Σελίδα 9 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΠΩΣ).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ
    ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ.
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ Η ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Η ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    πω ρε φιλε...

γραφικός είσαι...

αυτό το "αν δε σας αρέσει εδώ να φύγετε" πολύ ωραίο ρε συ.. Θα ήταν περήφανος ο Περικλης για τη δημοκρατικότητα των νεοελλήνων

(και ξαναλέω για τα κεφαλαία.... )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Βρε συ...

δε λέω να μην είσαι περήφανος για τα επιτεύγματα των κατά γεωγραφικής κληρονομιάς προγόνων μας... αλλά

αισθάνεσαι περήφανος για την ελλάδα σήμερα?

Σήμερα Παρασκευή όχι, δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο

Ρε συ Κάπταιν εσύ μικρός πρέπει να ήσουνα πολύ αντιδραστικό παιδάκι
    ---Dum spiro, spero---

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΠΩΣ).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ Η ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Η ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

(εκ νέου σου προτείνω να μη γράφεις κεφαλαία... )

και απαντώ...

ποιος έδωσε τον λόγο σε αυτούς που τον έχουν?

και στη τελική... τι σκατά κάνεις δηλαδή? κάνεις κάτι ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Ρε συ Κάπταιν εσύ μικρός πρέπει να ήσουνα πολύ αντιδραστικό παιδάκι
    Και παραμένω...

:a39: :a39: :a39:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ

Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική σου ρε φίλε. Καθόλου! Τι θα πει πήγαινε στην Αγγλία Ολλανδία κλπ;
    Δηλαδή όποιος τολμά και κάνει κριτική να φεύγει; Τι λε ρε;
    και δεν κατάλαβα τι θα πει σκατά τα έχουνε κάνει αυτοί που έχουν το λόγο; Γιατί ποιος τους τον έδωσε; Εσύ εγώ και γενικά εμείς. Επομένως μην το παίζεις σε διπλό ταμπλό. Όταν κάποιος κάνει κριτική άντε να φύγει και να μην μιλάει και όταν μιλάμε για τα λάθη μας να το γυρνάμε στο φταίνε οι άλλοι.
    Έλα μπράβο τώρα!

ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΨΙΘΥΡΙΖΕΤΕ!! (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

ΝΑΙ...ΩΡΑΙΑ... ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

(και μη μου απαντήσεις με την ίδια ερώτηση... )

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    (εκ νέου σου προτείνω να μη γράφεις κεφαλαία... )

Για τους τόνους το κάνει το παιδί !!!!
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και παραμένω...

:a39: :a39: :a39:

Ήθελα να'ξερα από που το πήρες.... (Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες)

---Dum spiro, spero---

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    (είπαμε όχι κεφαλαία, το βιολί σου εσύ...)

τεσπά...

Μπορεί ΕΝΑΣ κάτοικος αυτής της ρημάδας χώρας να μου αποδείξει οτι είναι απογονος των αρχαίων ελλήνων;

Αυτό εννοώ περι σκούφιας. Απο τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο περασαν (και έμειναν) Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες

και ίσως κι άλλες εθνικότητες...

Δεν άφησαν το γενετικό τους σημάδι όλοι αυτοί οι λαοί;

Απλά πράγματα... Όσοι πιστεύετε οτι το bloodline σας κρατάει κατ' ευθείαν απο τον οίκο των Αλκμενιδών του Περικλη... δικαίωμά σας

ΝΑΙ και βεβαια μπορει καποιος: ο idi-ot...εχει την φωτογραφια του φατσα καρτα μα καλα δεν βλεπεις;...ιδιος ο Λεονιδας ο μπαγασας....πρεπει να ειναι ανιψιος του...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Ήθελα να'ξερα από το πήρες.... (Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες)

από κανέναν από αυτούς...

από τον Μπαρμπαστρουμφ κρατάει αυτός ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS

Γιατί;

Γιατί οι φοιτητές …..

Δεν προστατεύουν οι ίδιοι τις συνελεύσεις τους;

Δεν προστατεύουν το άσυλο από παρουσίες ύποπτες;

Δεν περιφρουρούν οι ίδιοι τις πορείες τους;

Αφήνουν να υπάρχουν κομματικές διαφορές στις συνελεύσεις τους;

Στην περίοδο των φοιτητικών εκλογών την κάνουν να είναι σαν προεκλογική περίοδος βουλευτικών εκλογών;

Αφήνουν να υπάρχει κομματική χροιά και χρώμα και εκμετάλλευση στις πορείες τους;

Αφήνονται να κάνουν μάθημα σε παραπήγματα, σε αίθουσες χωρίς θέρμανση, που στάζουν;

Πληρώνουν για συγγράμματα της κακιάς ώρας που έχουν γραφτεί πριν από 10 και 20 χρόνια;

Πληρώνουν οι οικογένειές τους τόσα στα φροντιστήρια για να μπουν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και μετά να είναι άνεργοι με πτυχίο;

Πληρώνουν τόσα για «εξοσχολικά» βοηθήματα και συγγράμματα;

Γίνονται ( μη θελημένα θέλω να πιστεύω ) μαριονέτες;

Παίζουν το παιχνίδι τους;

Γίνονται θύματα;

Τσακώνονται με τα άλλα θύματα τους αστυνομικούς; ( τουλάχιστον οι αστυνομικοί εκπαιδεύονται να είναι θύματα, οι φοιτητές όμως; )

Και κάτι άλλο :

Αρκετά πια με το παρελθόν μας, που το χρησιμοποιούμε μόνο εκεί που μας συμφέρει.
    Περί του βάρους της ιστορικής μας κληρονομιάς που πρέπει να κουβαλήσουμε;
    Με το να γίνουμε καλύτεροι από αυτούς που είμαστε περήφανοι;
    Με το να αφήσουμε κάτι καλό και χρήσιμο στους επόμενους;
    LIBYKOS

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Δικαίωμά σου φίλε μου και πολύ καλά έκανες αφού δεν ανέχεσαι να σε λένε Έλληνα.
    Κοίτα όμως να μην το παίζεις διπλό ταμπλό και όταν λένε για κατορθώματα Ελλήνων φρόντισε να μην αισθάνεσαι τίποτα γιατί όπως αναφέρεις τα πράγματα δεν είσαι πλέον Έλληνας. Αν παρόλα αυτά αισθάνεσαι ωραία όταν ακούς καλά λόγια για Έλληνες συλλογίσου λίγο αυτό που λες "na tin xaireste tin xora SAS... " και κοίτα μήπως χρειάζεται να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το μήνυμά μου το λέω φιλικά και διερευνητικά γιατι με το νετ εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις χωρίς λογο και χαλάει το κλίμα και η συζήτηση.
    Kamia pareksigisi apo tin plevra mou, eksallou pote den ithela na me lene Ellina, Skopiano i oti allo....Ithela panta na me lene me to onoma mou kai na me anagnorizoun gia auta pou kano ego SIMERA kai oxi gia auta pou ekanan alloi prin apo emena XTES...
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική σου ρε φίλε. Καθόλου! Τι θα πει πήγαινε στην Αγγλία Ολλανδία κλπ;
    Δηλαδή όποιος τολμά και κάνει κριτική να φεύγει; Τι λε ρε;
    και δεν κατάλαβα τι θα πει σκατά τα έχουνε κάνει αυτοί που έχουν το λόγο; Γιατί ποιος τους τον έδωσε; Εσύ εγώ και γενικά εμείς. Επομένως μην το παίζεις σε διπλό ταμπλό. Όταν κάποιος κάνει κριτική άντε να φύγει και να μην μιλάει και όταν μιλάμε για τα λάθη μας να το γυρνάμε στο φταίνε οι άλλοι.
    Έλα μπράβο τώρα!
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ?ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ? ΚΑΛΑ ΟΚ ΛΥΠΑΜΕ

Σελίδα 9 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF