Εκτός απροόπτου υπολογίστε 2 μηχανές εγώ μαζί με ένα φίλο.
πιστεύω οτι θα ήταν όμορφο να γινότανε η εκδρομή προς τον Βόλο ..για να κανονίζαμε και εμεις οι βορειοι να κατέβουμε και να βρεθούμε όλοι μαζί ..
Ελπίζω οι διοργανωτές του χρόνου να συμπεριλάβουνε στο πλάνο τους και τους απο πάνω ..
Καλά να περάσετε ....![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αν γινοτανε η εκδρομη κατα Κιλκις μερια θα προλαβαιναμε και μεις οι υπερβορειοι ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
πιστεύω οτι θα ήταν όμορφο να γινότανε η εκδρομή προς τον Βόλο ..για να κανονίζαμε και εμεις οι βορειοι να κατέβουμε και να βρεθούμε όλοι μαζί ..
Ελπίζω οι διοργανωτές του χρόνου να συμπεριλάβουνε στο πλάνο τους και τους απο πάνω ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δίκιο έχουν τα παιδιά. Τα συμπονώ σαν βόρειος (Θεσσαλονίκη), αλλά λέω να συμμετέχω μια που βρίσκομαι στο νότο. Του χρόνου, όμως, κάπου στη μέση!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αν γινοτανε η εκδρομη κατα Κιλκις μερια θα προλαβαιναμε και μεις οι υπερβορειοι ;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε 'συ, Adam_Tsouk, είσαι στη Λιβαδειά;
Αν ναι, να βρεθούμε να ξεκινήσουμε μαζί, γιατί είμαι "μπουκάλα" εδώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
![]()
![]()
![]()
για μονοήμερη με δεδομένο ότι υπάρχουν και 250 άρια μηχανάκια πέφτει λίγο μακρυά ο (προς τον ) Βόλος
έτσι δεν είναι? (προσωπική μου γνώμη... δεν είμαι από τους διοργανωτές...)
![]()
![]()
![]()
Πολυ Θα ηθελα να ερθω και εγω.....Λευκαδα-Κιατο ειναι δρομος για μενα...![]()
Καντε καμια εξορμιση και προς τα εδω βρε παιδια![]()
Μετα το περας της εκδρομης ακολουθει εκπαιδευτικη σε strip club στο Κιατο![]()
Χ.Ι.Δ.
μήπως τα έχετε υποτιμήσει πολύ τα 250άρια????Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
για μονοήμερη με δεδομένο ότι υπάρχουν και 250 άρια μηχανάκια πέφτει λίγο μακρυά ο (προς τον ) Βόλος
έτσι δεν είναι? (προσωπική μου γνώμη... δεν είμαι από τους διοργανωτές...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
με max ταχυτητα 100 χλμ, πρεπει να φυγουν 2 ωρες πιο πριν για να προλαβουν να φανε ολοι μαζι! δεν ειναι θεμα υποτιμησης, αλλα να παμε ολοι μαζι καπου. αν ειναι ετσι, παμε και σερρες, οι γΛηγοροι θα ερχονται, και καποιοι θα ξεκινανε. μην το βλεπεις στραβα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
μήπως τα έχετε υποτιμήσει πολύ τα 250άρια????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το βλέπω στραβά!!! αλλά και δύο ώρες βάζεις πολύ!!!! Θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να πηγαίνουν το λιγότερο 200!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
με max ταχυτητα 100 χλμ, πρεπει να φυγουν 2 ωρες πιο πριν για να προλαβουν να φανε ολοι μαζι! δεν ειναι θεμα υποτιμησης, αλλα να παμε ολοι μαζι καπου. αν ειναι ετσι, παμε και σερρες, οι γΛηγοροι θα ερχονται, και καποιοι θα ξεκινανε. μην το βλεπεις στραβα!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να πηγαίνουν το λιγότερο 200!!!!
![]()
Μιά φυσιολογική και χαλαρή για εμάς ταχύτητα!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μιά φυσιολογική και χαλαρή για εμάς ταχύτητα!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωχ πλακώσαν οι γλήγοροι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λες να ρίχνει χαλάζι στους επόμενους????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι βρε κορίτσι, αλλά ο Βόλος (από Αθήνα τουλάχιστον) είναι ήδη μακρυά για μονοήμερη ακόμα και για 600άρια... πόσο μάλλον για μικρότερες μηχανές...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
μήπως τα έχετε υποτιμήσει πολύ τα 250άρια????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Βόλος????Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
όχι βρε κορίτσι, αλλά ο Βόλος (από Αθήνα τουλάχιστον) είναι ήδη μακρυά για μονοήμερη ακόμα και για 600άρια... πόσο μάλλον για μικρότερες μηχανές...
![]()
![]()
![]()
Αυτο που λέει στο πρώτο ποστ δεν είναι ο προορισμός μας????![]()
![]()
![]()
![]()