Σελίδα 9 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    vangelis 64 θα σου το πω απλά

Ένας θρήσκος δεν έχει προβλήματα, γιατί ο Θεος του, θα του τα λύσει.

Ένας άθρησκος αφού δεν έχει Θεο να του τα λύσει, αναγκαστικά θα επωμιστεί αυτός τα προβλήματα, με αποτέλεσμα να βάλει κάτω την λογική ώστε να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι οτι ο 1ος το βράδυ θα κοιμάτε σαν το πουλάκι ενω ο 2ος θα έχει αυπνία.

Ε μην μου πεις οτι δεν είναι τυχερός

ΤΗΑΝΚ ΥΟU BOY................

Δέν τό είπα μέ καμμία δόση είρωνίας,άντίθετα μέ ζήλεια καί λαχτάρα.....καί
    όταν λέμε ζήλεια τήν καλώς έννοούμενη όχι φθόνο.....!!!!!!!!

Βαγγέλη έχεις δεί πρόσωπο καλόγριας...???
    Είδες πόσο γαλήνιο είναι...????
    Έχει αύτή σκωτούρα γιά τό zzr ή τό hayabuza...???
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Το ρίχνουμε το επίπεδο παιδιά. Αν για σάς θρήσκος σημαίνει το παραπάνω,για μένα αυτό είναι ο ορισμός τού ηλίθιου και τού χοντρόπετσου.
    Όχι πως δεν υπάρχουν οι παραπάνω τύποι homo sapiens,(είναι πολλοί θα έλεγα)αλλά είναι κρίμα,κάτω από την έννοια "πίστη στον Θεό",να βάζουμε την αδιαφορία και τον σταρχιδισμό.
    Όχι,δεν το παίρνω προσωπικά.Το είπα και αλλού.Ψάχνομαι.Για μένα ο Θεός είναι αγάπη και δικαιοσύνη.Πού θα πει ότι,αν δεν τρέξω,οι τρεις ψυχές για τις οποίες είμαι υπεύθυνος,θα έχουν πρόβλημα.Και φυσικά,θα έχω πρόβλημα κι εγώ.Και πόσοι άλλοι σαν και μένα...σαν και σάς!
    Γιατί λοιπόν ο λογικός τρόπος αντιμετώπισης τών καθημερινών μας προβλημάτων δεν εμπεριέχει,για σάς,την θρησκεία;

Φίλε μου iriniaa,έχω δει καλόγριες με το βλέμμα τής αγελάδας.
    Έχω δει και γέροντες με μάτια αναμμένο κάρβουνο,που έχουν δουλέψει όσο δεν θα δουλέψω ποτέ στη ζωή μου.Και είναι και άκληροι!

Υγ.Κι όλο με βουρλίζεις με το hayabusa ανοιξιάτικα!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Γιατί λοιπόν ο λογικός τρόπος αντιμετώπισης τών καθημερινών μας προβλημάτων δεν εμπεριέχει,για σάς,την θρησκεία;
    vangelis 64 χρειάζονται και οι στιγμές χαλαρωσης :wacko:

Οσο για το παραπάνω, με ρωτάς γιατί στον λογικό τροπο αντιμετώπισης των προβλημάτων δεν εμπεριέχω την θρησκεία?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

vangelis 64 χρειάζονται και οι στιγμές χαλαρωσης :wacko:

Οσο για το παραπάνω, με ρωτάς γιατί στον λογικό τροπο αντιμετώπισης των προβλημάτων δεν εμπεριέχω την θρησκεία?
    Ρωτάω γιατί να αποκλείουμε τη συνύπαρξη τού λογικού τρόπου αντιμετώπισης προβλημάτων,που είναι το καθημερινό τρέξιμο π.χ.,με την πίστη ή τη θρησκεία.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Ρωτάω γιατί να αποκλείουμε τη συνύπαρξη τού λογικού τρόπου αντιμετώπισης προβλημάτων,που είναι το καθημερινό τρέξιμο π.χ.,με την πίστη ή τη θρησκεία.
    Έτσι όπως το θέτεις συμφωνούμε συμφωνούμε

Ξέρεις τι ρε Μάριε:Δεν είμαι ούτε θρήσκος ούτε πιστός,με την έννοια που έχει αυτό για τη μάνα μου ή για τον περισσότερο κόσμο.
    Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι βαλμένο στην τύχη.Κάποτε αναρωτιώμουν γιατί να γεννιέται ένας Μότσαρτ τη στιγμή που δίπλα του γεννιέται ένα μωρό χωρίς πόδια ή χέρια.
    Κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει,εκτός από την κληρονομικότητα.Κάποιος λόγος που οι δικές μας πεπερασμένες δυνατότητες δεν μπορούν να καταλάβουν.

Τέλος πάντων.....καλό βράδυ!
    moto perpetuo

hasta luego.

Κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει,εκτός από την κληρονομικότητα.
    Δεν θέλω να σου την σπάσω αλλα δυστυχως δεν υπάρχει .

Και εγώ πιστεύω και μάλιστα με όλη την δύναμη της καρδιάς μου.
    Απλά όχι σε θεούς και δαίμονες.

Η ολη ουσία ειναι κρυμμένη στην φράση που είπε ο Χρήστος οτι δεν με πειράζει που πιστευεις αν αυτο σε κάνει καλυτερο ανθρωπο.

Παλαιό μέλος
    vangelis 64 θα σου το πω απλά

Ένας θρήσκος δεν έχει προβλήματα, γιατί ο Θεος του, θα του τα λύσει.

Ένας άθρησκος αφού δεν έχει Θεο να του τα λύσει, αναγκαστικά θα επωμιστεί αυτός τα προβλήματα, με αποτέλεσμα να βάλει κάτω την λογική ώστε να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι οτι ο 1ος το βράδυ θα κοιμάτε σαν το πουλάκι ενω ο 2ος θα έχει αυπνία.

Ε μην μου πεις οτι δεν είναι τυχερός

ΤΗΑΝΚ ΥΟU BOY................

Δέν τό είπα μέ καμμία δόση είρωνίας,άντίθετα μέ ζήλεια καί λαχτάρα.....καί
    όταν λέμε ζήλεια τήν καλώς έννοούμενη όχι φθόνο.....!!!!!!!!

Βαγγέλη έχεις δεί πρόσωπο καλόγριας...???
    Είδες πόσο γαλήνιο είναι...????
    Έχει αύτή σκωτούρα γιά τό zzr ή τό hayabuza...???
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Το ρίχνουμε το επίπεδο παιδιά. Αν για σάς θρήσκος σημαίνει το παραπάνω,για μένα αυτό είναι ο ορισμός τού ηλίθιου και τού χοντρόπετσου.
    Όχι πως δεν υπάρχουν οι παραπάνω τύποι homo sapiens,(είναι πολλοί θα έλεγα)αλλά είναι κρίμα,κάτω από την έννοια "πίστη στον Θεό",να βάζουμε την αδιαφορία και τον σταρχιδισμό.
    Όχι,δεν το παίρνω προσωπικά.Το είπα και αλλού.Ψάχνομαι.Για μένα ο Θεός είναι αγάπη και δικαιοσύνη.Πού θα πει ότι,αν δεν τρέξω,οι τρεις ψυχές για τις οποίες είμαι υπεύθυνος,θα έχουν πρόβλημα.Και φυσικά,θα έχω πρόβλημα κι εγώ.Και πόσοι άλλοι σαν και μένα...σαν και σάς!

Φίλε μου iriniaa,έχω δει καλόγριες με το βλέμμα τής αγελάδας.
    Έχω δει και γέροντες με μάτια αναμμένο κάρβουνο,που έχουν δουλέψει όσο δεν θα δουλέψω ποτέ στη ζωή μου.Και είναι και άκληροι!

Υγ.Κι όλο με βουρλίζεις με το hayabusa ανοιξιάτικα!!

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ........

Φυσικά καί δέν άναφερόμουνα στούς τεμπέληδες........
    Πάλι μέ παρεξήγησες.............
    Άναφερόμουνα σέ αύτούς πού γεμίζουν τήν ψυχή τους, μέ γαλήνη.........καί όχι ύλικά άγαθά
    φυσικά.........
    Έπειδή βαριέμαι μάλλον δέν τά γράφω καλά......!!!!!!!!!!!

Όλα τά άγαθά τής γής μαζεμένα.........ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ......
    κι αύτήν φίλε μου.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ.........τήν ......
    ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.................

Άλλιώς κανείς δέν θά ζώνονταν μέ 10 κιλά έκρηκτικά νά πάει στόν δικό του παράδεισο....!!!!

Γιαυτό λοιπόν μακαρίζω καί ζηλεύω αύτούς πού έχουν σώσει τήν ψυχή τους........
    Νά φέρω ένα άπλό παράδειγμα.........έσύ θά έκανες ποτέ 5 παιδιά....????
    Έγώ δέν τόλμησα πάνω άπό 1 γιατί δέν ήθελα νά ζήσει τή δικιά μου φτώχεια τών παιδικών
    χρόνων.........
    Γιατί βλέπω άνθρώπους πού πρόσκεινται στή θρησκεία νά τά άραδιάζουν λέγοντας ........
    ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ..............??????
    Έ αύτό ζηλεύω γιατί δέν μπόρεσα ποτέ νά πώ έχει ό Θεός.......!!!!!!!!

Τό παράδειγμα είχε συμβολικό χαρακτήρα, μή τό πάρουμε πάλι στραβά.....

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Για τον φίλο crs-k

Συμφώνησες ότι το χειρότερο είναι ο φανατισμός ασχέτως του ΠΟΥ βρίσκεται... Πρόσεξες όμως ότι είσαι φανατικά ενάντια στη θρησκεία?

Για τον φίλο Nostra

Ούτε εγώ πιστεύω στον Θεό, αν όμως βρεθώ στο Νοσοκομείο σε κώμα δε θα με πειράξει που η γιαγιά μου η αγαπημένη θα προσεύχεται για μένα, και ίσως να πιστεύω τότε ότι η καλή ενέργεια θα με βοηθήσει...

Ο Χριστός δίδαξε Αγάπη, όλα τα άλλα είναι πίπες. Να αγαπάτε όλο τον κόσμο μπορείτε?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Δεν θέλω να σου την σπάσω αλλα δυστυχως δεν υπάρχει .
    Όχι ρε φίλε,δεν μού τη σπάς.Μπορεί να μού την έσπαγες αν μού έλεγες κάτι για την ΑΕΚ ή τη Bayern,τών οποίων είμαι οπαδός.

Αυτό που μού κάνει εντύπωση είναι η σιγουριά σου!
    moto perpetuo

hasta luego.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Για τον φίλο Nostra

Ούτε εγώ πιστεύω στον Θεό, αν όμως βρεθώ στο Νοσοκομείο σε κώμα δε θα με πειράξει που η γιαγιά μου η αγαπημένη θα προσεύχεται για μένα, και ίσως να πιστεύω τότε ότι η καλή ενέργεια θα με βοηθήσει...

έχετε σκεφτεί ποτέ ότι όλα αυτά περί θετικής ενέργειας, αυθυποβολή, τηλεπάθειες κλπ. μπορεί να είναι εκλαμπίζουσα ψήγματα των ανεξερεύνητων δυνατοτήτων του ανθρώπινου εγκεφάλου ?

πάρτε χαμπάρι ότι χρησιμοποιουμε μόλις το 10% της ενέργειας και της διανοησης μας...

Θεωρώ ότι πολλά από αυτά που δεν καταλαβαίνουμε "κρύβονται" μέσα μας...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Για τον φίλο crs-k

Συμφώνησες ότι το χειρότερο είναι ο φανατισμός ασχέτως του ΠΟΥ βρίσκεται... Πρόσεξες όμως ότι είσαι φανατικά ενάντια στη θρησκεία?
    ............................

Γιαννακη μΕ φαινεται οτι ΔΕΝ εχει παρακολουθησει αναλογα θρεντ, αλλα ουτε κι αυτο προσεκτικα...

Εχω ξαναπει οτι ο ορισμος του φανατισμου, ειναι η τυφλη εμπιστοσυνη σε κατι (θρησκεια, κομμα, ομαδα κλπ) που προερχεται καθαρα απο "πιστη".

Οταν ΔΕΝ υπαρχει "αντικειμενο" αυτοματως ΔΕΝ υπαρχει και φανατισμος!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Γιαννακη μΕ φαινεται οτι ΔΕΝ εχει παρακολουθησει αναλογα θρεντ, αλλα ουτε κι αυτο προσεκτικα...

Εχω ξαναπει οτι ο ορισμος του φανατισμου, ειναι η τυφλη εμπιστοσυνη σε κατι (θρησκεια, κομμα, ομαδα κλπ) που προερχεται καθαρα απο "πιστη".

Οταν ΔΕΝ υπαρχει "αντικειμενο" αυτοματως ΔΕΝ υπαρχει και φανατισμος!

Φίλε για αντικείμενο μιλάς

Έχεις κάτι σε υποκείμενο

Προσωπικά με ενοχλεί το μεγάλο υποκείμενο ……………………….

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ..

Ο καθένας είναι ότι γουστάρει.....

..
    ..

Η ολη ουσία ειναι κρυμμένη στην φράση που είπε ο Χρήστος οτι δεν με πειράζει που πιστευεις αν αυτο σε κάνει καλυτερο ανθρωπο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ο Χρήστος ή ο Χριστός?

Re: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος
    Γιατί...
    .
    .
    .

Εγκέφαλο έχετε. Χρησιμοποιήστε τον παραπάνω από όσο περιμένουν οι άλλοι.

Διαβάζοντας το κείμενο ήμουν σίγουρος ότι "μπήκε" στο φόρουμ ο πρώην Αρχηγός ΓΕΝ, ο γνωστός νεοταξικώς μετηλλαγμένος γυρολόγος-πωλητής ιδεολογίας...επιπέδου συνοικιακού κομμωτηρίου!

Οι απόψεις για τέτοιου είδους θέματα από την πλευρά των θρησκευομένων μπορούν κάλλιστα να μπαζώσουν το έργο της υποθαλάσσιας στην Θεσσαλονίκη...

Οι ΑΠΟΛΥΤΑ ερίγδουπες απόψεις από την άλλη πλευρά, πέρα από την όποια λογική τους, όταν προσπαθούν αφελώς να προσδιορίσουν τις οποιεσδήποτε "πνευματικές" αξίες...σαν αυτές να ορίζονται από την ετήσια σύμβαση ΓΣΕΕ-ΣΕΒ...κινδυνεύουν να οδηγηθούν σαν το "Sea Diamond" από ξερόλες...σε ξέρα!

Την άποψή μου για το "θέμα" δεν θα την αναφέρω, θα σου πώ όμως ένα σχόλιο που έκανα ΠΑΝΤΟΤΕ από μικρός όταν η παρέα έλεγε το γνωστό "όλες οι γυναίκες είναι π@υτάνες εκτός από τις μανάδες μας και τις αδελφές μας"...

...τους έλεγα λοιπόν "μάγκες πιθανόν να μη τους δόθηκε η ευκαιρία..."

Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι λοιπόν...για τίποτα!

Σελίδα 9 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF