![]()
Shit happens !!! περαστικά!!!!
![]()
Shit happens !!! περαστικά!!!!
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Κρίμα ρε παίδες.
Αλλά αφού όλα βαίνουν καλώς....περαστικά σας και εύχομαι καλή επάνοδο και σιδερένιοι.
Με το καλό και υγειείς για περισσότερα χιλιόμετρα.
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
παιδες περαστικα...
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
γαμτ...
περαστικα παιδιά... αλχημιστή υπομονή, και αν θες tips εδω ειμαστε, τώρα που το εχω φρέσκο το σπασιμο και εγω
(αναγκαστικά με χιούμορ γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Περαστικά καταρχήν (βρείτε ρε και καμμιά καλή νοσοκόμα ευκαιρία είναι).
Εγώ με κίνδυνο να μου τη πείτε όλη η παρέα (χ?στηκα) θα σας θυμίσω ότι πακέτο με τον εξοπλισμό και την εμπειρία στο δίτροχο πρέπει να πηγαίνει και το μυαλό για να αποφεύγουμε χαζοτούμπες. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα και να πέρναγε κάνα κουτί από πάνω του όταν έπεσε ο αλχημιστής.
Άκου του μπλόκαρε το μπροστινό σε κατηφόρα και έπεσε...![]()
Εμενα προσπαθούν που προσπαθούν να με ρίξουν συνέχεια, άμα αρχίσω να πέφτω και μόνος μου, βράστα.
Ξανά περαστικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Περαστικά καταρχήν (βρείτε ρε και καμμιά καλή νοσοκόμα ευκαιρία είναι).
Εγώ με κίνδυνο να μου τη πείτε όλη η παρέα (χ?στηκα) θα σας θυμίσω ότι πακέτο με τον εξοπλισμό και την εμπειρία στο δίτροχο πρέπει να πηγαίνει και το μυαλό για να αποφεύγουμε χαζοτούμπες. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα και να πέρναγε κάνα κουτί από πάνω του όταν έπεσε ο αλχημιστής.
Άκου του μπλόκαρε το μπροστινό σε κατηφόρα και έπεσε...![]()
Εμενα προσπαθούν που προσπαθούν να με ρίξουν συνέχεια, άμα αρχίσω να πέφτω και μόνος μου, βράστα.
Ξανά περαστικά.
opoios einai ekso apo to xoro, polla tragoudia leei...
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
κανενα νεοτερο εχουμε?
εγινε η επεμβαση στο στελιο??
πηγαν ολα καλα??
Ρε γμτ, τί έγινε?![]()
![]()
Τί να πέις τώρα? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!
Πάλι καλά που έχουν τέτοια ψυχολογία! Εγώ (φτού κακά) δε νομίζω να είχα τέτοια...
όπως τα διάβασα πάντως, του Στέλιου πρόκειται για χαζοτούμπα!![]()
Του Νίκου, βρισκόμενος σε διύθηση, βρέθηκε και ο μαλάκας και του την φόρεσε!![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΓΜΤ!
Και τα λέω και σε μένα που γύρισα σήμερα από Αίγιο σε 1:10' :a31: :a31: :a31:
Ποιό χορό εννοείς, packo;Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
opoios einai ekso apo to xoro, polla tragoudia leei...
Eσύ δηλαδή πέφτεις στην άσφαλτο κάθε μέρα μόνος σου;
Ή η κάθε τούμπα σου είναι μόνο αποτέλεσμα θεϊκής παρέμβασης, κακιάς στιγμής, μηχανικής βλάβης ή δε ξέρω τι άλλο;
Ή μήπως νομίζεις ότι δεν έχω φάει τούμπες και δε ξέρω τί γεύση έχουνε;
TORA den exeis faei kamia toumpa...kanena podi sou den exeis spasei..kamia mixani sou den exei pesei...kai anyways, oloi eimaste gamo ta pedia gia na poume afou kapoios pathei kati e to malaka..epese....Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ποιο χορό εννοείς, packo;
Eσύ δηλαδή πέφτεις στην άσφαλτο κάθε μέρα μόνος σου;
Ή η κάθε τούμπα σου είναι μόνο αποτέλεσμα θεϊκής παρέμβασης, κακιάς στιγμής, μηχανικής βλάβης ή δε ξέρω τι άλλο;
Ή μήπως νομίζεις ότι δεν έχω φάει τούμπες και δε ξέρω τί γεύση έχουνε;
Fisika ama ginei kala o anthropos kai katsei kai to skeftei tha katalavei pos mono autos eftaige gia tin toumpa tou, alla den katalavaino ti skopo exei to post sou...mipos oloi mas den kseroume pos otan peftoume emeis ftaime kirios????
Don't take it personal, etsi i allios perimenes pos kapoios tha sou tin pei...
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
Περαστικά μάγκες και σύντομα όρθιοι.
Το'χουν οι μέρες...![]()
![]()
You BETA believe...
Περαστικά σου Στέλιο και σιγά-σιγά πάλι θα ξανανέβεις τη σέλα.
Μην απελπίζεσαι, συμβαίνουν αυτά.
Αμα θέλεις τίποτα στείλε μου πμ να σου δώσω το τηλ. μου να μιλήσουμε. (εχω εμπειρία & 'γω)
Keep on man!![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ti skata......
perastika re kosmeeeeee
Μπήκα μετά απο μια βδομάδα και έχει βγει Π.Ε το μισό forum. Περαστικά παίδες!![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
περαστικα και αγυριστα ΣτελιοΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
επεσε στην εκδρομη σημερα για Σπαρτη και εσπασε το ποδι του μαλλον καμμια 20χιλ μετα το Αστρος.
Ηρθε ασθενοφορο πριν απο λιγο.... απ οτι εμαθα οι πρωτες ενδειξεις λενε οτι μπλοκαρε σε μια κατηφορα το μπροστινο και επεσε η μηχανη πανω στο ποδι του ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Update
Ταξιδευτής is down....
Δεν εχει χτυπήσει σοβαρά..... πονάει στα ποδια λένε οι πρώτες πληροφορίες....
τι διάολο.... στην Βαγδάτη πήγανε;![]()
τι γινεται ρε παιδια σημερα
![]()
![]()
α ρε Νικολακι τι να πω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά στο νοσοκομείο δεν είχε πάει μέχρι και τα τελευταία νέα που είχα....
Προσπαθούσαν να βγάλουν το Ζ μέσα απο ανθοπωλείο που πήγε και καρφώθηκε και προσπαθούσαν να καλμάρουν και τον ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου.....![]()
![]()
ημαρτον ρε παιδια....
περαστικα και αγυριστα να ειναι....τι να πω...![]()
το original α-μηχανο™ μελος