ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ???????????????/ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ (ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΑ!!!)![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ???????????????/ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ (ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΑ!!!)![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
γιατι ρε παπαρα ασχετα αν εγω πιστευω οτι επρεπε να τιμωρηθει ουτως η αλλως ενω εσυ οχι,
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΩΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, Ο ΚΑΠ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΛΚ????
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
O Δελλας (αρχηγός της ΑΕΚ) υπεργαψε "με επιφύλαξη" αρα δε παίζει το σεναριο σουΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΕΦ ΟΣΩΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, Ο ΚΑΠ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και στο κατω κατω σε πειράζει που ο Τσιριλο αθωωθηκε οταν ηταν το δίκαιο να αθωωθεί και στις δικες σας παλιες περιπτώσεις (Καρεμπε κτλ..) που μειώθηκαν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ οι ποινές ηταν σωστο ε?
ασε μας ρε Γιωργάκη...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
O Δελλας (αρχηγός της ΑΕΚ) υπεργαψε "με επιφύλαξη" αρα δε παίζει το σεναριο σου
και στο κατω κατω σε πειράζει που ο Τσιριλο αθωωθηκε οταν ηταν το δίκαιο να αθωωθεί και στις δικες σας παλιες περιπτώσεις (Καρεμπε κτλ..) που μειώθηκαν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ οι ποινές ηταν σωστο ε?
ασε μας ρε Γιωργάκη...![]()
τι μλκς...
ρε γιωργο αν υπογραψεις...ειτε υπογραψεις με επιφυλαξη, ειτε με διαρροια...μετραει το οτι υπεγραψες!!!!!!!!!!!!!!!οποτε το <<σεναριο μου>> παιζει.
και στο κατω κατω ρε κοπανε το ιδιο λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!
οπως λες εσυ με καρεμπε κλπ οτι σπρωχτηκε ο οσφπ (δεν διαφωνω)
ετσι τωρα σπρωχνεστε εσεις!!!!
μονος σου ηρθες στα λογια μου.
οποτε κλεισε τον υπολογιστη και αι γαμισου!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
KAI ΑΣΧΕΤΟΣ....????Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιατι ρε παπαρα ασχετα αν εγω πιστευω οτι επρεπε να τιμωρηθει ουτως η αλλως ενω εσυ οχι,
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΩΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, Ο ΚΑΠ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΛΚ????
Δώσε διεύθυνση νά σού στείλω τόν ΚΑΠ.....
νά διαβάσεις γιατί δέν τιμωρήθηκε ό Τσιρίλο..
Σέ περίπτωση όφθαλμοφανούς λάθους ή σοβαρής παράληψης τού διαιτητή.....
ή περίπτωση έπανεξετάζεται χρησιμοποιώντας....
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....!!!!
Έδώ καί κάτι χρόνια λοιπόν ύπάρχει καί τό VIDEO.....
Bρές έσύ ποιό άρθρο τού ΚΑΠ είναι αύτό.....νά μή στά δίνω καί ..ΜΑΣΗΜΕΝΑ....!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ......ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.....
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ.....ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ.....ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...!!!!!
Οί βοηθοί πώς τιμωρούνται..??? ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ....???
Ή ξαναπαίζουν τά μάτς..???
Άν δέν τό κατέχεις άστο....!!!
Έλα νά τά πούμε σέ καμμιά πολιτική κουβέντα πού ...ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ.....ή
νά μιλήσουμε γιά μηχανάκια πού δέν σέ βλέπω πάλι....!!!!
Έχω καί παπάκι...!!!!
Άν σταματήσουμε τήν άντιπαράθεση σέ προσωπικό έπίπεδο νά δείς πού θά τά πάς καλύτερα...!!!
![]()
σωστη η ερωτηση σου...ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
KAI ΑΣΧΕΤΟΣ....????
Δώσε διεύθυνση νά σού στείλω τόν ΚΑΠ.....
νά διαβάσεις γιατί δέν τιμωρήθηκε ό Τσιρίλο..
Σέ περίπτωση όφθαλμοφανούς λάθους ή σοβαρής παράληψης τού διαιτητή.....
ή περίπτωση έπανεξετάζεται χρησιμοποιώντας....
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....!!!!
Έδώ καί κάτι χρόνια λοιπόν ύπάρχει καί τό VIDEO.....
Bρές έσύ ποιό άρθρο τού ΚΑΠ είναι αύτό.....νά μή στά δίνω καί ..ΜΑΣΗΜΕΝΑ....!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ......ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.....
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ.....ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ.....ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...!!!!!
Οί βοηθοί πώς τιμωρούνται..??? ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ....???
Ή ξαναπαίζουν τά μάτς..???
Άν δέν τό κατέχεις άστο....!!!
Έλα νά τά πούμε σέ καμμιά πολιτική κουβέντα πού ...ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ.....ή
νά μιλήσουμε γιά μηχανάκια πού δέν σέ βλέπω πάλι....!!!!
Έχω καί παπάκι...!!!!
Άν σταματήσουμε τήν άντιπαράθεση σέ προσωπικό έπίπεδο νά δείς πού θά τά πάς καλύτερα...!!!
![]()
στην ελλαδα το βινδεο κουμπαρε δεν αποτελει αποδεικτικο στοιχειο!!!!!!!!!
σωστο...αν δεν το κατεχεις αστο...![]()
οσο για πολιτικη κουβεντα...πως να συζητησω με ατομα που δεν ξερουνε τι υποστηριζουνε???
δικια σου ητανε η κουβεντα ειμαι αριστερος και οχι κομμουνιστης!!!!!!!!!!νταξει ειπαμε να γελασουμε αλλα εσυ ρε φιλε εισαι εισαι σαν την ομαδα σου...ΚΛΟΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
η να μιλησουμε για μηχανακια...καλυτερα!!!!!!!στο προφιλ σου δε μας γραφεις τι καβαλας....α ναι μωρε μου ειπες πιο πανω!!!!!!παπακι!!!!!
και τελος να σου πω οτι εχει πιο πισω το θρεντακι και αλλες απαντησεις μου σε ποστ δικα σου.συγκεκριμενα στην προηγουμενη σελιδα...τραβα δες τα και τα ξαναλεμε!
![]()
Α.Ε.Κ-ΙΩΝΙΚΟΣ 2-0
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΤΌΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σωστη η ερωτηση σου...ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ????????????
στην ελλαδα το βινδεο κουμπαρε δεν αποτελει αποδεικτικο στοιχειο!!!!!!!!!
σωστο...αν δεν το κατεχεις αστο...![]()
οσο για πολιτικη κουβεντα...πως να συζητησω με ατομα που δεν ξερουνε τι υποστηριζουνε???
δικια σου ητανε η κουβεντα ειμαι αριστερος και οχι κομμουνιστης!!!!!!!!!!νταξει ειπαμε να γελασουμε αλλα εσυ ρε φιλε εισαι εισαι σαν την ομαδα σου...ΚΛΟΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
η να μιλησουμε για μηχανακια...καλυτερα!!!!!!!στο προφιλ σου δε μας γραφεις τι καβαλας....α ναι μωρε μου ειπες πιο πανω!!!!!!παπακι!!!!!
και τελος να σου πω οτι εχει πιο πισω το θρεντακι και αλλες απαντησεις μου σε ποστ δικα σου.συγκεκριμενα στην προηγουμενη σελιδα...τραβα δες τα και τα ξαναλεμε!
![]()
Άπό διαδόσεις καί φήμες...???
Σέ πάω πάντως....
Μόλις έξαντλήσεις τό λεξιλόγιο.....![]()
Τόν ΚΑΠ πάντως άν θές μπορώ νά σού τόν στείλω...!!!
Γιά κανά τσόππερ σέ κόβω νά έχεις,άντε καμμιά Africa...!!!!
Τώρα αύτό μέ τό θρεντάκι τό βρίσκω πολύ χαζό....
Έδώ όλόκληρη Πυθία είπε ξύλινα τείχη καί ό άλλος πήγε καί έφιαξε καράβια...
Έσύ τί προσπαθείς νά πείς..???
Τί μηχανάκι έχεις τελικά..??
![]()
εχεις ακουσει για εναν μλκ που λεγετε παρατηρητης αγωνα????Ε ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕ!!!!αν ο βαθμος ειναι χαμηλος ξανακανει την ταξη!!!αν ειναι υψηλος τον κανουνε σημαιοφορο και παει στο πολεμικο ναυτικο!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΤΌΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ...???
Άπό διαδόσεις καί φήμες...???
Σέ πάω πάντως....
Μόλις έξαντλήσεις τό λεξιλόγιο.....![]()
Τόν ΚΑΠ πάντως άν θές μπορώ νά σού τόν στείλω...!!!
Γιά κανά τσόππερ σέ κόβω νά έχεις,άντε καμμιά Africa...!!!!
Τώρα αύτό μέ τό θρεντάκι τό βρίσκω πολύ χαζό....
Έδώ όλόκληρη Πυθία είπε ξύλινα τείχη καί ό άλλος πήγε καί έφιαξε καράβια...
Τί μηχανάκι έχεις τελικά..??
![]()
![]()
αν εισαι περιεργος για το μηχανακι μου απλα κανε κλιιικ στο προφιλ και ως δια μαγειας θα σου λυθει η απορια
το λεξιλογιο ειναι ανεξαντλητο
και οσο για το θρεντακι που ανοιξα...το εκανα επειδη σεβομαι τους υπολοιπους που γραφουνε στο φορουμ.εφοσον εχουμε μια προσωπικη διαμαχη παμε εμεις οι 2 να τη λυσουμε και ας μην ενοχλουμε ολο τον κοσμο.παραδιδω και μαθηματα σαβουαρ βιβρ!!!!be my guest!!!
τωρα αυτο εδω...Έδώ όλόκληρη Πυθία είπε ξύλινα τείχη καί ό άλλος πήγε καί έφιαξε καράβια...
ομολογω οτι δυσκολευομαι να καταλαβω που κολαει...αν θες με βοηθας...!
![]()
Re seis...afou to video apodikniei oti o tade paikths einai a8wos kai adika timwrh8hke apo ton diaithth giati na mhn a8ww8ei??
Ti to toso kako poia? Isws to video na prepei na xrisimopoihte kai se live agwnes me auta ta korakia pou exoume...
Η αθλητική δικαιοσύνη και η αλήθεια είναι δυο έννοιες που δεν τρέφουν ιδιαίτερα συμπάθεια η μία στην άλλη. Για την ακρίβεια, αν οι τοίχοι των εκάστοτε αθλητικών δικαστηρίων, είχαν αυτιά, πιθανότατα θα ήταν ήδη κουφοί, από όσα έχουν ακούσει κατά καιρούς. Όχι ιδιαίτερα μακρινούς.
Ο Γκούμας πήγαινε «καροτσάκι» τον διαιτητή, αλλά σύμφωνα με την απολογία έκανε «αναπαράσταση». Ο Φερνάντο Νάβας της ΑΕΚ, έδειχνε τα δυο μεσαία δάχτυλα του προτρέποντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάνε στο κρεβάτι, αλλά σύμφωνα με τους δικηγόρους «έδειχνε το σκορ». Οι οπαδοί της ΑΕΚ, σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ φώναζαν «Βούλγαροι», αλλά εννοούσαν «τον διαιτητή Βούλγαρη που τους είναι συμπαθής» όπως έλεγαν οι δικηγόροι. Ο Κριστιάν Καρεμπέ, έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Οκκά και μετέτρεπε σε φραπέ τον Καφέ, αλλά αθωωνόταν διότι «δεν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι ποινές». Τα περιστατικά είναι όλα αληθινά, ανήκουν στη μυθολογία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μοιάζουν ιδανικά για συγγραφή επιθεώρησης, αλλά δεν βοηθάνε ιδιαίτερα την αξιοπιστία...
Αυτή τη φορά, η Σούπερ Λίγκα πρωτοτύπησε. Για την ακρίβεια έκανε κάτι που , πέρα από τις πρόσκαιρες αντιδράσεις, θα αποδειχθεί τομή για το μέλλον, ως δεδικασμένο. Γιατί την ώρα που η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας, αθώωνε μέσω βίντεο τον Μπρούνο Τσιρίλο για την άδικη αποβολή του, στον αγώνα με το Αιγάλεω, έβαζε νέα δεδομένα στην αξιοπιστία του αθλήματος.
Σκληρός νόμος, αλλά νόμος, λέει το λατινικό ρητό, αρκεί όμως ο νόμος να είναι και δίκαιος. Όταν μιλάμε για κατάφωρες αδικίες, η μεταμέλεια της δικαιοσύνης, έστω και με την χρήση τεχνολογίας, είναι ευπρόσδεκτη. Η τροποποίηση του κανονισμού, έχει να κάνει μόνο με πειθαρχικές αποφάσεις. Είναι προφανές έτσι, πως σε περίπτωση που κατοχυρωθεί (ή ακυρωθεί) ένα γκολ παράτυπα, δεν υπάρχει δικαίωμα ανάκλησης της απόφασης, κάτι που θα δημιουργούσε πραγματικά προβλήματα.
Και επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει , πραγματική, άμεση και ξεκάθαρη ανάγκη από καινοτομίες, η απόφαση της Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί παρά να χαιρετηθεί ως ακτίνα ελπίδας. Όσο για τους διαφωνούντες; Το προηγούμενο καθεστώς δικαιοσύνης, αυτό με τις ιλαροτραγικές απολογίες, δεν μπορεί να τους λείπει. Εκτός και αν είναι επιθεωρησιογράφοι...
http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=32
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχεις ακουσει για εναν μλκ που λεγετε παρατηρητης αγωνα????Ε ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕ!!!!αν ο βαθμος ειναι χαμηλος ξανακανει την ταξη!!!αν ειναι υψηλος τον κανουνε σημαιοφορο και παει στο πολεμικο ναυτικο!!!!!!![]()
αν εισαι περιεργος για το μηχανακι μου απλα κανε κλιιικ στο προφιλ και ως δια μαγειας θα σου λυθει η απορια
το λεξιλογιο ειναι ανεξαντλητο
και οσο για το θρεντακι που ανοιξα...το εκανα επειδη σεβομαι τους υπολοιπους που γραφουνε στο φορουμ.εφοσον εχουμε μια προσωπικη διαμαχη παμε εμεις οι 2 να τη λυσουμε και ας μην ενοχλουμε ολο τον κοσμο.παραδιδω και μαθηματα σαβουαρ βιβρ!!!!be my guest!!!
τωρα αυτο εδω...Έδώ όλόκληρη Πυθία είπε ξύλινα τείχη καί ό άλλος πήγε καί έφιαξε καράβια...
ομολογω οτι δυσκολευομαι να καταλαβω που κολαει...αν θες με βοηθας...!
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ .....
Τό video χρησιμοποιείται έδώ καί πολύ καιρό......ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ.....άκόμα
καί στήν άπολογία παικτών στόν άθλητικό δικαστή,άπλά ΔΕΝ θεωρείται
άποδεικτικό στοιχείο έπίσημα.....κοινώς όπότε γουστάρουν τό βλέπουν.....
γιαυτό καί όταν ό παρατηρητής βάζει 8 καί όκτώμιση πολλές φορές ,βλέπεις
κάποιους νά παραπέμπονται....βοηθοί καί πρώτοι...!!!!
Πώς παραπέμπονται άπό πού καί άπό ποιόν..???
Πίστεψε με τό γνωρίζω άπό μέσα...!!!!!!!
Άπλά ό Τσιρίλο ήταν ή πρώτη έπίσημη ,άφού πλέον ή Ευρώπη βάζει τσίπ
στή μπάλλα καί στά τέρματα....!!!!
Δέν ήταν χάρη αύτή στήν ΑΕΚ.Έπρεπε κάτι νά κάνει αύτή ή Σούπερ πίπα γιά νά διαφυλάξει τό κύρος της σάν νέος θεσμός μετά άπό τίς τραγικές διαιτησίες τών τελευταίων άγωνιστικών.
Καί έπέλεξαν τήν περίπτωση αύτή ,τήν τραγελαφική άπόφαση τού Καλλόπουλου καί γιά νά στηρίξουν τό νέο θεσμό καί γιά νά μή μείνουν έξω άπό τίς έξελίξεις.
Έμείς οί Άεκτσήδες ...ΞΕΡΑΜΕ ότι ό Τσιρίλο ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....τουλάχιστον
γιά δεκαπέντε μέρες,πρίν άποβληθεί είχε ζητήσει άλλαγή, όποτε ούτε ζέστη ούτε κρύο άν έτρωγε
τίς 2-3 άγωνιστικές
Έχω δεί κάτι όχτάρια νά παραπέμπονται.....!!!!
Τώρα πού μή ρωτάς...
Πάντως είσαι συγχωρεμένος λόγω ήλικίας ,ή όρμή τής νιότης βλέπεις....
Άν μέ γνώριζες ποτέ άπό κοντά ,θά έβλεπες πώς δέν είμαι όπως μέ φαντάζεσαι.....
ίσως τό γράψιμο μέ άδικεί γιατί δέν άπεικονίζει ,τό ύφος ,τό ήθος, καί τό χιούμορ...!!!!!
Πολλές φορές, άλλα θές νά έννοηθούν καί άλλα φαίνονται στό ξερό κομπιούτερ...!!!!
Άπλά μού άρέσει νά τσιγκλάω,δέν μπορώ όμως τήν άντιπαράθεση τού τύπου ......
είσαι αύτό, είσαι έκείνο, είσαι τό άλλο καί άν κάποια στιγμή σού άπάντησα είναι περισσότερο
γιά νά τό σταματήσουμε καί όχι γιά νά πώ κάτι άπέναντι στό γελοίος, κλόουν, βλαμμένος,
μαλάκας...κ.λ.π....κ.λ.π.
Μάς διαβάζει κόσμος καί νομίζω πώς τούς κουράζουμε,γιαυτό πιστεύω πώς ή άντιπαράθεση
πρέπει νά κυμαίνεται καί νά περιορίζεται στά όρια τής κατάθεσης τών θέσεων καί τών άπόψεων μας καί όχι νά άναλλώνεται σέ προσωπικές κοκκορομαχίες.......
Προτιμώ γιά έκτόνωση τό hayabusa μου...!!!!!!!!
Δέ νομίζω ότι θά συνεχίσω νά διασκεδάζω άν μπαίνω σέ άντιπαραθέσεις τέτοιου είδους....
Άν θα μέ διάβαζες καλά ,θά έβλεπες ,πώς σέ κάποιο σημείο γράφω ότι ζητώ συγνώμη άπό
όλους τούς φίλους τού ΟΣΦΠ ,πού έτυχε κατά καιρούς νά προσβάλλω...
ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ.....!!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΕ ΜΟΥ .....
Τό video χρησιμοποιείται έδώ καί πολύ καιρό......ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ.....άκόμα
καί στήν άπολογία παικτών στόν άθλητικό δικαστή,άπλά ΔΕΝ θεωρείται
άποδεικτικό στοιχείο έπίσημα.....κοινώς όπότε γουστάρουν τό βλέπουν.....
γιαυτό καί όταν ό παρατηρητής βάζει 8 καί όκτώμιση πολλές φορές ,βλέπεις
κάποιους νά παραπέμπονται....βοηθοί καί πρώτοι...!!!!
Πώς παραπέμπονται άπό πού καί άπό ποιόν..???
Πίστεψε με τό γνωρίζω άπό μέσα...!!!!!!!
Άπλά ό Τσιρίλο ήταν ή πρώτη έπίσημη ,άφού πλέον ή Ευρώπη βάζει τσίπ
στή μπάλλα καί στά τέρματα....!!!!
Δέν ήταν χάρη αύτή στήν ΑΕΚ.Έπρεπε κάτι νά κάνει αύτή ή Σούπερ πίπα γιά νά διαφυλάξει τό κύρος της σάν νέος θεσμός μετά άπό τίς τραγικές διαιτησίες τών τελευταίων άγωνιστικών.
Καί έπέλεξαν τήν περίπτωση αύτή ,τήν τραγελαφική άπόφαση τού Καλλόπουλου καί γιά νά στηρίξουν τό νέο θεσμό καί γιά νά μή μείνουν έξω άπό τίς έξελίξεις.
Έμείς οί Άεκτσήδες ...ΞΕΡΑΜΕ ότι ό Τσιρίλο ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....τουλάχιστον
γιά δεκαπέντε μέρες,πρίν άποβληθεί είχε ζητήσει άλλαγή, όποτε ούτε ζέστη ούτε κρύο άν έτρωγε
τίς 2-3 άγωνιστικές
Έχω δεί κάτι όχτάρια νά παραπέμπονται.....!!!!
Τώρα πού μή ρωτάς...
Πάντως είσαι συγχωρεμένος λόγω ήλικίας ,ή όρμή τής νιότης βλέπεις....
Άν μέ γνώριζες ποτέ άπό κοντά ,θά έβλεπες πώς δέν είμαι όπως μέ φαντάζεσαι.....
ίσως τό γράψιμο μέ άδικεί γιατί δέν άπεικονίζει ,τό ύφος ,τό ήθος, καί τό χιούμορ...!!!!!
Πολλές φορές, άλλα θές νά έννοηθούν καί άλλα φαίνονται στό ξερό κομπιούτερ...!!!!
Άπλά μού άρέσει νά τσιγκλάω,δέν μπορώ όμως τήν άντιπαράθεση τού τύπου ......
είσαι αύτό, είσαι έκείνο, είσαι τό άλλο καί άν κάποια στιγμή σού άπάντησα είναι περισσότερο
γιά νά τό σταματήσουμε καί όχι γιά νά πώ κάτι άπέναντι στό γελοίος, κλόουν, βλαμμένος,
μαλάκας...κ.λ.π....κ.λ.π.
Μάς διαβάζει κόσμος καί νομίζω πώς τούς κουράζουμε,γιαυτό πιστεύω πώς ή άντιπαράθεση
πρέπει νά κυμαίνεται καί νά περιορίζεται στά όρια τής κατάθεσης τών θέσεων καί τών άπόψεων μας καί όχι νά άναλλώνεται σέ προσωπικές κοκκορομαχίες.......
Προτιμώ γιά έκτόνωση τό hayabusa μου...!!!!!!!!
Δέ νομίζω ότι θά συνεχίσω νά διασκεδάζω άν μπαίνω σέ άντιπαραθέσεις τέτοιου είδους....
Άν θα μέ διάβαζες καλά ,θά έβλεπες ,πώς σέ κάποιο σημείο γράφω ότι ζητώ συγνώμη άπό
όλους τούς φίλους τού ΟΣΦΠ ,πού έτυχε κατά καιρούς νά προσβάλλω...
ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ.....!!!!!!!
![]()
ακριβως ρε iriniaa...
το βιντεο χρησιμοποιητε ανεπησιμα οπου, οποτε και αμα βολευει !!!!!!!!
για παραδειγμα, στα μπουκετα του κυργιακου στον τζιοβανι δεν βολευε και δεν χρησιμοποιηθηκε !!!!!!!!
αρα μαλλον τα οσο προσαπτονται στον ολυμπιακο περι στησιματος εδω και μια 10ετια η συγκεκριμενη περιπτωση τα καταριπτει εν μερη !!!!!!!
αν ητανε λιγο εξυπνοι οι υθινοντες πρωτα θα λεγανε οτι δεχοντε επισημα το βιντεο σαν αποδεικτικο στοιχειο και μετα θα το χρησιμοποιουσαν !!!!!!!!!
αρα η κινηση που εγινε η δολο ειχε η τελικα οντως ειναι περιορισμενης ευθηνης οι διοικουντες το ελληνικο ποδοσφαιρο !!!!!
σε αυτο που μου εγραψες <<Πάντως είσαι συγχωρεμένος λόγω ήλικίας ,ή όρμή τής νιότης βλέπεις....>> εγω θα σου απαντησω οτι εκλαμβανετε ειρωνικα διοτι δεν ζητησα συγγνωμη και η απαντηση μου ειναι οτι και εγω σε συγχωρω για τον ιδιο ακριβως λογο!!!λογω ηλικιας δηλαδη...η αρτιριοσκληρυνση του γηρατος βλεπεις...
αν με γνωριζες και εσυ απο κοντα θα εβλεπες οτι και εσυ παρεξηγεις λεγομενα μου και σε αυτο το σημειο συμφωνουμε!!!!!!!!!στο οτι δλδ το αψυχο κομπιουτερ μπορει να παρεξηγησει 2 ανθρωπους εξαιτιας της ελειψης εμφανων συναισθηματων...
τωρα οταν τσιγκλας...να περιμενεις απαντησεις απο ειρωνικες εως και υβριστικες!!!!δεν μπορει να τσιγκλας και να σου συμπεριφεροντε και οπως επιθυμεις εσυ !!!!!!νομιζω αυτο ειναι λογικο που σου λεω...οποτε η σταματα να τσιγκλας η συνεχισε αλλα μη παρεξηγεισαι για τις απαντησεις που λαμβανεις!!!
απλα σαν κατι τελευταιο σου λεω οτι εχεις τις αποψεις σου και καλα κανεις!!!η αισθηση ομως που εχω εγω ειναι οτι δεν ακους τιποτα εκτος απο τις δικες σου σκεψεις !!!!!!!
παραδειγμα:ρε φιλε γνωμη μου ειναι οτι ο τσιριλος επρπεπε να δεχτει κοκκινη καρτα.
απαντηση:εισαι γαυρος, ο δυνατος, που σκιζεις υποχθονια οποιον βρεις μπροστα σου αρα δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις!!!!!!!!!!![]()
ε οχι αδερφε...δεν γινεται ετσι...με βγαζεις απο τα ρουχα μου και αρχιζω και τα χωνω!!!!!απλο ειναι.
και επειδη και εγω για εκτονωση προτιμο τη μηχανη μου (που οπως ειδες δεν ειναι τσοπερ) σε χαιρετω και παω εκδρομουλα μεχρι το ναυπλιο!
ενας μειωμενης ευθυνης και αντιληψης ανθρωπος
![]()
GeorgeFZR..
προσωπικα με βρισκει συμφωνο η χρηση του βιντεο αλλα τη χρονικη στιγμη που χρησιμοποιηθηκε δεν θεωρειτε αποδυκτικο στοιχειο.
αυτο λεω εγω.
αρα μαλλον προκειτε για δωρακι στην αεκ![]()
αρα η αεκ ευνοητε οπως και ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος.
αρα χανουμακια μη κλαιγεστε.
αυτο λεω εγω και τπτ αλλο!
απο εκει ξεκιναει η αντιπαραθεση.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ακριβως ρε iriniaa...
το βιντεο χρησιμοποιητε ανεπησιμα οπου, οποτε και αμα βολευει !!!!!!!!
για παραδειγμα, στα μπουκετα του κυργιακου στον τζιοβανι δεν βολευε και δεν χρησιμοποιηθηκε !!!!!!!!
αρα μαλλον τα οσο προσαπτονται στον ολυμπιακο περι στησιματος εδω και μια 10ετια η συγκεκριμενη περιπτωση τα καταριπτει εν μερη !!!!!!!
αν ητανε λιγο εξυπνοι οι υθινοντες πρωτα θα λεγανε οτι δεχοντε επισημα το βιντεο σαν αποδεικτικο στοιχειο και μετα θα το χρησιμοποιουσαν !!!!!!!!!
αρα η κινηση που εγινε η δολο ειχε η τελικα οντως ειναι περιορισμενης ευθηνης οι διοικουντες το ελληνικο ποδοσφαιρο !!!!!
σε αυτο που μου εγραψες <<Πάντως είσαι συγχωρεμένος λόγω ήλικίας ,ή όρμή τής νιότης βλέπεις....>> εγω θα σου απαντησω οτι εκλαμβανετε ειρωνικα διοτι δεν ζητησα συγγνωμη και η απαντηση μου ειναι οτι και εγω σε συγχωρω για τον ιδιο ακριβως λογο!!!λογω ηλικιας δηλαδη...η αρτιριοσκληρυνση του γηρατος βλεπεις...
αν με γνωριζες και εσυ απο κοντα θα εβλεπες οτι και εσυ παρεξηγεις λεγομενα μου και σε αυτο το σημειο συμφωνουμε!!!!!!!!!στο οτι δλδ το αψυχο κομπιουτερ μπορει να παρεξηγησει 2 ανθρωπους εξαιτιας της ελειψης εμφανων συναισθηματων...
τωρα οταν τσιγκλας...να περιμενεις απαντησεις απο ειρωνικες εως και υβριστικες!!!!δεν μπορει να τσιγκλας και να σου συμπεριφεροντε και οπως επιθυμεις εσυ !!!!!!νομιζω αυτο ειναι λογικο που σου λεω...οποτε η σταματα να τσιγκλας η συνεχισε αλλα μη παρεξηγεισαι για τις απαντησεις που λαμβανεις!!!
απλα σαν κατι τελευταιο σου λεω οτι εχεις τις αποψεις σου και καλα κανεις!!!η αισθηση ομως που εχω εγω ειναι οτι δεν ακους τιποτα εκτος απο τις δικες σου σκεψεις !!!!!!!
παραδειγμα:ρε φιλε γνωμη μου ειναι οτι ο τσιριλος επρπεπε να δεχτει κοκκινη καρτα.
απαντηση:εισαι γαυρος, ο δυνατος, που σκιζεις υποχθονια οποιον βρεις μπροστα σου αρα δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις!!!!!!!!!!![]()
ε οχι αδερφε...δεν γινεται ετσι...με βγαζεις απο τα ρουχα μου και αρχιζω και τα χωνω!!!!!απλο ειναι.
και επειδη και εγω για εκτονωση προτιμο τη μηχανη μου (που οπως ειδες δεν ειναι τσοπερ) σε χαιρετω και παω εκδρομουλα μεχρι το ναυπλιο!
ενας μειωμενης ευθυνης και αντιληψης ανθρωπος
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......
Μετά άπό 10-15 χρόνια άν είσαι καλά θά δείς πόσο διαφορετικά θά σκέφτεσαι,πόσο πιό
μετριοπαθής θά είσαι ,πόσο πιό άνεκτικός καί μαλακός μέ τούς συνανθρώπους σου....!!!
Στήν ήλικία σου ...ΔΕ ΣΗΚΩΝΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ...!!!!!
Ή ώριμότητα όμως σέ κάνει νά λειτουργείς άλλιώς.....
Είμαι όντως ένας στριμμένος γεροξεκούτης....
Σέ μερικά πράγματα ή πραγματικότητα μέ τήν έλαφρότητα είναι τόσο κοντά πού δέν μπορείς νά τό ξεχωρίσεις....
Βλέπεις ό έγωισμός τής νιότης,τό έγώ τών 27 χρόνων είναι αύτό πού σέ σπρώχνει νά μήν
ξεχωρίζεις....τό ΑΝ καί ΠΟΤΕ ....είρωνεύομαι,ίσως καί τό άψυχο κομπιούτερ...!!!!
Τώρα τό τί έπρεπε νά γίνει μέ τόν Τσιρίλο ή τό Γεωργάτο ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...
Άν δέ διασκέδαζα καί ένοχλούμουν ,νάσαι σίγουρος ότι δέ θά έμπαινα στόν κόπο νά γράφω..
Περνάω καλά λοιπόν καί μέ τά μπινελίκια καί μέ τίς χαζομάρες.....!!!!!!
TΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΙΚΟΥ FORUM ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ??......ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΣ.....!!!!!!!
Ή ούσία είναι ότι έσύ πάς γιά Ναύπλιο καί γώ γιά δουλειά....σέ ζηλεύω,νά περνάς καλά....!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Τή συγνώμη ....ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ......νά τή δίνεις πρίν στή ζητήσουν.....ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...!!!!!!
![]()
ρε παπαρα ποιο δωρακι? ο τσιριλο ειναι τραυματιας και δεν επαιξε χθες (αν και ακυρωθηκε η ποινη του) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
GeorgeFZR..
προσωπικα με βρισκει συμφωνο η χρηση του βιντεο αλλα τη χρονικη στιγμη που χρησιμοποιηθηκε δεν θεωρειτε αποδυκτικο στοιχειο.
αυτο λεω εγω.
αρα μαλλον προκειτε για δωρακι στην αεκ![]()
αρα η αεκ ευνοητε οπως και ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος.
αρα χανουμακια μη κλαιγεστε.
αυτο λεω εγω και τπτ αλλο!
απο εκει ξεκιναει η αντιπαραθεση.
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone