Αν θυμαμαι καλα ο Ματης που εφαγε ο κουφωντινας στην τραπεζα αστυνομικος ηταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
alximisti διαφωνω, εχουμε νεκρους αλλα μονο απο τη μια πλευρα...
Για να τα λεμε ολα.![]()
![]()
Αν θυμαμαι καλα ο Ματης που εφαγε ο κουφωντινας στην τραπεζα αστυνομικος ηταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
alximisti διαφωνω, εχουμε νεκρους αλλα μονο απο τη μια πλευρα...
Για να τα λεμε ολα.![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
όσοι σε όλα τα προηγούμενα post υποστηρίζουν ότι οι μπάτσοι δεν γουστάρουν να δέρνουν πολίτες και είναι απλά εργαζόμενοι είδαν μήπως το βίντεο με τον ξυλοδαρμό περαστικού φοιτητή στη Θεσσαλονίκη από 5 ασφαλίτες???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ε να τωρα...βλεπεις που εισαι κακοπροερετος...?Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
όσοι σε όλα τα προηγούμενα post υποστηρίζουν ότι οι μπάτσοι δεν γουστάρουν να δέρνουν πολίτες και είναι απλά εργαζόμενοι είδαν μήπως το βίντεο με τον ξυλοδαρμό περαστικού φοιτητή στη Θεσσαλονίκη από 5 ασφαλίτες???
αφου ειπαμε οτι το συγκεκριμενο ατομο δε το δειρανε!!!!!
κουτουλησε σε ενα σκουτερ και μετα του την επεσε μια ζαρτινιερα!!!!!!!!!!!!
και δε ξερεις και μιλας!!!!!:rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
και δεν είχε και ασφάλεια να πληρώσει τις ζημιές για το σκούτερ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε να τωρα...βλεπεις που εισαι κακοπροερετος...?
αφου ειπαμε οτι το συγκεκριμενο ατομο δε το δειρανε!!!!!
κουτουλησε σε ενα σκουτερ και μετα του την επεσε μια ζαρτινιερα!!!!!!!!!!!!
και δε ξερεις και μιλας!!!!!:rotflmao:
![]()
και εγώ έχω διάθεση ειρωνία αλλά το παλικάρι έχει σπασμένη μύτη, πολλά ράμματα κ πολλές θλάσεις σε όλο του το σώμα...
το σκούτερ ήταν αδυσώπητο σύμφωνα με πληροφορίες...αλλά κ η γλάστρα ηταν κάτι μεταξύ Τάισον κ Μοχάμεντ άλι κ τον έκανε ασήκωτο...
κ εγώ ο μαλάκας ξέρεις πως συμπεριφέρομαι στις γλάστρες???πάλι καλά που δεν μου την έχουν στήσει ακόμα να με κάνουν ασήκωτο...
Υ.Γ. μήπως να πάρουν επίδομα επικινδυνότητας κ οι οδηγοί σκούτερ κ οι κηπουροί???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αν αντιλαμαβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, σιγουρα εχεις δικιο. Σε αυτη βεβαια την περιπτωση θα μου επιτρεψεις να πω οτι καθε χρονο θρυνουμε απο εργατικα ατυχηματα, ατυχηματα στο δρομο, "αυτοκτονιες" στις φυλακες και αλλα τετοια κοντα στις 4000 ανθρωπους....Σου φαινονται λιγοι;Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Αν θυμαμαι καλα ο Ματης που εφαγε ο κουφωντινας στην τραπεζα αστυνομικος ηταν.
Για να τα λεμε ολα.![]()
![]()
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ;
Η ενταση μου δεν απευθυνεται σε σενα φιλε. Καταλαβαινεις φανταζομαι..
Αν δεν αντιλαμβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος καταπιεσμενος (η λεξη ειναι καπως γενικη ) που να σκοτωσε αστυνομικο.
![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Και η 17 Νοέμβρη διατείνονταν ότι ήταν αγωνιστές! Για να καταλάβω.. αυτοί που στις διαδηλώσεις επιτίθενται με λύσσα, με λοστούς, καδρόνια και πέτρες εναντίον των MAT τους θεωρείς αγωνιστές; Αν σκοτώσουν κάποιον με αυτή τη μανία θα δικαιωθεί ο αγώνας τους;Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Αν αντιλαμαβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, σιγουρα εχεις δικιο. Σε αυτη βεβαια την περιπτωση θα μου επιτρεψεις να πω οτι καθε χρονο θρυνουμε απο εργατικα ατυχηματα, ατυχηματα στο δρομο, "αυτοκτονιες" στις φυλακες και αλλα τετοια κοντα στις 4000 ανθρωπους....Σου φαινονται λιγοι;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ;
Αν δεν αντιλαμβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος καταπιεσμενος (η λεξη ειναι καπως γενικη ) που να σκοτωσε αστυνομικο.
![]()
Η εξεγερση του πολυτεχνειου ως αποκορυφομα της αντιστασης κατα της χουντας μας εδωσε μεσα σε ολα τα αλλα και το δικαιωμα αυτη τη στιγμη π χ να γραφουμε ελευθερα αυτο που νιωθουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Αν αντιλαμαβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, σιγουρα εχεις δικιο. Σε αυτη βεβαια την περιπτωση θα μου επιτρεψεις να πω οτι καθε χρονο θρυνουμε απο εργατικα ατυχηματα, ατυχηματα στο δρομο, "αυτοκτονιες" στις φυλακες και αλλα τετοια κοντα στις 4000 ανθρωπους....Σου φαινονται λιγοι;
![]()
Παραληλα αποκτησαμε το δικαιωμα να εκλεγουμε αυτους που θελουμε να μας κυβερνισουν για τεσσερα χρονια και ξανα αλαγη η επιβεβαιωση της πολιτικης τους.
Τωρα αν ολοι μας κατα την στιγμη που καλουμαστε να ψηφισουμε παμε στην καλπη με καθαρα προσωπικες επιδιωξεις δηλαδη κατι σαν επιταγη που περιμενουμε να καλυφθει μετα αλλα δεν μας βγαινει το φταιξιμο πανω απο ολα ειναι δικο μας.
Την πλειοψηφια ομως ειμαστε υποχρεωμενοι να την σεβαστουμε .
Για τις οποιες διαφωνιες και διεκδικησεις υπαρχουν τροποι οπως απεργειες διαδηλωσεις και λοιποι σεβαστοι κοινωνικοι αγωνες.
Σε καμια ομως περιπτωση δεν μπορουμε να δικαιολογισουμε κανεναν ΦΟΝΟ ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη μερια.
Μια εν ψυχρω δολοφωνια δεν μπορει σε καμια περιπτωση να χαρακτηριστει εργατικο ατυχημα.
Οσο για την 17Ν εαν οι φονοι και οι ληστιες για κονομα βαφτιζοντε κοινονικοι αγωνες να πανε να το πουνε στην μανα του ΑΞΑΡΛΙΑΝ.
Και οπως ειπαμε παντα φιλικα![]()
![]()
![]()
![]()
Afropantelo μην ανησυχεις ρε..Κουβεντα κανουμε...Ολα οκ. Και αν διαφωνουμε δεν τρεχει και τιποτα![]()
Επι των οσων εγραψες: διαφωνω στα πρωτα αλλα ειναι αλλη συζητηση.
""Μια εν ψυχρω δολοφωνια δεν μπορει σε καμια περιπτωση να χαρακτηριστει εργατικο ατυχημα.""
Τι εννοεις; Δεν το επιασα ρε συ.
Αυτο που ειπα ειναι οτι τα εργατικα ατυχηματα σε συντριπτικο ποσοστο ειναι φονοι ή σωματικες βλαβες με δολο β΄βαθμου ή ενδεχομενο δολο.
Για να τα πουμε απλα, οι εργοδοτες δεν παιρνουν μετρα προστασιας ουτε τους δινουν στολες και προσταστευτικα, γνωριοντας πως καποια στιγμη οι εργατες θα χτυπησουν ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. Γνωριζουν αλλα αμελουν να φυλαξουν τους ανθρωπους. Και για μενα ( αλλα και για το νομο )αυτο ειναι δολοφονια.
Για την 17Ν και τους 20κατι νεκρους της, αν θες ανοιξε νεο ποστ και μιλαμε οσο θες
![]()
![]()
![]()
Ρε πατριωτη γιατι να ανησυχω σαφως και κανουμε κουβεντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Afropantelo μην ανησυχεις ρε..Κουβεντα κανουμε...Ολα οκ. Και αν διαφωνουμε δεν τρεχει και τιποτα![]()
Επι των οσων εγραψες: διαφωνω στα πρωτα αλλα ειναι αλλη συζητηση.
""Μια εν ψυχρω δολοφωνια δεν μπορει σε καμια περιπτωση να χαρακτηριστει εργατικο ατυχημα.""
Τι εννοεις; Δεν το επιασα ρε συ.
Αυτο που ειπα ειναι οτι τα εργατικα ατυχηματα σε συντριπτικο ποσοστο ειναι φονοι ή σωματικες βλαβες με δολο β΄βαθμου ή ενδεχομενο δολο.
Για να τα πουμε απλα, οι εργοδοτες δεν παιρνουν μετρα προστασιας ουτε τους δινουν στολες και προσταστευτικα, γνωριοντας πως καποια στιγμη οι εργατες θα χτυπησουν ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. Γνωριζουν αλλα αμελουν να φυλαξουν τους ανθρωπους. Και για μενα ( αλλα και για το νομο )αυτο ειναι δολοφονια.
Για την 17Ν και τους 20κατι νεκρους της, αν θες ανοιξε νεο ποστ και μιλαμε οσο θες
![]()
![]()
![]()
Αν συμφωνουσαμε σε ολα δεν θα ηταν κουβεντα .
Προσωπικα θεωρω δολοφωνια την εκτελεση του Ματη οπως δολοφωνια θεωρω και την εκτελεση του τσιγκανου που δεν σταματησε στο σημα του αστυνομικου.
Ουτε το πρωτο ηταν εργατικο ατυχημα αλλα ουτε και το δευτερο ηταν ατυχη στιγμη.
![]()
![]()
![]()
ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΥΠΡΙΟς
ΤΟΝ ΓΕΛΑΣΤΟ ΕΣΑΤΖΗ {συγνωμη ασφαλιτη ενοουσα}
Σε δυο χρονια που θα δικαστη το περιστατικο ο φοιτητης θα φαει
2 χρονια φυλακη για τα 5 αδικηματα που του χρεωσανε,ολα
αυτα μολις σβησουν οι καμερες και μεχρι το επομενο
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2000 ΦΕΥΓΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Ρε πατριωτη γιατι να ανησυχω σαφως και κανουμε κουβεντα.
Αν συμφωνουσαμε σε ολα δεν θα ηταν κουβεντα .
Προσωπικα θεωρω δολοφωνια την εκτελεση του Ματη οπως δολοφωνια θεωρω και την εκτελεση του τσιγκανου που δεν σταματησε στο σημα του αστυνομικου.
Ουτε το πρωτο ηταν εργατικο ατυχημα αλλα ουτε και το δευτερο ηταν ατυχη στιγμη.
![]()
![]()
![]()
A γεια σ πασα μ ( μ επιασε το επαρχιωτικο,τι να κανω)
![]()
Νέα αρχή στην κουβέντα...
Τον τύπο με την κουκούλα που πλακώσανε οι ΜΑΤατζήδες στην Αριστοτέλους έπρεπε να τον πλακώσουν ή πάλι κάναν άσκοπη χρήση βίας;
Η συνήγορός του είπε στην τηλεόραση ότι απλώς περνούσε από εκεί. Βασικά δεν βρίσκω λόγο να μην την πιστέψω. Πολύ συχνά πηγαίνω κι εγώ για καφέ με κουκούλα.
Το αστυνομικό τμήμα στην πλατεία έγινε μ@@νί (πιθανώς και μεγάλο μέρος της πλατείας το ίδιο), ένας αξιωματικός της αστυνομίας είχε ανοιγμένο κεφάλι (αυτός είναι γουρούνι και δεν μετράει η βία επάνω του) και οι δημοσιογράφοι στις ειδήσεις έλεγαν τα ίδια που έλεγαν με τον Κύπριο (τώρα τί σχέση έχει το ένα περιστατικό με το άλλο...)
Μήπως, λέω εγώ, έχουμε μπερδευτεί λιγάκι;
Γιατί δεν βγήκε κανείς εδώ να φωνάξει; Είναι δικαίωμα των "διαδηλωτών" να ανοίξουν το κεφάλι του μπάτσου, αλλά οι μπάτσοι δεν κάνει να τους βαράνε, παρότι έχουν κάνει λαμπόγυαλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί τότε είναι "αστυνομική βία", "παρακράτος" και "ΕΣΑτζήδες";
Κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλα αυτά...
![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
αν δεν ήταν καλά τα λεφτάκια, ποσοι θα πήγαιναν να το παίξουν δημόσιοι φορείς?
-Καλά ρε φίλε.... Αστυνομία!?!?!?
-Σούλη, είναι καλά τα λεφτά.. Τι να κάνεις.. Επιλογές είναι αυτές...
α ρε Γιώργο γαμώτο....
Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Νέα αρχή στην κουβέντα...
Τον τύπο με την κουκούλα που πλακώσανε οι ΜΑΤατζήδες στην Αριστοτέλους έπρεπε να τον πλακώσουν ή πάλι κάναν άσκοπη χρήση βίας;
Η συνήγορός του είπε στην τηλεόραση ότι απλώς περνούσε από εκεί. Βασικά δεν βρίσκω λόγο να μην την πιστέψω. Πολύ συχνά πηγαίνω κι εγώ για καφέ με κουκούλα.
Το αστυνομικό τμήμα στην πλατεία έγινε μ@@νί (πιθανώς και μεγάλο μέρος της πλατείας το ίδιο), ένας αξιωματικός της αστυνομίας είχε ανοιγμένο κεφάλι (αυτός είναι γουρούνι και δεν μετράει η βία επάνω του) και οι δημοσιογράφοι στις ειδήσεις έλεγαν τα ίδια που έλεγαν με τον Κύπριο (τώρα τί σχέση έχει το ένα περιστατικό με το άλλο...)
Μήπως, λέω εγώ, έχουμε μπερδευτεί λιγάκι;
Γιατί δεν βγήκε κανείς εδώ να φωνάξει; Είναι δικαίωμα των "διαδηλωτών" να ανοίξουν το κεφάλι του μπάτσου, αλλά οι μπάτσοι δεν κάνει να τους βαράνε, παρότι έχουν κάνει λαμπόγυαλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί τότε είναι "αστυνομική βία", "παρακράτος" και "ΕΣΑτζήδες";
Κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλα αυτά...
![]()
Νομιζω οτι πρεπει να κανουμε καποιους διαχωρισμους.
Τ οτι φοραγε κουκουλα, τον καθιστα αμεσως αντικειμενο ποδοσφαιρικης εξασκησης και ενοχο καποιου αδικηματος;
Απ το αστυνομικο τμημα εσπασε η προσωψη του εξωτερικου φυλακιου και η φωτεινη επιγραφη του τμηματος πανω απ την εισοδο, βαλε και κανα σπρει σε παρακειμενο τοιχο. Για βγαλε κοστος...
Και επειδη αντιδρουμε στην καταστροφη αντικειμενων δημοσιας περιουσιας διχνοντας το ενδιαφερον μας για αυτη και οσους την σχηματιζουν μεσω σκληρων οικονομιων , να ρωτησω κατι καλοπροαιρετα;
Τ οτι μετατραπηκαν γκαζαδικα ( πλοια που μεταφερουν πετρελαιο και παραγωγα του) σε υδροφορες για νησια του Αιγαιου, πως σου φαινεται; Τ οτι το υπουργειο το ηξερε πως σου φαινεται; Ποσο κοστολογειται εκει οχι καποιο αντικειμενο αλλα η ζωη και η υγεια παιδιων, εργαζομενων και ηλικιωμενων; Εκει γιατι δεν αντιδρουμε και να παμε να τους κανουμε το υπουργειο και τα γραφεια τους σαν τα σκατενια μουτρα τους; Εκει δεν συντρεχει περιπτωση εγκληματος και μαλιστα κακουργηματος; Εκει δεν καταστρεφεται η ζωη, η υγεια, αγαθα, ηθικα και νομικα ανωτερα απο μια τζαμαρια;
Τωρα για τον αστυνομικο,εξαρταται απ την σκοπια σου για τον κοσμο τουτο. Και επειδη μαλλον διαφωνουμε εκ βαθρων η απορια σου θα μεινει αναπαντητη..![]()