Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 164

Θέμα: Που βαδίζει το forum?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    [B]Για παρατηρηστε τελευταια τι γινεται.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=32242

ειχες πει:ολα ενταξει,αλλα μαλλον δε τοχεις ξεπερασει
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

www.symofe.gr

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε παληκαρια και μεγαλοπολεμιοι του "σπαμ" κουλαρετε λιγακι ...

Το Moto.gr ειχε "σπαμ" απο τα γεννοφασκια του.
    Ρωτηστε παλιοτερους ή ακομα κι εμενα που (λογω των ανασκοπησεων) εχω διαβασει σχεδον ολα τα Θρεντς απο την αρχη του ...

Αν κανουμε μια αναγωγη "Σπαμ Ποστς / Ενεργους Χρηστες" θα βρουμε εναν λογο στα ιδια επιπεδα με παλιοτερα.

Το "προβλημα" (αν μπορει να ειπωθει ετσι) ειναι οτι αυξηθηκαν ΠΟΛΥ οι "ενεργοι χρηστες".

Ειναι κατι που ΔΕΝ θελουμε αυτο?

Για την αντιμετωπιση του "προβληματος", αποφασιστηκε μια πιο "σφιχτη" πολιτικη, εκτος "Γενικων", "Ανεκδοτων" και "Διαμαχων", ωστε να μπορει ο καθενας να βρισκει ευκολα αυτο που θελει και ΤΕΛΟΣ ...

Οι τωρινοι "πολεμιοι" (του σπαμ) γιατι ξεχνανε οτι τις ομορφες (σημερινες) παρεες τους τις εφτιαξαν μεσα απο ΠΟΛΥ σπαμ, που εκανε να "γνωριζουν" καλυτερα τον αλλο και να θελουν να πανε καποια βολτα ή για ενα ποτο μαζι του ?

Συμφωνω οτι ειναι πια ΠΟΛΛΑ τα Θρεντς και ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ δυσκολο να τα παρακολουθησει καποιος ΟΛΑ, οπως γινοταν παλιοτερα.

Ας παρακολουθει λοιπον καθενας αυτα που τον ενδιαφερουν και ας σταματησουμε να ζηταμε πιστοποιητικα "νομιμοφροσυνης" (ως προς την μηχανη) για οποιον γραφει εδω μεσα ...

Αν καποιος υπερβει τα εσκαμενα, θα αναλαβει ο κατα τοπον διαχειριστης να "αποκαταστησει" την "ταξη" ... :smilea:

Κι αυτοι ακομα που λενε οτι εχουν "ξενερωσει" με καποιους αλλους εδω μεσα, ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα σταματησουν και θα τους βοηθησουν στον δρομο, οταν και αν χρειαστει, γιατι οσο και να μην το θελετε, ειμαστε μια μεγαλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!

Τραβατε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε ρε και ΜΗΝ περιμενετε να σας "παρουν απ' το χερακι" καποιοι παλιοτεροι (που πιθανον λογω προσωπικων προβληματων να ΜΗΝ μπορουν κι ολας ), κι αφηστε το Φορουμ να τραβηξει κι αυτο τον δρομο του και να ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η Μοτοπαρεα ...

Καλους δρομους να 'χετε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ!

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

απο αυτο το θρεντ μονο καλυτεροι μπορουμε να γινουμε!

Θα πω (για τελευταία φορά ελπίζω) την άποψή μου και ελπίζω τώρα να γίνω κατανοητός.

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι οτι άλλα θέλω να πω και άλλα καταλαβαίνουν κάποιοι και το επικεντρώνουν στο αν εγώ γουστάρω τα προβατα (χεσμένα τα 'χω κι αυτά εμένα) ή όχι.

Μια και καλή: Ούτε με νοιάζει γιατί γράφτηκε κάποιος στο φόρουμ, ούτε με νοιάζει αν έχει μηχανή, ούτε με νοιάζει πόσα ξέρει για μηχανές κλπ. Εγώ απλά προσπαθώ να τηρώ τα αυτονόητα.
    Καλώς ή κακώς αυτό είναι ένα θεματικό φόρουμ, ΔΕΝ είναι "γενικών καθηκόντων". Σαν τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε και αντίστοιχα πρέπει να φερόμαστε με τα γραπτά μας εδώ. Φόρα γενικής θεματολογίας ή τρόποι "ηλεκτρονικής συζήτησης" υπάρχουν σε αφθονία. Εδώ είμαστε μια παρέα, ναι, αλλά μια μοτοπαρέα πρωτίστως.

Τι να κάνουμε, έτσι είναι. Κι εγώ γράφω σε 4 άλλα θεματικά φόρα (όχι για μηχανές) και στο καθένα περιορίζομαι στον αντίστοιχο τομέα, εννοείται όμως με την λελογισμένη γενική συζήτηση, το λελογισμένο σπαμ που είναι απαραίτητο σαν αλατοπίπερο, τα ανέκδοτα, τις απόψεις "επί παντός επιστητού".

Για το πόσο λελογισμένη είναι η "γενική" (ή αν θέλετε off-forum topic) συζήτηση, το μέτρο εν ολίγοις, υπάρχουν διάφορες απόψεις. Σε άλλα φόρα υπάρχουν αυστηροί κανόνες (και καταστάσεις όπως αυτή που βιώνουμε στο μοτο.γρ σφάζονται εν τη γενέση τους) σε άλλα όπως εδώ, είναι χαλαρά τα πράγματα και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μας αρέσει στον χώρο αυτό και που έχει κάνει το μοτο.γρ έναν τόσο πολυπληθή διαδικτυακό τόπο.
    Προσοχή όμως: το χαλαρά (εκ μέρους των ιδιοκτητών του φόρουμ) δεν σημαίνει κάνουμε ό,τι θέλουμε. Σημαίνει αντίστοιχα οτι εμείς ως χρήστες έχουμε μεγάλο μέρος της ευθύνης να διατηρούμε ένα ανεκτό επίπεδο σε έναν ξένο χώρο στον οποίο φιλοξενούμαστε. Ούτε εμείς τον φτιάξαμε, ούτε εμείς τον πληρώνουμε.

Εκεί κρινόμαστε όλοι μας, καθημερινά με αυτά που γράφουμε με το πως αντιμετωπίζουμε καταστάσεις, με το πόσο εύκολα ή δύσκολα αποδεχόμαστε ή γινόμαστε αποδεκτοί.

Είναι άτοπο, άστοχο και κρίμα για τους ίδιους στην τελική να υπάρχουν χρήστες οι οποίοι στο θέμα "μηχανή" δεν έχουν να πουν κάτι αλλά κατα τα άλλα είναι λαλίστατοι σε όλα τα άσχετα. Και ξαναλέω δεν το λέω για τα πρόβατα, την ίδια γνώμη έχω και για όσους γράφουν ΜΟΝΟ για ποδόσφαιρο ή ΜΟΝΟ για πολιτική.

Στην τελική, αν δεν έχουμε να πούμε κάτι, "κρείττον (το) σιγάν"

Την καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλους

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Θα πω (για τελευταία φορά ελπίζω) την άποψή μου και ελπίζω τώρα να γίνω κατανοητός.

Την καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλους

εγινες κατανοητος.
    και τη δικη μας επισης.

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Την καλημέρα μου σε όλους!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η συζήτηση που άνοιξα χθες (αν και λίγο "άτσαλα") έγινε η αφορμή να τεθούν διάφοροι προβληματισμοί και απόψεις...Πιστεύω ότι κάτι έβγαλε τελικά η όλη ιστορία. Για μένα που είμαι και καινούργιος στο φορουμ με έκανε να καταλάβω ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που γράφουν εδω μέσα...και με έκανε να χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την απόφαση μου να γίνω μέλος αυτής της Μοτοπαρέας!

θα τα πούμε κάποια στιγμή κι απο κοντά. Φιλιά και χαλαρά! (σήμερα είναι κι απεργία και κάποιοι δεν δουλεύουμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    (σήμερα είναι κι απεργία και κάποιοι δεν δουλεύουμε )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(σήμερα είναι κι απεργία και κάποιοι δεν δουλεύουμε )
    Οταν ο κοσμος κανει τετοιες δηλοσεις, ειναι θεμα για διαμαχες!!!!!

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli

Να μου είσαστε πάντα καλά

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Την καλημέρα μου σε όλους!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η συζήτηση που άνοιξα χθες (αν και λίγο "άτσαλα") έγινε η αφορμή να τεθούν διάφοροι προβληματισμοί και απόψεις...Πιστεύω ότι κάτι έβγαλε τελικά η όλη ιστορία. Για μένα που είμαι και καινούργιος στο φορουμ με έκανε να καταλάβω ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που γράφουν εδω μέσα...και με έκανε να χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την απόφαση μου να γίνω μέλος αυτής της Μοτοπαρέας!

θα τα πούμε κάποια στιγμή κι απο κοντά. Φιλιά και χαλαρά! (σήμερα είναι κι απεργία και κάποιοι δεν δουλεύουμε )
    Mα τι καλο παιδι παναγια μου!Μαλαμα μαλαμα..
    Να σε πιω στο ποτηρι(με λιγο τεκιλα)
    Αντε μπρε,κι εγω στο γαμο σου θα σου πεταω στρακαστρουκες

Για ενα μετωπο ζουμε βρε..Η καλη καρδια μετραει μωρεεεε

Τι αξια εχει.Η κοτα πινει νερο,κοιταει και το θεο.
    Τι 'χες Γιαννη τι'χα παντα.
    Βαγγελης κερναει Βαγγελης πινει!
    Ποτε να μην αλλαξεις ακους?ΠΟΤΕ
    Ι love you καργα babe
    Eγω θα κοψω το κρασι.......
    http://www.myspace.com/fliptopboxxx

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μερικοι εχουν πιασει το νοημα και μερικοι οχι

αυτοι που το επιασαν ειναι αυτοι που ξερουν τη διαφορα "εικονικης πραγματικότητας" της ανταλλαγής αποψεων στο φορουμ και της πραγματικής ζωης των ανθρωπων που απαρτίζουν το φορουμ εξω απο αυτο (αρα ξερουν πρωσωπα και καταστασεις)

ο gcrook νομιζω οτι εχει και εμενα στο μυαλο του μεταξυ αυτων που "ξενερωσαν" και εχει 100% δικιο

ναι ξενερωσα εδω και καιρο και ο λογος ειναι οτι με μερικους ανθρώπους δε μπορω να ειμαι φιλος εξω απο μια "εικονικη πραγματικοτητα" γιατι τους παρα-εμαθα και με παρα-εμαθαν

με μερικα παιδια απο εδω εχω αδελφικη σχεση εμπιστοσύνης και πραγματικης φιλιας

απο την αλλη μερικους απο εδω δε θα εκανα ποτε μα ποτε παρεα ουτε για φτυσιμο δε τους εχω! συχαίνομαι οταν καθονται στο ιδιο τραπεζι μαζι μου! τους δοκιμασα και με απογοήτευσαν! με ρουφιανεψαν και με εθαψαν πισω απο τη πλατη μου λες και δε θα το μάθαινα! λες και ειμαι ο μαλακακος που δείχνω στο φορουμ και δεν εχω αντίληψη! ε οχι δεν ημουν ποτε και το καλο ειναι οτι η διαίσθηση μου που ποτε δε με απογοητευσε ειχε ακομα μια φορα το δικιο.

μερικοι ζηλευουν και θελουν το κακου του άλλου. αυτο συμβαινει στη ζωη δεν ειναι κατι καινουριο εδω... επρεπε να το περιμενω! οι "κακοι ανθρωποι" παντα εχουν το τροπο να γαμανε οτι αξιζει.

απομακρύνθηκα και δε το κρυβω... πηγα καπου που περναω καλυτερα... (τουλάχιστον αυτη τη στιγμη) μου λειπουν οι βολτες με τα φιλαρακια μου οπως το gcrook ... αλλα αυτα θα επανελθουν εκτός μοτο.τζι αρ οταν περασει λιγο ο καιρος και μου περασει ο θυμος

η μαλακια ειναι οτι τα λεω ολα και ας μη με συμφέρουν. ε τωρα λεω ακομα μια φορα οτι οσοι με μισούν θα παρουν τα αρχιδια μου ακομα μια φορα....

οι αλλοι ....οι τυχεροι θα εχουν παντα ενα καλο φιλο στο πλαι τους

αυτα

(εχει πολλες προσωπικες αναφορες το κείμενο ισως δε το καταλαβουν οι περισσότεροι.... οσοι πρεπει ομως πηραν το μήνυμα... gcrook ειμαι στα γνωστα μερη ξερεις που να με βρεις ...ολοι ξερουν)

nostra+katana+πακτεν+bartlal αμα ταιριάξετε ολα τα μηνύματα σας σε αυτο το θρεντ και βγαλετε τα αλληλοσυγκρουόμενα τότε εχετε φτιαξει ενα μήνυμα που τα εχει ολα

να ενα ωραιο quote....

δεν θελω να μιλαω για τετοια θεματα... μπορω να γινω πολυ μα πολυ κακος και δεν ειναι του χαρακτηρος μου....

Χαιρομαι που μπορω εστω και με τον τροπο που γινεται να βρισκω εδω καποιους φιλους και αυτος ειναι ενας καλος λογος για να παραμενω εδω.

Οσο για τις βολτες...... crooκ, φανταζομαι ηταν ρητορικο το θεμα ετσι; ξερεις πολυ καλα τι παιζεται. οπως και ολοι οσοι πηγαιναμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ βολτες! Πούλησα το Ζ και εκατσα κ εκανα εναν απολογισμο. Εβγαλα εκτος το ταξιδι στο εξωτερικο και διαπίστωσα οτι έκανα 22000+ χλμ εσα απο αυτο εδω το φορουμ!

Καλα να περναμε οπως περναμε, κανεις δεν θα σωσει κανεναν τελικα....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ρε παληκαρια και μεγαλοπολεμιοι του "σπαμ" κουλαρετε λιγακι ...

Το Moto.gr ειχε "σπαμ" απο τα γεννοφασκια του.
    Ρωτηστε παλιοτερους ή ακομα κι εμενα που (λογω των ανασκοπησεων) εχω διαβασει σχεδον ολα τα Θρεντς απο την αρχη του ...

Αν κανουμε μια αναγωγη "Σπαμ Ποστς / Ενεργους Χρηστες" θα βρουμε εναν λογο στα ιδια επιπεδα με παλιοτερα.

Το "προβλημα" (αν μπορει να ειπωθει ετσι) ειναι οτι αυξηθηκαν ΠΟΛΥ οι "ενεργοι χρηστες".

Ειναι κατι που ΔΕΝ θελουμε αυτο?

Για την αντιμετωπιση του "προβληματος", αποφασιστηκε μια πιο "σφιχτη" πολιτικη, εκτος "Γενικων", "Ανεκδοτων" και "Διαμαχων", ωστε να μπορει ο καθενας να βρισκει ευκολα αυτο που θελει και ΤΕΛΟΣ ...

Οι τωρινοι "πολεμιοι" (του σπαμ) γιατι ξεχνανε οτι τις ομορφες (σημερινες) παρεες τους τις εφτιαξαν μεσα απο ΠΟΛΥ σπαμ, που εκανε να "γνωριζουν" καλυτερα τον αλλο και να θελουν να πανε καποια βολτα ή για ενα ποτο μαζι του ?

Συμφωνω οτι ειναι πια ΠΟΛΛΑ τα Θρεντς και ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ δυσκολο να τα παρακολουθησει καποιος ΟΛΑ, οπως γινοταν παλιοτερα.

Ας παρακολουθει λοιπον καθενας αυτα που τον ενδιαφερουν και ας σταματησουμε να ζηταμε πιστοποιητικα "νομιμοφροσυνης" (ως προς την μηχανη) για οποιον γραφει εδω μεσα ...

Αν καποιος υπερβει τα εσκαμενα, θα αναλαβει ο κατα τοπον διαχειριστης να "αποκαταστησει" την "ταξη" ... :smilea:

Κι αυτοι ακομα που λενε οτι εχουν "ξενερωσει" με καποιους αλλους εδω μεσα, ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα σταματησουν και θα τους βοηθησουν στον δρομο, οταν και αν χρειαστει, γιατι οσο και να μην το θελετε, ειμαστε μια μεγαλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!

Τραβατε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε ρε και ΜΗΝ περιμενετε να σας "παρουν απ' το χερακι" καποιοι παλιοτεροι (που πιθανον λογω προσωπικων προβληματων να ΜΗΝ μπορουν κι ολας ), κι αφηστε το Φορουμ να τραβηξει κι αυτο τον δρομο του και να ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η Μοτοπαρεα ...

Καλους δρομους να 'χετε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ!

Να σου πω κατι χαζο που με εχει πειραξει?

το σπαμ που κοπηκε απο τις συναντησεις. ΕΣΥ και ΕΓΩ νομιζω οτι ξενερωσαμε απο αυτο. Δεν λεω εαν εγινε καλως ή κακως. Αλλα δεν μπορω να ξεχασω ρε φιλαρακι το να σου γκρινιαζω οτι θα με ξυπνας στις 8-9 για βολτα και μεχρι τις 2 το βραδυ να ειμαστε Online και να πειραζομαστε. Δεν μπορω να το ξεχασω κατι τετοιο! δεν υπαρχει κατι αλλο να θυμαμαι απο τον περσινο χειμωνα.

kawasaki street warriors

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    μπορω να γινω πολυ μα πολυ κακος ....

Πσσσσσσσς.....:a53: :a45:

(Bad to the bone, ένα πράγμα...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Πσσσσσσσς.....:a53: :a45:

(Bad to the bone, ένα πράγμα...)

Αντωνη, το να γινω εγω ή ο καθε ενας "κακος" δεν λεει κατι.

το να πληγωνεις ανθρωπους για πραγματα που γινονται εις βαρος τους χωρις να το καταλαβαινουν ειναι για μενα ο,τι χειροτερο.

Η κοροιδια, το ψεμα η υποκρισια ειναι εξω απο τα θελω μου και δεν τα ανεχομαι.

kawasaki street warriors

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι σημαίνει για εσάς το Forum?
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2014, 15:19
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2009, 14:49
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 11:18
  4. Πρόταση για το Forum
    από niko13g στο forum Προτάσεις & σχόλια