ρε εδω +51 καλυψαμε στα μισα θα κολλησουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
+21![]()
το πρωταθλημα ειναι μακρυυυυυυυυυυυυυυ.....![]()
ρε εδω +51 καλυψαμε στα μισα θα κολλησουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
+21![]()
το πρωταθλημα ειναι μακρυυυυυυυυυυυυυυ.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το να πεφτεις λογω βροχης μπροστινου κλπ ειναι μαλλον δικο σου λαθος, οχι ατυχια.
ατυχια ειναι να τα φτυνει το λαστιχο η το μηχανακι.η λαθος επιλογη της γιαμαχα δν ειναι ατυχια.
συνηθως μονο ο παραγων γκαντεμια, κ για το 2007 τελικη ταχυτητα δν αφηνουν το βαλε να νικησει.συνηθως λεω.
ειπαμε ο ροσσι λαθη οπως καθυστερημενα φρενα τα εκανε παντα, απλα το μηχανακι του δν ηταν τοσο πισω κ του εδινε τη δυνατοτητα να ανακαμπτει.πχ μουτζελλο 06
τωρα τα τζιπι εγω ξεκινησα να τα βλεπω λογω ροσσι κ θα συνεχισω κ μετα απ αυτον, αλλα πολυς κοσμος οχι.ο περισσοτερος κοσμος ,μη φανατικος με τους αγωνες οπως εμας που παρακολουθουμε, θα λεει αυτος ειναι ο βαλεντινο..ποιοι ειναι πισω του? ποιοι ειναι μπροστα του?
κ κανεις απ αυτους που ερχονται δν νομιζω να εχει την ισχυρη προσωπικοτητα του βαλε ωστε να κανει περισσοτερο κοσμο να παρακολουθει το σπορ.ο ροσσι κυριως, μονος του, με τις πραξεις εντος κ εκτος πιστας αυξησε πολυ τη θεαματικοτητα του σπορ.
Όχι φίλε μου. Αυτο το παραμύθι είναι που μου τη δίνει πραγματικά. Κανείς δεν έχει την ισχυρή προσωπικότητα του βάλε. Αυτό απο που σκατά προκύπτει; Μιλάμε για οδηγό ή για προσωπικότητα; Αυτό που λες η ισχυρή προσωπικότητα δηλαδή μου την εξηγείς και μένα;
Και μην μου πεις σε παρακαλώ πάρα πολύ ότι αν δεν ήταν αυτός δεν θα βλέπαμε δενθα ξέραμε δεν θα κάναμε δεν θα ράναμε. Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούσαν Ντούχαν και Σβαντς πολύ πριν το Βάλε.
Δεκτόν αύξησε τη θεαματικότητα του σπορ. ΟΚ. Γιατί οι εταιρείες δεν βοήθησαν σ' αυτό; Τι πιστεύεις; Οι Ντουκάτι Γιαμάχα Χόντα κλπ δεν σκέφτονταν για καιρό ότι κάτι πρέπει να κάνουμε ώστε να αυξηθεί ο κόσμος, το κοινό;
Αλλά οκ το έκανε σχεδόν μόνος του ο Ρόσι. Αυτό δείχνει ισχυρή προσωπικότητα;
όσο για τους 51 βαθμούς διαφορά που κάλυψε πέρσι μωρέ μακάρι να ξανακαλύψει και να γίνεται μάχη ως το τέλος. Εγώ αυτό θέλω! Μάχες πόντο με πόντο ως το τέλος.
Αλλά αυτή την εμμονή και την ταύτιση του Βάλε με το motogp δεν θα την καταλάβω ποτέ. Ξεχνάμε δηλαδή τα αληθινά στοιχεία του αθλήματος (ταχύτητα πάθος αγωνία μάχες σώμα με σώμα οδηγικές ικανότητες τούμπες κλπ) και ακολουθούμε τυφλά έναν ο οποίος αποδεδειγμένα φέτος μέχρι στιγμής έχει κάνει ΤΑ λάθη οδηγεί σαφώς χειρότερα από πέρσι και παλιότερα κι όμως εμείς... εκεί. Κολλημένοι!!!
Τι να πω. Μπορεί να είμαι και λάθος...
ο ντουχαν σιγουρα ειχε ισχυρη προσωπικοτητα, μονο που τα τζιπι την εποχη του ηταν πιο βαρετα απο ποτε κ τα wsbk τοτε σημειωναν μεγαλυτερη τηλεθεαση..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όχι φίλε μου. Αυτο το παραμύθι είναι που μου τη δίνει πραγματικά. Κανείς δεν έχει την ισχυρή προσωπικότητα του βάλε. Αυτό απο που σκατά προκύπτει; Μιλάμε για οδηγό ή για προσωπικότητα; Αυτό που λες η ισχυρή προσωπικότητα δηλαδή μου την εξηγείς και μένα;
Και μην μου πεις σε παρακαλώ πάρα πολύ ότι αν δεν ήταν αυτός δεν θα βλέπαμε δενθα ξέραμε δεν θα κάναμε δεν θα ράναμε. Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούσαν Ντούχαν και Σβαντς πολύ πριν το Βάλε.
Δεκτόν αύξησε τη θεαματικότητα του σπορ. ΟΚ. Γιατί οι εταιρείες δεν βοήθησαν σ' αυτό; Τι πιστεύεις; Οι Ντουκάτι Γιαμάχα Χόντα κλπ δεν σκέφτονταν για καιρό ότι κάτι πρέπει να κάνουμε ώστε να αυξηθεί ο κόσμος, το κοινό;
Αλλά οκ το έκανε σχεδόν μόνος του ο Ρόσι. Αυτό δείχνει ισχυρή προσωπικότητα;
όσο για τους 51 βαθμούς διαφορά που κάλυψε πέρσι μωρέ μακάρι να ξανακαλύψει και να γίνεται μάχη ως το τέλος. Εγώ αυτό θέλω! Μάχες πόντο με πόντο ως το τέλος.
Αλλά αυτή την εμμονή και την ταύτιση του Βάλε με το motogp δεν θα την καταλάβω ποτέ. Ξεχνάμε δηλαδή τα αληθινά στοιχεία του αθλήματος (ταχύτητα πάθος αγωνία μάχες σώμα με σώμα οδηγικές ικανότητες τούμπες κλπ) και ακολουθούμε τυφλά έναν ο οποίος αποδεδειγμένα φέτος μέχρι στιγμής έχει κάνει ΤΑ λάθη οδηγεί σαφώς χειρότερα από πέρσι και παλιότερα κι όμως εμείς... εκεί. Κολλημένοι!!!
Τι να πω. Μπορεί να είμαι και λάθος...![]()
ισχυρη προσωπικοτητα εννοω οτι εμπαινε μεσα με το θα σας γαμησω ολους κ τους γαμαγε οπως ακριβως κ ο ντουχαν οπως κ ολοι οι μεγαλοι αθλητες..εκτος απο ταλεντο, ειναι κ το ψυχολογικο κομματι που μετραει πολυ τεσπα..εκτος απ αυτο ομως αυξησε κατακορυφα κ τα νουμερα τηλεθεασης γι αυτο κ τον αναφερουν ως σουπερσταρ (ουαου!)κ ειναι ισως ο μονος αθλητης της μοτοσυκλετας γνωστος κ σε οσους δν ασχολουνται....
τωρα δν καταλαβαινω γιατι λες οτι θεωρουμε οτι ο ροσσι ειναι τα τζιπι.το κακο με ολους τους πρωταθλητες ειναι οτι ο κοσμος τους αποτελειται απο ατομα που δν εχουν ιδεα κ απλως υποστηριζουν τον πρωτο κ καλυτερο αλλα κ απο ατομα που ψαχνονται περισσοτερο.:smilea:
αν και η ταχυτητα, το παθος, η αγωνια, η μαχες σωμα με σωμα μεχρι τελους, οι οδηγικες ικανοτητες κλπ εκτος απο χαρακτηριστικα του αθληματος ειναι κ χαρακτηριστικα του ροσσι οποτε ενταξει..![]()
το αν μερικοι ειμαστε κολλημενοι με το βαλε δν σημαινει οτι δν βλεπουμε περα απ αυτον..μεχρι τωρα εχεις δικιο εχει κανει πολλα λαθη αλλα τι σημαινει δν θα επρεπε να τον υποστηριζουμε? εμενα δν με νοιαζει κ τελευταιος να βγαινει σε καθε αγωνα.. ομως φετος οδηγημα βλεπουμε κυριως απ αυτον οπως καταρ κ κινα..
κ κατι τελευταιο, φετος ο ροσσι θα δινει το 100% του σε καθε αγωνα λογω του οτι δν μπορει να κανει αλλιως αν θελει αποτελεσμα.ειμαστε τυχεροι που ζουμε στην εποχη του κ βλεπουμε ισως τον μεγαλυτερο αναβατη ολων των εποχων να πηγαινει στα ορια του να τα δινει ολα σε ενα υποδεεστερο μηχανακι των χοντα κ ντουκατι οποτε ας το απολαυσουμε γιατι μαλλον δν θα κρατησει πολυ ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΤΙΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ .
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΑΚΗΔΕΣ ? :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΙ ? :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ![]()
![]()
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξυπνατε ρεεεεεε..Εχουμε αγωνα αυριο .Ακουω τα προγνωστικα σας.
ΚΑΠΛΑΝΙ
Δες απλά τα αποτελέσματα!
Τους είχε για πλάκα... και έκανε μόστρα και στο γκομενάκι...:a07:
46
![]()
Ναι ρε ΤΙΤΑΝ πολυ ευκολο ηταν.Δεν εχει γουστο ετσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
46
![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Οι αγγλαρες στο eurosport ειπνα οτι εβαλε την καρδια στο κρανος γιατι γραφτηκαν κατι παπαριες οτι, και καλα, δεν τρεχει πλεον με την καρδια του κλπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
46
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
οι αγγλαρες στο eurosport το βουλωσανε ομως.γιατι ολο λεγανε παει ο βαλε κ ειχαν βγαλει νικητη το στονερακο πριν τον αγωνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Οι αγγλαρες στο eurosport ειπνα οτι εβαλε την καρδια στο κρανος γιατι γραφτηκαν κατι παπαριες οτι, και καλα, δεν τρεχει πλεον με την καρδια του κλπ...
ο ροσσι το δηλωσε οτι τρεχει με την καρδια του, την εβαλε στο κρανος αλλα επρεπε να το δειξει κ μες στον αγωνα.
Oι βλ@κες στο ετ4 λέγανε οτι την έβαλε για το γκομενάκι που είναι πολύ ερωτευμένος!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Οι αγγλαρες στο eurosport ειπνα οτι εβαλε την καρδια στο κρανος γιατι γραφτηκαν κατι παπαριες οτι, και καλα, δεν τρεχει πλεον με την καρδια του κλπ...
Η δική σου βέρζιον μ'αρέσει καλύτερα!
Αλλά όπως και να έχει VALE Rulezzzzzzzzzz!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΙΡΒΑΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΟΡΤΑΣΩ .ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΝΙΓΚΤΟΝ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ. Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ
...να εβαζες και κανενα σημειο στιξης να καταλαβαιναμε τι λες... ασταματητος, σαν τον βαλεντινο ενα πραμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΙΡΒΑΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΟΡΤΑΣΩ .ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΝΙΓΚΤΟΝ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ. Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Φοβάμαι οτι τη κυριακή θα παίξει πρώτος Ντάνυ αλλά και Γιατρός 2ος ή Τρίτος!
Η ευθεία πόσο είναι?
Έτσι καταλαβαίνουμε πως θα πάνε τα Ντουκάτι!
Μεγαλη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
................
Η ευθεία πόσο είναι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"WOW...WHAT A RIDE!!!"