Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 149

Θέμα: επειδή η χειρότερη

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Λες;

Λέω

Λέω επίσης ότι κάνει και λάθη (κατά την άποψη βέβαια των κριτών της, που φυσικά μπορεί να ή μπορεί να μην είναι σωστή).

Λέω επίσης ότι είναι γνωστό το πρόβλημα με το λεγόμενο "παραδικαστικό" και θα πρέπει (όσοι κριθούν ένοχοι) να πάνε μέσα για τα καλά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη, ούτε ότι είναι κατευθυνόμενη, ούτε ότι είναι το τσιράκι της κάθε εξουσίας.

Και λέω επίσης ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τη δικαιοσύνη ανάλογα με το αν μας αρέσει ή όχι μία απόφασή της...

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη, ούτε ότι είναι κατευθυνόμενη, ούτε ότι είναι το τσιράκι της κάθε εξουσίας.

Ειναι ωραία εκει στην Σουηδία?
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ειναι ωραία εκει στην Σουηδία?
    Φοβάμαι ότι θα αρχίσει νέος "γύρος", αλλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός ;;

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Φοβάμαι ότι θα αρχίσει νέος "γύρος", αλλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός ;;
    Οταν η "δικαιοσυνη" σου δωσει να υπογραψεις ενα χαρτι οτι καταδικαζεις τον Γιαννη και δεν συμφωνεις μαζι του σε οτι εκανε αλλιως θα υπαρχουν επιπτωσεις πανω σου (ποινη, ξυλο κτλ..) ελα πες μου..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Δεν θ αρχισει κανενας γυρος...απλα πιστευω

οτι στο ονομα της "Δημοκρατιας" διαπρατωνται εγκληματα πιο σοβαρα...!!!

(Οχι οτι ειναι Δημοκρατια αυτο...ετσι μας το λενε...)
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    απλα πιστευω
    οτι στο ονομα της "Δημοκρατιας" διαπρατωνται εγκληματα πιο σοβαρα...!!!
    Συμφωνώ, η λύση όμως για την αντιμετώπιση ενός εγκλήματος δεν είναι η διάπραξη ενός άλλου εγκλήματος.

Λύση είναι η κίνηση των δικαστικών διαδικασιών (μήνυση, αγωγές κλπ)

Λύση είναι η δημοσιοποίηση των εγκλημάτων αυτών

Λύση είναι η διαμαρτυρία κλπ κλπ

Εξάλλου όταν εγκληματείς χάνεις το δίκιο σου ακόμα και όταν έχεις δίκιο ...
    Ο Δημητράκης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.
    Τί κατάφερε με τη ληστεία ;;; Παραλίγο να σκοτωθεί και μπήκε φυλακή.
    Μπόρεσε να διαδώσει τις ιδέες του;; ΟΧΙ
    Αν είχε ακολουθήσει άλλη λογική θα είχε πολύ περισσότερες ευκαιρίες να πείσει ...

Οταν η "δικαιοσυνη" σου δωσει να υπογραψεις ενα χαρτι οτι καταδικαζεις τον Γιαννη και δεν συμφωνεις μαζι του σε οτι εκανε αλλιως θα υπαρχουν επιπτωσεις πανω σου (ποινη, ξυλο κτλ..) ελα πες μου..
    Όταν θα το κάνει αυτό, δεν θα μιλάμε για δικαιοσύνη και -σίγουρα- δεν θα έχουμε δημοκρατία.
    Οπότε τότε η κατάσταση θα είναι διαφορετική. Τότε θα μπορούμε να επικαλούμαστε το (πρώην 114) και νυν 120 του Συντάγματος.

Όταν όμως ....

Όταν θα το κάνει αυτό, δεν θα μιλάμε για δικαιοσύνη και -σίγουρα- δεν θα έχουμε δημοκρατία.
    Οπότε τότε η κατάσταση θα είναι διαφορετική. Τότε θα μπορούμε να επικαλούμαστε το (πρώην 114) και νυν 120 του Συντάγματος.

Όταν όμως ....
    Εχει γινει φιλε μου, γι'αυτο το ανεφερα.. (Οχι για τον Γιαννη, αλλα εχει γινει, πριν μερικα χρονια)
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

Παλαιό μέλος
    Δεε βγαίνει άκρη μ' αυτούς τους ανθρώπους! Δεν! Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω! Έσπασε το πόδι του ένας εργάτης; Βαράτε αδιακρίτως, σπάστε, διαλύστε!!! Αυτή είναι η ιδεολογία τους.. Εγώ απλώς θα ακολουθήσω τη συμβουλή του γιατρού: Έεεγινε παιδιά. Έχετε δίκιο! Μην ξεχνάτε να παίρνετε το φαρμακάκι σας μόνο.. Ξέρετε ποιο λέω, έτσι;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Δεε βγαίνει άκρη μ' αυτούς τους ανθρώπους! Δεν! Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω! Έσπασε το πόδι του ένας εργάτης; Βαράτε αδιακρίτως, σπάστε, διαλύστε!!! Αυτή είναι η ιδεολογία τους.. Εγώ απλώς θα ακολουθήσω τη συμβουλή του γιατρού: Έεεγινε παιδιά. Έχετε δίκιο! Μην ξεχνάτε να παίρνετε το φαρμακάκι σας μόνο.. Ξέρετε ποιο λέω, έτσι;
    αυτο το ποστακι τωρα βοηθαει στον διαλογο η βαζει φωτια?

λεω εγω τωρα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εχει γινει φιλε μου, γι'αυτο το ανεφερα.. (Οχι για τον Γιαννη, αλλα εχει γινει, πριν μερικα χρονια)

Πού ;;
    Πότε ;;
    Από ποιούς ;;

Γιατί πάλι γενικότητες ;;

Πού ;;
    Πότε ;;
    Από ποιούς ;;

Γιατί πάλι γενικότητες ;;
    Αθηνα, ΓΑΔΑ, Ευελπιδων
    1995-1996 (Τελευταια περιπτωση που ξερω, δεν ξερω να σου πω για μετα)
    αστυνομικοι, δικαστηρια, εισαγγελεις

Ηταν γνωστο σε πολλους (Δικηγορικος Συλλογος, Διεθνης Αμνηστια και πολλους αλλους) οποτε δεν ειναι γενικοτητες. Δεν μ'αρεσει να μιλαω με γενικοτητες, μονο με πραγματα που ξερω..

Αθηνα, ΓΑΔΑ, Ευελπιδων
    1995-1996 (Τελευταια περιπτωση που ξερω, δεν ξερω να σου πω για μετα)
    αστυνομικοι, δικαστηρια, εισαγγελεις

Ηταν γνωστο σε πολλους (Δικηγορικος Συλλογος, Διεθνης Αμνηστια και πολλους αλλους) οποτε δεν ειναι γενικοτητες. Δεν μ'αρεσει να μιλαω με γενικοτητες, μονο με πραγματα που ξερω..
    Το "γενικότητες" δεν το είπα με αρνητική έννοια. Εννοούσα απλά ότι ανέφερες ότι υπάρχει κάποιο περιστατικό χωρίς να δώσεις περισσότερα στοιχεία.

Ως προς το περιστατικό (που για να λέμε την αλήθεια ούτε τώρα περιγράφεις) δεν το γνωρίχω και δεν μπορώ να πάρω θέση για αυτό.

Είναι ωστόσο γεγονός ότι ειδικά η αστυνομία χρησιμοποιεί ορισμένες φορές μεθόδους που σαφώς και δεν βρίσκουν σύμφωνο κανένα.
    Τώρα για τα δικαστήρια και τους εισαγγελείς επίτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το τί ακριβώς έγινε. Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Σε κάθε περίπτωση, η δική μου διαφωνία στο όλο ζήτημα είναι ο ΤΡΟΠΟΣ αντίδρασης του κάθε πολίτη και συγκεκριμένα η διενέργεια ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ πράξεων κάθε μορφής.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    για να ορίσουμε το παράνομο πρέπει να ορίσουμε τι είναι νόμιμο.

νόμιμο είναι ότι λέει ο νόμος? και τι είναι νόμος? μία κοινωνική συνθήκη αποδεκτή από το σύνολο (ή πλειοψηφία) ελεύθερων πολιτών? μία συνθήκη δημιουργημένη από κάποιους ερήμην των πολιτών που ορίζει αυτόκλητα τι είναι σωστό και τι λάθος?
    τι εξυπηρετεί ο νόμος? την κοινωνική ευμάρεια? τα συμφέροντα της τάξης που εξουσιάζει? τα συμφέροντα του συνόλου της κοινωνίας?

και ποιος δημιουργεί τους νόμους?
    η ελεύθερη βούληση ελεύθερων πολιτών? κάποιοι εξουσιοδοτημένοι να αποφασίζουν για μας? και σε ποιο βαθμό είναι εξουσιοδοτημένοι? μία πεφωτισμένη ηγεσία? ο αντιπρόσωπος του θεού στην γη? η παράδοση και οι 10 εντολές?

πως καθορίζεται το ήθος και η ηθική? από την παράδοση? από το νόμο? από την εκπαίδευση?
    και τι είναι εκαπίδευση? είναι το ίδιο με την παιδεία?

αλήθεια μετά την συγκέντρωση των μπλόγκερς γιατί άναψε φωτιά στην καισαριανή, την πεντέλη, την κόρινθο? δεν τρομοκρατήθηκαν οι καταπατητές?
    γιατί το συνοδικό μέγαρο πρέπει να γίνει στον υμμητό? γιατί ο κ.μητσοτάκης ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το νέο νόμο για τα δάση?

γιατί μαμά ενώ η τεχνολογία προοδεύει και τα κέρδη των εταιρειών μεγαλώνουν, δουλεύουμε όχι μόνο 8ωρο αλλά 10ωρο? γιατί 60% των ικανών προς εργασία δουλεύουν και οι υπόλοιποι όχι? τι κάνουν?
    ποιοι είναι στα δ.σ των 1650 νπδδ εκτός υπουργείων, ταμείων, και στενού δημοσίου τομέα?
    γιατί επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου είναι συνταξιούχος λοχαγός? δάσκαλος? εκλέχθηκε?

γιατί δεν φτιάχνουν ένα υβριδικό 4χ4?

χαζά ερωτήματα μαμάκια, ρεμαλιού, επαναστάτη του καναπέ που ζει με τα λεφτά του μπαμπά
    :ZZZ:
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    για να ορίσουμε το παράνομο πρέπει να ορίσουμε τι είναι νόμιμο.

νόμιμο είναι ότι λέει ο νόμος? και τι είναι νόμος? μία κοινωνική συνθήκη αποδεκτή από το σύνολο (ή πλειοψηφία) ελεύθερων πολιτών? μία συνθήκη δημιουργημένη από κάποιους ερήμην των πολιτών που ορίζει αυτόκλητα τι είναι σωστό και τι λάθος?
    τι εξυπηρετεί ο νόμος? την κοινωνική ευμάρεια? τα συμφέροντα της τάξης που εξουσιάζει? τα συμφέροντα του συνόλου της κοινωνίας?

και ποιος δημιουργεί τους νόμους?
    η ελεύθερη βούληση ελεύθερων πολιτών? κάποιοι εξουσιοδοτημένοι να αποφασίζουν για μας? και σε ποιο βαθμό είναι εξουσιοδοτημένοι? μία πεφωτισμένη ηγεσία? ο αντιπρόσωπος του θεού στην γη? η παράδοση και οι 10 εντολές?

πως καθορίζεται το ήθος και η ηθική? από την παράδοση? από το νόμο? από την εκπαίδευση?
    και τι είναι εκαπίδευση? είναι το ίδιο με την παιδεία?

αλήθεια μετά την συγκέντρωση των μπλόγκερς γιατί άναψε φωτιά στην καισαριανή, την πεντέλη, την κόρινθο? δεν τρομοκρατήθηκαν οι καταπατητές?
    γιατί το συνοδικό μέγαρο πρέπει να γίνει στον υμμητό? γιατί ο κ.μητσοτάκης ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το νέο νόμο για τα δάση?

γιατί μαμά ενώ η τεχνολογία προοδεύει και τα κέρδη των εταιρειών μεγαλώνουν, δουλεύουμε όχι μόνο 8ωρο αλλά 10ωρο? γιατί 60% των ικανών προς εργασία δουλεύουν και οι υπόλοιποι όχι? τι κάνουν?
    ποιοι είναι στα δ.σ των 1650 νπδδ εκτός υπουργείων, ταμείων, και στενού δημοσίου τομέα?
    γιατί επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου είναι συνταξιούχος λοχαγός? δάσκαλος? εκλέχθηκε?

γιατί δεν φτιάχνουν ένα υβριδικό 4χ4?

χαζά ερωτήματα μαμάκια, ρεμαλιού, επαναστάτη του καναπέ που ζει με τα λεφτά του μπαμπά
    :ZZZ:

Δεν θα σου απαντήσω γιατί ξέρεις πολύ καλά τις απαντήσεις.

Θα σου πω όμως το εξής:

Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να παίξεις με τους κανόνες του.

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. και επειδή ο Julius.......
    από code στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 18:11
  2. Επειδη Βλεπω Οτι Δεν Ψηνεται Κανεισ.............
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 18:39
  3. Επειδή μπερδεύτηκα..
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2004, 10:06
  4. Και επειδή θεωρώ πως αυτό ...
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 10:16
  5. Απαντήσεις: 2