Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
E οχι και μαουνα ρε φιλε, οχι και μαουνα..![]()
Ταχυπλοο ειναι..H φερρυ.. η κατι τετοιο αλλα οχι μαουνα..
![]()
![]()
Καλά το παίρνω πίσω! Μένουμε... στο φέρι!!!![]()
E οχι και μαουνα ρε φιλε, οχι και μαουνα..![]()
Ταχυπλοο ειναι..H φερρυ.. η κατι τετοιο αλλα οχι μαουνα..
![]()
![]()
Ναι, το ταχυπλοο σε χαλαγε..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ναι, το ταχυπλοο σε χαλαγε..![]()
![]()
![]()
Όχι. Απλώς δεν είναι!!! Χεχεχεχε!![]()
τρελλος εισαι? Νικοοοοοοοοο! σε μενα το ταψι, για το χερακι που σου εριξα στην τριπολη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ετοίμασε κανένα ταψί γλυκά... θα είναι και ο Alximistis![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. όπως έχω ξαναδηλώσει παλιότερα, κάτω από 100 posts δεν ξεκινάει η εκδριμή![]()
Υ.Γ.2 παρακαλούνται οι mods να αγνοήσουν το παραπάνω Υ.Γ. :a13:![]()
![]()
![]()
ΥΓ#1: +1 και απο μενα!
ΥΓ#2: επιδεικτικα το αγνοουμε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τρελλος εισαι? Νικοοοοοοοοο! σε μενα το ταψι, για το χερακι που σου εριξα στην τριπολη!![]()
![]()
![]()
ΥΓ#1: +1 και απο μενα!
ΥΓ#2: επιδεικτικα το αγνοουμε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΑΡΤΟΥΛΙΟΥΣ!!!! Έχεις πμ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ναι ρε μαλακα! τι θελεις? να αγνοησω την επιθυμια του στελιου να βγει απο τους 4 τοιχους και να κανει καμμια βολτουλα να γελασουμε ολοι μαζι, προκειμενου να το παιξω μηχανοβιος και να κανω 70 χλμ με τη μηχανη?
εσυ με τι θα ερθεις ρε πολυλογα?![]()
βάλτε και μένα μέσα για τα γλυκά που θα πάρετε (δεν καρφωθήκατε καθόλου πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΒΑΡΤΟΥΛΙΟΥΣ!!!! Έχεις πμ.![]()
)
ρε χαζε! θα εισαι μεσα στο υπερτουμπανο οχημα και νομιζεις οτι θα πηγαινουμε σαν κοτες? θα τους πατησουμε ουλους!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ε; Τι; Πως; Τι παλιά;
Όχι ρε παιδιά! Πάλι από εκεί πάλι σαν τις κότες με τον κωλόδρομο και τον ήλιο να βαράει;
Και σιγά και τη διαδρομή στην τελική. Μην χαζέψουμε κιόλας.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
...και οσοι ξεφυγουν, θα τους πατησουμε στο χωμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ετοιμαζεστε βλεπω εε;;
Γιουυυπιιιιιι! Θα εχω παρεουλα σουπερ το Σαββατο!!![]()
(Ειδικα στον Αλχημιτζουρα χρωσταω ενα κερασμα καφεδακι απο τοτε στο φοβερο εξοχικο του....)![]()
Μονο να πω κατι για τα υποψιν: το εξοχικο μου εχει λιιιιγο χωματοδρομο (γυρω στα 200 μετρα αποσταση). Δεν ειναι τιποτα το φοβερο -τα street μοτο με καλη διαθεση και αργη ταχυτητα περνανε ανετα.![]()
(Για τους βρωμερους χωματινους δεν το συζηταω! Αυτοι μπορουν να ερθουν και απο πανω απο τα Γερανεια!!)![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σπαμμερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
άντε Λεώ, περάσατε και τα 100 ποστ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρε χαζε! θα εισαι μεσα στο υπερτουμπανο οχημα και νομιζεις οτι θα πηγαινουμε σαν κοτες? θα τους πατησουμε ουλους!
Ρε άσε τις καλλιτεχνίες και τα μπλα-μπλα και πάρε με ένα τηλέφωνο σε αυτό που σου έστειλα στο πμ. Βιάζομαι λέμε! Θέλω βοήθεια!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
mi po oti psino 2 x-tra ektos forum noumerakia....![]()
ωραια! να υποθεσω οτι θα ριξουμε (παλι) γελοιο?
το θέλω το θέλω το έχω ανάγκη :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ρε άσε τις καλλιτεχνίες και τα μπλα-μπλα και πάρε με ένα τηλέφωνο σε αυτό που σου έστειλα στο πμ. Βιάζομαι λέμε! Θέλω βοήθεια!!![]()
και εγω σε παιρνω τηλ!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΒΑΡΤΟΥΛΙΟΥΣ!!!! Έχεις πμ.![]()
....Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
βάλτε και μένα μέσα για τα γλυκά που θα πάρετε (δεν καρφωθήκατε καθόλου πάντως![]()
)
αυτα ειναι τα καλα με το τουτου... τρωμε, πινουμε, καπνιζουμε και οοοοοολα καλα!!! ....
![]()