποψη, να δρα, να προσφερει, ν απολαμβανει, ν αντιδρα. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΟΛΟΙ.

έτσι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Και μην ξεχάσω.....

Μ΄αρέσει που εμείς ως μοτοσυκλεττιστές, φωνάζουμε για τα στραβά των δρόμων, την παιδεία μας ως οδηγοί, τα στραβά του κράτους κλπ.

Δλδ τυχόν απάντηση (στα δίκαια αιτήματα μας, για να μην σκοτωνόμαστε) ¨Αφού ήξερες πόσο επικίνδυνο είναι, τι την ήθέλες την μηχανή¨ (κοινώς αι μαμήσου, μην μας τα πρήζεις) θα μας άρεσε?

Μάλλον όχι, αλλά σε κάποια θέματα την δίνουμε εύκολα εμείς οι ίδιοι.
    :a19: :a19:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Να τα πάρουμε ένα-ενα:

Στεγαστικό δάνειο: Καλά για βίλα πληρώνει?
    Σουπερ μαρκετ 4βδομαδες Χ 100: Και παίρνεις αυτά που χρειάζονται!!!!
    Φροντιστίρια: Αν έκαναν καλά τη δουλειά τους δεν θα χρειαζόντουσαν!
    Φως-Νερο-Κοινόχριστα:100
    Τηλέφωνο:100 (κι εμείς σε σπίτι ζούμε!)
    Βενζινα:150
    Ένδυση-Υποδηση: Καθε μήνα αγοράζουν ρουχα και παπούτσια? Σε λίγο δε θα έχουν που να τα βάλουν!
    Έξοδα συντήρησης ενός αυτοκινήτου: Κάθε μήνα πάει για σέρβις?Έδω από τις αντιπρωσοπίες και σου λέει το νωρίτερο σε 6 μήνες ή 15,000χλμ!!!!!
    Έξοδα συντήρησης σπιτιού: Ανα μήνα? Πόσα να βγαίνουν μέσα σε ένα χρόνο???
    Έξοδοι-Βόλτες: Μήπως περισσεύουν τώρα?????

Μιλάμε για την μέση οικογένεια πάντα! Απλά όλοι θέλουν να το παίζουν κάτι παραπάνω από την μέση, και να πάρουμε κι αυτό και να πάρουμε και το άλλο, και να που δε μας φτάνουν τελικά!!!!
    H μέση οικογένεια, αν είναι 4μελής, τότε τα 100 για σούπερ μάρκετ, φούρνους, χασάπηδες τη βδομάδα δε φτάνουν. Αν τα παιδιά είναι μικρά δεν έχει φροντιστήρια.
    Αν τα παιδιά όμως είναι μικρά έχει πάνες, παιδίατρους κλπ.

Παπούτσια-ρουχα δεν αγοράζεις κάθε μήνα, αλλά αν δώσεις ένα χ ποσό 2-3 φορές το χρόνο, θα πρέπει να το διαιρέσεις δια 12 για να δεις πόσο πάει το μήνα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    η αποψη μου.... οσο πιο ψύχραιμα μπορουσα....

ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΩ ΕΓΩ, ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙAΚΟΠΕΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, NA KANOYN «ΑΠΕΡΓΙΑ» ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ???? Α ΣΙΧΤΙΡ !!!!!

+1000
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
    H μέση οικογένεια, αν είναι 4μελής, τότε τα 100 για σούπερ μάρκετ, φούρνους, χασάπηδες τη βδομάδα δε φτάνουν. Αν τα παιδιά είναι μικρά δεν έχει φροντιστήρια.
    Αν τα παιδιά όμως είναι μικρά έχει πάνες, παιδίατρους κλπ.

Παπούτσια-ρουχα δεν αγοράζεις κάθε μήνα, αλλά αν δώσεις ένα χ ποσό 2-3 φορές το χρόνο, θα πρέπει να το διαιρέσεις δια 12 για να δεις πόσο πάει το μήνα.

Πληροφορικά είμαστε 5μελής οικογένεια και δόξα το Θεό, σπουδάσαμε, πήγαμε φροντιστίριο και πολλά άλλα! Με ένα μέσο εισόδημα και ένα άτομο στην οικογένεια να εργάζεται! Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να μπορούν να ζουν με λίγα και κάποιοι όχι???? Μήπως έχουν άλλες ανάγκες που δεν τις είχαμε εμείς ή μήπως εμείς δεν ζήσαμε αξιοπρεπώς????

Και επειδή μάλλον έχω παρεξηγηθεί, δεν είπα ποτέ να μην αγωνιστούν οι δάσκαλοι-καθηγητές για τα δικαιώματά τους! Απλά θα μπορούσαν με μεγαλήτερη συμμετοχή (όχι στις πορείες αλλά στο κλείσιμο του υπουργείου), να έχουν πετύχει το επιθυμιτό πολύ νωρίτερα! Αλλά μήπως στην αρχή επαναπαφθίκανε ότι θα περάσει έυκολα το δικό τους και πια δεν μπορούν να κάνουν πίσω????? Μήπως θα έπρεπε να είναι κλειστό το υπουργείο και κάθε υπουργείο ακόμα και η βουλή 6 βδομάδες τώρα????? Σίγουρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα τότε!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ρε Stavrogin, επειδη παρεξηγησα κατι θελω να μου το διευκρινησεις αν θες: τι εννοεις παραγουν ενα μετριο προιον;;;;;

Πρωτου εκραγω, θα θελα να σιγουρευτω.

Αν δεν εννοεις αυτο που φανταζομαι, ολα οκ και δεν τρεχει κατι.

Μου τα λες στην αρχη πολυ καλα και μετα μου πετας αυτο...Για ξηγα αν θες.

Περνεις 20 παιδια 6 χρονων και τα μαντρωνεις σε ενα δωματιο.Τους μαθενεις αριθμιτικη ,γραμματικη,αναγνωση κλπ κλπ.
    Διαφωνω πληρως με αυτο το συστημα και ειμαι βεβαιως οτι δεν αναπτυσει τις αρετες των πιτσιρικων.
    Ονομαζω τα πιτσιρικια ,προιον για να υποβαθμισω το εργο των δασκαλων.Οι οποιοι μπορουν να εχουν ή οχι ολες τις καλες προθεσεις.Αλλα το μαντρωμα και το φτυαρισμα γνωσεων στα κεφαλακια τους με αυτο τον τροπο ειναι απαραδεχτο.
    Ολα τα παιδια διαμορφωνονται καθ'εικονα και ομοιωση της οικογενειας τους και κατ επεκταση της κοινωνιας τους της οποιας μερος ουσιαστικο ειναι το σχολειο
    .Γεννιουνται ζωακια ελευθερα, ανηθικα ,ικανα για τα παντα,κι απο κει και περα αρχιζει το ταπωμα.
    Με βαση την τεραστια δυναμικη της πρωτης υλης (το παιδι) το προιον ειναι μετριοτατο (ο μαθητης).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Πληροφορικά είμαστε 5μελής οικογένεια και δόξα το Θεό, σπουδάσαμε, πήγαμε φροντιστίριο και πολλά άλλα! Με ένα μέσο εισόδημα και ένα άτομο στην οικογένεια να εργάζεται! Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να μπορούν να ζουν με λίγα και κάποιοι όχι???? Μήπως έχουν άλλες ανάγκες που δεν τις είχαμε εμείς ή μήπως εμείς δεν ζήσαμε αξιοπρεπώς????

...

Μηπως ειχατε δικο σας σπιτι;
    Βοηθιτικο εισοδημα απο αγροτικα;(στην κρητη δεν εισαι Μηπως πουληθηκε κανενα χωραφακι;

Μηπως η μανα σου θα πρεπε να ναι υπουργος οικονομιας;Η δικη μου αλλαζε σουπερμαρκετ για να παρει το βουτηρο 2 δραχμες φτηνοτερα.Και παλι δεν υπηρχε δραχμη για φροντιστηριο.
    Τα οικονομικα που ανεφεραν τα παιδια παραπανω στα 2300κατι ειναι απολυτα ρεαλιστικα, μην πω αισιοδοξα.Οταν εισαι τσιμα τσιμα στα λεφτα σου ,μια ελαχιστη αναποδια ενα χρηματικο ποσο που φευγει για λογο υγειας πχ, μπορει να παει τα οικονομικα σου πισω για χρονια.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Περνεις 20 παιδια 6 χρονων και τα μαντρωνεις σε ενα δωματιο.Τους μαθενεις αριθμιτικη ,γραμματικη,αναγνωση κλπ κλπ.
    Διαφωνω πληρως με αυτο το συστημα και ειμαι βεβαιως οτι δεν αναπτυσει τις αρετες των πιτσιρικων.
    Ονομαζω τα πιτσιρικια ,προιον για να υποβαθμισω το εργο των δασκαλων.Οι οποιοι μπορουν να εχουν ή οχι ολες τις καλες προθεσεις.Αλλα το μαντρωμα και το φτυαρισμα γνωσεων στα κεφαλακια τους με αυτο τον τροπο ειναι απαραδεχτο.
    Ολα τα παιδια διαμορφωνονται καθ'εικονα και ομοιωση της οικογενειας τους και κατ επεκταση της κοινωνιας τους της οποιας μερος ουσιαστικο ειναι το σχολειο
    .Γεννιουνται ζωακια ελευθερα, ανηθικα ,ικανα για τα παντα,κι απο κει και περα αρχιζει το ταπωμα.
    Με βαση την τεραστια δυναμικη της πρωτης υλης (το παιδι) το προιον ειναι μετριοτατο (ο μαθητης).
    Τι προτείνεις? Οκ απορρίπτεις την συγκεκριμένη μέθοδο διδασκαλίας. Έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου?
    Με ποιό τρόπο πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να ¨αναπτυχθούν οι αρετές των μαθητών¨ χωρίς να τα μαντρώνεις σε ένα δωμάτιο?

sorry, λίγο γενικόλογα μου ακούγονται αυτά

Δεν πληρωνομαστε στα ορια της χωρας που ζουμε.

Πληρωνομαστε στα ορια της ανοχης μας.
    καλητερα δε μπορουσε να υποθει.
    ....
    Και με αφορμη αυτο και με σοβαρη κουβεντα για το τι παιδια θελουμε να βγαλουμε στην κοινωνια, θα γινοταν και η αρχη για την εσωτερικη διαδικασια της αξιολογησης και διαρκους επιμορφωσης, οχι με κριτηρια οικονομικιστικα αλλα με ανθρωπιστικα .

Οχι με την εννοια της ηθικης και της ανθρωπιας αλλα με την εννοια να πλασεις εναν ανθρωπο σε λυκο.Να τον κανεις κυριολεκτικα τρυφερο ,σκληρο,ερωτικο και επικυνδινο.Και κανενα συστημα να μη μπορει να τον καβαλησει.

....

... αυτη την ιερη διαδικασια της μορφωσης και της διαπλασης ενος παιδιου, ωστε να το δεις να "περπατα" μονο του, να εχει αποψη, να δρα, να προσφερει, ν απολαμβανει, να αντιδρα. ....
    Το ιδιο εννοουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Τι προτείνεις? Οκ απορρίπτεις την συγκεκριμένη μέθοδο διδασκαλίας. Έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου?
    Με ποιό τρόπο πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να ¨αναπτυχθούν οι αρετές των μαθητών¨ χωρίς να τα μαντρώνεις σε ένα δωμάτιο?

sorry, λίγο γενικόλογα μου ακούγονται αυτά
    Στην κοινωνια μας τιποτα απο αυτα δεν μπορει να γινει σε μαζικο επιπεδο(ολη την παιδεια)Πολλα μπορουν να γινουν σε προσωπικο επιπεδο(τον εναν δασκαλο).
    Μην απορειτε που κανεις δεν γενναει και ο πλυθησμος μειωνεται.Η κοινωνια νοσει,μην πω πεθαινει.Δεν ειναι οικονομικα τα αιτια.Δεν υπαρχει ζωτικοτητα.

Τι προτεινω.Εχουν προταθει πολλες φορες στο παρελθον πειραματικα σχολεια με εντελως διαφορετικο τροπο μαθησης.Ενα απο αυτα ειναι και το στρογγυλο σχολειο στο μπραχαμι.Ενα καταπληκτικο κτηριο,εργο του Νικου Ζενετου(αυτοκτονησε,γιατι αραγε; ) .Οι υπευθηνοι κρατησαν το κτηριο και πεταξαν στα σκουπιδια την οργανωση και τις προτασεις του φωτισμενου αυτου ανθρωπου.Στο εξωτερικο επισης εχουν γινει πολλες προσεγγισεις στο θεμα.Μαθηση δια του παιχνιδιου και του πειραματισμου,ανακατεμα των ηλικιων και οχι κατηγοριοποιηση,κινηση κλπ

Υπαρχει ακαδημαικος ο οποιος ειχε προτεινει στην ελλαδα ακομα και την καταργηση του σχολειου.
    Θα μαθω το ονομα του και θα το γραψω.

Και στην τελικη οταν γκρεμιζεις δεν χρειαζεσαι να εχεις την λυση ετοιμη.Αυτο θα ηταν θεωρια.Πρωτα γκρεμιζεις τα σαθρα κι επειτα χτιζεις το καινουργιο προσαρμοσμενο στις νεες αναγκες.Πιστευεις οτι μπορει αυτη η κοινωνια να κανει τετοιες τομες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    +1000000000

Και βέβαια υπάρχουν πάντα εναλλακτικές. Πχ Μοντεσοριανά.

PS αυτό με τα ζωάκια μου θύμισε γιατί λατρεύω τον τσόγλανο
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Νομιζω οτι η κουβεντα πηρε απιστευτα ομορφη τροπη....

[προς εξηγηση και μενει εδω:η "αποψη¨του idi εχει απαραδεκτο υφος και δεν καταλαβαινω-αλλη μια φορα-γιατι δεν ειπε καποιος κατι ή γιατι θα πρεπει ν ανεχθω καποιος να βριζει τους δημοσιους υπαλληλους.Ναι, μερικοι καθονται, μερικοι ειναι μ*&νοπανα, γιατι να τους βριζουμε ολους και μαλιστα με τετοιο τροπο; Αν ελεγε καποιος "οι γ&^%οληδες που πανε και ψηφιζουν Πασοκ, ΝΔ, θα τρωγε κατσαδα, ναι ή οχι;Η αποψη, ας ειναι ο,τι θελει, το υφος να ειναι αποδεκτο απ ολους. ]

Stavrogin διαφωνω με τον ορο προιον( για τα παιδια), ειναι αν θες ενα προσωπικο μου κολλημα να μην χρησιμοποιω λεξεις που μας εχουν λανσαριστει ελεω καπιταλισμου, για να περιγραψω ανθρωπους.

Κατα τ αλλα, εισαι απιστευτος...Γραφεις υπεροχες ιδεες...

Εξηγουμαι: αυτη η δυναμικη που λες αναφερομενος στα παιδια, σαπιζει. Σωστοτατος.

Ηθικη, ανθρωπια:δεν θα τ ανοιξουμε αλλα συμφωνω με το"""" να τον κανεις κυριολεκτικα τρυφερο ,σκληρο,ερωτικο και επικυνδινο.Και κανενα συστημα να μη μπορει να τον καβαλησει."""

Μηπως ηθελες να πεις τον λυκο σε ανθρωπο;

Οσο για τα εκπαιδευτικα εγχειρηματα, επεσε στα χερια μου προσφατα ενα κειμενο που αναφεροταν στις προσπαθειες που εγιναν στην Γαλλια απο 2 αναρχικους:το Cempuis ή Prevost λειτουργουσε 17χρονια (1880-1897) απο τον Paul Robin και το σχολειο "La Ruche" λειτουργησε στο Rambouillet (Παρισι) απο το 1904-1942 απο τον Sebastien Faure . Δεν προλαβαινω να γραψω περαιτερω αλλα ευχαριστως σας παραπεμπω στην εφημεριδα "Βαβυλωνια"φυλλο Οκτωβριου 2006 σελιδες 12-13.

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2007, 06:11
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF