Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 141

Θέμα: Βοήθεια, με κλέβουν!

Elektra
    Τι μου λετε ρε παιδια! Δεν τα'χω ξανακουσει αυτα τα πράγματα! Και καλα τα σκαγια θα εξαφανισουν τη σκουρια?

Γενικα το μηχανακι υποφερει απο πολυ σκουρια. Υπαρχει κατι να το τριψω να φτιαξει λιγο?

Elektra
    Ποσα σκαγια να ριξω και πως κανεις το φινιρισμα με αμμο?

Δεν το πιστευω τι λεω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elektra
    Γενικα το μηχανακι υποφερει απο πολυ σκουρια. Υπαρχει κατι να το τριψω να φτιαξει λιγο?
    lipon gia to depozito tha pas se kinigitika idi kai tha tous peis oti thes skagia gia na jeskourgiaseis to depozito... jeroun autoi min se niazei...

mono frodise na exeis valei to kinito na grafei video apo tis adidraseis...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gia tin ipolipi motosikleta xrisimopoiise kinigetiki karabina...
    kodokani omws gia exei kali diaspora....

p.s. tin vlepw tin kopelia telika na tin kanei gia psiloriti kratodas mia zada kai ena timoni kai na monologei san trelei akatapausta gia rithmisi karbirater kai skagia stin venzini...
    :rotflmao: :rotflmao:

Δεν το πιστευω τι λεω...
    enw emeis ta pame mia xara me oti akoume...

Elektra
    gia tin ipolipi motosikleta xrisimopoiise kinigetiki karabina...
    kodokani omws gia exei kali diaspora....

Τι να την κάνω την καραμπίνα? Να την πυροβολησω να τελειώνω? Μόνο έτσι θα ησυχάσω στο τέλος...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ποσα σκαγια να ριξω και πως κανεις το φινιρισμα με αμμο?
    Γύρω στα 6-7 φυσίγγια από τα χοντρά και καμιά 10αριά από τα ψιλά !!

Με την άμμο θα κάνεις την ίδια διαδικασία με τα σκάγια !!
    (εννοείται ότι θα καθαρίσεις το τεπόζιτο ΠΟΛΥ καλά με ΠΟΛΥ νερό στο τέλος - ειδικά το ρακόρ της βενζίνης !!)

Υ.Γ.
    Sonic, θα σε γ@μήσω (με σκάγια για αρκούδες για λιπαντικό) που κάθεσαι κια κοροϊδεύεις το κορίτσι !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Elektra
    Πω πω παιδιά δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε! Ούτε που έχω δει σκάγια και φυσίγγια από κοντά! Μπαρούτι στις αναρτήσεις και τα λάστιχα?
    Ένα ένα σας παρακαλώ και με επεξήγηση μαζί!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μπαρούτι στις αναρτήσεις και τα λάστιχα?
    Ένα ένα σας παρακαλώ και με επεξήγηση μαζί!
    Ετσι όπως τα έκανες Αντώνιε... βγάλε άκρη τώρα με τα πυρομαχικά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

aa kai pou ise Elektra...

an telika to nero apo to poli kounima ginei krasi min fovitheis...

kai o... Etsi ton old simvoulevotan gia ta texnika themata twn thaumatwn...

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    πανε σε μαγαζι με χημικα και παρε 2-3 λιτρα μιρμιγκικο οξυ,(δεν θυμαμε την τυπικη του ονομασια)και ρωτα τους τι αραιωση θα το κανεις,παρε και μια ιδια ποσοτητα απο αλκαλια και ξανα ρωτα τους για την αραιωση.
    πλυνε πολυ καλα το τεποζιτο σου και βαλτο μεσα στο μυρμιγκικο οξυ για 2 ωρες,μετα πλυντο πολυ καλα,μεχρι να σταματισει να αφριζει(θα το καταλαβεις οταν το δεις).μετα δες αν εφυγε ολη η σκουρια (με ενα φακο ψαξε μεσα στο τεποζιτο),αν οχι επανελαβε την διαδικασια οσες φορες χρειαστει....
    Οταν καθαρισει βουτα το για 10-15 λεπτα μεσα στα αλκαλια,μετα ξεπλυνετο πολυ καλα(αυτο δεν εχει αφρους και τετοια) και μετα ειναι πανετοιμο.Τα υγρα δεν χαλανε βαλτα στην ακρη για να τα χρησιμοποιησεις ξανα,δεν χαλανε,κανονικα αυτη η διαδικασια με τις βενζινες που εχουμε πρεπει να γινετε καθε 6 μηνες προληπτικα.
    Πριν αρχισεις τη διαδικασια λυσε τελειως το τεποζιτο
    Οταν τελιωσεις παρε ΟΛΟ το νερο απο μεσα με ενα βιτεξ και μονο οταν παρεις και την τελευταια σταγονα απο μεσα βαλε στην τρυπα της ταπας ενα σεσουαρ και αστο για κανα 10 λεπτο
    Μονταρε το τεποζιτο.
    Κανονικα ετσι γινετε και οχι με σκαγια
    Αυτο ειναι η αρχη της πλαστικοποιησης,η πλαστικοποιηση γινετε σε πολυ χαλια τεποζιτα συνηθως σε μηχανες μεχρι τις αρχες του 90 και σπανια σε νεοτερα,συνηθως τρακαρισμενα
    Σημερα εκανα αυτη την διαδικασια σε 3 τεποζιτα και κανενα δεν χρειαστηκε πλαστικοποιηση,αν τελικα κανεις πλαστικοποιηση ρωτα τον τι εγγυηση σου δινει γιατι η ολη διαδικασια ειναι ψιλο ακριβη
    Δεν ξερω το κοστος απο τα υγρα και ισως δεν πολυσυμφερει αλλα ετσι εχουν τα πραματα
    Ο πυργος της Βαβελ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
    .........................
    Και σαν φανήκαν περίεργα τα σκάγια, εεε ???

παρε ΟΛΟ το νερο απο μεσα με ενα βιτεξ
    Αυτό, αν είναι δυνατόν, θέλω να το δω ...
    (όποιος το καταφέρει θα γίνει παμπλουτος ξεβουλιάζοντας τεπόζιτα - αφού χωράει το χέρι του από την τρύπα της τάπας...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Elektra
    Νομίζω εμένα χωράει το χέρι μου.

Το οξύ πού να το βάλω για να βάλω το ντεπόζιτο μέσα? Σε κανά κουβά? Να γεμίσει το ντεπόζιτο μέσα-έξω? Το ίδιο και με τα αλκάλια? Μπορώ να ρίξω και την τάπα του ντεπόζιτου μέσα γιατί έχει σκουριάσει κι αυτή και δεν γυρίζει, ούτε να το ανοίξω δεν μπορώ καλά καλά...?

Και να το πλύνω με σκέτο νερό μετά το ντεπόζιτο? Να το τρίψω και με κανα σφουγγάρι?
    Κι αν δεν χωράει το χέρι μου μέσα για να το σκουπίσω, να το αφήσω κανά δύωρο να στεγνώσει από μόνο του?

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Αυτό, αν είναι δυνατόν, θέλω να το δω ...
    (όποιος το καταφέρει θα γίνει παμπλουτος ξεβουλιάζοντας τεπόζιτα - αφού χωράει το χέρι του από την τρύπα της τάπας...)
    οκ μην βαρατε για να διευκρινισω το βιτεξ θα το βαλεις απο την τρυπα που αφηνει το ρουμπινετο (αφου το εχεις βγαλει ενοητε) εχοντας γυρει το τεποζιτο ετσι ωστε η τρυπα να ειναι το χαμηλοτερο σημειο και ενοειτε οτι δεν χωραει ολο το βιτεξ και ενοητε οτι ειναι μια διαδικασια των 10 λεπτων τουλαχιιστο που απαιτει πολυ υπομονη τουλαχιστον

Το οξυ να το βαλεις σε καμια μπανιερα η κανα μεγαλο κουβα που να χωραει ολο το τεποζιτο μεσα και να ειναι καλυμενο μεσα εξω και φροντιζοντας να εχει βγει ολος ο αερας απο μεσα.

Την ταπα καλυτερα να μην την βαλεις και να χρησιμοποιησεις αντισκωριακο γιαυτη

πλυντο με σκετο νερο και κουνα το για να φυγει ολο το νερο και μετα πανε στο σταδιο με το βιτεξ,μην το αφησεις να στεγνωσει μονο του γιατι θα ξανασκουριασει
    Ο πυργος της Βαβελ

Elektra
    μ ην το αφησεις να στεγνωσει μονο του γιατι θα ξανασκουριασει

Ναι σωστά... Ας μην το σχολιάσουμε αυτό... :smilea:
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή περιγραφή αλλά μάλλον θα χρειαστώ βοήθεια από κάποιον γνώστη και μάλλον θα είναι δύσκολο να βρω κάποιον που να κάτσει!!
    Αλλά θα τη βρώ την άκρη πού θα πάει?! Πώς αλλιώς θα μάθω!!

Νά'σαι καλά ρε, ευχαριστώ

ρε συ μην ακους τις πιπες των πανω....σε δουλευουν νομιζω!

θα κανεις την πιο απλη κ αποτελεσματικη δουλεια, ειναι μυστικο των μαστορων γιαυτο δε στη λεει κανεις!

παρε τη πιο φθηνη οδοντοκρεμα κα γεμισετο ΟΛΟ το τεποζιτο, κλειστο κ αστο σε σκιερο κ δροσερο μερος για 48ωρες τουλαχιστον. ξεπλυνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με νερο με μπεταντιν (μη γελας!) 5-15ml ανα λιτρο νερου. οταν σταματισει να αφριζει ξεπλυνε με ΣΚΕΤΟ νερο.

υ.γ.ηλεκτρα μου καλη θα μου κανεις μια χαρη???

μπορεις να ποσταρεις μια φωτο απο το τουτουρου?

καλη επιτυχεια!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια με wheelspin
    από supershitty στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:16
  2. Βοήθεια με τα φλας
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 10:56