ξεκιναω λεγοντας σας οτι η επιθυμια του σταυρου ειναι να μη πω σε ποιο νοσοκομειο ητανε και σε ποιο ειναι.νομιζω ειναι σεβαστη απο ολους σας (κοινως μη μου ζαλισετε τον ερωτα, δεν θα σας πω που ειναι).
με πηρε τηλεφωνο στις 1 το μεσημερι και με ρωτησε μιας και ειμαι φυσικοθεραπευτης αν ξερω γιατρους στο νοσοκομειο.του απαντησα και οταν τον ρωτησα αν μπορω και αν θελει να περασω να τον δω μου ειπε ναι.
πηγα λοιπον και βρηκα τον αρκουδο ξαπλα στο κρεββατι με την οικογενεια του και τη κοπελα του διπλα του συνεχως.
ο σταυρος ειναι σχετικα καλα.σοκαρισμενος ελαφρα αλλα θα το ξεπερασει.δεν θελει (τωρα τουλαχιστον
0 να ξανακαβαλησει και αν καποια στιγμη το κανει, απο οτι μου ειπε ΔΕΝ θα ειναι στην ασφαλτο !!!!!!!
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ:
ο σταυρος στη λωριδα του, ξεφυτρωνει απο μαντρα στα δεξια του αμαξι το οποιο ανοιγει τοσο που να μπει αριστερη λωριδα.ο σταυρος δεν πεφτει επανω του και φορτωνει την 3η στη γρια του πηγαινοντας ακομα στη λωριδα του.ξαφνικα ο οδηγος του αυτοκινητου κοβει αποτομα δεξια.ο σταυρος ακουμπαει με το αμαξι, δεν χτυπαει, και στο αμαξι τον περνει μαζι του και τον πεταει στε κολωνακια οπου και επεσε.
ΤΙ ΕΠΑΘΕ:
καταγμα ωλενης και παρεκτοπιση ωλεκρανου.προβλεπεται χειρουργικη αντιμετωπιση.εως τοτε εχει τοποθετηθει ναρθηκας.
καταγμα λαγονιου.οι γιατροι ανεφεραν οτι ουσιαστικα εγινε μια αποκοληση 10 χιλιοστων κοματιου του λαγονιου.δεν γνωριζουμε ακομα τη μορφη της αντιμετωπισης με βεβαιοτητα.
κατα τα αλλα ειναι σχετικα καλα.σας χαιρετα ολους και ολες.οταν θα εχω νεα του θα σας ενημερωσω εκ νεου.
να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε.
![]()