Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 132 από 132

Θέμα: Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    μια και μιλάνε οι μεγάλοι......

με solex 25cc με πετάλια και με την μηχανή επάνω στην μπροστινή ρόδα!!!

Τι μου θυμησες τωρα.......Με τετοιο εμαθα να οδηγαω...Απιστευτο μηχανακι μακαρι να το ειχα κρατησει...............

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Το Σωτήριο έτος 1987

Παπί 6βολτο 50άρι (με το τιμόνι πελεκάνος) ΚΙΤΑΡΙΣΜΕΝΟ 72

Σαββατο μεσημερι αναχώρηση από Αθήνα

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΚΑΒΑΣΙΛΑΣ ΗΛΕΙΑΣ!!!!! Να δω το αίσθημα

Κυριακή απόγευμα, αναχώρηση για Αθηνα
    Η ιστορία της επιστροφής δεν γράφεται πρέπει να την περιγράψω προφορικά
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Νέο μέλος
    I proti mou bolta itan, an thimame kala to etos 1996, se ilikia 14 xronon me ena 80ari papi Honda (ligo piragmeno) xoris podia kai me kati perierga flas poy den itan ta manisia toy. Moy to edose ena paidi poy tote ta psiloeixame. Aporo pos moy to empisteytike!! Ta xiliometra poy ekana den itan polla (piga sto diplano xorio apo to diko moy) alla entiposiastika apo to aeraki poy me xtipouse kai apo tin amesi epafi me to periballon. Perito na sas po fisika oti den foroysa oyte kranos oyte mpoufan oyte gantia! Eytixos itan kalokairi giati allios tha tin eixa arpaksei!! Alles epoxes tote!!!Tora exo ena Gillera Runner 200cc kai anoigo to gazi kai den katalabaibei tipota (kai fisika panta eksoplismeni!!!)

Πριν 12 χρονια περιπου με ΧΤ-225.
    Κρανος της κακιας ωρας, τζην μπουφαν και με συνεπιβατη τελειως αστοχη επιλογη.

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΥΡΟΥΤΑ

Στο πηγαινε εκαψε ενα λιτρο λαδι....
    Στον γυρισμο καθολου......

Αύγουστος 1996 με SUZUKI GS 125 Aθήνα - Ιθακη και πίσω..
    Σολο διακοπές .

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Πρώτη βόλτα με ένα παπί Honda 50 αν θυμάμαι καλά στη Κέρκυρα το ΄91

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της mbatsi
    ολοι εχετε παει στην αλλη ακρη της ελλαδας και με μεγαλα μοτερ
    δηλαδη εγω που ξεκινησα στην πρωτη μεγαλη βολτα με σκοπο να παω ναυπλιο και δεν πηγα περα απο τη κορινθο.... να κανω χαρακιρι,να αισθανθω ασχημα δηλαδης?
    Σημειωση:
    2 C-50 "γαργαλημενα" - 4 ατομα ολοι ανω των 1,85

sesssssskisssso

Πρεπει να ηταν το '86 με ενα guzzi ts 250 ,Κυπαρισσια -Πατρα και επιστοφη.
    Παταγε καθε ειδους rz-rd 250 τοτε.
    Ειχε αδοξο τελος αφου εμεινε στα χερια μου απο λαδια μερικους μηνες μετα.Οχι μιξης αλλα σασμαν!

ΜΕΛΟΣ: WITHUS ORAGAINSTUS Το avatar του/της MIXALHS 400SF R
    Νύχτα πριν 4 χρόνια (σωτήριον έτος για Ελλάδα αλλά και για εμέ 2004)δεν είχα καν ακόμη παπί... Το πήρα το χειμώνα μετά το συμβάν... Είμαστε στο barακι (οικογενειακή επιχείρηση) και στα κλεισίματα ένας φίλος που έτυχε να είναι φαντάρος τότε έπρεπε να μπει στρατόπεδο στα 10 χιλιόμετρα από εκεί που ήμασταν. Του "λέω θα σε πάω εγώ με τη μηχανή"... Ο πατέρας μου έλειπε για δουλειές κι η καημένη η μάνα μου κοιμόταν (μου είχαν αφήσει το μπαρ χεχεχεχε). ¨ημουν 15-16 τότε. δεν την είχα ξαναπάρει ποτέ κι ήταν όντως μεγάλη για μένα... HOnda Super Four CB 400 type R τετράγωνο φανάρι... Του πατέρα τότε, τώρα δικιά μου.... Συμφωνεί λοιπόν ο φίλος... Πάμε, βάζω το κλειδί πατάω μίζα... Αρχ@@@...ΜΑς βλέπει κάποιος να παλεύουμε να βάλουμε μπρος.. Έρχεται και μας τη βάζει μπρος με χίλια παρακάλια (δικά μου)... Ε δεν ήταν να πάρει μπρος... Εβγαλα 10 χιλιόμετρα με 3η και τη μηχανή να έχει ανάψει όσο δεν πάει... Αλλά δεν μας πειράζει. Κανείς δεν έμαθε για αυτό... Βέβαια άκουγα τις φωνές του πατέρα μου μια εβδομάδα(καταβάθος χαιρόταν) που πήρα το 400αρακι και θα 'χα σκοτωθεί ή σκοτώσει ή μπλόκο αστυνομίας ή χίλια δυο αλλά ΟΚ ... Άξιζε!!!!

με ................ ποδηλατο T-RALEIGH αγωνιστικο Ελευσινα-Κινεττα και τουμπαλιν
    110 χλμ περιπου Τωρα ουτε 25 χλμ δεν μπορουμε αλλα στα 70's oλα γινονταν
    αν ησουν και 14 χρονων............και δεν θελω σχολια για ηλικιες και τετοια
    gas......N

Re: Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

Thessaloniki- Katerini me to palio kalo suzuki fx125 pou eixa kapote!! Gia gomena piga mexri ekei o lalakas!! Kathe fortigo pou pernousa, etreme i psixi mou, o anemos me pigene opou ithele, alla ego ekei, elafra skimenos mprosta (kserete, gia ligoteri antistasi), kathe 3 kai ligo na anigei i zelatina apo to kranos mou, mias kai itan mapa, kai na sunexizo tsites to fxaki mou, afou psiloempisteuomouna kai to psigiaki ladiou pou eixe... Telika otan eftasa ektos tou oti eixe kapsei enamisi tepizito, eixe kapsei kai miso litro ladi... Blepeis ta polistrofa tsimpane ligo Oraia empiria pantos... A, re, pos nomizete eftase to karabi sto bouno?? E?? To nini sernei karabi
    Na kaei to lastixo kai oxi esy...

Πρώτη βόλτα το 1983 με ενα Benneli εποχής........

Πρώτο ταξίδι....ο γύρος της κρητης 15 ημέρες το 93 πάνω σε ενα GPz 550 δικάβαλος με μπαγκαζια, σκηνες κλπ....πολλα χλμ.

Ειχα παει αυθημερον από καστέλι κισσαμου στην σητεια!....και σταματουσα γιατι πιανοταν ο κ@λ@ς μου!!!!

χαχαχα

Πρώτο διεθνές ταξίδι -σαν οδηγος- 1997 ιταλια, αυστρια, ελβετια, γερμανια, ολλανδια, αγγλια και πισω με Guzzi!(δεν εκανε κιχ και λειτουργουσε καλα σε όλη την διαρκεια!!!!)

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF