Μιας κι απ' τους χαρτες του Γιαννη ΔΕΝ καταλαβα Χριστό (), περιμενα να τελειωσει η περιγραφη για να "βοηθησω" λιγακι ...
![]()
Εδω ειναι η διαδρομη απο τον Προυσσό μεχρι την Ποταμούλα (την επομενη μερα), σε 1:300.000.
Αγνοησα δηλαδη το κομματι απο την Πάτρα-Ναύπακτο-Θέρμο-Προυσό για την πρωτη μερα και το κομματι Ποταμούλα-Αγρίνιο-Αντίριο-Πάτρα για την δευτερη, για λογους χωρου ... :wacko:
Με Μπλε βελακια ειναι η διαδρομη της πρωτης μερας και με Μωβ η διαδρομη της δευτερης.
.
![]()
ΔΕΝ εχω μαθει καλα το Photosop ακομα!Στην επομενη θα ειμαι καλυτεροςΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μιας κι απ' τους χαρτες του Γιαννη ΔΕΝ καταλαβα Χριστό (), περιμενα να τελειωσει η περιγραφη για να "βοηθησω" λιγακι ...
![]()
.![]()
![]()
Ευτυχως υπαρχουν και οι...βοηθειες!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
..................
περναει πανω απο το Σμπορεμα
.................Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
..................
περναει το Σμπορεμα
.................
Ειτε θα το λετε Σμπορόρεμα (ρεμα του Σμπόρου), ειτε θα το λετε Σπρόρεμα (οπως το λεν οι ντοπιοι) κυριε μου ...![]()
Ερωτηση (οχι κρισεως) ...
Απο την Κλοπουκίτσα προς το Κεράσοβο (Κερασοχώρι), περασαν ευκολα τα Dominator?
Μοιαζει να συντηρειται καθολου ο δρομος?
"Παιζει" δηλαδη για χειμερινη (χιονισμενη) διαδρομη ή ειναι επικινδυνος?![]()
ΔΕΝ ρωτησα τους ντοπιους για το πως λεγεται το ρεμα!Σμπορεμα το λεει ο χαρτης της Αναβασης αν δεν κανω λαθος!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειτε θα το λετε Σμπορόρεμα (ρεμα του Σμπόρου), ειτε θα το λετε Σπρόρεμα (οπως το λεν οι ντοπιοι) κυριε μου ...![]()
Ερωτηση (οχι κρισεως) ...
Απο την Κλοπουκίτσα προς το Κεράσοβο (Κερασοχώρι), περασαν ευκολα τα Dominator?
Μοιαζει να συντηρειται καθολου ο δρομος?
"Παιζει" δηλαδη για χειμερινη (χιονισμενη) διαδρομη ή ειναι επικινδυνος?![]()
Ο δρομος απο Κερασοβο προς Κλοπουκιτσα ειναι-προς το παρον-μια χαρα.Τι θα γινει το χειμωνα με τα χιονια δεν γνωριζω.Παντως λογω του οτι ο δρομος εχει αρκετο χαλικι και λιγοτερη λασπη,δινει υποσχεσεις οτι θα πατιεται και τον περισσοτερο καιρο το χειμωνα.Γενικα απο οτι παρατηρησα χρησιμοποιειται απο τους κτηνοτροφους οποτε ειναι προσεγμενος.Ο δρομος προς Σελλο ειναι ενα ματσο χαλια.Χειμωνα ουτε κατα διανοια:hypnotize
Δυσκολο ειναι και το σημειο του δρομου στον Κουκωτο(με τα πολλα καγκελια).Στα καγκελια υπαρχουν πολλες κοτρωνες και κλαδια και τα μεγαλα θα δυσκολευτουν ακομα και να στριψουν
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai