Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 250

Θέμα: Κύμα αντιδράσεων για ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    conkark,iriniaa + scramtt σας καταγέλλω όλους πάραυτα γιατί είστε προβοκάτορες,δωσίλογοι
    και σε εντεταλμένη απο τις "σκοτεινές αριστερές ταξιαρχίες" υπηρεσία,που μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν την καλή & υγιή μας δημοκρατία με συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη!
    Θα έπρεπε δε να ντρέπεστε,που με τόσο θράσος και τόσο απροκάλυπτα,παρακινείτε τον κόσμο
    και καλά να "ανοίξει" τα μάτια του!

Δεν ξέρετε τι κόπο κάνουνε τα σεβαστά όργανα της τάξης,στα κατα τόπους γυμναστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας,ώστε να προπονηθούνε σωστά για την σωστή και αποδοτικότερη χρήση του γκλοπ!!!
    ξέρετε ποση ενεργεια πρέπει να ξοδευτεί απο τα όργανα για να καταφέρουν σημαντικά πλήγματα στους αντιφρονούντες,μόνο με ένα γκλοπ???

πέρα απο το χαβαλέ τώρα,εν έτει 2006 και σύντομα 7 απορώ πως υπάρχουν ακόμα συνανθρώποι μας που συνεχίζουν να πιστεύουν το παραμύθι για τους "γνωστούς άγνωστους κακούς αναρχικούς"!!!
    έχουν περάσει 33χρόνια απο τότε που έπεσε η χούντα,αλλά παρόλα αυτά οι τακτικές δεν άλλαξαν.
    εμείς όμως το βιολί μας...πρόβατα...

Τιμωρήσανε λέει τα ανδροειδή χοιρινά με δυσμενείς μεταθέσεις.τους πήγαν 30χλμ(και αν) στο παραδίπλα τμήμα και όλα είναι οκ.
    αυτό το ρημάδι το Σύνταγμα που όλοι τους(ΕΛ.ΑΣ,υπουργοί,νομάρχες,κλπ σκατά) διατείνονται ότι υποστηρίζουν και εφαρμόζουν,πότε στο διάολο θα εφαρμοστεί και στους θύτες???

Όσο υπάρχουν μπάτσοι,θα είμαστε απάτσι ρε!
    Αϊ σιχτίρ πια,που πάτε και να μας πείσετε για το φρόνημα των χοιρινών!

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    conkark,iriniaa + scramtt σας καταγέλλω όλους πάραυτα γιατί είστε προβοκάτορες,δωσίλογοι
    και σε εντεταλμένη απο τις "σκοτεινές αριστερές ταξιαρχίες" υπηρεσία,που μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν την καλή & υγιή μας δημοκρατία με συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη!
    Θα έπρεπε δε να ντρέπεστε,που με τόσο θράσος και τόσο απροκάλυπτα,παρακινείτε τον κόσμο
    και καλά να "ανοίξει" τα μάτια του!

Δεν ξέρετε τι κόπο κάνουνε τα σεβαστά όργανα της τάξης,στα κατα τόπους γυμναστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας,ώστε να προπονηθούνε σωστά για την σωστή και αποδοτικότερη χρήση του γκλοπ!!!
    ξέρετε ποση ενεργεια πρέπει να ξοδευτεί απο τα όργανα για να καταφέρουν σημαντικά πλήγματα στους αντιφρονούντες,μόνο με ένα γκλοπ???

πέρα απο το χαβαλέ τώρα,εν έτει 2006 και σύντομα 7 απορώ πως υπάρχουν ακόμα συνανθρώποι μας που συνεχίζουν να πιστεύουν το παραμύθι για τους "γνωστούς άγνωστους κακούς αναρχικούς"!!!
    έχουν περάσει 33χρόνια απο τότε που έπεσε η χούντα,αλλά παρόλα αυτά οι τακτικές δεν άλλαξαν.
    εμείς όμως το βιολί μας...πρόβατα...

Τιμωρήσανε λέει τα ανδροειδή χοιρινά με δυσμενείς μεταθέσεις.τους πήγαν 30χλμ(και αν) στο παραδίπλα τμήμα και όλα είναι οκ.
    αυτό το ρημάδι το Σύνταγμα που όλοι τους(ΕΛ.ΑΣ,υπουργοί,νομάρχες,κλπ σκατά) διατείνονται ότι υποστηρίζουν και εφαρμόζουν,πότε στο διάολο θα εφαρμοστεί και στους θύτες???

Όσο υπάρχουν μπάτσοι,θα είμαστε απάτσι ρε!
    Αϊ σιχτίρ πια,που πάτε και να μας πείσετε για το φρόνημα των χοιρινών!

Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    δεν βλεπω κανεναν να βγει και να κανει ''θεμα'' τον μπατσο στην θεσ/νικη, που του ανοιξαν το κεφαλι μπροστα στις καμερες με ροπαλο.
    μαλλον ξεχασα...στους μπατσους αξιζουν αυτα ετσι;;;

-μιλατε για παρακρατος οταν οι μπατσοι βαρανε,αλλα οταν οι αναρχικοι τα σπανε ειναι αγγελοι δικαιοσυνης.
    -μιλατε για αυταρχισμο,αλλα οταν σπανε ξενες περιουσιες χωρις σεβασμο, τοτε τι στο διαολο ειναι;;;
    -μιλατε για μηνυματα που πρεπει να περασουν κατ'αυτον τον τροπο και κανεις δεν υπολογιζει οτι ειναι προβατα της αντιπολιτευσης (οποια & αν ειναι αυτη) η' ακομα και μικροτερων κομματων που εξυπηρετουν μικροκομματικα συμφεροντα.
    -μιλατε για υγιη τροπο αντιπαραθεσης με τον χειροτερο δυνατο τροπο.

αντε αγωνιστες και υπερασπιστες της ελευθεριας του λογου και της εκφρασης.σπαστε και αλλα αυτοκινητα,μαγαζια,κεφαλια, καψτε και αλλες σημαιες, δειξτε τον σωστο δρομο στα παιδια μας...αυτος ειναι ο σωστος τροπος.

Τι δουλεια ειχε εκει ο αστυνομικος; Χωρις κρανος που πα ρε καραμητρο....Και οι Θεσσαλονικεις δεν μασανε και το χουν αποδειξει...

Δεν σπανε περιουσιες, τραπεζες και υπουργεια χτυπανε. Περιουσιες ανθρωπων χτυπανε οι αστυνομικοι και οι ηλιθιοι.

Ποιοι ειναι προβατα αντιπολιτευσης; Η Α.Κ. ; Το Black block; Οι αυτονομοι; Η Αναρχικη αρχειοθηκη; Ποιοι απ αυτους ειναι "της αντιπολιτευσης";

Μια ερωτηση με καλη διαθεση: μας απαριθμεις τις πηγες ενημερωσης σου;

Ο δρομος δεν ειναι απαραιτητα αυτος που καταδικαζεις, αλλα μπορει να προκυπτει καποτε λογω των συνθηκων.

Ειδες σημερα τους μεταλλεργατες στα γραφεια του ΟΑΕΔ; Ετσι κανουν οι αντρες! Δεν χτυπησαν τον μαλακα που τους ενεπαιζε ( παρολο που τα παιδια τους δεν εχουν να φανε), αλλα του τα εχωσαν και τα εκανε πανω του!!!Και αμεσως ικανοποιησε το αιτημα τους!!Ετσι ρε παλευει ο κοσμος. Και κατι πιτσιρικια αστυνομους που εστειλαν εκει δεν τους χτυπησαν...ετσι για να δεις ποσο αξιοπρεπεις ειναι οι ανθρωποι του μοχθου και τη καρδια εχουν....
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Αγαπητέ συνάδελφε, φαίνεται ότι βαρέθηκες να διαβάσεις το παραπάνω ποστ μου. Σ'αυτό υπάρχουν όλες οι απαντήσεις σου.
    Απλά, αναρρωτιέμαι, δεν έχεις αντιληφθεί ότι οι πολιτικές εξουσίες που ξέρουμε βάλλουν εναντίον στα συμφέροντα των πολιτών; Πόσων χρονών είσαι; Και δεν συνειδητοποιείς ότι η αστυνομία και οι στρατοί υποστηρίζουν και στηρίζουν αυτές τις εξουσίες; Αν δεν υπήρχαν οι μπάτσοι θα υπήρχαν εξουσίες; Σκέψου όλους αυτούς τους γραβατάκιδες-χωρίς πρϋπηρεσία οι περισσότεροι- να προσπαθούσαν να αμυνθούν μόνοι τους, απέναντι στα ξεσηκωμένα πλήθη που θα αντιδρούσαν στα αντιλαϊκά τους μέτρα! Θα ήταν για γέλια!
    Ο ρόλος όμως της αστυνομίας είναι να ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, my friend.
    Οι "αναρχικοί" που τα σπάνε, είναι απλά μπάτσοι με πολιτικά, οι οποίοι εντολές έχουν να πράττουν ούτως. Ακριβώς, επειδή θέλουν να επηρρεάσουν την κοινή γνώμη και να την οδηγήσουν προς την κατεύθυνση που "τσίμπησες" κι εσύ. Μαζί με τους καμουφλαρισμένους μπάτσους, τα σπάνε και κάτι άμυαλα χουλιγκανάκια, βέβαια. Γιαυτό και τόσα χρόνια, δεν συλλαμβάνουν τους υπαίτιους, παρά μόνο μερικά άμυαλα παιδάκια. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Του κάθε νουνεχή πολίτη που δύναται με ενάργεια να παρατηρεί τα τεκταινόμενα, είναι απρόσκοπτη η συμφωνία του με την επεξήγηση που σου κάνω. Εκτός αν έχεις συγγενείς μπάτσους, αν είσαι απόγονος ταγματασφαλιστών, αν είσαι φανατικός νεο"δημοκράτης", ή αν είσαι ο ίδιος μπάτσος.
    Επί πλέον σου παραθέτω την παράγραφο "2" του άρθρου "7" του Συντάγματος της Ελλάδας:
    "Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ, όπως ο νόμος ορίζει".
    Και κάτι ακόπμα: ΔΕΝ μπορεί ένας "καλός" αστυνομικός να αγιάσει στο Σώμα, για τον απλούστατο λόγο ότι υποχρεούται να εκτελεί εντολές των ανωτέρων του. Σκέψου λιγάκι, και θα με δικαιώσεις, διότι με αγάπη προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι κανένας μπάτσος δεν θα ενδιαφερθεί για σένα, αν πεινάς, ή αν κρυώνεις, ή αν είσαι άνεργος. Με χαρά και με ζήλο όμως, θα σου σπάσει το κεφάλι, αν διαμαρτυρηθείς απέναντι σε κυβερνητικές αποφάσεις που πχ, θα λένε ότι "πρέπει να φτάσεις 70 χρονών για να σου δώσουμε σύνταξη". Σκέψου λοιπόν αν είσαι με τον εαυτό σου ή με την αστυνομία...

μαλλον δεν βαρεθηκα, γιατι τα ειχα διαβασει ολα τα παραπανω που εγραψες.
    αν μπεις στο προφιλ θα δεις την ηλικια μου, μιας και εχει πια, τοσο μεγαλη σημασια.
    -συγνωμη που ειμαι κατα της βιας.-
    φυσικα και υπαρχουν συμφεροντα για ολα αυτα και το εγραψα νωριτερα.(κομματικα)
    τωρα, πειραζει που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ αυτου του ειδους την αντιδραση απο καμια πλευρα;;;

επισης να σου πω οτι δεν πιστευω, μπατσοι να τα σπανε και να τα ριχνουν στους αναρχικους.αλλα αφου εισαι τοσο μεσα στα πραγματα σε συμβουλευω να πας στον εισαγγελεα.(γιατι τοση σιγουρια μονο με αποδειξεις μπορει να σταθει)
    αν οντως εχεις αποδειξεις γι'αυτα που λες και δεν κανεις τιποτα εισαι αξιος της τυχης σου.το να τα ξερεις και να σιωπας επισης.(για τον Α η' Β λογο)
    αν βεβαια ειναι τοσο αληθοφανη για σενα και οι αποψεις σου εχουν σχηματιστει απο τον οραματισμο που σε διακατεχει, να μου επιτρεψεις να ''τσιμπαω'' με τις δικες μου αληθειες.

τωρα μιας και μιλησες για την καταγωγη μου ΕΣΥ που δεν το εχεις σε τιποτα να χαρακτηρισεις, να βγαλεις πορισμα (οπως καποτε οι φασιστες) και να κρεμασεις ταμπελες, ουτε συγγενεις μπατσους εχω, ουτε ο ιδιος μπατσος ειμαι, (τα πολιτικα μου πιστευω δεν σε αφορουν) αλλα και ουτε απογονος ταγματασφαλιτων.

σε ολα τα επαγγελματα οι υπαλληλοι ακολουθουν εντολες.ειτε ειναι γιατροι, ειτε μπατσοι, ειτε τραπεζικοι.αλλα το προβλημα εδω ειναι οτι τα κεφαλια ειναι φασιστες ετσι;
    -πως ειναι δυνατον 20 χρονια κυβερνηση το ΠΑΣΟΚ να διοριζει φασιστες;;;(σοσιαλιστες επρεπε να εχει διορισει)
    -πως ειναι δυνατον να βλεπουμε τα φαινομενα αυτα και εποχης ΠΑΣΟΚ;;;
    -αφου η ΝΔ εχει την φασιστικη αστυνομια με το μερος της γιατι τοση φασαρια για τους μισθους;;; (θα επρεπε να τα προσεχει τα ''παιδια'' της)

Υ.Γ με αγαπη θελω να σου πω για να με δικαιωσεις ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ.(για να προλαβω μερικους, αναφερθηκα σε μεριδα της εκαστοτε πορειας και οχι σε ολους οσους ηταν εκει, ενω ο φιλος σε ολο το σωμα.)
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    [B]Τι δουλεια ειχε εκει ο αστυνομικος; Χωρις κρανος που πα ρε καραμητρο....Και οι Θεσσαλονικεις δεν μασανε και το χουν αποδειξει...
    -------------------------------------------------------------------------------

τι ειπες τωρα ρε φιλαρακι...

------------------------------------------------------------------------------------------
    Δεν σπανε περιουσιες, τραπεζες και υπουργεια χτυπανε. Περιουσιες ανθρωπων χτυπανε οι αστυνομικοι και οι ηλιθιοι.
    ------------------------------------------------------------------------------------------

σοβαρεψου...

-------------------------------------------------------------------------------------------
    Μια ερωτηση με καλη διαθεση: μας απαριθμεις τις πηγες ενημερωσης σου;
    -------------------------------------------------------------------------------------------

εφημεριδες-τηλεοραση-ραδιο...ξερεις ολα τα μεσα που χρησιμοποιει η εκαστοτε φασιστικη κυβερνηση και 6 χρονια οργανωμενος σε καποια ''σχηματα'' που δεν θελω να αναφερω

Αν θες θα ηθελα να μας πεις ονομαστικα τις πηγες ενημερωσης σου..Τη Χ εφημεριδα, το Χ ραδιοφωνο κτλ κτλ

Δεν ρωτω πολιτικα φρονηματα, μην φοβασαι...Δεν ειμαι τετοιος..

Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οτι πειτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαλλον δεν βαρεθηκα, γιατι τα ειχα διαβασει ολα τα παραπανω που εγραψες.
    αν μπεις στο προφιλ θα δεις την ηλικια μου, μιας και εχει πια, τοσο μεγαλη σημασια.
    -συγνωμη που ειμαι κατα της βιας.-
    φυσικα και υπαρχουν συμφεροντα για ολα αυτα και το εγραψα νωριτερα.(κομματικα)
    τωρα, πειραζει που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ αυτου του ειδους την αντιδραση απο καμια πλευρα;;;

επισης να σου πω οτι δεν πιστευω, μπατσοι να τα σπανε και να τα ριχνουν στους αναρχικους.αλλα αφου εισαι τοσο μεσα στα πραγματα σε συμβουλευω να πας στον εισαγγελεα.(γιατι τοση σιγουρια μονο με αποδειξεις μπορει να σταθει)
    αν οντως εχεις αποδειξεις γι'αυτα που λες και δεν κανεις τιποτα εισαι αξιος της τυχης σου.το να τα ξερεις και να σιωπας επισης.(για τον Α η' Β λογο)
    αν βεβαια ειναι τοσο αληθοφανη για σενα και οι αποψεις σου εχουν σχηματιστει απο τον οραματισμο που σε διακατεχει, να μου επιτρεψεις να ''τσιμπαω'' με τις δικες μου αληθειες.

τωρα μιας και μιλησες για την καταγωγη μου ΕΣΥ που δεν το εχεις σε τιποτα να χαρακτηρισεις, να βγαλεις πορισμα (οπως καποτε οι φασιστες) και να κρεμασεις ταμπελες, ουτε συγγενεις μπατσους εχω, ουτε ο ιδιος μπατσος ειμαι, (τα πολιτικα μου πιστευω δεν σε αφορουν) αλλα και ουτε απογονος ταγματασφαλιτων.

σε ολα τα επαγγελματα οι υπαλληλοι ακολουθουν εντολες.ειτε ειναι γιατροι, ειτε μπατσοι, ειτε τραπεζικοι.αλλα το προβλημα εδω ειναι οτι τα κεφαλια ειναι φασιστες ετσι;
    -πως ειναι δυνατον 20 χρονια κυβερνηση το ΠΑΣΟΚ να διοριζει φασιστες;;;(σοσιαλιστες επρεπε να εχει διορισει)
    -πως ειναι δυνατον να βλεπουμε τα φαινομενα αυτα και εποχης ΠΑΣΟΚ;;;
    -αφου η ΝΔ εχει την φασιστικη αστυνομια με το μερος της γιατι τοση φασαρια για τους μισθους;;; (θα επρεπε να τα προσεχει τα ''παιδια'' της)

Υ.Γ με αγαπη θελω να σου πω για να με δικαιωσεις ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ.(για να προλαβω μερικους, αναφερθηκα σε μεριδα της εκαστοτε πορειας και οχι σε ολους οσους ηταν εκει, ενω ο φιλος σε ολο το σωμα.)

Αγαπητέ συνάδελφε, γιατί θες να με συκοφαντείς με το να λες ότι σε αποκάλεσα "μπάτσο" ΚΑΙ ΌΤΙ "ΔΕΝ ΔΙΣΤΑζΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ, ΟΠΩς ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ; Διάβασε εκ νέου προσεχτικά, και θα διαπιστώσεις ότι είπα: "ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ...", το οποίο ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΊΩς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΑΠ'ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΆΠΤΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΤΑ, ΠΟΙΌς ΣΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ ΔΗΜΌΣΙΑ, στον "τηλε-μαραθώνιο" του ΕΞΤΡΑ; Εξάλλου έγινε και ολόκληρο θέμα και μέσα στη βουλή, για την εντεταλμένη υπηρεσία των αστυνομικών, να δημιουργούν παρέκτροπα. Δεν το παρακολούθησες;
    ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ; Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν κάποιο συμφέρον να δημιουργήσουν εικόνες ενάντια στη διαμαρτυρά τους; Και χρειάζεσαι και αποδείξεις γιαυτό; Τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, δεν ξες;
    Απάντησέ μας σε ποιό άλλο επάγγελμα, οι υπάλληλοι παίρνουν εντολές του τύπου:" Σπάστε τους τα κεφάλια;"
    Σοσιαλιστές μπάτσοι, που να υπακούουν σε τέτοιες βαρβαρότητες, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Αν διορίστηκαν απ'το πασόκ, απλά δεν είναι σοσιαλιστές. Αλλά μήπως το πασόκ είναι σοσιαλιστικό κόμμα; Από πού προκύπτει ότι απέδειξε σοσιαλιστική κοινωνική πολιτική;
    Ο πρόεδρος του συλλόγου αστυνομικών δεν δήλωσε πριν δυο βδομάδες, ότι το 80% των αστυνομικών ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όταν κατέλαβαν οι ίδιοι τη Ρηγίλης, επειδή άλλα τους είχαν υποσχεθεί προεκλογικά; Επειδή ακριβώς, η ΝΔ δεν προσέχει τα παιδιά της. Δεν βλέπεις τηλεόραση;
    Και εν κατακλείδι πές μας: Ποιός δημοκρατικός και καλός άνθρωπος θα ενταχθεί στο Σώμα, εφόσον γνωρίζει ότι οφείλει να ακολουθεί εντολές-όσο φασιστικές και να είναι- και άρα δεν μπορεί να έχει "αγαθή" δραστηριότητα στην αστυνομία. Και επί πλέον, γιατί όταν οι αστυνομικοί απεργούν, δεν υπάρχουν ανάλογα παρέκτροπα.
    Για δοκίμασε εσύ να διαμαρτυρηθείς...να δούμε θα είναι το ίδιο;

καλη η αντιπαραθεση αλλα δεν εχει νοημα να δωσουμε συνεχεια.εγω θα πω τα δικα μου, εσυ τα δικα σου κ.τ.λ
    απλα να αποφευγεις στις συζητησεις να μιλας προσωπικα για τον συνομιλητη σου εστω και υποθετικα.:a026:

καλη η αντιπαραθεση αλλα δεν εχει νοημα να δωσουμε συνεχεια.εγω θα πω τα δικα μου, εσυ τα δικα σου κ.τ.λ
    απλα να αποφευγεις στις συζητησεις να μιλας προσωπικα για τον συνομιλητη σου εστω και υποθετικα.:a026:

Επειδή με παρεξήγησες, δεν θα ήθελα να αφήνω αιωρούμενο κάτι τέτοιο my friend. Οταν προέβαλα το υποθετικό μέρος, δεν εννοούσα αποκλειστικά εσένα, αλλά ήθελα να πω ότι "μόνο αν είναι κάποιος μπάτσος δεν θα κατανοήσει τα αυτονόητα". Απλά, χρησιμοποίησα το δεύτερο πρόσωπο. Τα έχει αυτά η ελληνική γραμματική. Αν σε προσέβαλα δεν είχα τέτοιο σκοπό, και σου ζητώ συγνώμη. Αυτό. Και δεν θέλω να μου παρεξηγείσαι, γιατί απλά συζητάμε δημόσια και όμορφα, και ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη, η οποία αν στηρίζετε σε λογικά επιχειρήματα φέρει και την ανάλογη βαρύτητα. Αρκεί ο διάλογος να μην είναι υβριστικός.
    Οσο για τον φίλο μας τον Πολύδωρα, άκουσες μήπως για τη νέα του εφεύρεση, ότι θα φτιάξει ειδική ομάδα αστυνομικών με γαλάζιες φόρμες και λευκά κράνη, χωρίς διακριτικά, χωρίς όπλα, αλλά εκπαιδευμένη στις πολεμικές τέχνες!!! και εντεταλμένη σε διαδηλώσεις; Ποιός φαντάζεσαι ότι θα είναι ο σκοπός της; Η προστασία του πολίτη; Τότε γιατί δεν βάζει από έναν τέτοιο σε κάθε σπιτάκι στα χωριά, που τα καταληστεύουν οι Αλβανοί, και βασανίζουν γριούλες να τους "φάνε" τη σύνταξη;
    Προβληματισμός για κάθε (σκεπτόμενο και υποψιασμένο) πολίτη...

Επειδή με παρεξήγησες, δεν θα ήθελα να αφήνω αιωρούμενο κάτι τέτοιο my friend. Οταν προέβαλα το υποθετικό μέρος, δεν εννοούσα αποκλειστικά εσένα, αλλά ήθελα να πω ότι "μόνο αν είναι κάποιος μπάτσος δεν θα κατανοήσει τα αυτονόητα". Απλά, χρησιμοποίησα το δεύτερο πρόσωπο. Τα έχει αυτά η ελληνική γραμματική. Αν σε προσέβαλα δεν είχα τέτοιο σκοπό, και σου ζητώ συγνώμη. Αυτό. Και δεν θέλω να μου παρεξηγείσαι, γιατί απλά συζητάμε δημόσια και όμορφα, και ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη, η οποία αν στηρίζετε σε λογικά επιχειρήματα φέρει και την ανάλογη βαρύτητα. Αρκεί ο διάλογος να μην είναι υβριστικός.
    Οσο για τον φίλο μας τον Πολύδωρα, άκουσες μήπως για τη νέα του εφεύρεση, ότι θα φτιάξει ειδική ομάδα αστυνομικών με γαλάζιες φόρμες και λευκά κράνη, χωρίς διακριτικά, χωρίς όπλα, αλλά εκπαιδευμένη στις πολεμικές τέχνες!!! και εντεταλμένη σε διαδηλώσεις; Ποιός φαντάζεσαι ότι θα είναι ο σκοπός της; Η προστασία του πολίτη; Τότε γιατί δεν βάζει από έναν τέτοιο σε κάθε σπιτάκι στα χωριά, που τα καταληστεύουν οι Αλβανοί, και βασανίζουν γριούλες να τους "φάνε" τη σύνταξη;
    Προβληματισμός για κάθε (σκεπτόμενο και υποψιασμένο) πολίτη...

ναι το ακουσα και το θεωρω μεγαλη λαλακια να φτιαξει ενα σωμα ''καρατεκες''.θα ειναι μεσα στις πορειες για να εντοπιζουν τα ''αναρχικα'' στοιχεια και επειδη ειναι επικινδυνο να οπλοφορουν θα γνωριζουν πολεμικες τεχνες τοσο για την διαφυλαξη της σωματικης τους ακεραιοτητας οσο και για την γρηγορη συληψη των ταραχοποιων.
    δεν το θεωρω καθολου καλη ιδεα.

η επιμονη μου για την ελληνικη αστυνομια (που δεν ειναι μονο ''καλοπαιδα'' με γκλοπς) ισως για καποιους δεν ειναι δικαιολογημενη αλλα απο την αλλη ας μου επιτραπει μιας και ειναι η αιτια σημερα να χρωσταω χαρη σε δυο παλικαρια της ομαδας Ζητα που καλεσαν με τον ασυρματο ασθενοφορο και το συνοδευσαν μεχρι το νοσοκομειο (9 λεπτα) σταματωντας την κινηση στα σταυροδρομια εναλλαξ ενω χαροπαλευε ο αδερφος μου μετα απο ατυχημα με μηχανη.

δεν λεω οτι ειναι ολα ροδινα αλλα την γενικευση δεν την αντεχω, οπως δεν γενικευσα και εγω ολους οσους πανε στις πορειες (οπως και εγω σαν φοιτητης χρονια πριν).

-παντα φιλικα χωρις διαθεση καμιας αντιπαραθεσης:smilea:

ναι το ακουσα και το θεωρω μεγαλη λαλακια να φτιαξει ενα σωμα ''καρατεκες''.θα ειναι μεσα στις πορειες για να εντοπιζουν τα ''αναρχικα'' στοιχεια και επειδη ειναι επικινδυνο να οπλοφορουν θα γνωριζουν πολεμικες τεχνες τοσο για την διαφυλαξη της σωματικης τους ακεραιοτητας οσο και για την γρηγορη συληψη των ταραχοποιων.
    δεν το θεωρω καθολου καλη ιδεα.

η επιμονη μου για την ελληνικη αστυνομια (που δεν ειναι μονο ''καλοπαιδα'' με γκλοπς) ισως για καποιους δεν ειναι δικαιολογημενη αλλα απο την αλλη ας μου επιτραπει μιας και ειναι η αιτια σημερα να χρωσταω χαρη σε δυο παλικαρια της ομαδας Ζητα που καλεσαν με τον ασυρματο ασθενοφορο και το συνοδευσαν μεχρι το νοσοκομειο (9 λεπτα) σταματωντας την κινηση στα σταυροδρομια εναλλαξ ενω χαροπαλευε ο αδερφος μου μετα απο ατυχημα με μηχανη.

δεν λεω οτι ειναι ολα ροδινα αλλα την γενικευση δεν την αντεχω, οπως δεν γενικευσα και εγω ολους οσους πανε στις πορειες (οπως και εγω σαν φοιτητης χρονια πριν).

-παντα φιλικα χωρις διαθεση καμιας αντιπαραθεσης:smilea:

Ελπίζω ο συνάδελφος αδερφός σου να μην έπαθε τίποτα σοβαρό. Του εύχομαι περαστικά και γρήγορα! Οι δύο Ζητάδες έκαναν το χρέος τους σήμερα, λοιπόν, και μπράβο τους. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Αυτό υποστηρίζω σε όλη αυτή τη συζήτηση. Και μακάρι να δρούσαν έτσι σε όλες τις περιπτώσεις. Τότε όλοι θα είμασταν με το μέρος τους. Φίλε υπερ-Μάριε, εύχομαι πάλι περαστικά στον αδελφό σου, γρήγορα όρθιος, κι εσύ κουράγιο και να είσαι πάντοτε καλά!

Ελπίζω ο συνάδελφος αδερφός σου να μην έπαθε τίποτα σοβαρό. Του εύχομαι περαστικά και γρήγορα! Οι δύο Ζητάδες έκαναν το χρέος τους σήμερα, λοιπόν, και μπράβο τους. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Αυτό υποστηρίζω σε όλη αυτή τη συζήτηση. Και μακάρι να δρούσαν έτσι σε όλες τις περιπτώσεις. Τότε όλοι θα είμασταν με το μέρος τους. Φίλε υπερ-Μάριε, εύχομαι πάλι περαστικά στον αδελφό σου, γρήγορα όρθιος, κι εσύ κουράγιο και να είσαι πάντοτε καλά!

σ'ευχαριστω για τις ευχες σου αν και το ατυχημα εγινε πριν εναμιση χρονο περιπου.

Υ.Γ μηπως ειδες πριν 2-3 μερες στα καναλια το 10χρονο γιο του μπατσου που πεταγε πετρες μαζι με τους υπολοιπους;;; (καλαμπουρι κανω ετσι;;

Υ.Γ μηπως ειδες πριν 2-3 μερες στα καναλια το 10χρονο γιο του μπατσου που πεταγε πετρες μαζι με τους υπολοιπους;;; (καλαμπουρι κανω ετσι;;
    ειναι γυφτακια και εχει κι αλλα οχι μονο ενα .......αλλα ασχετο ειναι ειτε γυφτακια ειτε αλβανακια το θεμα ειναι οτι ειναι 10χρονα

Συγνωμη για το ξεθαμα αλλα εχουμε εξελιξη...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artId=1404677

O αρχιφύλακας που εμφανίζεται στα τηλεοπτικά πλάνα να κλωτσάει και να ρίχνει μπουνιές στον Αυγουστίνο Δημητρίου τιμωρήθηκε με εξάμηνη αργία. Ο συνάδελφός του που τον ανταγωνίστηκε στα χτυπήματα τιμωρήθηκε με τετράμηνη αργία

και ο τρίτος της παρέας, ο οποίος συμμετείχε επίσης ενεργά στον ξυλοδαρμό, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ!

ΥΓ Περιμενετε τωρα να τιμωρηθουν υπουργοι και παρατρεχαμενοι...Εδω με ακλονητα στοιχεια και τους κλασανε τα φρυδια των απλων αστυνομικων....Μετα μιλαμε για εμπιστοσυνη και κρατος δικαιου...Ηδη το ποινικο δικαστηριο εχει αναβληθει 2 φορες.

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2012, 22:32
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  4. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:40