ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΑΩ/ΚΑΒΑΛΑΩ ΧΕΙΜΩΝΑ+ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 4-39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ Tι σημαίνει;
Ότι είμαι λεφτάς;![]()
Ότι έδωσα 1000+ ευρώ σύνολο για τη μούρη του "κοίτα τι φοράει ο τύπος" κι' ας κάνει το μηχανάκι μου 2000;![]()
Μάλλον πως τα 'χεις μπερδέψει λίγο νομίζω...
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
αφου εχεις πιο σοβαρα πραγματα να κανεις ε...μη σε κραταμε κιολας!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχουμε και πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΑΩ/ΚΑΒΑΛΑΩ ΧΕΙΜΩΝΑ+ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 4-39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ Tι σημαίνει;
Ότι είμαι λεφτάς;![]()
Ότι έδωσα 1000+ ευρώ σύνολο για τη μούρη του "κοίτα τι φοράει ο τύπος" κι' ας κάνει το μηχανάκι μου 2000;![]()
Μάλλον πως τα 'χεις μπερδέψει λίγο νομίζω...
πολυ καλα κανεις,την ασφαλεια την δικια σου να κοιτας και ασε τι θα πουν οι αλλοι!![]()
εννοια σου μικρε μου αργοσχολε.Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
αφου εχεις πιο σοβαρα πραγματα να κανεις ε...μη σε κραταμε κιολας!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ελα και πες το αυτο μπροστα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Βαλτα και με τους πεζους που θα επρεπε να περνανε απεναντι μονο εκει που εχει διαβασεις πεζων...
Α,και να ξερεις οτι αν σκοτωσεις καποιον και ΔΕΝ φταις εσυ σε τιποτα,τοτε μπορει να πας κατηγορουμενος για φονο εξ'αμελειας αλλα αθωωνεσαι...
Καταλαβες,ας προσεχες λοιπον εσυ να μην τον χτυπουσες...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
τι,δεν εχεις πιο σοβαρα πραγματα να κανεις και απαντας?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εννοια σου μικρε μου αργοσχολε.![]()
![]()
Γίνεται κι' αυτό, δηλαδή χαζές πτώσεις που έχουν ως αποτέλεσμα οπως είπες μώλωπες και γρατζουνιές, αλλα συνήθως είναι χειρότεραΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
ΟΚ,τι να πω...Αν θες μπορω να βαλω και εγω τις προσωπικες μου εμπειριες...και μεσα στην πολη ειχα ατυχηματα αλλα δεν χτηπησα περα απο λιγους μωλωπες και γρατζουνιες....(σπάσιμο εσω σφυρού -αστράγαλος δηλ. με 15 χ.α.ω & κλειστό γκάζι αλλα έφταιγα και 1 βδομάδα πριν το σκεφτόμουνα για τις μπότες αλλα δεν είχα αρκετά λ7. Ευτυχώς κανένα κουσούρι...)
Δουλεύω σε ξενοδοχείο (πουκάμισα, γραβάτες κ.τλ). Αφήνω μπουφάν, κράνος, γάντια και το μόνο που αλλάζω είναι τις μπότες με τα παπούτσια που κουβαλάω μαζί μου. Αρκεί να θέλεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αν εσυ μπορεις να πας στην δουλεια σου με μποτες και παντελονι με ενισχυσεις,τοτε καλα κανεις και τα φορας...
Ξέρω θέλω & παντελόνι αλλα δύσκολο για τους ευνόητους παράγοντες...![]()
Ή Εύη και ο Κρούκης έχουν δίκιο.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
τα εκανα οταν αναρωτιωσουνα που πηγαμε ολοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
τι,δεν εχεις πιο σοβαρα πραγματα να κανεις και απαντας?![]()
![]()
σωστος....!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τα εκανα οταν αναρωτιωσουνα που πηγαμε ολοι.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
σωστος....!![]()
![]()
file mou ksero atomo pou eixe to idio provlima... kai kapos kolise afroleks mesa kai apo ekei pou kolimpage mesa sto kranos... tou irthe isa isa... kai itan kai poio aneto afou eixe toso afrolex mesa...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Φιλε, ναι δυστυχως ακομα και μια ωρα να το βαλω μου φερνει πονοκεφαλο και μαλιστα πολυ εντονο ...
![]()
Δυστυχως ομως δεν εχω επιλογες, διοτι εχω περιεργο σχημα κρανιου (βλεπε υδροκεφαλος), και ενω το κεφαλι μου ειναι για νο. 58 κρανος (οπως αυτο που φοραω τωρα), το κουτελο ειναι μεγαλο και "προεξεχει".
Ετσι ενω σε κρανος νο. 60 το κουτελο βολευεται οκ (αν κ παλι κανει λιγο κοκκινισμα μετα απο ωρα οδηγησης), το υπολοιπο κεφαλι "κολυμπαει". Ετσι πηρα ενα 60αρι κρανος που τωρα μου ειναι σχεδον αχρηστο (εκατσαν και τα μαξιλαρακια βλεπεις...)
ΕΛΠΙΖΩ οτι το κρανος σιγα σιγα με τον καιρο θα ανοιξει και θα μου ειναι οκ στο κουτελο... Ηδη ειναι πολυ καλυτερα απο οταν το ειχα πρωτοπαρει (το εχω ενα μηνα τωρα)...![]()
![]()
there 10 kind of people, those that can read binary and those that cannot...