Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 188

Θέμα: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ παο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!! [/B]

ΧΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ.

Πηγε να δυναμιτησει το παιχνιδι απο το τιποτα.και οι διαιτητες αντι να του πουν κατι. εδωσαν επισημη παρατηρηση. (με αυτην 1 αγωνιστικη)

ο mpatist γιατι βαζει τρικλοποδιες και βριζει τον ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ?

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    είπαμε ρε αδερφέ... πρότυπο 3αριου, που σημαίνει ο καλύτερος. Όσο για άσσο , δεν θα διάλεγα Magic φίλε... john stockton θα διάλεγα.. πιο ουσιαστικός, πιο αθόρυβος και πολύ καλύτερη άμυνα. Ελπίζω να θυμάσαι οτι κατέχει ακόμα το ρεκόρ των assist σε αγώνα (νομίζω κάπου στις 22!!!!)

Για το θέμα Αλβέρτη.. απο όσο τον θυμάμαι ποτέ δεν είχε το drive. Μα ποτέ... ακόμα και απο την εποχή Μυριούνη - Οικονόμου που σαν 4αρια έβγαιναν στο high post για να τον σκρινάρουν και να πάρει την άμυνα μέσα, κάπου στο low post σταματούσε και σούταρε , χωρίς να κάνει layup.

Άστο σου λέω... και για να σε ικανοποιήσω.. μέτριος δεν μπορεί να είναι... οκ. Αλλά οχι και μεγάλος αθλητής! Εκλάμψεις σε μερικά σουτ έχει. Συνολική απόδοση σε άμυνα και επίθεση δεν έχει. Ειδικά στο basket αν δεν έχεις και τα δύο τώρα, σε τέτοιο επίπεδο, δεν μπορείς να λέγεσαι μεγάλος παίκτης.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    είπαμε ρε αδερφέ... πρότυπο 3αριου, που σημαίνει ο καλύτερος. Όσο για άσσο , δεν θα διάλεγα Magic φίλε... john stockton θα διάλεγα.. πιο ουσιαστικός, πιο αθόρυβος και πολύ καλύτερη άμυνα. Ελπίζω να θυμάσαι οτι κατέχει ακόμα το ρεκόρ των assist σε αγώνα (νομίζω κάπου στις 22!!!!)

Για το θέμα Αλβέρτη.. απο όσο τον θυμάμαι ποτέ δεν είχε το drive. Μα ποτέ... ακόμα και απο την εποχή Μυριούνη - Οικονόμου που σαν 4αρια έβγαιναν στο high post για να τον σκρινάρουν και να πάρει την άμυνα μέσα, κάπου στο low post σταματούσε και σούταρε , χωρίς να κάνει layup.

Άστο σου λέω... και για να σε ικανοποιήσω.. μέτριος δεν μπορεί να είναι... οκ. Αλλά οχι και μεγάλος αθλητής! Εκλάμψεις σε μερικά σουτ έχει. Συνολική απόδοση σε άμυνα και επίθεση δεν έχει. Ειδικά στο basket αν δεν έχεις και τα δύο τώρα, σε τέτοιο επίπεδο, δεν μπορείς να λέγεσαι μεγάλος παίκτης.

Gandalf
    Τεσπα, στα @@@ μου ο αλβερτης, αρκετα τον υπερασπιστηκα...:rotflmao:

Οσο για Stockton vs Magic τι να πω; γουστα ειναι αυτα, απλα οπως ο μιχαλακης στην εποχη του ηταν το κατι αλλο, ετσι και ο Magic στην εποχη του showtime ηταν το κατι αλλο...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

δεν διαφωνώ... ειδικά στο showtime. Απλά είμαι της άποψης οτι ειδικά το Point-guard πρέπει να είναι ουσιαστικός και να στηρίζει όλη την ομάδα.

όπως είναι τώρα ο Διαμαντίδης ένα πράγμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

..

όπως είναι τώρα ο Διαμαντίδης ένα πράγμα.

Gandalf
    +1000 πραγματικα παιχταρα, ολοκληρωμενος παικτης μεσα στο γηπεδο και με σωστη νοοτροπια!

Ειναι ο "αντικαταστατης" του Γιαννακη.
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Περα απο την πλακα και τα αγωνιστικα, βαζελοι και γαυροι οπαδοι μαζι σε τελικο πρωταθληματος!!!

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ψιλο μαλακια βλεπω να παιζει!

Και γιατι στο τριτο παιχνιδι δεν υπηρχαν και οπαδοι του παο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Περα απο την πλακα και τα αγωνιστικα, βαζελοι και γαυροι οπαδοι μαζι σε τελικο πρωταθληματος!!!

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ψιλο μαλακια βλεπω να παιζει!

Και γιατι στο τριτο παιχνιδι δεν υπηρχαν και οπαδοι του παο?
    έτσι ηταν η συμφωνία των ομάδων απο την αρχη του πρωταθλήματος...μονο σε 5ο τελικό οπαδοί και των δύο ομάδων....όπως τότε που το πήρε ο ΠΑΟ στο ΣΕΦ...

κατά την άποψή μου ειναι βλακεία....άκουσα οτι θα βγουν μονο 10000 εισιτήρια απο τα 18000 που χωραει το ΟΑΚΑ.....

και η συγκυρια δεν ειναι καταλληλη για τετοιο παιχνιδι....μακάρι να μην έχουμε τραυματίες....γιατι σε αυτό το παιχνίδι θα πάει ο στρατός...δεν θα πάνε οι φίλαθλοι.....
    γιατί έτσι και αλλιώς οι φίλαθλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα ειναι πολύ λίγοι...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Ο αλβερτης εχει το προβλημα με τον ολυμπιακο φιλε. Βλεπεις οταν ηταν σε τρυφερη ηλικια ειχε φαει κατι ψωλιες ναααα και του εχει μεινει απωθημενο...
    Κι όταν μεγαλωσε το παιδί και μάκρυνε και το τσουτσούνι του στις ανταπέδωσε στο διπλάσιο.. :smilea:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Gandalf τα ισοπέδωσες όλα..

Δε σου είπαμε οτι είναι Κούκοτς ο Αλβέρτης..Ναι μπασκετικά προσόντα δεν έχει πολλά..Ούτε άλμα έχει,ούτε τρίπλα (τα τελευταία χρόνια ούτε μέτρο δεν μπορεί να κάνει),ούτ άμυνα παίζει..Φαντάσου δλδ και να τα είχε όλα ή κάποια απ'αυτά.. Έχτισε καριέρα τόσα χρόνια μόνο από το σουτ του..Έχει παίξει 7-8 δεν θυμάμαι πόσα final 4,έχει περισότερους τίτλους προσωπικά απο οτι ο ολυμπιακός σαν σύλλογος..!!Τι άλλο θες..;Μόνο με την εθνική δεν έχει πάρει τίτλο..Θες δε θες ο άνθρωπος ήδη συγκατελέγεται στα ιερά τέρατα του μπάσκετ..Κι αυτό δεν είναι πρωσοπικό μου 'πόρισμα'..

Αλλά φαίνεται οτι μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο..Εδώ κάθεσαι και μας γράφεις κατεβατά ολόκληρα για αμούστακα παιδαρέλια (για το ποδόσφαιρο της αεκ μιλάω) που δεν τα ξέρει η μάνα τους που ίσως κάποτε τα μάθει η γειτονιά και ισοπέδωσες ένα αθλητή που είναι η ζωντανή ιστορία της τελευταίας 10τίας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Κι όταν μεγαλωσε το παιδί και μάκρυνε και το τσουτσούνι του στις ανταπέδωσε στο διπλάσιο.. :smilea:

ok αλλα βλεπεις οτι τα τραυματα δημιουργουνται στην παιδικη ηλικια και δυσκολα ξεπερνιουνται...

και επι προσωπικου, οπου επαιξα εγω με τον φρανκι (sic) τον πονεσα... (στα αρχαια χρονια)...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Λάμπρο... "Ιερό τέρας;"....χαχαχαχαχα... για τα βαζέλια ίσως...

Αλλά οχι ρε φίλε και με την Εθνική. Για αυτό έφαγε πόδι μόλις ήρθε ο Γιαννάκης; Τι μου λες τώρα;

Να σου θυμίσω πως έπαιξε ο Αλβέρτης στα F4 που αναφέρεις; Βάζελος είσαι και θα θυμάσαι νομίζω τις βασικές πεντάδες σας που περιείχαν Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ράτζα , Γουίλκινς, Πέτζα, και δεν θυμάμαι πόσα άλλα αστέρια που έφεραν οι Γιαννακόπουλοι.

Να σου θυμίσω και τα χαμένα τρίποντα του Αλβέρτη με τον ΟΣΦΠ στο F4 της τότε FIBA;

Εντάξει είπαμε καλός παίκτης, έχει το σουτ (πίσω απο σκρίν)... αλλά οχι και ιερό τέρας... Αν ισχύει αυτό για τον Αλβέρτη, τότε ο Φάνης που δεν πήρε τόσους τίτλους, τι ήταν;

Ισοπεδωτικός δεν είμαι... απλά όταν κάποιος παίκτης δεν είναι αυτό που του προσαρτίζουν (για μένα) βγαίνω μπροστά και το λέω. Μόνος σου άλλωστε λες πως δεν έχει εκείνο , δεν έχει το άλλο , δεν έχει το τάδε και το δείνα. Για πες μου λοιπόν , πως ακριβώς είναι εκείνος που δίνει το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟ, για να είναι και μεγάλος παίκτης.

Για την ΑΕΚ που αναφέρεις και το πας αλλού... παιδαρέλια ο Λύμπε, Ο Ζήκος, Ο Αρουαμπαρένα και ο Ριβάλντο; .... και που τους έκανα θεούς; Είπα απλά οτι είναι καλές μονάδες και μπορούν να κάνουν πολλά αν γίνουν σύνολο. Για τους νεαρούς της ΑΕΚ, πέρα του Καμπάνταη που εμένα μου "έκανε" δεν είπα τίποτα άλλο. Χώρια που με τίποτα δεν τον χαρακτήρισα θεό. Μάλλον κάποιου άλλου τα γραπτά μου προσάπτεις.

Για το Basket τώρα... θα δούμε πόσο μεγάλος παίκτης είναι όταν θα αρχίσουν τα σφιχτά παιχνίδια και θα πρέπει να σουτάρει με Μπουρούση και Βασιλόπουλο μπροστά του. Γιατί ακόμα και στο 3ο και στο 4ο παιχνίδι, αυτά που έβαλε ,είτε ήταν offside (αφύλακτος) , είτε έγιναν διπλά σκριν για να βγεί ελεύθερος.

Θες και πρόβλεψη;... αν δεν τραβήξουν Μπατίστ και Διαμαντίδης... βλέπω την κούπα να κατεβαίνει Πειραία.. Θυμίσου το αυτό.

Gandalf

stradas... αναφέρσου.. .που έπαιζες ρε φίλε;

Και σε ποία ΕΣΚΑ ήσουν τότε.

Gandalf

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Gandalf τα ισοπέδωσες όλα..

Δε σου είπαμε οτι είναι Κούκοτς ο Αλβέρτης..Ναι μπασκετικά προσόντα δεν έχει πολλά..Ούτε άλμα έχει,ούτε τρίπλα (τα τελευταία χρόνια ούτε μέτρο δεν μπορεί να κάνει),ούτ άμυνα παίζει..Φαντάσου δλδ και να τα είχε όλα ή κάποια απ'αυτά.. Έχτισε καριέρα τόσα χρόνια μόνο από το σουτ του..Έχει παίξει 7-8 δεν θυμάμαι πόσα final 4,έχει περισότερους τίτλους προσωπικά απο οτι ο ολυμπιακός σαν σύλλογος..!!Τι άλλο θες..;Μόνο με την εθνική δεν έχει πάρει τίτλο..Θες δε θες ο άνθρωπος ήδη συγκατελέγεται στα ιερά τέρατα του μπάσκετ..Κι αυτό δεν είναι πρωσοπικό μου 'πόρισμα'..

Αλλά φαίνεται οτι μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο..Εδώ κάθεσαι και μας γράφεις κατεβατά ολόκληρα για αμούστακα παιδαρέλια (για το ποδόσφαιρο της αεκ μιλάω) που δεν τα ξέρει η μάνα τους που ίσως κάποτε τα μάθει η γειτονιά και ισοπέδωσες ένα αθλητή που είναι η ζωντανή ιστορία της τελευταίας 10τίας..
    ΜΗΠΟΣ ΠΙΝΕΙΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ?

Λάμπρο... "Ιερό τέρας;"....χαχαχαχαχα... για τα βαζέλια ίσως...
    Mπορείς να γελάσεις όοοοσο θες..

Και στην τελική αδιάφορο μου είναι τι γνώμη έχεις για τον Αλβέρτη και τον κάθε Αλβέρτη..Εσύ είσαι που στήνεσαι στην tv να δεις την ομάδα μου για να δεις μπάσκετ..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι κι ο Φάνης είναι στα ιερά τέρατα..

Όσο για την πρόβλεψη,το ίδιο μου'πε και το ξαδερφάκι μου που πάει γυμνάσιο,δε θέλει ιδιαίτερη σκέψη για να το πεις αυτό..

(παιδαρέλια δεν εννοώ αυτούς που αναφέρεις)

Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
    ΜΗΠΟΣ ΠΙΝΕΙΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ?
    Ποιός είσαι συ ρε..;

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το ξεφτυλισαν με την πολυμετοχικοτητα στον ΠΑΟ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ