Σελίδα 9 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 273

Θέμα: Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

Και για να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα:

Φιλε Xrider, θελω να σου πω κατι, αλλα θελω να με προσεξεις.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Παρακολουθεις;
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΣΙΓΟΥΡΑ;
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ωραια!

Θελω να σου πω λοιπον οτι:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες.. στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα καταληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.

ΥΓ. Ειμαι νεκροθαφτης! Σε εχω τωρα;; :a5: :a36:
    Νίκος
    Open Horizons

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ρε αληθεια εισαι νεκροθαφτης?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Και για να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα:

Φιλε Xrider, θελω να σου πω κατι, αλλα θελω να με προσεξεις.
    Παρακολουθεις;.
    ΣΙΓΟΥΡΑ;
    Ωραια!
    Θελω να σου πω λοιπον οτι:
    ΥΓ. Ειμαι νεκροθαφτης! Σε εχω τωρα;; :a5: :a36:

Αυτό θα πει "Ταξιδευτής " !!!!!!!
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    e kala oxi kai hmima8hs o dotore.

pantws o dotore (an einai dotore, giati mporei na mhn exei doctora) einai kai aytos an8rwpos kai pare3hgei kai pare3hgietai, parasernei kai parasernetai. Opote xalarwste ligo.

Kakh h dhlwsh tou vevaia, alla kai oi ypoloipoi pou ton kra3ate den eiste kalyteroi.

δεν ειναι θεμα "καλητερου" ειναι οτι αυτο που εβγαλε εχει κατι απο φασισμο κατι απο υπεροψια ,αδικαιολογητη.Σιγα μη κρεμαστουμε απο μια μερσεντες ,500 υπαρχουν εκει εξω.Εννοειτε,οτι γουσταρει απο αυτοκινητα,και Φερραρι κι οτι γουσταρει,και ανοητο νατον κραζεις γι αυτο ,αλλα η χολη που εβγαλε ηταν αδικαιολογητη,ηταν απειλη.Οταν αρρωσταινουμε κρεμομαστε απο τον "γιατρο" ως ιδιοτητα κι οχι απο το προσωπο πισω απο το γιατρο,ασχετο το ενα με το αλλο.
    Ο θυμος δε δικαιολογει την επιθεση,αλλο επιθεση ,αλλο θυμος ,το ενα ειναι συναισθημα ,το αλλο ειναι πραξη και για μενα ειναι απολυτα μεμπτο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    ......................
    ο Θ πετάγεται κ λέει σας έχω γραμμένους στ'@@ μου
    .....................

Ο "Θ" ειναι ο Θniper σωστα? :hypnotize

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Δεν πάω βόλτα σήμερα ΤΕΛΛΛΛΟΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    xrider μαζι σου.

καταρχην δν ηξερα οτι ειναι γιατρος. κ καταλαβετε οτι δν σημαινει πως οτι γραφει, οπως συμπεριφερεται ενας σε ενα φορουμ συμπεριφερεται κ εξω. επειδη τα γραφει αυτα κ εχει κ σε πολλα δικιο, ειναι κ επειδη βοηθαει η ανωνυμια του φορουμ. ειναι γιατρος ε και τι σημαινει αυτο?

επισης οι μεγαλυτεροι εχουν παντα την ταση να λενε, εμεις μικροι γαμουσαμε κ δερναμε, καταντια η νεολαια κ λοιπες παπαριες.

μπηκε ενα θεμα με αυτοκινητο σε μοτο φορουμ που ποσα θεματα για μοτο εχουμε? τα μισα θρεντ ειναι σπαμ οπως ειπαν.

οι γιατροι κ στην ιταλια θεωρουνται πολυ σημαντικα προσωπα, κ υπαρχει η εκφραση που οταν καποιος ειναι πολυ καλος σ αυτο που κανει τον λενε γιατρο.

εξ ου κ το ψευδωνυμο του ροσσι.

Ρε συυυ..xrider,μην ακούς τίποτα παληκάρι μου!

Πάρε τη μερτσέντα για χαλαρές βόλτες,πάρε ένα άουντι για γλήγορες,πάρε μια τζάγκ για την πόλη και να δεις τι μούτρα θα κάνουνε μετά οι γείτονες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και άσε εμάς τούς βλάκες να παρακαλάμε για τη ζωή μας,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν και σένα.Και εις ανώτερα!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

...τα εκανες πουτανα, παλι...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Εχω κανει αρκετη πλακα μεχρι τωρα με της μαλακιες ορισμενων...
    Εχει πολυ πλακα στο ποσο ανετοι ειναι πολλοι,παπαδες,ελαιοχρωματιστες,ξερολες,ασχετοι κλπ με την ΧΟΛΗ που βγαζετε γιατι απλα δεν μπορειτε να εχετε πολλα εως παρα πολλα πραγματα...
    Χαλαρα με μια κινηση σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ και δεν θα εχετε μουρη να ξαναμιλησετε τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ,παρα μονο για το μηχανακι που εχετε,ουτε καν για αυτο που περναει απο τα μηνιγγεια σας....αλλα ειμαι επιεικης και δεν το κανω...αφηνω να δω μεχρι που θα φτασει το παραληρημα..
    Οπως λεει και το ασμα >Μια νυχτα απτην ζωη μου ,ολοκληρη δικη σου...εξαιρετιακα αφιερωμενο παιδακια.
    Ορισμενοι τα εχουν παιξει τοσο απο την ΛΥΣΣΑ που εμπλεξαν ακομα και τον πατερα μου... α,ρε φαλαγγα που θελουν...ο πατερας μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ... αυτο μαλλον χαλαει τα σεναρια κληρονομικοτητας
    Αυτο που δεν καταλαβα γιατι σας ετσουξε ειναι
    1.Γιατι κολλατε στο αυτοκινητο?
    Για τα λεφτα?Δικα μου ειναι οτι γουσταρω τα κανω..αν ηθελα τα ετρωγα στις πουτανες.
    2.Μηπως τα εκλεψα απο κανεναν?
    Οχι,αρα και εδω στην μουγγα θα επρεπε να εισαι.
    3.Σε χαλαει που ειμαι 31 χρονων και μπορω να κανω οτι μου καυλωσει χωρις να ζηταω απο την "μαμα και τον μπαμπα μου" οπως κανεις εσυ?
    4.Σε χαλαει γιατι στην θεωρια εισαι καλος αλλα στην πραξη τιποτα.
    5.Σε χαλαει οτι εγω μπορω να εχω την γκομενα που εχεις εσυ αλλα εσυ αυτην που εχω εγω οχι...οποτε το ρηχνεις παλι στο μιρολοι και ευχεσαι να την εχω μικρη και να μην μου σηκωνεται για να παρηγορησε....δεν ειναι ετσι...ειναι μονο για να παρηγορησε...μυθος.
    6.Σε χαλαει οτι εγω εχω το θαρρος να πω τα πραγματα με τονομα τους ενω εσυ οχι,παντα ο Χατζιαβατης ησουν και θα εισαι ακομα και στα ονειρα σου τον ρολο του κακομοιρη εχεις..
    Ναι ρε υπαρχουνα αλλοι και πιο επιτυχημενοι,πιο ωραιοι,πιο εξυπνοι και την εχουν και πιο μεγαλη απο εσενα,αλλα σε ποναει και σε τσουζει οταν το ακους...οποτε βγαινει ο Βασιλακης Καιλας που κρυβεις μεσα σου.

7.Κορακι,που περημενεις να πεθανει κανενας συγγενεις σου για να δεις μια ασπρη μερα...στην μιζερια που μονος σου εφτιαξες....
    8.Αν ησοθνα καλητερος απο εμενα θα αναγνωρηζες την μαγκια μου η θα ελεγες διαφωνω γιτι προκαλεις τους αλλους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ αλλα εισαι ενας μικρος μπινες,που στηνει κωλο για ενα καμπριο αυτοκινητο...
    :rotflmao: :rotflmao:

Δεν απευθυνεται σε ολους...μονο σε οσους αναγνωρηζουν την κακομοιρη μαπα τους...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Εχω κανει αρκετη πλακα μεχρι τωρα με της μαλακιες ορισμενων...
    Εχει πολυ πλακα στο ποσο ανετοι ειναι πολλοι,παπαδες,ελαιοχρωματιστες,ξερολες,ασχετοι κλπ με την ΧΟΛΗ που βγαζετε γιατι απλα δεν μπορειτε να εχετε πολλα εως παρα πολλα πραγματα...
    Χαλαρα με μια κινηση σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ και δεν θα εχετε μουρη να ξαναμιλησετε τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ,παρα μονο για το μηχανακι που εχετε,ουτε καν για αυτο που περναει απο τα μηνιγγεια σας....αλλα ειμαι επιεικης και δεν το κανω...αφηνω να δω μεχρι που θα φτασει το παραληρημα..
    Οπως λεει και το ασμα >Μια νυχτα απτην ζωη μου ,ολοκληρη δικη σου...εξαιρετιακα αφιερωμενο παιδακια.
    Ορισμενοι τα εχουν παιξει τοσο απο την ΛΥΣΣΑ που εμπλεξαν ακομα και τον πατερα μου... α,ρε φαλαγγα που θελουν...ο πατερας μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ... αυτο μαλλον χαλαει τα σεναρια κληρονομικοτητας
    Αυτο που δεν καταλαβα γιατι σας ετσουξε ειναι
    1.Γιατι κολλατε στο αυτοκινητο?
    Για τα λεφτα?Δικα μου ειναι οτι γουσταρω τα κανω..αν ηθελα τα ετρωγα στις πουτανες.
    2.Μηπως τα εκλεψα απο κανεναν?
    Οχι,αρα και εδω στην μουγγα θα επρεπε να εισαι.
    3.Σε χαλαει που ειμαι 31 χρονων και μπορω να κανω οτι μου καυλωσει χωρις να ζηταω απο την "μαμα και τον μπαμπα μου" οπως κανεις εσυ?
    4.Σε χαλαει γιατι στην θεωρια εισαι καλος αλλα στην πραξη τιποτα.
    5.Σε χαλαει οτι εγω μπορω να εχω την γκομενα που εχεις εσυ αλλα εσυ αυτην που εχω εγω οχι...οποτε το ρηχνεις παλι στο μιρολοι και ευχεσαι να την εχω μικρη και να μην μου σηκωνεται για να παρηγορησε....δεν ειναι ετσι...ειναι μονο για να παρηγορησε...μυθος.
    6.Σε χαλαει οτι εγω εχω το θαρρος να πω τα πραγματα με τονομα τους ενω εσυ οχι,παντα ο Χατζιαβατης ησουν και θα εισαι ακομα και στα ονειρα σου τον ρολο του κακομοιρη εχεις..
    Ναι ρε υπαρχουνα αλλοι και πιο επιτυχημενοι,πιο ωραιοι,πιο εξυπνοι και την εχουν και πιο μεγαλη απο εσενα,αλλα σε ποναει και σε τσουζει οταν το ακους...οποτε βγαινει ο Βασιλακης Καιλας που κρυβεις μεσα σου.

7.Κορακι,που περημενεις να πεθανει κανενας συγγενεις σου για να δεις μια ασπρη μερα...στην μιζερια που μονος σου εφτιαξες....
    8.Αν ησοθνα καλητερος απο εμενα θα αναγνωρηζες την μαγκια μου η θα ελεγες διαφωνω γιτι προκαλεις τους αλλους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ αλλα εισαι ενας μικρος μπινες,που στηνει κωλο για ενα καμπριο αυτοκινητο...
    :rotflmao: :rotflmao:

Δεν απευθυνεται σε ολους...μονο σε οσους αναγνωρηζουν την κακομοιρη μαπα τους...
    φίλε ελπίζω να μην έχεις επαφή με ασθενείς γιατί την αλαζονεία που διακρίνει τα λεγόμενά σου μάλλον θα την πληρώσει κάποιος κακόμοιρος, άσχημος, χαζός, μικροτσούτσουνος πελάτης σου τον οποίο δεν θα έχεις χρόνο να προσέξεις γιατί θα μετράς το πουλί σου....

εκτιμώ ότι αν ειχες επαφή με ασθενείς μαλλον δεν θα είχες τέτοια μεγαλοπιασμένη αντίληψη......
    πιστεύω οτι ή με έρευνα ασχολείσαι ή κάνεις καμια ντοκτορα.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος πεταει την μαλακια του μονο και μονο γιατι δεν μπορει να παρει και αυτος ενα τετοιο αυτοκινητο
    Αν δεν άντεξες λίγο χιούμορ, καλό θα ήταν, φίλε, να ρωτούσες στις αντιπροσωπείες, και όχι στο forum και ειδικά σε μοτοσυκλετιστικό forum.

...φρικαρει γιατι νομιζει οτι ΟΛΟΙ παιρνουν ενα καλο αυτοκινητο μηπως και γαμησουν καμμια γκομενα λες και φοβαται μηπως η δικια του τον πει καρμιρη γιατι δεν εχει και αυτος κατι αντιστοιχο...
    Πολλές φορές συμβαίνει.... ονομάζεται μανία καταναλωτισμού, και είμαστε όλοι θύματα της.

Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
    Δεν με ξέρεις... δεν σε ξέρω.... αλλά καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε, γιατί ο κόσμος είναι μεγάλος και πάντα μπορεί να βρεθεί κάποιος καλύτερος ή δυνατότερος.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    δεν ειναι θεμα "καλητερου" ειναι οτι αυτο που εβγαλε εχει κατι απο φασισμο κατι απο υπεροψια ,αδικαιολογητη.Σιγα μη κρεμαστουμε απο μια μερσεντες ,500 υπαρχουν εκει εξω.Εννοειτε,οτι γουσταρει απο αυτοκινητα,και Φερραρι κι οτι γουσταρει,και ανοητο νατον κραζεις γι αυτο ,αλλα η χολη που εβγαλε ηταν αδικαιολογητη,ηταν απειλη.Οταν αρρωσταινουμε κρεμομαστε απο τον "γιατρο" ως ιδιοτητα κι οχι απο το προσωπο πισω απο το γιατρο,ασχετο το ενα με το αλλο.
    Ο θυμος δε δικαιολογει την επιθεση,αλλο επιθεση ,αλλο θυμος ,το ενα ειναι συναισθημα ,το αλλο ειναι πραξη και για μενα ειναι απολυτα μεμπτο.
    Εννοειται οτι δεν ειμαι θυμωμενος και αν κανεις πιστευει οτι μπορουν να με αγγιξουν τα σχολια του καθε φουφουτου,ειναι γελασμενος.
    Αυτο το ειπα (Βλεπεις γερο,εξηγω...) με το σκεπτικο οτι οταν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εισαι υπερανω και λες εμενα στην προκειμενη περιπτωση καπως,οπως θες.....αυτα που λες ΤΩΡΑ γιατι απλα εχεις χωθει στην λυσσα,μολις με εχεις αναγκη τα παιρνεις πισω και αν σου ρηξω και μια φαπα λες και ευχαρηστω....γιατι εχεις την αναγκη μου....αν εισαι συνηδητοποιημενος η εστω μαγκας εκει που φτυνεις δεν τρως...αλλα αυτο το κανεις ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
    Κοινως πισογυρησματα εγω δεν κανω...αυτο που λεω,κανω με οτι αυτο συνεπαγεται.Αυτο με απλα ελληνικα λογια λεγεται αποφασιστικοτητα και υπευθυνοτητα.
    Αν εσυ ειχες καποια σοβαρη ασθενεια και εγω ειμαι αυτος που ειμαι και ηξερες οτι εσενα δεν σε παω γιατι ειπες παπαριες για την παρτυ μου θα ερχοσουν να σε "ανοιξω"?
    Φαντασου οτι ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το κανει,ειμαι η τελευταια σου ελπιδα....και υπαρχουν οντως τετοιοι γιατροι οι οποιοι ΜΟΝΟ αυτοι μπορουν να κανουν ορισμενα πραγματα...Θα ερχοσουν αφου μιλαμε για την ζωουλα σου και θα μου ελεγες και συγγνωμη,γιατι μπροστα στον υποτιθεμενη μοναδικοτητα σου και προκειμενου να την σωσεις δεν σε απασχολει τιποτα και συν της αλλης στην κωλοτουμπα που εκανες εχεις ξεχασει οτι εγω ειμαι υποχρεωμενος οσο τρομπας και αν εισαι οτι ειμαι επαγγελματιας και για εναν που ισως τον ξερει μονο η μανα του εγω δεν θα χαλασω την φημη μου.
    Εκει κολλαγε το λεγομενο...στην κολοτουμπα,τα γνωστα ψευτοαντριλικια...
    Αν εισαι αντρας και εχεις εγωισμο,λες να παει να γαμηθει εγω τον ειπα μαλακα και προτιμω να πεθανω παρα να του ζητησω συγγνωμη(μου βγαινει το Κρητικο γονιδιο).
    ...χωρις θαρρος δεν πας πουθενα.
    Πεταει ο γαιδαρος θα σε ρωτανε...πεταει θα λες.
    Το θαρρος δεν ειναι σο μπλα μπλα..ειναι στην πραξη....αν ειχατε θαρρος θα εισασταν και πιο φτιαγμενοι απο εμενα...αλλα μαλλον δεν.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

[/B]
    Μεγάλε,το ομολογώ.....

Όλη μου τη ζωή παλεύω και προσπαθώ να έχω λεφτά.Πολλά λεφτά!!Να έχω αμάξια και γκόμενες.
    Γκόμενες άσπρες,μαύρες κίτρινες,μπλε....αμάξια που να ταιριάζουν με τίς γκόμενες.Αλλά η ζω'η στάθηκε άδικη απέναντί μου

Αντ' αυτού,έχω τρία μυξιάρικα που τρώνε,κλαίνε,ζητάνε και χέζουνε.....

Έχω μια παλιογυναίκα κακάσχημη που μού έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο,ένα άθλιο σπίτι σ' ένα κωλονησί με ανθρώπους-σκατά γύρω μου...

Ανθρώπους χωρίς αληθινά ενδιαφέροντα,ανθρώπους που δεν έχουν τη νοημοσύνη να καταλάβουν πού βρίσκεται η ευτυχία και ο προορισμός μας....

Και,σαν να μην έφτανε αυτό,γνώρισα και μερικούς από το φόρουμ.Στην αρχή είπα"Τι στο διάλο.Στην πόλη ζούν θα ξέρουν πώς πρέπει να ζήσουν"Φεύ!!

Τα ίδια σκατά κι εδώ.Προς μεγάλη μου έκπληξη διεπίστωσα το απευκταίον!Έχω,για άλλη μια φορά,να κάνω με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα ίδια άχρηστα πράγματα.

Ανθρώπους που κάνουν ηλίθια καλαμπούρια και γελάνε,που μιλάνε για μηχανές,για ποδόσφαιρο,για θεούς και δαίμονες,που πίνουν φραπέ,που πάνε όλοι μαζί βόλτες και πλακώνονται στα παϊδάκια και τίς μπύρες....μια αηδία σού λέω......

Εύχομαι το ψυχογράφημα που έκανες να πιάσει τόπο.

Και πού 'σαι γιατρέ......τα "μηνιγγεια" δεν γράφονται έτσι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Σελίδα 9 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44
  2. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  3. Απαντήσεις: 3