Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
vangelis 64 θα σου το πω απλά
Ένας θρήσκος δεν έχει προβλήματα, γιατί ο Θεος του, θα του τα λύσει.
Ένας άθρησκος αφού δεν έχει Θεο να του τα λύσει, αναγκαστικά θα επωμιστεί αυτός τα προβλήματα, με αποτέλεσμα να βάλει κάτω την λογική ώστε να έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι οτι ο 1ος το βράδυ θα κοιμάτε σαν το πουλάκι ενω ο 2ος θα έχει αυπνία.
Ε μην μου πεις οτι δεν είναι τυχερός
ΤΗΑΝΚ ΥΟU BOY................
Δέν τό είπα μέ καμμία δόση είρωνίας,άντίθετα μέ ζήλεια καί λαχτάρα.....καί
όταν λέμε ζήλεια τήν καλώς έννοούμενη όχι φθόνο.....!!!!!!!!
Βαγγέλη έχεις δεί πρόσωπο καλόγριας...???
Είδες πόσο γαλήνιο είναι...????
Έχει αύτή σκωτούρα γιά τό zzr ή τό hayabuza...???
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ρίχνουμε το επίπεδο παιδιά.Αν για σάς θρήσκος σημαίνει το παραπάνω,για μένα αυτό είναι ο ορισμός τού ηλίθιου και τού χοντρόπετσου.
Όχι πως δεν υπάρχουν οι παραπάνω τύποι homo sapiens,(είναι πολλοί θα έλεγα)αλλά είναι κρίμα,κάτω από την έννοια "πίστη στον Θεό",να βάζουμε την αδιαφορία και τον σταρχιδισμό.
Όχι,δεν το παίρνω προσωπικά.Το είπα και αλλού.Ψάχνομαι.Για μένα ο Θεός είναι αγάπη και δικαιοσύνη.Πού θα πει ότι,αν δεν τρέξω,οι τρεις ψυχές για τις οποίες είμαι υπεύθυνος,θα έχουν πρόβλημα.Και φυσικά,θα έχω πρόβλημα κι εγώ.Και πόσοι άλλοι σαν και μένα...σαν και σάς!
Γιατί λοιπόν ο λογικός τρόπος αντιμετώπισης τών καθημερινών μας προβλημάτων δεν εμπεριέχει,για σάς,την θρησκεία;
Φίλε μου iriniaa,έχω δει καλόγριες με το βλέμμα τής αγελάδας.
Έχω δει και γέροντες με μάτια αναμμένο κάρβουνο,που έχουν δουλέψει όσο δεν θα δουλέψω ποτέ στη ζωή μου.Και είναι και άκληροι!![]()
![]()
Υγ.Κι όλο με βουρλίζεις με το hayabusa ανοιξιάτικα!!![]()