Σελίδα 9 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 334

Θέμα: Yamaha YBR 250

Γεια σας.
    Είμαι τώρα πλέον και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός YBR 250 .
    Τα χλμ που έχω κάνει είναι πολύ λίγα αφού την έχω 3~4 ημέρες. Θέλω όμως να κάνω κάποιες παρατηρήσεις :
    1) Ακούω ένα σφύριγμα κατά την λειτουργία της μηχανής και δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό ή όχι.
    2) Μερικές φορές δεν μπαίνει εύκολα η πρώτη από νεκρά. (Κάποιος φίλος είπε ότι θέλει σφίξιμο η ντίζα).Μήπως και αυτό είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια λειτουργίας της μηχανής;
    Ευχαριστώ και περισσότερα θα έχετε σε λίγες ημέρες.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likoyrgos

2) Μερικές φορές δεν μπαίνει εύκολα η πρώτη από νεκρά. (Κάποιος φίλος είπε ότι θέλει σφίξιμο η ντίζα.
    Καλησπέρα Λυκούργε.. Βασικά αυτό δεν είναι πρόβλημα, τουλάχιστον δεν νομίζω γιατί το έχω συναντήσει σε αρκετά διαφορετικά μοτοσυκλετάκια..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Νέο μέλος
    Το πρώτο μου ποστ αν και καιρό διαβάζω το φόρουμ.

Έχω δίπλωμα εδώ και λίγο καιρό και έχω αρχίσει σοβαρά να το σκέφτομαι και για κάποια αγορά.
    Στην αρχή είχα σχεδόν κολλήσει με το Bandit abs, κυρίως λόγω της καταπληκτικής τιμής, αλλά τελικά θα προτιμήσω κάτι μικρότερο. Και γιατί δεν έχω καθόλου πείρα, αλλά κυρίως, γιατί πιστεύω ότι θα ήμουν αγχωμένος με αυτήν.

Έχω αρχίσει και ψιλοψάχνω για μεταχειρισμένο ybr, αλλά έχω κανά δυο απορίες, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.

-Γιατί καποιος πουλάει το μηχανάκι του, ενώ ακόμη δεν το έχει στρώσει καλά καλά; Μιλάμε για μερικές χιλιάδες μόνο χλμ, τα περισσότερα πόλυ κάτω απο 10. Κάποιος μου 'πε ότι τα περισσότερα που πουλάνε τα μαγαζιά είναι τα μηχανάκια που κάνουν τα test ride, οπότε μακρυά από αυτά, αφού δεν έχουν στρωθεί κατάλληλα. Ας το δεχτώ αυτό, αλλά οι ιδιώτες; Το 'δεν μου αρεσε' είναι επαρκής δικαιολογία;

-Πώς μπορώ να βελτιώσω το μπροστινό φρένο; Αλλάζοντας τα γνήσια τακάκια με κάτι άλλο, αφού φαίνεται πως τα γνήσια είναι μάλλον τα οικονομικά και όχι τα καλά; Τί πρέπει να είναι τα καινούρια, πιο σκληρά, πιο μαλακά, κάποιο υλικό συγκεκριμένο, κάποια μάρκα;

-Ποια είναι καλά λάστιχα γι αυτό; Να έχουν την καλύτερη πρόσφυση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσουν λιγότερο.

-Είναι δυνατόν να βελτιωθεί το φως του ή και να προστεθεί δεύτερος προβολέας;

Σας ευχαριστώ πολύ

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από revil

Έχω δίπλωμα εδώ και λίγο καιρό και έχω αρχίσει σοβαρά να το σκέφτομαι και για κάποια αγορά.
    Στην αρχή είχα σχεδόν κολλήσει με το Bandit abs, κυρίως λόγω της καταπληκτικής τιμής, αλλά τελικά θα προτιμήσω κάτι μικρότερο. Και γιατί δεν έχω καθόλου πείρα, αλλά κυρίως, γιατί πιστεύω ότι θα ήμουν αγχωμένος με αυτήν.

Έχω αρχίσει και ψιλοψάχνω για μεταχειρισμένο ybr, αλλά έχω κανά δυο απορίες, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.

-Γιατί καποιος πουλάει το μηχανάκι του, ενώ ακόμη δεν το έχει στρώσει καλά καλά; Μιλάμε για μερικές χιλιάδες μόνο χλμ, τα περισσότερα πόλυ κάτω απο 10. Κάποιος μου 'πε ότι τα περισσότερα που πουλάνε τα μαγαζιά είναι τα μηχανάκια που κάνουν τα test ride, οπότε μακρυά από αυτά, αφού δεν έχουν στρωθεί κατάλληλα. Ας το δεχτώ αυτό, αλλά οι ιδιώτες; Το 'δεν μου αρεσε' είναι επαρκής δικαιολογία;

-Πώς μπορώ να βελτιώσω το μπροστινό φρένο; Αλλάζοντας τα γνήσια τακάκια με κάτι άλλο, αφού φαίνεται πως τα γνήσια είναι μάλλον τα οικονομικά και όχι τα καλά; Τί πρέπει να είναι τα καινούρια, πιο σκληρά, πιο μαλακά, κάποιο υλικό συγκεκριμένο, κάποια μάρκα;

-Ποια είναι καλά λάστιχα γι αυτό; Να έχουν την καλύτερη πρόσφυση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσουν λιγότερο.

Σας ευχαριστώ πολύ
    Οι μοτοσυκλέτες αυτές, όπως και το 125 που έχω είναι πολύ καλά σχολεία, για αυτό και αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα συνήθως το αλλάζεις αρκετά σύντομα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σας ευχαριστώ πολύ
    - οι λογοι που μπορει να το πουλαει μπορει να ειναι πολλοι . εσυ ομως πρεπει να το ελενξεις παρα πολυ καλα σε δικο σου μαστορα γιατι πολλοι γυρνανε τα χιλιομετρα πισω .

- οδηγησε πρωτα την μηχανη και μπορει να ειναι οκ το φρενο . αν παλι εχεις προβλημα υπαρχουνε και σοληνακια υψηλης πιεσης που φρεναρουνε πολυ πιο δυνατα . παντως και εγω που εχω ενα 250 με 1 δισκοφρενο μπροστα ειμαι οκ .

- τι διαστασεις λαστιχα φοραει ? ψαξε για τα Bridgestone BT090

- για καλυτερο φως μπορεις να βαλεις φωτα xenon . αν δεν τα ξερεις ψαξε στο google .

καλες αγορες
    Ninja 250R

Νέο μέλος
    Και φυσικά θα το κοιτάξει μάστορας πριν το πάρω. Εγώ τί να ξέρω; Ούτε καν η αλυσίδα δεν θα καταλάβω αν είναι καλή.

Λάστιχα φοράει 100/80 και 130/70 17ρια. Από το site βρήκα τα Battlax BT-45 μπρος-πίσω.
    Υπάρχουν και κάτι άλλα για πίσω μόνο όμως.

Για τα φώτα περισσότερο από περιέργεια ρώτησα. Τα ξενον είναι μονοδρομος, ε;
    Έχω δει πάντως για BMW εξωτερικά προβολάκια ξένον με όλα τα στοιχεία ενωματωμένα σε ένα σώμα. Δεν ξώρω αν είναι τελικά πιο ακριβή λύση, αλλά φαίνεται πιο εύκολη. Εγώ σκεφτούμουν κυρίως αν μπορεί να βελτιωθεί ο υπάρχων προβολεας (άλλη λάμπα; ) ή βοηθητικά επιπλέον προβολάκια (1-2; )

Για τα σωληνάκια υψηλής νόμιζα ότι κυρίως βελτιώνουν την αίσθηση, γι αυτό δεν τα ανέφερα. Πάντως αν πάω για τακάκια, καμιά συμβουλή; Έτσι για να έχω και κάτι να συγκρίνω με αυτά που θα μου πει και ο μάστορας. Εξαρτάται και σε ποιον θα πέσω... Τώρα για καλά ή κακά φρένα τί να πω; Μηπως έχω και τίποτα άλλο για να τα συγκρίνω; Απλώς από αυτά που διαβάζω και εγώ...

Πάντως για λάστιχα και φρένα θα ήθελα να τα φτιάξω με το που θα το πάρω, για να μάθω και να συνηθίσω με αυτα και να μην ξαναρχίζω από την αρχή, αν τα αλλάξω αργότερα.

Εχω βάλει εδώ και 5000ΚΜ της Metzeler.Ειναι αυτά:

100/80 S 17 Lasertec TL 52S
    130/70 S 17 Lasertec TL 62S

Τα έχω δοκιμάσει σε στεγνό και βρεγμένο και έχω μείνει ικανοποιημένος.Ενννοείται καμμία σχέση με της μάνας του.

http://www.motoroda.gr/motoroda/dept...26nbsp%3BSport
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Νέο μέλος
    Μάλιστα.

Τα metzeler μου φαίνεται πως έχουν πιο βαριά χάραξη. Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερα στο βρεγμένο και τα ΒΤ στο στεγνό;

Μetzeler
    http://www.metzelermoto.com/en_IT/br...ec_173X236.jpg

Bridgestone
    http://www.bridgestone.eu/upload/ima...BT-45_sm_f.jpg
    http://www.bridgestone.eu/upload/ima...BT-45_sm_r.jpg

PS. Έχω κάποιο πρόβλημα με την επισύναψη.

Πιθανώς ναι.Πάντως η συμπεριφορά τους είναι υποδειγματική.
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Συνηθισμένος από το παπί και άθελα μου έχω βάλει μια – δύο φορές ταχύτητα χωρίς να πατήσω συμπλέκτη. Λέτε να δημιούργησα πρόβλημα;
    Επίσης όταν περνώ απο σαμαράκια στο δρόμο , ακούγεται ένας θόρυβος στο πίσω μέρος (ίσως απο την αλυσίδα ?) είναι φυσιολογικό;

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likoyrgos
    Συνηθισμένος από το παπί και άθελα μου έχω βάλει μια – δύο φορές ταχύτητα χωρίς να πατήσω συμπλέκτη. Λέτε να δημιούργησα πρόβλημα;
    Επίσης όταν περνώ απο σαμαράκια στο δρόμο , ακούγεται ένας θόρυβος στο πίσω μέρος (ίσως απο την αλυσίδα ?) είναι φυσιολογικό;
    Για το δεύτερο ίσως να είναι η αλυσίδα, δεν είμαι σίγουρος, για το πρώτο σίγουρα δεν παίζει πρόβλημα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zolas
    Εχω βάλει εδώ και 5000ΚΜ της Metzeler.Ειναι αυτά:

100/80 S 17 Lasertec TL 52S
    130/70 S 17 Lasertec TL 62S

Τα έχω δοκιμάσει σε στεγνό και βρεγμένο και έχω μείνει ικανοποιημένος.Ενννοείται καμμία σχέση με της μάνας του.

http://www.motoroda.gr/motoroda/dept...26nbsp%3BSport

Καλησπερα και απο μενα.Εγω εχω ακομα τα εργοστασιακα λαστιχα και το μηχανακι ειναι σχεδον 2 χρονων.Βεβαια εχει πολυ λιγα χιλιομετρα περιπου 3.500 αλλα γενικα ειμαι ικανοποιημενος.Σε αντιστοιχες συζητησεις για cbf250 τα sport demon τα εχουν απ τα καλυτερα για γενικη χρηση(στεγνο και βρεγμενο).Γι αυτο και σκεφτομουνα οταν αλλαζα να εβαζα τα ιδια.
    Τι λετε;

Φιλε Zola ειλικρινα ειδες τοσο μεγαλη διαφορα με τα Metzeler;Μακαρι να ειναι ετσι γιατι εχω την εντυπωση οτι τα Metzeler ειναι φθηνοτερα

Νέο μέλος
    Τί μαρκα είναι τα sport demon?

Τί μαρκα είναι τα sport demon?
    pirelli . τα εχω στο νιντζακι πολυ καλα .
    τα καυτερα ειναι ΒΤ090 αλλα δεν κρατανε πολλα χιλιομετρα απο οτι ακουω
    Ninja 250R

Οντως ετσι εχω ακουσει και εγω για τα ΒΤ090.Ειναι τα καλυτερα σε στεγνο αλλα υστερουν σε βρεγμενο.
    Ετσι ειναι,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα
    Εγω παντως επειδη οδηγω συχνα σε βρεγμενο μαλλον για τα Pirelli με βλεπω παλι , εκτος αν βρεθει κανενας φανατικος υποστηρικτης των Metzeler και γλιτωσω κανα φραγκο.

Τα εχει και τα 2 εδω www.motoroda.gr

Σελίδα 9 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσα Yamaha YBR 250
    από likoyrgos στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 10:22
  2. Honda cbf 250 vs Yamaha ybr 250
    από saitis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 16:46
  3. honda cbf vs yamaha ybr 250 ....