Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι εγω το 'χω ξαναπει (πολλες φορες) αλλα ΔΕΝ κανω τιποτα...![]()
Ειπαμε...
Σ' αυτον τον πλανητη υπαρχουν 6.350 εκατομμυρια μ@λακες και ΜΟΛΙΣ 150 εκατομμυρια ΕΞΥΠΝΟΙ...![]()
εκ των οποιων τα 10 εκ. ειναι εξυπνοτερα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι εγω το 'χω ξαναπει (πολλες φορες) αλλα ΔΕΝ κανω τιποτα...![]()
Ειπαμε...
Σ' αυτον τον πλανητη υπαρχουν 6.350 εκατομμυρια μ@λακες και ΜΟΛΙΣ 150 εκατομμυρια ΕΞΥΠΝΟΙ...![]()
εκ των οποιων τα 10 εκ. ειναι εξυπνοτερα...
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Kαλή η αναλογία...δεν λέω![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Ρε παλικαρια νομιζω ελληνικα γραφω....
ρωταω αν ειναι θαυμα και αν δεν καιει το Αγιο Φως...
οι υπολοιποι βουδιστες ινδουιστες και λοιποι
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ μετα την αποδειξη οτι δεν καιει το φως?????????????????
εδω θα μου απαντησετε ή θα αποπροσανατολιζετε την κουβεντα?τι μας νοιαζει ποσοι και που πιστευουν? καιει η φλογα? αν δεν καιει για 5 λεπτα αντε γεια..πιστεψτε και στην νυχτεριδα ρε μαγκες!
απαντηστε σε αυτο που ρωταω..ζητηστε και την βοηθεια της αμερικανας κοπελιτσας που ενδεχομενως να στηριξει KLINTON στις επομενες εκλογες...ισως με τον πριαπισμο του αντρος της καταφερει να ληξει τον βιασμο του Ιρακ μια και καλη![]()
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
......................
ρωταω αν ειναι θαυμα και αν δεν καιει το Αγιο Φως...
οι υπολοιποι βουδιστες ινδουιστες και λοιποι
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ μετα την αποδειξη οτι δεν καιει το φως?????????????????
εδω θα μου απαντησετε ή θα αποπροσανατολιζετε την κουβεντα?τι μας νοιαζει ποσοι και που πιστευουν? καει η φλογα? αν δεν καιει για 5 λεπτα αντε γεια..πιστεψτε και στην νυχτεριδα ρε μαγκες!
απαντηστε σε αυτο που ρωταω..
.....................
Θαυμα!!! Θαυμααα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρα οσοι πιστευουν σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο τον Χριστιανισμο εχουν πεσει σε πλανη...
τουμπεκι λοιπον οι καθολικοι,ινδουιστες και λοιποι εν Χριστω αγαπητοι πλανομενοι αδελφοι!
κοινως οι 150.000.000εκ. ειναι οι εξυπνοι και οι λοιποι 6,350εκ ΜΑΛΑΚΕΣ...συμφωνα με την στατιστικη του φιλου παραπανω..
ΓΙΑΤΙ εχω την εντυπωση οτι αρκετους απο αυτους τους ΜΑΛΑΚΕΣ συναντω καθημερινα στην ελλαδα μεσα σε τετρατροχη συσκευασια ή καβαλα σε διτροχη οπτασια???
παντως πολυ μαλακια στον κοσμο τελικα...ενα τσιγαρο δρομος τα Ιεροσολυμα,ενα κερι αναβεις δεν σε καιει αλλα...Ζητω ο παπας και ζητω ο Αλλαχ...μαλλον ο Αλλαχ κανει περισσοτερα θαυματα...ισως και ο Βουδας....
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Γεια εγω ειμαι ενας ταπεινος Τουμπεκης.εχω κανει τουμπεκι μπροστα σε πολυ κοσμο,αφεντικα ,μπατσους ,θυμωμενους οδηγους,γιατι οχι να κανω τουμπεκι και μπρος σε χριστιανο....
Αλλα τι ειναι,(σοβαρα τωρα γιατι οντως δεν ξερω)...αυτο που λες οτι καιει το αγιο φως για 5 λεπτα;
Ισχυει αυτο και συμβαινει καθε χρονο; απλα ρωταω.
Το θαυμα ειναι αποδειξη και οποιος ζηταει αποδειξεις ζηταει λογο για να πιστευει.Οποιος πιστευει πραγματικα δε χρειαζεται θαυματα.Απλο συμπερασμα, γαμω τη λογικη των κουφιοκεφαλων.Αρα,ειτε καιει ειτε δεν καιει ,ενα πραγματικο πιστο ,δεν θα πρεπει καν να τον απασχολει το θεμα.Ενας πραγματικος πιστος δεν θα επρεπε καν να διατυμπανιζει την πιστη του ,γιατι αγορακι μου οταν ερθει η ωρα,και θα ερθει, ο καθεις μας θα δειξει αν πιστευει ή οχι ειτε ειναι θεοσεβουμενος ειτε αθεος.Και λιγη σημασια θα εχει αν πιστευει στο θεο τον βουδα τον τουτατη τον ή τη θεα καλι.
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
μου εχουν πει οτι καθε χρονο οταν ο Ορθοδοξος και μονο ιερεας παρει το Αγιο φως, αναβουν τα καντηλια στον Αγιο ταφο μονα τους και μολις παρεις το αγιο φως με το κερι σου αν βαλεις το χερι σου επανω δεν σε καιει για διαστημα που διαρκει γυρω στα 7 λεπτα...
εγω δεν χρειαζομαι θαυμα για να πιστεψω αλλα αυτοι που αμφισβητουνε την ορθοδοξια συγχεωντας την με το κατεστημενο παπαδαριο, αν ισχυει το παραπανω καλα θα κανουν να αναθεωρησουν καποια πραγματα.
α δεν διατυμπανιζω την πιστη μου παππουλη( αν και εισαι μονο 6 χρονια μεγαλυτερος μου),απλα οταν διαπιστωνω πεοκρουστια κατ εξακολουθησην επεμβαινω.....ειδικα σε επιχειρηματα φθηνα και κενα.
μου εχουν πει οτι καθε χρονο οταν ο Ορθοδοξος και μονο ιερεας παρει το Αγιο φως, αναβουν τα καντηλια στον Αγιο ταφο μονα τους και μολις παρεις το αγιο φως με το κερι σου αν βαλεις το χερι σου επανω δεν σε καιει για διαστημα που διαρκει γυρω στα 7 λεπτα...
εγω δεν χρειαζομαι θαυμα για να πιστεψω αλλα αυτοι που αμφισβητουνε την ορθοδοξια συγχεωντας την με το κατεστημενο παπαδαριο, αν ισχυει το παραπανω καλα θα κανουν να αναθεωρησουν καποια πραγματα.
Δηλαδης ΔΕΝ ειμαστε σιγουροι ε?![]()
![]()
Οχι ρε φουστη μου γαμωτ'...![]()
Μάλιστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
Ενάντια σε ΟΛΟΥΣ τους νόμους της φύσης (που για κάποιους ο θεός έφτιαξε τη φύση) υπάρχει φωτια που δεν καίει.
Και ΓΙΑΤΙ να μην σε καίει αυτή η φωτιά, αλλα τα πιστιρίκια στην κυψέλη δεν τα λυπήθηκε και τα έκαψε
να χέσω για θαύμα...![]()
Επειδή αυτό επαναλαμβάνεται διαρκώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
εγω δεν χρειαζομαι θαυμα για να πιστεψω αλλα αυτοι που αμφισβητουνε την ορθοδοξια συγχεωντας την με το κατεστημενο παπαδαριο
Είτε αρέσει είτε οχι, η ορθοδοξία ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ απο το κατεστημένο παπαδαριό.
ΑΥΤΟΙ ειναι η εκκλησία και ο χριστιανισμός.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τι να σου πω δεν εχω παει να δω αν καιει το φως .....
αλλα αν παω και δεν καιει...ειπαμε το κερακι θα το στειλω σε συσκευασια δωρου ΔΙΑ ΠΑΣΑ ΧΡΗΣΗ...
α η χρηση θα ειναι καταλληλη για ανηλικους κατω των 13 χρονων..απο εκει ξεκιναει η μαλακια αν δεν κανω λαθος...
cpt.HAddock
πλανασαι αν νομιζεις οτι εκκλησια και Χριστιανισμος ειναι το παπαδαριο...
σωμα της εκκλησιας ειναι οι πιστοι και ναος του Χριστου το σωμα μας....
ο Χριστος οταν εκανε νηστεια ηθελε να καθαρισει τον ναο ...μεταφορικα παντα....απευθυνοταν στο σωμα της εκκλησιας ..τους πιστους δηλαδη και οχι στο τοτε παπαδαριο...λογικα απο εκει δεν θα επρεπε να ξεκινησει το κυρυγμα?και ομως πηγες στον ψαρα,στον τελωνη,στον τσαγκαρη...
ΔΕΝ πλανάμαι καθόλου αγαπητέ!Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
cpt.HAddock
πλανασαι αν νομιζεις οτι εκκλησια και Χριστιανισμος ειναι το παπαδαριο...
Αυτοί κατα δήλωσίν τους εκπροσωπούν το θεό και το χριστό επι της γης. Οι "λειτουργοι" του "κυρίου"
Αν δε σας αρέσουν αλλάξτε τους.
Αλλα τα ιδεολογικά φούμαρα οτι ο χριστός είναι η διδασκαλια, ειναι μέσα στην ψυχλη μας κλπ κλπ, σύνηθες καταφύγιο των χριστιανών όταν βλέπουν τη κατάντια του παπαδαριού, δε με αγγίζουν.
Εγώ όταν ακούω ορθοδοξία κλπ, τον κ. Παρασκευαΐδη εχω στο μυαλό μου.
Αν θεωρείτε οτι κακώς σας εκπροσωπεί το κατεστημένο παπαδαριό, αλλαξτε το
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
........................
ο Χριστος οταν εκανε νηστεια ηθελε να καθαρισει τον ναο
........................
Δηλαδη για να καταλαβω...
Την Μεγαλη Παρασκευη που στην Ν.Αρτάκη ξεκοιλιαζοντουσαν οι "πιστοι" στις γαριδες, τις καραβιδες, τα οστρακοειδη, τα ψαρικα και τα ουζοτσιπουρα, καθαριζαν το σωμα τους ε?![]()
Κι εγω το μιασμα, επειδη ΔΕΝ τα τρωω και τολμησα να παραγγειλω ενα μπιφτεκι (σχωρα με Θε μου), το βρωμησα (το σωμα μου) και πρεπει να πεσω στην πυρα ε?![]()
όσοι θελουν να πιστεύουν να μην ενοχλούν όσους έχουν επιλέξει να είναι άθρησκοι...
και τούμπαλιν... χρειαζόμαστε αμνούς σε αυτή τη χώρα...
και καλά κρασά...![]()