Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 141

Θέμα: Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Δυο λεξεις...

BMW C2
    Άστο.... είσαι αλλού...άλλα πράγματα ήθελε να τονίσει ο Zefkas - που του έκανες το quote - και αλλού το πάς εσύ.Δεν το'χεις. οκ
    Το BMW που κολλάει με όλα αυτά?
    Αντε να σπαμάρουμε και να πούμε και εμείς 2-3 λέξεις

MV Agusta F4 1000 Senna

Κλαϊν μαϊν δλδ - άλλα λόγια να αγαπιόμαστε - τι να μας πεί το κάρο σου τι να σου πεί το μοτοσακό μας....

Τεσπά πίστευε ότι γουστάρεις - κάνε ότι θέλεις - αλλά μην έχεις αυταπάτες ότι χωρίς σωστό εξοπλισμό και κράνος εργοταξίου είσαι ασφαλής πάνω σε 2 τροχούς - και κοίτα τον ηλίθιο που για να κατέβει κέντρο φόρεσε την πανοπλία και θα πάθει θερμοπληξία...τουλάχιστον μην τα λές εδώ αυτά.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

BMW C2= Κλωβος ασφαλειας, ρυγχος ελεγχομενης παραμορφωσης για αποσβεση συγκρουσης, ζωνες ασφαλειας κλπ. κλπ.
    Μεχρι και ειδικη διαταξη υπηρχε για την απαλλαγη απο την χρηση κρανους. Οτι πιο ασφαλες εχει φτιαχτει ποτε. Πρωτος νεκρος παγκοσμιως στην Ελλαδα, μετα απο συγκρουση με BMW 3αρι αυτοκινητο που οδηγουσε γνωστος ηθοποιος.
    Το κεφαλι του δεν ακουμπησε ποτε πουθενα. Πεθανε απο εσωτερικη αιμορραγια.

Μην παραμυθιαζεστε, ειναι θεμα πειρας και τυχης η επιβιωση εδω μεσα. Κανενας εξοπλισμος δεν μπορει να σας σωσει. Φροντιστε να ειστε παντα σε εγρηγορση και να αντιμετωπιζετε ολο τον κοσμο σαν υποψηφιους δολοφονους. Μαθετε να οδηγατε γρηγορα σε μια πιστα ειτε ασφαλτο ειτε χωμα και μαθετε να πεφτετε σωστα.
    Και η στρουθοκαμηλος το κεφαλι της κοιταει να φυλαξει. Μηπως θα επρεπε να το βαλει στα ποδια καλυτερα (ειναι και γρηγορη).
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Μαθετε να οδηγατε γρηγορα σε μια πιστα
    Σε πια πίστα σε αφησαν να μπείς χωρις κρανος?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Σε πια πίστα σε αφησαν να μπείς χωρις κρανος?
    Σε καμμια.

Ποιος σου ειπε οτι δε φοραω κρανος;
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    φοραω κρανος αλλα λεω στους αλλους να μην φορανε

θεωρω οτι ειναι προβατα οσοι φορανε κρανος
    εγω ομως φοραω και τα πουλαω κιολας

δλδ

σας θεωρω προβατα αλλα σας παιρνω τα λεφτα οταν ερχεστε,
    σας συμβουλευω οτι το κρανος ειναι αχρειαστο αλλα εγω το φοραω

και σεις μου μιλατε

παραλογοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Καλωστηνα κι ας αργησε...
    Παλι τις ιδιες βλακειες λες. Ακομα δεν εχεις καταλαβει τιποτα.

Δεν λεω σε κανενα να μην φοραει. Απλα να μην περιμενει οτι αυτο θα τον σωσει.
    Τα κρανη εχουν πολλες χρησεις και το να μην θελεις να τα επιβαλλεις δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να τα πουλας.
    Προβατα ειναι οσοι πανε εκει που τους στελνει ο βοσκος και τα σκυλια.
    Σιγα μην εχω παρει η περιμενω να παρω λεφτα απο κανεναν εδω μεσα. Το κλαμα περι ακαρδων εμπορων αλλου...
    Ενα κρανος εχει φυγει απο το μαγαζι μου προς το φορουμ και αυτο ηταν δωρο στην πιτα... κοροιδο.
    Βρες κανενα επιχειρημα πρωτα και μετα ελα γκρινιαξε.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Καλωστηνα κι ας αργησε...
    Παλι τις ιδιες βλακειες λες. Ακομα δεν εχεις καταλαβει τιποτα.

Δεν λεω σε κανενα να μην φοραει. Απλα να μην περιμενει οτι αυτο θα τον σωσει.
    Τα κρανη εχουν πολλες χρησεις και το να μην θελεις να τα επιβαλλεις δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να τα πουλας.
    Προβατα ειναι οσοι πανε εκει που τους στελνει ο βοσκος και τα σκυλια.
    Σιγα μην εχω παρει η περιμενω να παρω λεφτα απο κανεναν εδω μεσα. Το κλαμα περι ακαρδων εμπορων αλλου...
    Ενα κρανος εχει φυγει απο το μαγαζι μου προς το φορουμ και αυτο ηταν δωρο στην πιτα... κοροιδο.
    Βρες κανενα επιχειρημα πρωτα και μετα ελα γκρινιαξε.

την ιδια γνωμη με μενα εχουν και ολοι οι υπολοιποι σε αυτο το ποστ

αρα ολοι ειμαστε κοροιδα και βλακες εκτος απο εσενα

ασε που εγω δεν εγραψα το ονομα σου ουτε εκανα κουοτ σε μυνημα σου αλλα οποιος εχει την μυγα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το χεις χασει το παιχνιδι και μαλιστα διπλο ....
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Re: Re: Προσωπικη γνωμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Diladi oi Amerikanoi exoun kai nomous pou se orismenous den aresoun i tous 8eoroun ilithious,simenei oti oti kai na kanoun i oti nomo kai na exoun einai ilithios?
    Tote stin Ellada emeis den 8a eprepe na milame KAN!!

gazofonix

An fas ena xtypima stin spondiliki stili pou apla pernane ola ta neura pou exeis..ti na to kaneis to kefali??
    tora me to skeptiko tis aploustefsis -pou den nomizo na xrisimopoiisa- kai an perpatas kai peseis se kanena kagelo i gonia me to kefali....8a eprepe na fora kranos akoma kai otan perpatas.

για αυτό τα σοβαρά μπουφάν έχουν και "πλάτη"

Ρε εγω δεν σου λεω οτι εχει μονο αρνητικα...ξερεις ποσοι εχουν σπασει σβερκο απο κρανος?ποσοι εχουν σπασει και την μουρη τους φωροντας και το κρανος,ποσα κρανοι εχουν ανοιξει σαν τριανατφυλλα σε ενα απλο πεσιμο...ειναι σαν να μου λες οτι επειδη φοραω φορμα δεν θα σπασω το χερι μου,το ποδι η το πλευρο μου.
    Δεν προσπαθω να πεισω κανενα να μην φοραει κρανος...ειμαι υπερ της ελευθερης επιλογης του καθενος.
    Δεν ξερω αν εχεις παρακολουθησει ποτε αγωνες ποδηλασιας τυπου γυρος Ιταλιας,Γαλλιας,Ισπανια κλπ.....οι τυποι στα ποδηλατα πανε και με 110-120 χλμ στις καταβασεις και φορανε το κρανακι που ειπε ο zman και τιποτα αλλο,ειναι με κοντα παντελονακια και ουτε προστατευτηκα....ε,αυτοι πεφτουν και ξανασηκωνονται με αυτες τις ταχυτητες.Οι τυποι πληρωνονται πιο πολλα απο τον Ριβαλντο σε ενα χρονο...λες να ειναι χαζοι που δεν φορανε κρανος μηχανης?

Τελος σου λεω τι λεει αυτος που εφτιαξε το κρανος που φορας και συνεχιζετε να λετε τα δικα σας...αν και το βλεπω χλομω να ξερετε περισσοτερα απο τον κατασκευαστη.

Απο την στιγμη που δεν δεχεστε τις συνθηκες κατω απο τις οποιες και μονο, προστατευει το κρανος οι οποιες ειναι αυτες που λεει ο κατασκευαστης...ειναι στου κουφου την πορτα οσο θελλεις βρωντα.

Φιλικα παντα.
    ..

Σχετικα με ποδηλατες..
    Ελενχομενες συνθηκες εννοεις οτι δεν υπαρχουν αυτοκινητα γυρω...ειναι στενοι οι δρομοι στα Πυρηναια Ορη για εκατονταδες ποδηλατες και τα αυτοκινητα των ομαδων που ακολουθουν...υπαρχουν ομως βραχοι γκρεμοι,στροφες,τοιχοι,πεζοδρομια κλπ.
    Η πτωση ειναι το ιδιο για εναν με μηχανη και ποδηλατο απο την στιγμη που η ταχυτητα ειναι ιδια....εκτος και αν πεσει η μηχανη επανω σου..που ειναι αλλη ιστορια.

Σχετικα με σπασμενους σβερκους..
    Ο Ιαπωνας στα Μοτο γκραν Πρι που πεθανε πριν 3 χρονια -την χρονια πριν παει ο Giberabαu στην Ducati ητανε στην ιδια ομαδα,επεσε στην ευθεια πριν μπει στην στροφη και εσπασε τον σβερκο του,δεν σου φερνω παραδειγμα αλλους που μπορει να αμφιβαλλεις-

Τους ΟΡΟΥΣ τους εβαλα στο δευτερο ποστ

Και εγω σου λεω εγω και αλλοι πολλοι που εχουμε πεσει χωρις κρανος δεν παθαμε τιποτα..αλλοι μπορει να εσπασαν κανενα ποδι,κανενα χερι αλλα και χωρις κρανος ειμαστε ζωντανοι.

μου αρέσει που μιλάς και για φυσική

το ίδιο είναι το αποτέλεσμα μιας πτώσης με 100 χιλιόμετρα, μιας και αναφέρεις αυτό το παράδειγμα ενός ποδηλάτη όταν το συνολικό βάρος είναι 80-90 κιλά και το ίδιο ενός μοτοσυκλετιστή όταν το συνολικό βάρος είναι από 200 και πάνω (και στις ss μπορεί 270 και πάνω);

επίσης το σπάσιμο σβέρκου τι σημαίνει;
    ότι αν δε φορούσε κράνος δεν θα το έσπαγε;
    μπορείς να αποδείξεις ότι αν δεν φορούσε κράνος δε θα έσπαγε το σβέρκο και ταυτόχρονα δε θα έσπαγε το κεφάλι του;

επίσης μιας και χρησιμοποιούνται παραδείγματα πτώσεων χωρίς κράνος

τρία ήταν τα ατυχήματά μου

μία πτώση από μαλακία δικιά μου όπου έσπασα το αριστερό μου χέρι και έκανα ράματα στο δεξί πόδι πίσω από τον αστράγαλο, το ότι δεν έκοψα τένοντα ήταν καθαρή κωλοφαρδία, κράνος φορούσα και δεν βρήκε στο έδαφος, δεν με ενόχλησε καθόλου το βάρος του, ούτε είχα καμία απολύτως ενόχληση στον αυχένα
    μπουφάν και λοιπά προσταευτικά δεν υπήρχαν

με μία βλαμένη που αποφάσισε να παραβιάσει το στοπ και να σταματήσει μπροστά μου, πάλι μόνο με κράνος από το υπερβολικό φρενάρισμα έπεσα και σταμάτησα με τη μηχανή να σταματάει δίπλα μου πάνω στο αμάξι της. Πάλι δε βρήκε το κράνος κάτω και πάλι δεν με ενόχλησε καθόλου το βάρος του, ούτε είχα καμία απολύτως ενόχληση στον αυχένα

αυτά με το 125

την τρίτη φορά και ελπίζω την τελευταία με το 650 με την πόρτα που άνοιξε η πελάτης του ταρίφα και βρήκα με τη χούφτα και έπεσα δεξιά, πάλι δε βρήκε το κράνος κάτω, πάλι δε με ενόχλησε τίποτα. ο αγκώνας όμως βρήκε στο δρόμο όπως έπεφτα, δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα, φορούσα όμως το μπουφάν το καλοκαιρινό (της μηχανής όχι κάνα λινό) όταν λέμε δεν κατάλαβα τίποτα εννοώ ότι από την ένταση της στιγμής δεν κατάλαβα ότι βρήκα κάτω με τον αγκώνα, το συνηδειτοποίησα αργότερα όταν ακούμπησα το σημείο με το χέρι μου και είδα το σημάδι, ουσιαστικά κάηκε λίγο τοπικά από την πτώση. Επίσης κονόμησα μια ωραιότατη μελανιά στο αριστερό γοφό αλλά αυτή έφυγε γρήγορα

συμπεράσματα;

δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε υπερβολικοί αλλά ό,τι μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια μας καλό είναι

την πρώτη φορά αν φορούσα το μπουφάν ίσως να μην είχα σπάσει το χέρι, ίσως και να το χα σπάσει
    την τρίτη σίγουρα θα χα τραυματίσει τον αγκώνα, μα ακόμα κι ένα απλό έγκαυμα να ταν θα ήταν ταλαιπωρία σε σχέση με τώρα που δεν έπαθα απολύτως τίποτα, αφήστε που τσίμπησα και 100 ευρώ από την ασφαλιστική για το μπουφάν (τόσα ζήτησα τόσα πήρα)

και μιας και μιλάμε για πρόληψη αν επεκτείνουμε το σημείο που βρήκε η χούφτα την πόρτα του ταξί στο τιμονι και αν δεν είχα τη χούφτα η πόρτα θα εύρισκε ή στο δείκτη μου ή ακριβώς δίπλα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι δεδομένου ότι η πρόσκρουση ήταν αρκετή για να σπάσει το τιμόνι

και τέλος
    μιας και μιλάμε για κράνος
    δε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δε χρειάστηκε να αποδείξει τις ικανότητες του στην απορόφηση ενέργειας κλπ
    αλλά επίσης σε καμία από τις τρεις περιπτώσεις δεν ευθυνόταν για το ατύχημα, δε με ενόχλησε σε κάτι και δεν προκάλεσε καμία ανεξάρτητη ζημιά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Είπα να ξαναθυμήσω μερικά γνωστά της επαρχίας -άμα είσαι συνέχεια σε μεγαλουπόλεις, παίζει και να μή σου έχουν τύχει..
    Ελπίζω να κατάλαβες ότι ήμουν ειρωνικός,κ η ειρωνία δεν στόχευε εσένα φίλε zireous.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    Άστο.... είσαι αλλού...άλλα πράγματα ήθελε να τονίσει ο Zefkas - που του έκανες το quote - και αλλού το πάς εσύ.Δεν το'χεις. οκ
    Το BMW που κολλάει με όλα αυτά?
    Αντε να σπαμάρουμε και να πούμε και εμείς 2-3 λέξεις

MV Agusta F4 1000 Senna

Κλαϊν μαϊν δλδ - άλλα λόγια να αγαπιόμαστε - τι να μας πεί το κάρο σου τι να σου πεί το μοτοσακό μας....

Τεσπά πίστευε ότι γουστάρεις - κάνε ότι θέλεις - αλλά μην έχεις αυταπάτες ότι χωρίς σωστό εξοπλισμό και κράνος εργοταξίου είσαι ασφαλής πάνω σε 2 τροχούς - και κοίτα τον ηλίθιο που για να κατέβει κέντρο φόρεσε την πανοπλία και θα πάθει θερμοπληξία...τουλάχιστον μην τα λές εδώ αυτά.
    qiou σου παλικάρι μ!

Νέο μέλος
    Αγαπητή Κυρία Ξένου,

Με αφορμή τα λεγόμενα σας στην ιστοσελίδα http://helmet.8m.net/kranos.htm θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

Παραθέτω:
    «Η χρήση κράνους κατά κανόνα, με ίσως ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι άκρως επικίνδυνη και βλαπτική για τους δικυκλιστές, τους υπόλοιπους κυκλοφορούντες και την κοινωνία.»

Αυτό (ειδικά το «βλαπτική για τους υπόλοιπους κυκλοφορούντες και την κοινωνία») που το στηρίζετε?
    Σίγουρα όχι στις «αποδείξεις», καθότι:

1) Το κράνος μειώνει το περιμετρικό οπτικό πεδίο. Ενδέχεται να μην αντιληφθεί ο οδηγός ένα όχημα το οποίο έρχεται από πίσω και να συγκρουστεί με αυτό.

Το κράνος ΔΕΝ μειώνει το περιμετρικό οπτικό πεδίο. Εάν έχετε κατά νου κράνη της δεκαετίας του 80, ξεχάστε τα.
    Επίσης ένα όχημα το οποίο έρχεται από πίσω, όταν δεν φοράτε κράνος πως ακριβώς θα το αντιληφθείτε? Έχετε μήπως 360 μοίρες όραση ? Κοινώς «έχετε μάτια στην πλάτη»? Όχι αγαπητή μου, ένα όχημα που έρχεται από πίσω το αντιλαμβανόμαστε με τους καθρέπτες μας και το κράνος δεν εμποδίζει να βλέπουμε τους καθρέπτες μας.
    Οπότε το επιχείρημά σας δεν στέκει.

2) Το κράνος μειώνει την ακουστική αντίληψη και ιδιαίτερα την ικανότητα προσδιορισμού της πηγής του ήχου. Κατά την οδήγηση, ιδιαίτερα μέσα σε πόλη, ο οδηγός αντιλαμβάνεται την ύπαρξη και θέση άλλων οχημάτων από τον θόρυβο π.χ. του κινητήρα ή των τροχών τους. Έτσι είναι δυνατό να κάνει ασφαλείς ελιγμούς και να αποφύγει πρόσκρουση. Κάθε μείωση της ακουστικής αντίληψης του περίγυρου, αυξάνει αισθητά και την πιθανότητα σύγκρουσης.

Καβαλάτε μοτοσικλέτα – σκούτερ – παπί – οτιδήποτε αγαπητή κα Ξένου? Έχετε την ικανότητα να κάνετε ασφαλείς ελιγμούς σύμφωνα με τα δεδομένα που επεξεργάζεται ο εγκέφαλός σας σχετικά με τον «θόρυβο του κινητήρα ή των τροχών» ? Και ειδικά μέσα σε πόλη? Δεν θα γίνω ειρωνικός αγαπητή μου, απλά θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω.....

3) Η χρήση κράνους δίνει την ψευδαίσθηση ασφάλειας και ο οδηγός γίνεται λιγότερο προσεκτικός. Αυτός που φορά κράνος καθίσταται ανώνυμος και μειώνεται το αίσθημα ευθύνης προς τους άλλους. Κοινοί εγκληματίες ή τρομοκράτες φέροντες κράνος διαπράττουν αδικήματα χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο να αναγνωριστούν.

Αυτό θα το διαχώριζα σε δύο σκέλη, το πρώτο σκέλος έχει να κάνει μόνο με την παιδεία και την εμπειρία του καθένα μας. Εάν κάποιος είναι απαίδευτος θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μην καβαλάει μοτοσικλέτα, είτε με κράνος, είτε χωρίς.
    Το δεύτερο σκέλος είναι παντελώς άσχετο με το θέμα μας και το αφήνω ασχολίαστο.

4) Η χρήση κράνους προξενεί αίσθημα μικρής ή μεγάλης δυσφορίας στον οδηγό, ανάλογα με την ευαισθησία του, με αποτέλεσμα να μειώνει σε αντίστοιχο βαθμό και την προσοχή του. Η δυσφορία προκαλείται α) λόγω του βάρους του κράνους, β) λόγω της διατάραξης στην φυσική ψύξη της κεφαλής, διότι αφενός εμποδίζει την απαγωγή θερμότητας με εξάτμιση του ιδρώτα και εκπομπή υπέρυθρης ακτινοβολίας και αφετέρου κατακρατά την ηλιακή ακτινοβολία σε περίπτωση που το χρώμα του είναι σκούρο (η χαμηλή εντός πόλης ταχύτητα και οι στάσεις στα φανάρια αποκλείουν την ψύξη), γ) λόγω της υγρασίας που δημιουργείται από την παρεμπόδιση αερισμού, δ) λόγω της μείωσης της οπτικοακουστικής αντίληψης με αποτέλεσμα το άτομο να αισθάνεται αποκλεισμένο από το περιβάλλον.

Εδώ πραγματικά με μπερδέψατε κυρία Ξένου.
    Επειδή τυγχάνει να έχω οδηγήσει σε συνθήκες πραγματικής ζέστης στην έρημο της Sahara θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι ένα κράνος καλής ποιότητας είναι πολύ καλύτερο από καθόλου κράνος. Εάν δε, έχετε και σκούρα ζελατίνα, ζεσταίνεστε λιγότερο.
    Το να βρισκόμαστε «ακάλυπτοι» κάτω από τον ήλιο ανεβάζει περισσότερη θερμοκρασία από το να είμαστε «καλυμμένοι». Παραδειγματιστείτε από τους τοπικούς πληθυσμούς ανά τους αιώνες. Κοινωνιολόγος είστε, έχετε «δει» ποτέ tuareg ή άραβα με κοντομάνικο και σορτσάκι?
    Υπάρχουν πλέον κράνη που έχουν διάτρητο πλέγμα στο άνω μέρος τους για τους πλέον ευαίσθητους, όπως και τύπου “jet” για τους κλειστοφοβικούς.

5) Η χρήση κράνους εμποδίζει τον οδηγό να φορέσει τα γυαλιά κατά του αέρα και ήλιου, ενώ ο ενσωματωμένος πλαστικός ανεμοθραύστης είναι άχρηστος για πολλούς λόγους: α) Αν είναι σκούρος είναι ακατάλληλος για νυκτερινή οδήγηση και αν είναι άχρωμος είναι ακατάλληλος για οδήγηση με ήλιο), β) μετά από ένα διάστημα γεμίζει γρατσουνιές και καθίσταται ακατάλληλος σε κάθε περίπτωση
    Η χρήση κράνους ΔΕΝ εμποδίζει τον οδηγό να φορέσει γυαλιά. Εγώ φοράω γυαλιά με το κράνος μου χρόνια τώρα. Ο ανεμοθραύστης ΔΕΝ είναι άχρηστος, είναι μάλιστα πολύ καλύτερος από τα γυαλιά.Αν είναι σκούρος δεν επιτρέπετε να τον φοράτε με συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι τυπωμένο πάνω στον ανεμοθραύστη. Είναι και κοινή λογική.
    Αν γεμίσει γρατζουνιές τον αλλάζουμε... Ήμαρτον...
    6) Εάν έντομο, όπως είναι η μέλισσα ή η σφίγγα, εισέλθει και παγιδευτεί στο κράνος, η προσοχή του οδηγού θα περισπαστεί με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.
    Ένα έντομο δεν μπορεί να μπει σε κλειστό κράνος όσο κινείστε. Είναι θέμα φυσικής. Αντίθετα μπορεί κάλλιστα να σας μπει στο μάτι.

Αυτά το ολίγα για αρχή αγαπητή κυρία Ξένου.
    Τα επιχειρήματα σας καταρρίφθηκαν ένα προς ένα.
    Στη διάθεση σας για περαιτέρω κουβέντα.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

χαζεύω εδώ και καιρό το όμορφο φόρουμ σας.
    με αφορμή τις ηλιθιότητες της κυρίας και την απάντηση μου που σας παραθέτω πιο πάνω , θα ήθελα να σας συστηθώ.
    Καλα χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι.

καλος ορισες νομαντ!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nomad
    .............................
    χαζεύω εδώ και καιρό το όμορφο φόρουμ σας.
    με αφορμή τις ηλιθιότητες της κυρίας και την απάντηση μου που σας παραθέτω πιο πάνω , θα ήθελα να σας συστηθώ.
    Καλα χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι.

Καλως ηρθες!

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί δεν πρέπει να ενοχλούμε έναν μηχανόβιο!!!
    από Billymuse στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2012, 19:26
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 18:31
  3. Να γιατί πρέπει να φοράμε σωστό εξοπλισμό
    από anf125 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2007, 20:02
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων