Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
back![]()
Ρεε.. ποιος αφησε ανοιχτη τη πορτα και ξαναμπηκε αυτος;;![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: Γιασου ρε Γιωργη..
![]()
back![]()
Ρεε.. ποιος αφησε ανοιχτη τη πορτα και ξαναμπηκε αυτος;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: Γιασου ρε Γιωργη..
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
back![]()
Καλώς μας ξαναήρθες!!! ΟΚ δεν αγωνιστήκαμε τσάμπα. Γύρισε ο μαλάκας!!!![]()
Γιώργαρε... και πάλι μαζί!
(Φτου γαμώτο μου! Εκεί που έλεγα ένας παλιόγαυρος μείον...)![]()
Ο ποιος;Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
...... Γύρισε ο μαλάκας!!!![]()
....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο ποιος;![]()
Ο μαλάκας!!! Και με χαμόγελο!!!
Και θαυμαστικά!!!
Ρε Στέλιο...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ο μαλάκας!!! ....
Μεγάλωσα και δεν βλέπω καλά.... Ο ποιος;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
back![]()
Βρέ βρεεεεεεεε!!!
![]()
![]()
Κυριος μαλακας ρε'συ, πες'το λιγο πιο ευγενικα..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ο μαλάκας!!! Και με χαμόγελο!!!
Και θαυμαστικά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Κυριος μαλακας ρε'συ, πες'το λιγο πιο ευγενικα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η και monsieur μαλακας για να ειναι και πιο κλασατο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
Συγνώμη θα παίξουμε τώρα τον... παπά; Ή το άτακτο παιδάκι στο δημοτικό και τη δασκάλα;
Γιατί το πρώτο ως παιχνίδι δεν μου αράσει το δεύτερο ως ρόλος δεν μου πάει.
Τι ρε Στέλιο ο ένας (Ηλίας) μεγάλωσα ο άλλος και δεν βλέπω καλά (νίκος);
Ξέρετε και οι δύο ότι σχεδόν ποτέ (βάζω κι ένα σχεδόν γιατί ίσως να υπάρξει και κάποια εξάιρεση μέσα σε αυτά τα χρόνια) δεν έχω βρίσει χυδαία ούτε έχω προσβάλλει ποτέ άλλον με βωμολοχίες. Όπως επίσης ξέρετε ότι είμαι πολύ προσεκτικός όταν μιλάω σε ανθρώπους που δεν ξέρω καλά.
Δεν θα κόψω και λέξεις της καθομιλουμένης ειδικά με ανθρώπους που έχω ένα παραπάνω θάρρος όταν μιλάω για πλάκα και χάνουμε χαβαλέ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Συγνώμη θα παίξουμε τώρα τον... παπά; Ή το άτακτο παιδάκι στο δημοτικό και τη δασκάλα;
Γιατί το πρώτο ως παιχνίδι δεν μου αράσει το δεύτερο ως ρόλος δεν μου πάει.
Τι ρε Στέλιο ο ένας (Ηλίας) μεγάλωσα ο άλλος και δεν βλέπω καλά (νίκος);
Ξέρετε και οι δύο ότι σχεδόν ποτέ (βάζω κι ένα σχεδόν γιατί ίσως να υπάρξει και κάποια εξάιρεση μέσα σε αυτά τα χρόνια) δεν έχω βρίσει χυδαία ούτε έχω προσβάλλει ποτέ άλλον με βωμολοχίες. Όπως επίσης ξέρετε ότι είμαι πολύ προσεκτικός όταν μιλάω σε ανθρώπους που δεν ξέρω καλά.
Δεν θα κόψω και λέξεις της καθομιλουμένης ειδικά με ανθρώπους που έχω ένα παραπάνω θάρρος όταν μιλάω για πλάκα και χάνουμε χαβαλέ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Δεν καταλαβαινω το χιουμορ μερικων ωρες ωρες....Κανουν οι μοντς-admin μια προσπαθεια, δεν την κανουν για παρτη τους αλλα για ολους, σεβαστητε το αλλιως το πανω δεξια κουμπακι στην οθονη σας!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν καταλαβαινω το χιουμορ μερικων ωρες ωρες....Κανουν οι μοντς-admin μια προσπαθεια, δεν την κανουν για παρτη τους αλλα για ολους, σεβαστητε το αλλιως το πανω δεξια κουμπακι στην οθονη σας!![]()
Αυτό που λέμε... για το καλό μας...![]()