Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 197

Θέμα: Προς Moderators

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Γιατί όμως ρε Νίκο ;

Ίσα ίσα που εδώ στο Μοτό τα συζητάμε κι αυτά κι είμαστε και μηχανάκηδες και τα λέμε κι έκθω απ'τα δόνθια και παθιάρικα αμαλάχει !

Η διαφορα βρισκεται εδω :αλλο πραγμα να συζηταμε που και που κατι ασχετο με τις μοτο,και αλλο καθε μερα να λεμε οτιδηποτε αλλο ασχετο,και αμα σκασει και κανα θεμα με μοτο ΟΚ..

Θα μου πεις δεν σ'αρεσει,μην συμμετεχεις και ολα μπιουτιφουλ,οπως εχω πει και εγω κατα καιρους σε αλλους...συμφωνω,απλα την αποψη μου λεω...

Οπως ειπε και ο super_toto,απλα λεω πως θα μ'αρεσε να ειναι,οχι οτι μπορω να κανω και τιποτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ωραια

δε μπαινει μεσα να πει εισαι φλωρος που εχεις χονδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αμα ειπε τετοιο πραγμα RESPECT,ειναι μια μεγαλη αληθεια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε μπαινει μεσα να πει εισαι φλωρος που εχεις χονδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Α εδώ ενίσταμαι !:o

Για τα Καβασάκια πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου από όλους μας !

Γεια σου ρε Εύη, έπιασα το νόημα απλά θέλει γενικά λίγο προσοχή απ'όλους μας, εν βρασμώ ψυχής όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ξεφύγουν και να πουν πολλά, υπάρχει όμως και μια συγνώμη που όλοι μπορούν να την ζητήσουν μόλις ηρεμίσουν τα πνεύματα (δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα), για καλό θα είναι

Σίγουρα υπάρχουν ανάμεσά μας και οι απόλυτοι, όταν λοιπόν φτάσει το σημείο στο απροχώρητο υπάρχουν και οι αρμόδιοι να πράξουν αναλόγως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Αμα ειπε τετοιο πραγμα RESPECT,ειναι μια μεγαλη αληθεια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε ρίχτε ένα μπαν στον κύριο που του εκθειάζουμε τα Σουτζούκια του και μας λέει μαλακίες από πάνω.:rotflmao: :rotflmao:

Λες και δεν σ'έχουμε μια πρώτη :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε ρίχτε ένα μπαν στον κύριο που του εκθειάζουμε τα Σουτζούκια του και μας λέει μαλακίες από πάνω.:rotflmao: :rotflmao:

Λες και δεν σ'έχουμε μια πρώτη :rotflmao:
    Ασε εχω ξενερωσει,θελω να δωσω το Suzuki και να παρω Καwasaki...:rotflmao: :rotflmao:

jetski

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Είμαι εδώ απο το 2004 οτι είχα να πάρω σημαντικό για το ξεκινημα μου το πήρα καθώς και ανθρώπους που γνώρισα απο εδώ μέσα...θα μπορούσα να έχω 200 πόστ με μαλακίες αυτό θα ελεγε κάτι για εσας;αν θέλω κάποια συμβουλή η καποιο πρόβλημα το λύνω με πμ και τελειώνει η ιστορία εκεί...

Δεν αγαπάει τις μηχανές κανεις απο εμάς λιγότερο απο τον άλλο και μην πάτε να άλλαξετε θέμα...καθένας γράφει όποτε και οτι γουστάρει χωρίς να υπερβένει τα όρια...Πραγμα που συμβαίνει συνέχεια απο ενα άτομο και όλοι κανετε τα παγώνια

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    ..καθένας γράφει όποτε και οτι γουστάρει χωρίς να υπερβένει τα όρια...Πραγμα που συμβαίνει συνέχεια απο ενα άτομο και όλοι κανετε τα παγώνια [/B]

παλι τα ριχνεις αλλου? εσυ εισαι ο καλος? δεν εχεις πει τιποτα? ε? ποτε? δεν εχεις ειρωνευτει?

εμενα πρωσοπικα που ελεγες κατι του στυλ αμα νιωθεις μοναξια τα βραδυα και δεν εισαι ικανοποιημενη ερχωμε εγω

αυτα τα κοτα φασιστα και τετοια?

α καλα

σορυ

δε τα εχεις πει εσυ αυτα

αλλος τα ελεγε................................................

ντροπη σου τουλαχιστον. και συνεχιζεις. και θα συνεχιζεις γιατι δε σε παιρνει να παρεις τις ευθηνες που σου καταλογιζοντε.

κριμα.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Oκ κανεις πώς δεν καταλαβαίνεις...
    Αν έρθει αυριο κανεις και σου πεί μωρη μ@@@κο πές του πώς μου μιλάτε έτσι κύριε...
    Εγω αυτο δεν το κανω σορρυ δεν μπορώ να υποκριθώ

Oκ κανεις πώς δεν καταλαβαίνεις...
    Αν έρθει αυριο κανεις και σου πεί μωρη μ@@@κο πές του πώς μου μιλάτε έτσι κύριε...
    Εγω αυτο δεν το κανω σορρυ δεν μπορώ να υποκριθώ

ουτε μεις. ουτε κανεις.

αυτος που κανει η δεν καταλαβαινει εισαι εσυ τελικα

γιατι και εσυ εχεις προκαλεσει............

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πιστεψε με δεν συμφωνουν ολοι (οι μοντς) με ολους (τους χρηστες)
    μην τους στηνετε στο τοιχο παιδια......και? κοψανε ενα ποστ με παπαριες...και?

πιστευετε πραγματικα οτι ενας ασχετος θα πει....ρε δε ψαχνω να βρω ενα μοτοσυκλετιστικο σαιτ να ακουσω αποψεις περι αστυνομικων???????????? οχι

θα ψαξει να το βρει γιατι θελει να μαθει κατι για την μηχανη του ας πουμε...........

ποιον ενδοιαφερει πραγματικα τετοια πραγματα? υπαρχουν χιλιαδες ιντερνετικα στεκια που ασχολουντε με γενικα θεματα γιατι να μην παει εκει?

υστερα στο να καιτε την πυρα εναν χρηστη ειναι μεγαλο σφαλμα.........οταν καποιοι (οι ιδιοι και οι ιδιοι ειρωνευοντε και πετανε σαν ψωμοτυρι την λεξη φασιστα μην περιμενετε να μην εχετε ''αντιποινα΄΄ το εβαλα σε εισαγωγικα ) και κουνηστε το κεφαλι σας.

μπαινετε ΜΟΝΟ για να καυγαδιζετε ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

και δεν ειναι τυχαιο οτι ΕΙΣΤΕ 4-5 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ και σας απαντα ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ παντα.

που ειναι ολοι οι υπολοιποι? η μηπως ατυχως νομιζετε οτι δεν σας απαντανε γιατι συμφωνουν μαζι σας?

σταματηστε να ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ

ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΝΤΙ Η ΕΓΩ Η Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΟΦΕΧΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ ΕΛΕΟΣ! ΕΣΕΙΣ ΔΛΔ ΘΕΩΡΗΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

εχουμε χασει την μπαλα..........ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η ΔΕΞΙΩΝ Η ΤΗΝ ΚΥΡΑΣ ΜΑΡΙΚΑΣ Η ΑΥΛΗ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ

Και να υπαρχει παρειστικο κλιμα

Αφηστε λοιπον τους καυγαδες για τα πολιτικα και πιαστε τους ''καυγαδες'' για τα μηχανακια.

[/B]

Καλά...δυστηχώς δε καταλαβαίνεις...εγώ τουλάχιστον έχω αποδείξει οτι μπορώ να κανω κουβεντα και παραδειγμα ειναι αυτο που γίνεται τώρα...

Όπως και να έχει ειναι άδικο που χάνονται θέματα είτε στις διαμάχες είτε κόβονται λόγο των κανιβαλισμών του φίλου σου

http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY

Καλά...δυστηχώς δε καταλαβαίνεις...εγώ τουλάχιστον έχω αποδείξει οτι μπορώ να κανω κουβεντα και παραδειγμα ειναι αυτο που γίνεται τώρα...

Όπως και να έχει ειναι άδικο που χάνονται θέματα είτε στις διαμάχες είτε κόβονται λόγο των κανιβαλισμών του φίλου σου

τα ιδια και τα ιδια λες για αυτα που κανεις εσυ ομως τσιμουδια.

EVI άσε να γράψει και κανένας άλλως .... το έχεις πάρει απάνω σου το θέμα λες και είσαι δικηγόρος ... να μην πω βαλτή ...

Εδω είμαστε ένα τσουβάλι άτομα , και επίσημα , κανείς δεν παίρνει θέση από τους άμεσα θιγόμενους .

Δεν χρειάζεται να γράψεις άλλα , καταλάβαμε το σκεπτικό σου .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    EVI άσε να γράψει και κανένας άλλως .... το έχεις πάρει απάνω σου το θέμα λες και εισαι δικηγόρος ... να μην πω βαλτή ...

Εδω είμαστε ενα τσουβάλι άτομα , και επίσημα , κανείς δεν παίρνει θέση από τους άμεσα θιγομένους .

Δεν χρειαζεται να γράψεις άλλα , καταλάβαμε το σκεπτικό σου .
    βαλτη? ε οχι ρε κυριακο βαλτη...........ελεος .......... ουτε δικηγορος

ειναι ενα ατομο εδω που θιγει καποιον δικο μου για αυτο μιλαω δε παιρνω θεση για σενα εσυ ξερεις να μιλησεις για σενα δε με χρειαζεσε

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Το οτι ειναι ενα μοτοσικλετιστικό φόρουμ δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να συζητάμε για διάφορα θέματα άλλωστε απο μόνος του ο μοτοσικλετισμός πάντα ήταν αλληλένδετος και με διάφορα αλλα θέματα κοινωνικά και μή.
    Αυτό ακριβώς που λέει ο TRE..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Ναι,αλλα μηπωε εχει πεσει στην αντιληψη σου οτι καποιοι χρηστες,ποσταρουν ΜΟΝΟ σε θεματα που δεν εχουν καμια σχεση με την μοτοσυκλετα?
    Βρες μου ΕΝΑ ποστ σχετικό με μοτοσυκλέτα του resistman (και κάμποσων άλλων βέβαια)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς MODERATOR
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 13:05
  2. Προς moderator
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2004, 09:41